ثبت نام مدارس غیرانتفاعی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ به صورت حضوری و یا اینترنتی در زمان مقرری انجام می شود. لذا، داوطلبانی که قصد تحصیل در مدارس غیر دولتی را دارند می بایست بسته به نوع مقطع تحصیلی خود نام نویسی خود را از طریق مراجعه حضوری به مدارس و یا ورود به سایت ثبت نام مدرسه غیرانتفاعی مورد نظر انجام دهند. همچنین، ثبت نام پایه اول مدارس غیرانتفاعی از طریق سایت مای مدیو انجام می شود.
برای مشاوره ثبت نام مدارس غیرانتفاعی 1403 - 1404
برای مشاوره ثبت نام مدارس غیرانتفاعی 1403 - 1404
به جز مدارس دولتی نیز مدارس دیگری به دلیل وجود امکانات و خدمات آموزشی متنوع و نیز برخورداری از کیفیت آموزشی بالا تحت عنوان مدارس غیرانتفاعی شناخته شده اند. از جمله تفاوت مدارس غیر دولتی با سایر مدارس به جز خدمات آموزشی با کیفیت می توان به پرداخت شهریه در هر مقطع تحصیلی اشاره کرد. به همین منظور مدارس غیرانتفاعی در رده مدارس شهریه پرداز بوده و داوطلبان باید برای تحصیل در این مدارس مبلغی را با عنوان شهریه مدارس غیرانتفاعی پرداخت نمایند.
دانش آموزان علاقه مند به ثبت نام در مدارس غیرانتفاعی می توانند در زمان مقرر جهت اطلاع از شرایط نام نویسی به صورت حضوری به مدرسه مورد نظر مراجعه نموده و با اطلاع از شرایط پذیرش نام نویسی خود را با تحویل مدارک موردنیاز انجام دهند. گرچه با اینترنتی شدن بیشتر روندهای ثبت نام در محیط های آموزشی برخی از مدارس غیرانتفاعی به صورت غیرحضوری مراحل ثبت نام را پیش می برند تا در صرفه جویی زمان نقش مهمی ایفا نمایند. در ادامه به منظور اطلاع از جزئیات ثبت نام مدارس غیرانتفاعی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴؛ توضیحات کاملی در مورد زمان، شرایط ثبت نام و مزایا و معایب تحصیل در مدارس غیرانتفاعی ارائه شده است.
پیش ثبت نام مدارس غیرانتفاعی 1403 - 1404 از اسفندماه در برخی مدارس و شهر ها آغاز می شود و والدین می توانند با ورود به سایت ثبت نامی مدارس و یا به صورت حضوری به مدارس مورد نظر خود مراجعه کرده و اقدامات لازم برای ثبت نام را انجام دهند. در سال گذشته ثبت نام مدارس غیردولتی از طریق سایت ثبت نام مدارس یا سامانه دانش آموزی پادا به آدرس pada.medu.ir انجام پذیرفت اما در سال جاری با توجه به تغییرات سامانه ای، ثبت نام مدارس غیردولتی از طریق سایت خود مدارس یا my.medu.ir و یا به صورت حضوری در مدارس انجام می شود.
طبق اعلام سازمان مدارس و مراکز غیردولتی، زمان ثبت نام مدارس غیرانتفاعی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ برای هر یک از مدارس و شهر ها متفاوت می باشد. در سال جاری پیش ثبت نام برخی از مدارس غیر انتفاعی از دی ماه آغاز شده است که دانش آموزان می بایست با توجه به زمان اعلامی توسط مدرسه مورد نظر خود اقدام به ثبت نام نمایند.
البته لازم به ذکر است که برخی مدارس غیر انتفاعی مانند مدرسه منظومه خرد، مدارس علامه طباطبایی و بسیاری از مدارس، در زمان و موعد مقرری که از طریق سایت خود اعلام نموده اند، فرآیند ثبت نام را انجام خواهند داد. والدینی که قصد دارند فرزندان خود را در مدارس غیرانتفاعی ثبت نام نمایند بهتر است در مهلت اعلام شده مراحل ثبت نام در این مدارس را تکمیل نمایند زیرا ظرفیت بسیاری از مدارس غیر دولتی محدود می باشد.
