مدارس هیات امنایی به عنوان یکی از مدارس دولتی در کشور شناخته می شوند که با هدف افزایش کیفیت آموزش و مدیریت بهتر منابع آموزشی تاسیس شده است. ثبت نام مدرسه هیئت امنایی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵ معمولا پس از امتحانات نوبت دوم آغاز می شود که دانش آموزان می توانند در زمان ثبت نام با مراجعه به سایت مای مدیو، اقدامات لازمه را انجام دهند.
برای مشاوره ثبت مدارس هئیت امنایی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵
برای مشاوره ثبت مدارس هئیت امنایی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵
مدارس هیئت امنایی، جزو مدارسی هستند که با هدف ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی ایجاد شده اند و اقدام به پذیرش دانش آموزان در مقاطع تحصیلی ابتدایی، اول و دوم متوسطه در سال تحصیلی 1403 - 1404 می نمایند. با این وجود که مدارس هیات امنایی به صورت غیر دولتی اداره می شوند، اما دارای شهریه بالایی نیستند و تنها تفاوت آن ها با مدارس دولتی شیوه مدیریتی حاکم بر مدرسه می باشد.
پذیرش در مدارس هئیت امنایی مانند مدارس دولتی بدون شرط پذیرش در آزمون ورودی بوده و دانش آموزان علاقه مند می توانند برای ثبت نام مدرسه هیئت امنایی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ در زمان مقرر به صورت حضوری به مدرسه مراجعه کرده و پس از کسب اطلاع از شرایط و مدارک لازمه اقدام به تکمیل فرم ثبت نام با توجه به امتیاز های خود نمایند. از این رو به منظور راهنمایی بیشتر دانش آموزان و والدین، در ادامه این مقاله به بررسی جزئیات زمان و شرایط ثبت نام مدارس هیات امنایی و همچنین فرم امتیاز بندی مدارس هیئت امنایی پرداخته شده است.
در راستای ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی و تربیتی شورای عالی آموزش و پرورش، جلب و توسعه مشارکت های مردمی و خیرین در احداث و اداره امور، تقویت نظام مدیریتی، مالی و اجرایی مدارس، آیین نامه توسعه مشارکت های مردمی به شیوه هیئت امنایی را در مدارس تصویب کرد که در ادامه به معرفی مدارس هئیت امنایی و شرح برخی از بند های آن در خصوص ثبت نام مدارس این چنینی پرداخته شده.
بندهای آیین نامه مدیریت مدارس هیئت امنایی عبارتند از:
مدارس دولتی و خیر سازی که واجد شرایط باشند می توانند با درخواست شورای مدرسه و با تایید شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه به صورت هیئت امنایی مدیریت شوند.
تبصره1: مجوز مدارس هیات امنایی ابتدا به صورت موقت و به مدت یک سال صادر می شود و در صورت احراز استاندارد های لازم به طور قطعی و دائمی خواهد بود.
تبصره2: همانند مدارس عام المنفعه و خیریه که توسط گروهی از خیرین اداره می شوند، در مدارسی که به صورت مجتمع آموزشی (شامل دوره های مختلف تحصیلی) اداره می شود هم صرفا یک هیئت امنا با عنوان "هیات امنای مجتمع" تشکیل می شود که بر کلیه امور و فعالیت های مدرسه نظارت دارد.
تبصره3: اگر عملکرد مدرسه هیئت امنایی از نظر شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه اثر بخش باشد، امکان اداره مدرسه به صورت غیردولتی وجود دارد.
مدیر مدارس هیئت امنایی به این صورت منصوب می شود که ابتدا سه نفر از افراد واجد شرایط توسطه کمیته ای متشکل از نماینده رئیس آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه و یا ناحیه، نماینده معلمان مدرسه و رئیس هیئت امنای مدرسه به اداره آموزش و پرورش محل پیشنهاد شده و در صورت صلاحیت یک نفر انتخاب خواهد شد.
