داوطلبانی که قصد شرکت در مرحله انتخاب رشته آزمون دکتری را دارند می توانند بعد از انتشار دفترچه انتخاب رشته توسط سازمان سنجش از طریق سایت sanjesh.org ، محدوده شانس دعوت به مصاحبه خود را با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا تخمین بزنند . داوطلبان تنها با داشتن تراز آزمون کتبی می توانند از این نرم افزار به صورت رایگان استفاده نمایند .
برای مشاوره راهنمای استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا
برای مشاوره راهنمای استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا
معمولا هفته آخر فروردین ماه نتایج اولیه آزمون دکتری بر روی سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org برای تمامی داوطلبانی که در آزمون دکتری ثبت نام و شرکت کرده اند ، منتشر خواهد شد . در این کارنامه علاوه بر مشخصات ثبت نامی و اطلاعات رشته امتحانی ، وضعیت مجاز به انتخاب رشته داوطلب نیز مشخص شده است .
هر داوطلب با توجه به ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده می تواند نسبت به انتخاب حداکثر 50 کدرشته محل از بین رشته محل های دانشگاه های سراسری که در دفترچه انتخاب رشته دکتری نوشته شده است ، اقدام کند . یکی از دغدغه هایی که داوطلبای دکتری در انجام انتخاب رشته خود دارند آمار قبولی سال گذشته و همچنین شانس دعوت به مصاحبه خود در رشته محل هایی است که به آن ها علاقه دارند تا بتوانند با استفاده از اطلاعاتی که به دست می آورند انتخاب رشته درست و اصولی داشته باشند .
به دلیل اینکه نرم افزار مجازی انتخاب رشته دکتری هیوا با تحلیل و بررسی کارنامه های واقعی داوطلبان سال گذشته طراحی شده ، محدوده شانس دعوت به مصاحبه هر دانشگاه در سه بازه خوشبینانه ، منطقی و بدبینانه به شما نشان خواهد داد که کمک شایانی در انتخاب رشته به شما می کند .
شما می توانید با وارد کردن گروه آزمایشی ، رشته امتحانی ، سهمیه و تراز آزمون کتبی ( نمره کل ) خود ، نام دانشگاه هایی را که در آنها شانس دعوت به مصاحبه شدن دارید به همراه نام دوره ، گرایش ، نیمسال ورود و ظرفیت آن رشته محل در آزمون سال گذشته را مشاهده کنید .
در این مقاله توضیحاتی در مورد راهنمای تصویری استفاده از نرم افزار رایگان مجازی انتخاب رشته دکتری هیوا ۹۸ ارائه می دهیم .
شما می توانید برای استفاده از نرم افزار رایگان انتخاب رشته دکتری هیوا ابتدا عبارت (( نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا )) را سرچ کنید .
بر روی لینک اول کلیک کنید .
در صفحه نرم افزار تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد .
1. نام گروه آزمایشی خود را از بین (( علوم انسانی ، فنی و مهندسی ، دامپزشکی ، کشاورزی و منابع طبیعی ، هنر ، زبان و علوم پایه )) انتخاب نمایید .
2. حال باید رشته امتحانی خود را انتخاب کنید .
3. در این قسمت باید نوع سهمیه خود را انتخاب نمایید .
4. میبایست تراز خود را که در کارنامه اولیه آزمون دکتری نوشته شده است (( نمره کل )) را وارد نمایید .
5. حال روی دکمه (( جستجو )) کلیک کنید .
بعد از فشردن دکمه جستجو لیست رشته محل هایی که شانس دعوت به مصاحبه شدن را دارید در سه بازه (( خوشبینانه )) ، (( منطقی )) و (( بدبینانه )) مشاهده خواهید کرد .
در حال حاضر این نرم افزار برای برخی رشته های پرطرفدار طراحی شده است .
نرم افزار رایگان انتخاب رشته دکتری سراسری هیوا به این منظور طراحی شده که آمار بالای اشتباهات متداول در انتخاب رشته دکتری سراسری کاهش پیدا کند و داوطلبان بتوانند از محدوده شانس دعوت به مصاحبه خود مطلع شوند .