زمان ثبت نام مدارس غیرانتفاعی 1403 - 1404 در مدارس مختلف متفاوت است که علاقه مندان می بایست برای اطلاع دقیق به سایت مدرسه و یا به صورت حضوری به مدرسه مراجعه نمایند.
والدین می توانند برای ثبت نام فرزندان خود در پایه اول دبستان مدارس غیر انتفاعی در سال تحصیلی 1403 - 1404 به سایت پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش my.medu.ir مراجعه نموده و پس از انتخاب نقش خود به عنوان والدین و ورود به پنل کاربری خود در سایت مذکور اقدام به ثبت نام پایه اول ابتدایی در مدرسه مورد نظر خود نمایند.
زمان ثبت نام پایه اول دبستان مدارس غیرانتفاعی در این مقاله اعلام می شود.
دانش آموزان و اولیا می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان ثبت نام مدارس سال ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ به مقاله ای که لینک آن در ادامه قرار داده شده است مراجعه نمایند تا از زمان ثبت نام سایر مدارس نیز مطلع گردند.
همانطور که در ابتدای این مقاله نیز به آن اشاره شد، در سال گذشته ثبت نام مدارس غیر انتفاعی از طریق مراجعه به سایت pada.medu.ir انجام شد اما در سال جاری ثبت نام هر یک از مدارس غیردولتی به صورت جداگانه و از طریق سایت مدارس و یا به صورت حضوری می باشد. لازم به ذکر است که ثبت نام کلاس اول دبستان مدارس غیرانتفاعی نیز همانند سایر پایه های تحصیلی در سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ به دوصورت حضوری و غیر حضوری انجام می پذیرد.
بر اساس مصوبه آموزش و پرورش ثبت نام در مدارس غیردولتی 1403 - 1404 قوانین خاص خودش را دارد که مواردی چون شهریه، برگزاری آزمون های ورودی و اطلاع رسانی در خصوص ثبت نام را شامل می شود که توجه شما را به این موارد جلب می کنیم.
برگزاری هرگونه آزمون یا مصاحبه برای پذیرش دانشآموزان در دوره ابتدایی و پایه هفتم دوره اول متوسطه در مدارس غیرانتفاعی ممنوع است.
به منظور رعایت اصول تربیتی و با توجه به اهمیت حفظ اعتماد به نفس کودکان در آغاز ورود به مدرسه، برگزاری هرگونه مصاحبه یا آزمون برای ثبت نام پیش دبستانی و کلاس اولی در تمام مدارس اعم از دولتی و غیردولتی در زمان پذیرش و ثبت نام ممنوع است اما دانش آموزان این پایه های تحصیلی می بایست برگه سنجش سلامت خود را نیز همراه داشته باشند.
در مدارس غیرانتفاعی نصب پوستر نرخ شهریه مصوب ابلاغی به همراه رئوس تمام فعالیت ها در محل ثبت نام و در معرض دید اولیا دانشآموزان و مراجعین الزامی است.
مدیران مدارس غیر انتفاعی موظفاند، هنگام ثبت نام با ورود به سامانه مشارکت های مردمی به آدرس mosharekatha.ir نسبت به انعقاد قرارداد اخذ شهریه بین ولی دانش آموز و واحد آموزشی در سامانه تعیین شهریه اقدام و یک نسخه از قرارداد تکمیل شده را چاپ و پس از مهر و امضا به ولی دانش آموز تحویل دهند.
مدارس غیرانتفاعی در زمان ثبت نام صرفا مجاز به اخذ شهریه مصوب هستند که از برنامه سام قابل استعلام می باشد. دریافت هزینه خدمات از قبیل : تغذیه بین روز، لباس متحدالشکل، ایاب و ذهاب و هزینه تشکیل کلاس های تابستانی و فعالیت غیر درسی از اولیای دانش آموزان با هماهنگی و موافقت انجمن اولیا و مربیان مدرسه و کسب موافقت شورای نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی منطقه و ناحیه در زمان مقرر امکان پذیر خواهد بود.