عملکرد هیئت امنا توسط اداره آموزش شهرستان یا منطقه مورد بررسی و ارزشیابی قرار گرفته و به شورای این اداره گزارش می شود. در صورتی که نتایج این ارزشیابی برای شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه رضایت بخش باشد اقدامات لازم جهت تشویق و تداوم فعالیت های آن مدرسه انجام خواهد شد در غیر این صورت نسبت به انحلال آن اقدام می شود.
معمولا زمان ثبت نام مدارس هر سال پس از پایان امتحانات نوبت دوم (خرداد ماه) و اعلام نتایج و نمره ها در نظر گرفته می شود، که در این بازه زمانی دانش آموزان پایه های ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم وقت دارند تا نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام مدارس هیئت امنایی 1403 - 1404 خودشان اقدام نمایند.
لازم به ذکر است که هرگونه پیش ثبت نام قبل از امتحانات پایان ترم غیر مجاز می باشد، همچنین در برخی مواقع به دلیل عدم تکمیل ظرفیت مدارس امکان ثبت نام تا شهریور ماه را نیز فراهم می نمایند. در سال گذشته زمان ثبت نام مدارس هیئت امنایی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ پس از امتحانات دانش آموزان و از مرداد ماه آغاز شد اما در حال حاضر زمان ثبت نام سال جاری منتشر نشده است.
به محض انتشار زمان ثبت نام مدارس هیئت امنایی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ در این قسمت اطلاع رسانی خواهد شد.
دانش آموزانی که قصد ثبت نام در هریک از مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم را دارند باید در زمان تعیین شده جهت ثبت نام به سایت ثبت نام مدارس به آدرس مای مدیو مراجعه کرده و مراحل ثبت نام خود را تکمیل سازند. لازم به ذکر است که در سال جاری ثبت نام مدارس دولتی، غیرانتفاعی، شاهد و همچنین آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی از طریق سایت مای مدیو به آدرس my.medu.ir انجام شد.
والدین دانش آموزان جهت ثبت نام در مدارس هیئت امنایی می بایست مدارک مورد نیازی را برای ارائه به مسئولین مدرسه مورد نظر در منطقه محل سکونت به همراه داشته باشند که در ادامه این قسمت به شرح آن ها می پردازیم.
6 الی 12 قطعه عکس 3 * 4
کارت سلامت و کارت واکسن برای ثبت نام پایه اول ابتدایی
شناسنامه دانش آموز به همراه کپی از تمام صفحات
اصل کارت ملی و کپی آن برای دانش آموزان دوره متوسطه دوم
پرونده تحصیلی سال قبل دانش آموز
کارنامه تحصیلی سال گذشته
کلیه مدارس هر ساله با توجه به اطلاعیه هایی که آموزش و پرورش منتشر می کند جهت جذب دانش آموزان اقدام به شروع روند ثبت نام می نمایند. آن دسته از دانش آموزانی که نتوانند در زمان مشخص شده مدارک مورد نیاز ثبت نام مدارس را ارائه کنند از ثبت نام منع و شانس تحصیل در مدارس مورد نظر خودشان را از دست می دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم جهت ثبت نام مدارس مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.
ثبت نام در مدارس هیئت امنایی 1403 - 1404 به منظور تحصیل در هر یک از دوره های ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم دارای شرایطی می باشد که در ادامه به شرح هر یک از این شرایط ذکر شده می پردازیم.
انجام هرگونه پیش ثبت نام قبل از شروع زمان مشخص شده در آیین نامه ممنوع است.
مدارس هئیت امنایی برای ثبت نام دانش آموز باید اطلاعات وی را در سامانه سناد و سیدا وارد نمایند.
ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی فقط بر اساس مدارک اقامتی و هویتی معتبر انجام می گیرد.
حداقل سن ثبت نام دوره اول ابتدایی 6 سال تمام و حداکثر آن در مناطق شهری 9 سال و همچنین در مناطق روستایی (عشایری) 11 سال تمام می باشد.
ثبت نام دانش آموزان پسری که به سن مشمولیت مقرر در قانون خدمت وظیفه عمومی می رسند، تابع مقررات و شیوه نامه هایی است که با هماهنگی نظام وظیفه از طریق وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می شود.