شما بعد از اینکه لیست رشته محل های پیشنهادی نرم افزار در سه بازه خوشبینانه ، منطقی و بدبینانه را مشاهده کردید باید آن ها را بر اساس فاکتور های علاقه ، کیفیت ، شهریه و مسافت دانشگاه تا محل سکونت بررسی نمایید . با توجه به اینکه حق انتخاب حداکثر 50 کدرشته محل را دارید باید در نحوه چینش انتخاب ها دقت کنید .
در صورتی که حدنصاب دعوت به مصاحبه دانشگاه های انتخابی خود را کسب کرده باشید ، به تمام انتخاب هایتان دعوت به مصاحبه خواهید شد اما آنچه دانشگاه محل قبولی شما را مشخص می کند ترتیب انتخاب ها و نمره کل نهایی حاصل از تراز آزمون کتبی و نمره مصاحبه است . با توجه به تاثیر اولویت بندی انتخاب ها در نتایج نهایی آزمون دکتری ، بهتر است چینش انتخاب های داوطلب از رشته محل هایی با شانس قبولی کمتر آغاز شده و به رشته محل هایی با شانس قبولی بیشتر ختم شود .
از این رو نرم افزار مجازی انتخاب رشته دکتری سراسری هیوا ، شانس دعوت به مصاحبه شما را در سه بازه خوشبینانه ، منطقی و بدبینانه تخمین میزند که در ادامه توضیحات مختصری در ارتباط با معنی هر بازه ارائه می دهیم .
بازه خوشبینانه : دانشگاه هایی که حدنصاب دعوت به مصاحبه شان از تراز شما بیشتر است . ( شانس قبولی کمتر )
بازه منطقی : دانشگاه هایی که حدنصاب دعوت به مصاحبه شان در محدوده تراز شما است .
بازه بدبینانه : دانشگاه هایی که حدنصاب دعوت به مصاحبه شان از تراز شما کمتر است . ( شانس قبولی بیشتر )
توجه به دوره های تحصیلی هم از اهمیت بالایی برخوردار است که توصیه می کنیم اولویت های انتخابی را در هر بازه ابتدا از بین دوره های روزانه و سپس غیرروزانه ( نوبت دوم ، غیرانتفاعی ، پیام نور و پردیس خودگردان ) انتخاب کنید .
برای ورود به نرم افزار رایگان انتخاب رشته دکتری سراسری هیوا کلیک کنید |
کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی هیوا نیز آماده اند کارنامه اولیه آزمون دکتری داوطلبان را مورد بررسی قرار داده و بر اساس تراز اکتسابی اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه آن ها را انجام دهند .
از آن جا که انتخاب رشته ای دقیق و بی نقص ملزم به مشورت با کارشناسان مجرب در این زمینه می باشد توصیه می کنیم با استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران این مرکز در تماس باشید .
داوطلبان برای استفاده از نرم افزار رایگان انتخاب رشته دکترای هیوا تنها به تراز آزمون کتبی خود نیاز دارند که در متن مقاله راهنمای تصویری استفاده از آن قرار گرفته است .
با توجه به این که محدوده شانس قبولی داوطلبان در سه بازه منطقی ، خوشبینانه و بدبینانه نشان داده می شود ، احتمال وجود خطا بسیار کم است که جزئیات هر سه بازه مذکور در متن مقاله گفته شده است .
داوطلبان می توانند با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا حداکثر 50 کدرشته محل را با در نظر گرفتن فاکتور های مختلف در فرم سنجش وارد کنند که در متن مقاله تمامی عوامل ذکر شده است .
برای مشاوره راهنمای استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا
برای مشاوره راهنمای استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا
سلام دوستانی که مطلع هستند لطفا راهنمایی کنند . ایا ملاک دعوت صرفا نمره کل (تراز) هست یعنی به فرض رتبه 100 اگه کف تراز اعلامی مثلا فلان دانشگاه تاپ رو رد کرده باشه کماکان با وجود رتبه بالاش دعوت میشه ؟ یا نه ملاک فقط بازه ی مشخصی از رتبه هاست ؟
سلام . ملاک دعوت به مصاحبه دکتری تراز هستش ، در صورتی که حد نصاب تراز دعوت به مصاحبه دانشگاه مورد نظرتون رو داشته باشین به مصاحبه دعوت میشین .