شهریه مدارس غیرانتفاعی، هزینه ایست که مدارس غیرانتفاعی معمولا از دانش آموزان برای هزینه های خود دریافت می کنند. میزان شهریه مدارس غیر انتفاعی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ از سوی وزات آموزش و پرورش به استان ها ابلاغ شده و در هر استان متفاوت می باشد که برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در زمان انتخاب مدرسه مناسب، سوالی که ذهن والدین زیادی را درگیر می کند این است که کدام مدرسه بهتر است، دولتی یا غیرانتفاعی؟ کدام یک از این مدارس می توانند دانش آموز را بهتر برای آینده آماده نماید؟ کدام یک از این مدارس بیشتر از دیگری با ارزش های هر خانواده سازگار است؟
انتخاب مدرسه مناسب و گرفتن تصمیم نهایی، به نظر کاری بسیار دشوار می آید اما با در نظر گرفتن مزایا و معایب هر مدرسه و فاکتور های دیگر اعم از هزینه، رفت و آمد و محیط آموزشی می توان تصمیم مناسبی را اتخاذ نمود که در ادامه برای راهنمایی بیشتر، به بررسی تعدادی از این فاکتورها پرداخته ایم.
جمعیت کمتر دانش آموزان
تعداد دانش آموزان و نسبت آن ها به معلمان در مدارس دولتی و غیردولتی، تفاوت قابل توجهی با یکدیگر دارد. در مدارس دولتی میانگین تعداد دانش آموزان معمولا 25 تا 35 نفر است اما در مدارس غیر انتفاعی این عدد به 19 دانش آموز و کمتر می رسد. این امر به معلم کلاس کمک می کند تا کلاس را بهتر مدیریت کرده و توجه بیشتری به هر دانش آموز داشته باشد.
کلاس های فوق برنامه
مدارس دولتی به خاطر بودجه محدود و برنامه زمانی محدود، تمرکز بیشتری را روی کلاس های اصلی گذاشته و معمولا کلاس های فوق برنامه را نیز بر اساس دروس اصلی برنامه ریزی می کنند. از طرف دیگر، مدارس غیردولتی معمولا کلاس های فوق برنامه متنوع تری مانند کلاس های هنری را به دانش آموزان ارائه می دهند. البته لازم به ذکر است که مدارس غیرانتفاعی نیز با توجه به امکاناتی که ارائه می دهند با هم متفاوت هستند. به طور مثال مدارس امام حسین مشهد، با توجه به امکانات متنوعی که دارند، جزو مدارس برتر غیر انتتفاعی هستند.
یکی دیگر از مواردی که در مدارس غیرانتفاعی بیشتر دیده می شود، آمادگی بیشتر دانش آموزان دوازدهمی برای کنکور و ورود به دانشگاه است که معمولا به دلیل آموزش با کیفیت بالاتر در کلاس های اصلی و فوق برنامه مدارس غیر انتفاعی می باشد.
از آنجایی که بسیاری از مدارس دوره دوم متوسطه غیرانتفاعی، آزمون ورودی برگزار می کنند، دارای سطح رقابتی مناسبی برای دانش آموزان با استعداد و درسخوان هستند. اگرچه مدارسی مانند مدارس تیزهوشان هم این امکان را برای دانش آموزان فراهم می نمایند.
امور تربیتی و مذهبی
بسیاری از مدارس غیرانتفاعی، توجه ویژه ای به امور تربیتی و مدارس مذهبی دارند که مدارس دولتی به دلیل کمبود وقت و بودجه ناکافی، به نسبت کمتری به این مسائل می پردازند. البته مدارس شاهد که جزو مدارس خاص بوده و شهریه بسیار کمتری نسبت به مدارس غیرانتفاعی دارد، در مسائل تربیتی و مذهبی بسیار موفق عمل کرده است.