دانش آموزان می بایست به این موضوع توجه داشته باشند که قبل از انجام فرآیند ثبت نامشان در مدارس حتما از شرایط لازم اطلاعات کامل را کسب نمایند. به همین علت علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر درباره جزئیات شرایط ثبت نام به مقاله ای که لینک آن در ادامه ارائه شده است مراجعه نمایند.
همانطور که قبلا به آن اشاره شد، مدارس هیئت امنایی از جمله مدارس با آموزش های خوب و با کیفیت بالا هستند که بسیاری از دانش آموزان علاقه مند به تحصیل در آن می باشند. این مدارس جهت پذیرش دانش آموزان آزمونی برگزار نمی کنند اما دانش آموزان می توانند با داشتن یک سری شرایط و امتیازات شانس پذیرش خودشان را در ثبت نام مدارس هیئت امنایی بالا ببرد.
از شرایط گفته شده می توان به معدل، نمره انضباط و عملکرد های پرورشی و پژوهشی اشاره کرد که در قالب فرم امتیاز بندی مدارس هیات امنایی از طرف آموزش و پرورش مطرح می شوند. به طور مثال کسب مقیاس خیلی خوب در دروس مقطع ابتدایی و یا نمرات بالا در مقطع متوسطه و معدل و نمره انضباط بالا جزو شرایطی می باشد که مدیران برای امتیاز بندی درسی دانش آموزان در نظر خواهند گرفت و باالطبع دانش آموزان با نمره بالاتر شانس بیشتری هم برای پذیرش خواهند داشت.
همچنین کسب رتبه در جشنواره های مختلفی مانند جشنواره جابر ابن حیان، جشنواره کانگورو ریاضی، کسب رتبه در مسابقات قرآن، عترت، نماز و همچنین کسب رتبه در مسابقات ورزشی می تواند جزو مواردی باشد که در فرم امتیاز بندی برای آن ها امتیاز خاصی از طرف آموزش و پرورش و مدارس هیات امنایی در نظر گرفته شده است.
هرساله در دفترچه کنکور سراسری سهمیه ها و قوانین خاصی منتشر می شود و از آنجایی که برخی از دانش آموزان گمان می کنند که تحصیل در مدارسی همچون نمونه دولتی می تواند به عنوان یک سهمیه در قبولی کنکور سراسریشان تاثیر گذار باشد پیشنهاد می شود حتما مقاله زیر مطالعه شود.
لازم به ذکر است که شهریه مدارس هیئت امنایی صرفا جهت برگزاری کلاس های فوق برنامه دانش آموزان از والدین دریافت می شود که میزان مشخصی ندارد و متناسب با منطقه جغرافیایی و ساعات کلاس فوق برنامه این میزان متغییر می باشد. مبلغ شهریه توسط مدرسه مورد نظر در زمان ثبت نام به والدین دانش آموزان اعلام می شود، البته میزان شهریه ثبت نام در این مدارس بسیار کمتر از مدارس غیردولتی و غیرانتفاعی می باشد.
والدین می توانند در زمان ثبت نام با اطلاع از میزان امکانات ارائه شده توسط این مدارس و همچنین میزان ساعات کلاس های فوق برنامه، از هزینه کلاس ها و شهریه مدارس هئیت امنایی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ مطلع شده و در صورت لزوم و امکان، اقدام به اقساط بندی این شهریه نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص ثبت نام مدرسه هیئت امنایی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ همان طور که در این مقاله گفته شد، به طور معمول دانش آموزان دوره های ابتدایی متوسطه اول و متوسطه دوم پس از پایان امتحانات نوبت دوم مجاز به ثبت نام در مدارس هیئت امنایی هستند.
✔️ یکی از مدارک تحصیل در مدارس هیئت امنایی کارنامه تحصیلی سال گذشته است. در این مقاله سایر مدارک نام برده شده اند.
✔️ همان طور که در این مقاله گفته شد، شهریه مدارس هیئت امنایی میزان مشخصی ندارد و متناسب با منطقه جغرافیایی و ساعات کلاس فوق برنامه این میزان متغییر خواهد بود.
