از جمله مهم ترین مراحل آزمون دکتری ۱۴۰۴ می توان به انتخاب رشته دکتری سراسری اشاره کرد، لذا این امکان وجود دارد که در همین راستا ابهامات زیادی برای متقاضیان دکترا سراسری به وجود آید. همچنین لازم به ذکر است که کلیه داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون دکتری 1404 را دارند، می بایست از اینکه تمامی پاسخ به سوالات متداول انتخاب رشته دکتری را در می یابند و پرسشی بدون جواب برایشان باقی نمی ماند، اطمینان حاصل نمایند.
برای مشاوره انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴
برای مشاوره انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴
داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکترا سراسری ۱۴۰۴ می توانند پس از مطالعه دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری در سایت سازمان سنجش فرم انتخاب رشته خود را تکمیل نمایند. در مهلت انتخاب رشته که توسط سازمان سنجش تعیین می شود، داوطلبان فرصت دارند با بررسی دقیق نکات مربوط به انتخاب رشته، کد رشته محل های انتخابی خود را به ترتیب اولویت در فرم انتخاب رشته دکترا وارد نمایند.
ممکن است در زمان انتخاب رشته دکتری ابهاماتی در خصوص زمان، نحوه، شرایط و ضوابط انتخاب رشته دکترا در ذهن داوطلبان به وجود آید که بهتر است پیش از آغاز ثبت کدرشته محل ها بر طرف گردد. به همین دلیل در این مقاله کلیه پاسخ به سوالات متداول انتخاب رشته دکتری 1404 بررسی شده و به آن پاسخ داده می شود.
هرساله داوطلبانی که توسط سازمان سنجش مجاز به انتخاب رشته دکتری می شوند با سوالات متعددی پیرامون انتخاب رشته دکتری سراسری مواجه می شوند و در این مقاله سعی بر آن شده تا به پاسخ به سوالات متداول انتخاب رشته دکتری پرتکرار و ابهامات پیرامون آن پرداخته شود.
کدام یک از داوطلبان حق شرکت در انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴ را دارند؟
تمامی داوطلبانی که در جدول (وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره) مندرج در کارنامه اولیه دکتری عبارت (مجاز می باشید) را مشاهده می کنند، می توانند در انتخاب رشته دکتری سراسری 1404 شرکت کنند.
آیا امکان تکمیل فرم انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴ با پرداخت هزینه برای داوطلبان فراهم می شود؟
خیر. برای تکمیل فرم انتخاب رشته دکتری سراسری 1404 نیازی به پرداخت هزینه نیست.
زمان انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴ چه تاریخی است؟
زمان انتخاب رشته دکتری 1404 هنوز اعلام نشده است اما بر اساس روند سال های گذشته احتمال می رود اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت ماه آغاز شود.
هرداوطلب مجاز به انتخاب چند کدرشته محل است؟
داوطلبان می توانند حداکثر 50 کدرشته محل را انتخاب کنند.
آیا سهمیه های ثبت نامی در انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴ موثرند؟
بله. مطابق دفترچه ثبت نام دکتری ۱۴۰۴ در صورت پذیرفته شدن هر یک از سهمیه های ایثارگران (5 یا 25 درصدی)، رزمندگان و یا مربیان رسمی دانشگاه های سراسری توسط سازمان سنجش، سهمیه در تمامی مراحل آزمون از جمله انتخاب رشته دکتری سراسری اعمال خواهد شد. برای اطلاع از تاثیر سهمیه در انتخاب رشته دکتری سراسری مقاله زیر را مطالعه کنید.
آدرس سایت انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴ چیست؟
نشانی سایت انتخاب رشته دکتری سراسری، sanjesh.org می باشد.
فرم انتخاب رشته دکتری سراسری 1404 را باید از چه طریقی تکمیل کنیم؟
تکمیل فرم انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ همانند سال های گذشته به صورت کاملا اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش امکان پذیر است.
برای انتخاب کدرشته محل های دانشگاه های غیرانتفاعی، پیام نور و پردیس بین خودگردان (بین الملل) باید از چه طریقی اقدام شود؟
داوطلبان می توانند در فرم انتخاب رشته خود تمامی کدرشته محل های مربوط به دوره های روزانه، نوبت دوم، غیرانتفاعی، پیام نور و پردیس خودگردان را انتخاب نمایند.