سلام، دعوت به مصاحبه ى سراسرى چگونه است ؟ هر دانشگاهى كه انتخاب كنيم به صورت جداگانه مصاحبه ميكند ؟ مثلا سراسرى دو دانشگاه تهران و اصفهان را انتخاب كرديم هر كدام جداگانه در همان شهر مصاحبه ميكنند ؟
سلام . مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری جداگانه برگزار میشه ، به عنوان مثال در صورتی که به مصاحبه دو دانشگاه دعوت شین باید جداگانه در مصاحبه دانشگاه های مورد نظر شرکت کنین .
آخرین زمان انتخاب رشته دکتری 1402
سلام . مهلت انتخاب رشته دکتری سال 1402 دانشگاه های سراسری تا 7 اردیبهشت ماه و دانشگاه آزاد تا 13 اردیبهشت ماه تمدید شده .
سلام، وقتتون بخیر، برای انتخاب رشته محل های دانشگاه آزاد میشه راهنماییم کنید، میخواستم بدونم به ترتیب همه ی ۸۰ انتخاب من بررسی میشه ؟ یعنی یکی یکی از شماره ۱ اگه انتخاب نشم بقیه رو هم بررسی می کنن یا اگه اولین انتخابم رو دانشگاه خیلی خوبی بزنم و قبول نشم دیگه با بقیه انتخابات کاری ندارن ؟ اول دانشگاه های خوب رو بزنم حتی اگه به رتبم نخوره ؟
سلام . دانشگاه های مورد نظرتون رو بر اساس اولویت در فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد وارد کنین ، در تمامی دانشگاه هایی که حد نصاب نمره دعوت به مصاحبه رو داشته باشین به مصاحبه دعوت میشین در نهایت با توجه به نمره آزمون و نمره مصاحبه اولویت های انتخابی شما به ترتیب بررسی میشه در اولین رشته / محلی که نمره قبولی داشته باشین پذیرفته میشین و الویت های بعدی شما بررسی نمیشه .
با سلام . آیا کسی که مثلا در 20 دانشگاه دعوت به مصاحبه شده می تواند به همه آن دانشگاه ها جهت مصاحبه برود ؟ یا فقط می تواند به 5 اولویت اول جهت مصاحبه برود ؟
سلام . در صورتی که به 20 اولویت انتخاب شده در فرم انتخاب رشته دکتری دعوت به مصاحبه بشین ، می تونین در مصاحبه 20 دانشگاه شرکت کنین .
سلام وقتتون بخير . بنده كنكور دادم قصد انتخاب رشته هم دارم می خواستم ببينم اگر انتخاب رشته كردم و دعوت به مصاحبه هم شدم و قبول شدم در مصاحبه امكان اينكه ثبت نام نكنم وجود داره ؟ چون من بدون كنكور هم درخواست دادم و ممكن هست بخوام اون دانشگاه برم ؟
سلام . می تونین در انتخاب رشته و مصاحبه دکتری شرکت کنین و بعد از قبولی نهایی در دانشگاه ثبت نام نکنین .
سلام وقت بخیر در ازمون دکترا کنار مجاز به سایر دوره ها نوشته @مجاز می باشید منظورش رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید ممنونم
سلام . در کارنامه اولیه آزمون دکتری علامت @ در کنار عبارت (می باشید) برای برخی داوطلبان درج شده ، این علامت به معنی اینکه داوطلبان در صورت وجود ظرفیت در دانشگاه آزاد یا دوره ھای نوبت دوم ، پیام نور، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان می تونن با مراجعه به دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد یا دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری نسبت به انتخاب رشته در دوره های مربوطه اقدام کنن .
سلام چرا رشته پلیمر در نرم افزار نیست ؟
سلام . رشته هایی که آمار دقیقی از نتایج قبولی شن در آزمون دکتری سال گذشته موجود نبوده در نرم افزار قرار نگرفتن .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©