دانشجویان علمی کاربردی در صورتی که قصد انصراف از تحصیل را داشته باشند، می بایست درخواست انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی را در سامانه جامع این دانشگاه ثبت نموده تا بتوانند بعد از پرداخت جریمه انصراف که معادل 1.5 برابر شهریه ثابت یک ترم می باشد، در صورت واجد شرایط مراحل مربوط به انصراف را انجام دهند.
برای مشاوره انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
برای مشاوره انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه علمی کاربردی سالانه دانشجویان بسیاری را در مقاطع کاردانی و کارشناسی می پذیرد، اما بنا به دلایلی مانند عدم علاقه به رشته تحصیلی انتخابی و یا عدم فارغ التحصیلی در سنوات مجاز تحصیل ممکن است دانشجویان به انصراف از تحصیل تمایل داشته باشند و کلیه مراحل مربوط به انصراف از تحصیل در این دانشگاه را دنبال نمایند.
به عبارتی دانشجویان علمی کاربردی که تصمیم به انصراف از تحصیل در این دانشگاه گرفته اند، باید از جزئیات شرایط، نحوه و نیز هزینه انصراف از تحصیل آگاه باشند تا بتوانند با پرداخت جریمه تعیین شده از سوی این دانشگاه به دلیل عدم ادامه تحصیل و نیز واجد کلیه شرایط انصراف ذکر شده به سامانه دانشگاه علمی کاربردی مراجعه نموده و درخواست انصراف خود را ثبت نمایند.
از آنجا که شرایط و قوانین مربوط به انصراف از تحصیل در هر دانشگاه و دوره ای متفاوت بوده، داوطلبان متقاضی عدم تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی می بایست جهت تسریع در روند انصراف از تحصیل از کلیه شرایط و هزینه تعیین شده مطلع شوند تا بتوانند در اسرع وقت بعد از پرداخت جریمه اقدامات لازم را انجام دهند. به همین منظور برای راهنمایی آن دسته از متقاضیانی که قصد انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی را دارند، تصمیم داریم به توضیحاتی در رابطه با شرایط و نحوه انصراف از تحصیل دانشگاه علمی کاربردی بپردازیم.
دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم می باشد که به دلیل شرایط راحت تر ثبت نام و فارغ التحصیلی این دانشگاه، هر ساله با داوطلبان بسیاری روبرو هستیم که علاقمند به ثبت نام در واحدهای آموزشی دانشگاه مذکور می باشند.
این دانشگاه دارای واحدهای بسیاری در سراسری کشور می باشد، اما برای اداره آن یک آئین نامه کلی در خصوص تمامی موارد از جمله انتخاب واحد، انصراف از تحصیل، معرفی به استاد، شرایط مشروطی و ... تبیین شده و تمامی واحدها موظف به رعایت تمامی شرایط و ضوابط بر اساس قوانین ذکر شده در این آئین نامه می باشند.
انصراف از تحصیل با تکمیل فرم انصراف امکان پذیر می باشد، اما طبق آیین نامه دانشگاه علمی کاربردی، در صورتی که دانشجو بدون اطلاع دانشگاه اقدام به ترک تحصيل نماید به منزله انصراف از تحصيل بوده و دانشجو انصرافی حق ادامه تحصيل ندارد. به عنوان مثال عدم انتخاب واحد دانشجو در هر نیمسال تحصیلی بدون کسب اجازه از واحد آموزش دانشگاه، انصراف از تحصیل تلقی می شود. واحد آموزش پس از اتمام زمان حذف و اضافه در نیمسال بعدی اقدام به درج گزینه انصراف (عدم مراجعه) در سامانه جامع می نماید.
مطابق آیین نامه دانشگاه علمی کاربردی، دانشجوی متقاضی انصراف از تحصیل می بایست درخواست انصراف از تحصیل خود را به صورت اینترنتی و در سامانه جامع آموزشی این دانشگاه ثبت و به صورت کتبی به آموزش مرکز تحویل دهد.
دانشجوی انصرافی دانشگاه علمی کاربردی برای یک بار و تا دوماه از تاریخ ارائه درخواست کتبی خود به واحد آموزش، می تواند تقاضای انصراف خود را پس بگیرد، در غیر این صورت، حکم انصراف از تحصیل وی صادر شده و در صورت درخواست بازگشت به تحصیل پس از درخواست انصراف، دانشجو می بایست از طریق شورای آموزشی دانشگاه علمی کاربردی استان محل تحصیل خود اقدام نماید.
دانشجوی انصرافی موظف است به کلیه تعهدات خود در طول دوران تحصیل عمل نماید. این تعهدات شامل تسویه تمامی بدهی ها از جمله بدهی های مربوط به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم می باشد.