مفهوم رنگ های هر کدرشته محل بعد از تکمیل فرم انتخاب رشته دکتری چیست؟
با توجه به تنوع دوره های تحصیلی و به منظور افزایش دقت در انتخاب رشته، در زمان نمایش کدرشته محل های انتخابی، دوره های روزانه به رنگ (مشکی)، نوبت دوم به رنگ (قرمز)، پیام نور (آبی)، غیرانتفاعی (سبز)، پردیس خودگردان (نارنجی) و رشته های مربوط به دوره های مشترک به رنگ (بنفش) خواهد شد.
آیا بعد از انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴ کد پیگیری به داوطلبان داده خواهد شد؟
بعد از ثبت نهایی انتخاب ها در سایت سازمان سنجش، کد پیگیری 15 رقمی به داوطلب داده خواهد شد و عدم دریافت این کد به منزله ثبت نشدن انتخاب هاست.
آیا ترتیب اولویت های انتخاب رشته در شانس دعوت به مصاحبه اثر گذار است؟
خیر. امکان دعوت به مصاحبه دکتری تنها بر مبنای تراز فرد (نمره کل) و حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری اعلام شده برای هر کدرشته، بررسی می گردد و ترتیب انتخاب ها تاثیری در این موضوع ندارد.
رشته های دکتری پژوهش محور چه تفاوتی با رشته های دکتری آموزشی - پژوهشی دارد؟
در شیوه دکتری آموزشی پژوهشی، تعداد واحدهای آموزشی بیشتر از واحد های درسی پژوهش محور می باشد. سهم آزمون کتبی در این شیوه 50 درصد، سوابق آموزشی 20 درصد و مصاحبه 30 درصد است. در شیوه دکتری پژوهشی، تعداد واحد های پژوهشی بیشتر از واحد های درسی آموزشی می باشد. سهم آزمون کتبی در این شیوه 30 درصد، سوابق آموزشی 20 درصد، مصاحبه 30 درصد و طرح واره 20 درصد است. ذکر این نکته حائز اهمیت است که اعتبار مدارک دوره دکتری آموزشی پژوهشی با دکتری پژوهش محور تفاوتی ندارد.
بهترین چینش انتخاب رشته دکتری سراسری چیست؟
بهتر است انتخاب ها بر اساس علایق و متناسب با توانمندی ها چیده شود.
آیا امکان ویرایش انتخاب رشته دکتری سراسری 1404 وجود دارد؟
بله. امکان ویرایش رشته محل های انتخابی داوطلبان وجود دارد.
مراحل انتخاب رشته دکتری سراسری به چه صورت است؟
داوطلبان می بایست در زمان مشخص شده توسط سازمان سنجش به سایت این دانشگاه به نشانی sanjesh.org رفته و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اقدام نمایند. ترتیب چینش کد رشته محل ها در فرم انتخاب رشته دکتری تاثیری بر امکان دعوت به مصاحبه داوطلبان ندارد و در صورت کسب تراز حد نصاب قبولی، به مصاحبه هر تعداد از انتخاب های خود دعوت می شوند که به این منظور مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
داوطلبانی که دارای مدارک تحصیلی در رشته های گروه پزشكی هستند در صورت داشتن طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت، می توانند در انتخاب رشته شرکت کنند؟
داوطلبان دارنده مدرک تحصیلی در رشته های گروه پزشكی (دانشجویان و فارغ التحصیلان) شركت كننده در این آزمون، قبل از اقدام به تكمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی باید از لحاظ طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی وضعیت خود را مشخص کرده و منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.
کدرشته محل های دکتری دانشگاه آزاد در سال ۱۴۰۴ را باید در فرم انتخاب رشته دکتری سراسری وارد کرد؟
خیر. امکان تکمیل فرم انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد به صورت جدا از انتخاب رشته دکتری سراسری 1404 و در سایت azmoon.org وجود دارد.
چگونه از شرایط و ضوابط انتخاب رشته دکتری برای دانشگاه های سراسری آگاه شویم؟
برای اطلاع از تمامی شرایط و ضوابط انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴ می بایست دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری را مطالعه نمایید. در این دفترچه کلیه ضوابط و شرایط دفترچه انتخاب رشته دکتری به تفصیل بیان شده است و داوطللبان قبل از شروع فرآیند انتخاب رشته دکتری لازم است حتما آن را مطالعه نمایند.
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا می توانند از طریق خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی، پاسخ به سوالات متداول انتخاب رشته دکتری 1404 و ابهامات دکترا سراسری را به بهترین نحو ممکن برای متقاضیان ارائه دهند. برای دریافت راهنمایی های لازم در این خصوص می توانید از طریق خطوط تلفن ثابت با مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس بگیرید.