نیاز به قبولی در آزمون های ورودی (متوسطه دوره دوم)
برخلاف مدارس دولتی که تحصیل در آنان برای همه دانش آموزان فراهم شده است، برخی از مدارس غیر انتفاعی برای ورود به مقطع متوسطه دوم (دهم) آزمون های ورودی برگزار می کنند و این باعث می شود همه دانش آموزان نتوانند در این مدارس به تحصیل بپردازند و شاید عدم قبولی در این آزمون ها باعث سرخوردگی دانش آموز شود. البته مدارسی مانند مدارس نمونه دولتی نیز هستند که با وجود دولتی بودن، برای دانش آموزان آزمون ورودی برگزار می کنند. لذا، دانش آموزانی که موفق به ثبت نام آزمون نمونه دولتی شده اند می بایست در موعد مقرر در آزمون ورودی شرکت کنند.
هزینه
مدارس دولتی همان طور که از نامشان پیداست، از دولت بودجه دریافت کرده و به همین دلیل، تحصیل در این مدارس برای تمام دانش آموزان رایگان می باشد. اما مدارس غیرانتفاعی تمامی هزینه های خود را از طریق دریافت شهریه از خانواده ها دریافت می کنند. شاید به جرات بتوان گفت بزرگترین مسئله در انتخاب مدارس غیر دولتی، مسئله شهریه این مدارس است که شاید پرداخت این هزینه ها برای همه خانواده ها امکان پذیر نباشد.
متقاضیان توجه داشته باشند که طبق اعلام سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش، الگوی تعیین شهریه مدارس تغییراتی داشته است و مدارسی که در مسابقات و جشنواره های فرهنگی و یا رویکرد های فرهنگی و پرورشی فعالیت های خوبی داشته باشند امتیاز بیشتری را در الگوی تعیین شهریه کسب می نمایند و همچنین ترویج فرهنگ عفاف، حجاب و موضوع نماز در مدارس غیر انتفاعی دارای امتیاز ویژه ای می باشد که می تواند در شهریه آن ها موثر باشد. مدارس می بایست پس از تعیین شهریه و کسب مجوز های لازمه، مبلغ را به والدین اعلام و سپس روند ثبت نام را انجام دهند.
برای اطلاع از آخرین اخبار ثبت نام مدارس غیرانتفاعی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ عضو کانال تلگرام مدارس هیوا شده و یا صفحه اینستاگرام مدارس هیوا را دنبال نمایید. همچنین در صورت وجود هر گونه سوال در خصوص نحوه ثبت نام مدارس غیرانتفاعی 1403 - 1404، می توانید با کارشناسان ما در مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس بگیرید.
✔️ همان طور که در این مقاله بدان اشاره شد، ثبت نام مدارس غیرانتفاعی به صورت اینترنتی و از طریق سایت ثبت نام مدارس غیر دولتی و یا به صورت حضوری انجام می شود.
✔️ زمان ثبت نام مدارس غیردولتی در مدارس مختلف زمان و شرایط متفاوت می باشد که در متن مقاله توضیحات کامل ارائه شده است.
✔️ همان طور که در این مقاله به آن اشاره شد، شهریه مدارس غیرانتفاعی کشور با یکدیگر فرق داشته و به فاکتورهای متعددی بستگی دارد.
برای مشاوره ثبت نام مدارس غیرانتفاعی 1403 - 1404
برای مشاوره ثبت نام مدارس غیرانتفاعی 1403 - 1404
سلام. پس میشه با لیسانس مهندسی برق فیزیک درس داد ؟ درسته ؟ نمیدونید چقدر عاشق فیزیکم. اما خب رشته ریاضی تو کنکور سخت هست پذیرش فرهنگیان . مثلن من با رتبه ۷ هزار مجاز نشدم با اینکه نیاز هم داره ...
سلام . می تونین در مدارس غیرانتفاعی تدریس کنین .
شهریه مدرسه ریحانه چقدر است ؟
سلام . شهریه مدارس غیرانتفاعی متفاوته ، حداکثر شهریه مدارس سی و پنج میلیون تومان اعلام شده ، برای اطلاع از شهریه دقیق باید از مدرسه سوال کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©