درخواست انصراف از تحصیل دانشجو تا قبل از تایید نهایی مرکز قطعی نبوده و دانشجو میتواند در هریک از مراحل درخواست خود را پس گیرد. دانشجو در صورت بازپس گیری درخواست انصراف خود چنانچه بیش از سه جلسه از 16 جلسه ترم جاری را در کلاس حضور نداشته باشد، مجاز به ادامه تحصیل در همان نیم سال نبوده و نیم سال مربوط به عنوان مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات مجاز تحصیل منظور می شود.
دانشجویان مشمولی که تمایل به انصراف و شروع مجدد تحصیل دارند، در طول مدت تحصیل خود فقط یکبار مجاز به انصراف میباشند، مشروط به اینکه در سنوات اولیه تحصیلی انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصیل مجدد آنان بیش از یک سال سپری نشده باشد.
آن دسته از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی که تصمیم به انصراف از تحصیل دارند، می بایست در مرحله اول در هر مقطع تحصیلی که هستند، نامه انصراف از دانشگاه خود را مبنی بر درخواست انصراف از تحصیل کاردانی و کارشناسی تکمیل نموده و سپس سایر مراحل را به صورت اینترنتی و با استفاده از سامانه های تعیین شده به انجام برسانند.
برای این منظور واجدین شرایط انصراف از دانشگاه علمی کابردی ابتدا می توانند به سامانه هم آوا به نشانی edu.uast.ac.ir مراجعه نموده و از منوی اصلی وارد قسمت درخواست ها شده و درخواست انصراف از تحصیل خود را به ثبت برسانند.
با این حال داوطلبان می توانند با آشنایی سامانه هم آوا ( سیستم جامع دانشگاه علمی کاربردی ) نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه انصراف از تحصیل خود اقدام نموده و با وارد نمودن اطلاعات درخواست شده انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی را در این سامانه ثبت نمایند. جزئیات سامانه هم آوا در مقاله زیر ارائه شده، که می توانید به متن مقاله زیر مراجعه نمایید.
دانشگاه علمی کاربردی مانند سایر دانشگاه ها، هزینه ای را بابت جریمه انصراف برای دانشجویان انصرافی خود در نظر گرفته است. دانشجوی انصرافی دانشگاه علمی کاربردی موظف است علاوه بر تسويه حساب كليه نيمسال های تحصيلی كه مشغول به تحصيل آن بوده است، هزينه انصراف معادل شهريه ثابت و متغير یک نيمسال را به دانشگاه بپردازد.
از آنجا که روند و شرایط انصراف از تحصیل در سایر دانشگاه ها متفاوت بوده و دانشگاه علمی کاربردی نیز جزو دانشگاه های نیمه دولتی شناخته شده، داوطلبان می بایست هزینه ای متفاوت با هزینه انصراف از دانشگاه دولتی به عنوان جریمه عدم تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی پرداخت نمایند. از این رو به محض مشخص شدن هزینه انصراف از تحصیل دانشگاه علمی کاربردی، متقاضیان می توانند از طریق سامانه اعلام شده جهت پرداخت جریمه انصراف از تحصیل خود بپردازند.
اما در صورتی که دانشجو از عدم تحصیل خود در این دانشگاه منصرف شود، لازم است در هر ترم تحصیلی شهریه مربوط به دانشگاه علمی کاربردی را بر اساس تعداد واحد های ثبت شده در هر ترم پرداخت نمایند. از آنجا که این دانشگاه جزو دانشگاه های شهریه پرداز می باشد داوطلبان برای تحصیل در این دانشگاه موظف به پرداخت شهریه بوده که میزان شهریه پرداختی از سایر دانشگاه های غیردولتی مانند دانشگاه آزاد پایین تر در نظر گرفته شده است.
کارشناسان مرکز مشاوره هیوا آماده پاسخگویی به تمامی سوالات و ابهامات شما در خصوص انصراف از تحصیل در دانشگاه می باشند. شما می توانید از طریق سیستم مشاوره تلفنی هیوا با کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط بوده، تا بتوانید پاسخ سوالات خود را در این زمینه از مشاوران هیوا جویا شوید.
✔️ بله همانطور که در متن مقاله گفته شده است، داوطلبان می بایست 1.5 برابر شهریه ثابت یک ترم را به عنوان جریمه انصراف پرداخت نمایند.
✔️ به طور کلی به فرآیندی که در آن دانشجو به خواسته خود، تصمیم به عدم ادامه تحصیل می گیرد، انصراف از تحصیل می گویند.
✔️ داوطلبان در طول مدت تحصیل خود فقط یک بار مجاز به انصراف میباشند و از زمان انصراف تا شروع به تحصیل مجدد آنان بیش از یک سال سپری نشده باشد که جزئیات آن در متن مقاله گفته شده است.