✔️ خیر. انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد به صورت مجزا از دانشگاه های سراسری و تنها با پرداخت هزینه امکان پذیر است که توضیحات تکمیلی در متن مقاله آمده است.
✔️ خیر. ترتیب اولویت ها در مرحله مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد موثر نیست و داوطلبان به تمامی دانشگاه هایی که موفق به کسب حدنصابشان شدند جهت شرکت در مصاحبه دعوت خواهند شد که شرح آن در متن مقاله مورد اشاره قرار گرفته است.
✔️ داوطلبان باید در حین تکمیل فرم انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد به علاقه، هیات علمی، شهریه، مسافت منزل تا واحد انتخابی و .... دقت نمایند که توضیحات بیشتر در متن مقاله بیان شده است.
برای مشاوره انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴
برای مشاوره انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۴
سلام من در مقطع دکتری هم روزانه هم آزاد مجاز شدم ، می توانم در مصاحبه دانشگاه روزانه و آزاد شرکت کنم ؟
سلام . در صورتی که فرم انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد و دانشگاه سراسری رو تکمیل کردین ، در صورتی که به مصاحبه دانشگاه های آزاد و سراسری دعوت بشین ، می تونین در مصاحبه دانشگاه های مورد نظر شرکت کنین .
سلام من 12 دانشگاه انتخاب کردم فقط می توانم به مصاحبه یک دانشگاه بروم ؟
سلام . در صورتی که حد نصاب تراز دعوت به مصاحبه هر 12 دانشگاه رو داشته باشین ، به مصاحبه 12 دانشگاه دعوت میشین و می تونین به دلخواه در مصاحبه دانشگاه های مورد نظر شرکت کنین .
سلام وقتی در همه رشته های منتخب دکترا مجاز به مصاحبه شویم میبابستی همه مصاحبه را شرکت کنیم؟ یا ففط اولین مورد قبولی را فقط میتونیم شرکت کنیم؟
سلام . طبق روال سال های گذشته برای تمامی واحدهای دانشگاه آزاد که به مصاحبه دعوت میشین فقط یک مصاحبه برگزار میشه ( برای هر رشته ) و نمره مصاحبه برای پذیرش در تمامی واحدها در نظر گرفته میشه .
سلام وقت بخیر.لطفا جواب بدین می خواستم بدونم در صورت انتخاب رشته و قبولی برای مصاحبه امکان اینکه داوطلب شرکت نکنه هست؟
سلام . در صورت شرکت در انتخاب رشته دکتری سراسری و دعوت به مصاحبه می تونین در مصاحبه شرکت نکنین .
سلام وقت بخیر میشه لطفا راهنمایی کنین من کنکور دکتری 1402 مجاز روزانه شدم همین طور ازاد می تونم هردو فرم انتخاب رشته سراسری و ازاد پر کنم یا فقط باید انتخاب رشته یکیش انجام بدم
سلام . می تونین فرم انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد و فرم انتخاب رشته دکتری دانشگاه های سراسری رو تکمیل کنین .
سلام وقتتون بخیر، لطفا جواب بدین، امروز کارنامه دکتری منتشر شده و بنده هم روزانه هم ازاد مجاز هستم می تونم هم برای دانشگاه های سراسری و هم ازاد انتخاب رشته انجام بدم یا فقط یکیش امکان پذیره
سلام . می تونین در انتخاب رشته دکتری دانشگاه های سراسری و دانشگاه آزاد شرکت کنین .
سلام با توجه به مجاز شدن تمایلی برای تحصیل ندارم آیا می توانم انتخاب رشته انجام ندهم ؟
سلام . می تونین در انتخاب رشته دکتری سراسری شرکت نکنین .
باسلام و خسته نباشید حضور کارشناسان محترم سایت هیواسوالی که بنده دارم این است که : پذیرش نهایی در ازمون دکتری به چه صورتی است ؟1- براساس نمره مصاحبه ؟ 2- براساس میانگین نمرات کتبی و مصاحبه
سلام . در پذیرش نهایی دکتری ، 50 درصد نمره آزمون کتبی و 50 درصد نمره مصاحبه تاثیر گذاره در نهایت با توجه به نمره کتبی و نمره مصاحبه ، داوطلبینی که بالاترین نمرات رو دارن ، پذیرفته میشن .
سلام.من امسال شبانه قبول شدم.می تونم همزمان با تحصیل ،کنکور امسال رو شرکت کنم و اگر روزانه پذیرش شدم انصراف بدم و دوره روزانه رو شروع کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام . خیر برای شرکت در کنکور دکتری 99 باید از داشگاه انصراف بدین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©