برای مشاوره ثبت مدارس هئیت امنایی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵
برای مشاوره ثبت مدارس هئیت امنایی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵
نتایجش کی اعلام میشه ؟ دو هفتس منتظریم ما
سلام . باید از طریق مدرسه هیئت امنایی که ثبت نام کردین پیگیری کنین .
حداقل امتیاز ثبت نام چقدر است؟
سلام . به امتیاز سایر دانش آموزان متقاضی مدرسه هیئت امنایی مورد نظر شما بستگی داره .
فرم امتیاز بندی مدارس هیات امنایی شیراز رو می خواستم
سلام . فرم امتیاز بندی مدارس هیئت امنایی رو باید از آموزش و پرورش بگیرین .
من سال هفتمم رو توی مدرسه هیئت امنایی خوندم الان معدلم شده ۱۹ و فقط درس عربیم نمیدونم چرا ۱۵ شده الان قبولم می کنن برای سال هشتم ؟
سلام . بله می تونین در ثبت نام پایه هشتم مدرسه هیئت امنایی شرکت کنین .
سلام خسته نباشید من کلاس هفتم هستم و نمراتم هم خوب هستن یعنی معدل اول شده 19و نیم برای رفتن از هفتم به هشتم می تونم ثبت نام کنم یا نه ؟؟ ممنونم از سایت عالی تون
سلام . می تونین در ثبت نام پایه هشتم مدارس هیئت امنایی شرکت کنین .
سلام خسته نباشید من دخترم تو مدرسه هیئت امنا فرشتگان ثبت نام کردم سایت بعد از اینکه برامون پیامک اومد و رفتیم مدرسه لوح و مدارک رو برابر اصل کردیم امتیازش اومد پایین اول اینکه تو سایت هم بعد از رفتن مدرسه باز امتیاز اومد بالا و در صورتی که مدرسه امتیاز صد تا اورد پایین چه جوریه امتیاز بندی ، دختر من تو یه مدرسه پایین شهر درس خونده خونمون پایین شهر بوده تمام لوح هایی که گرفته چیزی بوده که مدرسه داده و مدرسه در خیلی چیزها اصلا مطرح نکرده یا مثلا در شورا بوده مدرکی نداده یکی از ناظر اموزش پرورش بهم پیشنهاد داد که اگه قرض هم کنی استعداد خوبی دخترت داره ببر مدرسه خوبتر الان مدرسه امتیاز بیشتر رو به اونهایی میده که خونشون تو اون محیطه یعنی ما چون نداریم خونه تو اون محیط بگیریم اینقدر امتیازها باید تغییر داشته باشه اگه یکی نداشت تو اون منطقه خونه بگیره یا اجاره کنه نمیتونه بچش ببره تو یه مدرسه خوب هیچ شماره هم از اداره هیئت امنا ندارم که زنگ بزنم و توضیح بدم لطفا راهنمایی کنید یه شماره بهم بدید زنگ بزنم
سلام . برای ثبت نام در مدارس هیئت امنایی می تونین از طریق آموزش و پرورش منطقه پیگیری کنین .
سلام مدرسه هیئت امنا با مدرسه عادی دولتی چه فرقی داره مگه مدرسه هیئت امنا هم دولتی نیست؟
سلام . مدارس هیئت امنایی دولتی هستن ولی برای کلاس های فوق برنامه از دانش آموزان شهریه دریافت میشه .
سلام وقتتون بخیر نتایج آزمون نمونه دولتی نهم به دهم امسال کی اعلام میشه؟
سلام . پیش بینی میشه نتایج ازمون نمونه دولتی اواخر مرداد ماه اعلام شه .
سلام ببخشید من در رشته ی انسانی اولویت ب اوردم آیا میشه در این مدارس هئیت امنایی ثبت نام کنم؟؟؟؟ لطفا توضیح کامل بدین؟؟؟
سلام . در صورتی که مدارس ظرفیت خالی داشته باشن دانش آموزان با اولویت ب می تونن ثبت نام کنن ، اکثر مدارس هیئت امنایی ظرفیت شون با دانش آموزان دارای اولویت الف تکمیل میشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©