برای مشاوره انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
برای مشاوره انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
سلام من ترم بهمن دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کردم فعلا کلاسا شروع نشده می خوام انصراف بدم می خواستم بدونم باید جریمه پرداخت کنم ؟
سلام . با توجه به اینکه هنوز ترم بهمن ماه شروع نشده ، در صورت انصراف از دانشگاه علمی کاربردی مشمول پرداخت جریمه انصراف نمیشین .
سلام بعد از ۱۰ سال رفتم از دانشگاه علمی کاربردی انصراف دادم ورودی سال ۸۹ بودم شهریه ثابت ۹۹۵۰۰ تومن بود اون موقعه الان که رفتم انصراف دادم ۱۳۶۰۰۰ هزار تومن از من گرفتن میخواستم ببینم درست هست اینکار یا نباید دریافت میشد بدهکاری هم نداشتم
سلام . جریمه انصراف از دانشگاه علمی کاربردی به درستی از شما گرفته شده .
سلام من از دانشگاه روزانه انصراف دادم راهی برای لغو این انصراف هست
سلام . در صورتی که از زمان انصراف شما مدت زیادی نگذشته به دانشگاه مراجعه کنین و درخواست بازگشت به تحصیل بدین .
سلام خسته نباشید ، ببخشید من دانشجوی علمی کاربردی هستم ، ورودی بهمن به دلیل مشکل مالی نتونستم انتخاب واحد کنم و الانم اسمم تو کلاس ها نیست ، ایا منم انصراف بدم باید جریمه پرداخت کنم ؟؟
سلام . باید با دانشگاه علمی کاربردی صحبت کنین و به توافق برسین ، در صورتی که ثبت نام شما در دانشگاه قطعی نشده باشه نیازی به پرداخت جریمه انصراف ندارین .
سلام ، من دانشجوی مکانیک هستم و این ترم ( بهمن ماه ) یازده واحد انتخاب کردم خواستم بدونم اخر ترم می تونم انصراف بدم ؟ یا از همین الان انصراف من ثبت شده ؟ البته اینم بگم که یک ترم مرخصی تحصیلی هم استفاده کردم ترم های قبلی
سلام . زمانی که به دانشگاه علمی کاربردی درخواست انصراف میدین ، درخواست شما بررسی و ثبت میشه .
سلام من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته رشته حقوق ثبتی بهمن 99 هستم بهمن 99 نامه از پلیس 10 گرفتم ولی متاسفانه ترم اول مشروط شدم و ترم مهر نتونستم انتخاب واحد کنم به دلایل مشکلاتی که داشتم و این ترم بهمن جدید که شروع شده دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمان وضعیت مرا نوشتند عدم مراجعه غیر فعال از دانشگاه بپرسید گفتند می تونی انصراف بدی و بعد گفتند باید بازهم نامه از پلیس 10 بگیرم می خواستم بدونم که من نامه که بهمن 99 از پلیس 10 لغو شده و تا یک سال وقت دارم انصراف بدم و باز از دانشگاه نامه بگیرم برای معافیت جدید از پلیس 10 درسته
سلام . شما می تونین از دانشگاه علمی کاربردی انصراف بدین ، از تاریخی که انصراف میدین یک سال فرصت دارین تا مجددا وارد دانشگاه بشین و یا برین سربازی .
سلام دانشجوی کارشناسی ناپیوسته رشته حقوق ثبتی ترم بهمن 99 ثبت نام کردم و انتخاب واحد کردم ولی متاسفانه نتونستم سر هیچ کلاسی انلاین باشم و هیچ امتحانی هم شرکت نکردم ترم اول را مشروط شدم و ترم مهر 1400 که گذشت دانشگاه ترم مهر 1400 برا برای من مرخصی رد کرد و این ترم جدید بهمن هم به دلیل مشکلات نتونستم انتخاب واحد کنم الان هم وارد سایت میشم دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمان وضعیت مرا نوشتند عدم مراجعه غیر فعال می خواستم بدونم الان که دانشگاه وضعیت مرا نوشتند عدم مراجعه غیر فعال شده می خواستم بدونم آیا من تا یک سال وقت دارم باز هم کنکور شرکت کنم یا دانشگاه غیرانتفاعی بدم میشه مرا راهنمایی کنید
سلام . برای اطلاع دقیق از وضعیت تحصیلی با دانشگاه علمی کاربردی محل تحصیل تون تماس بگیرین .
با سلام من سال 88 کاردانی شرکت کردم و فقط دو واحد مونده بود به دلیل بیماری برای پیگیری دیگه نرفتم الان می خوام برای گرفتن مدرک اقدام کنم برای ادامه تحصیل چیکار باید بکنم ممنونم
سلام . به دانشگاه علمی کاربردی که تحصیل کردین مراجعه کنین .
سلام من تازه دانشگاه ثبت نام کردم هنوز کلاسا شروع نشده اگه بخوام انصراف بدم وجه شهریه رو بر نمی گردونن ؟
سلام . شهریه ای که به دانشگاه علمی کاربردی پرداخت کردین برگشت داده نمیشه .
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©