پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys داده ها، پروانه های ثبت اختراع و مقالات مربوط به شیمی را در دسترس قرار داده که افراد برای ورود به آن، نیاز به خرید اکانت دارند. امکان جستجوی متن، کوئری و فرمول در reaxys وجود داشته و می توان نتایج جستجو را تحلیل کرده یا فیلتر را ذخیره نمود. ریکسیس یکی از محصولات انتشارات الزویر به حساب می آید.
برای مشاوره پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys
برای مشاوره پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys
محققان و پژوهشگران فعال در حوزه شیمی از خدمات پایگاه های اطلاعاتی متنوع استفاده کرده که ری اکسیس یکی از پایگاه های اطلاعاتی شیمی است، باید بررسی کرد که نحوه ورود به پایگاه و شیوه خرید اکانت چگونه می باشد؟ کسب اطلاعات در خصوص نحوه جستجو در این پایگاه و بررسی امکانات ری اکسیس و محتوای آن مفید است. ری اکسیس بر خلاف ساینس دایرکت، اطلاعات را رایگان در اختیار قرار نداده که به همین دلیل بررسی نحوه دسترسی به آن ضرورت دارد.
برای ورود مستقیم به سایت ری اکسیس کلیک کنید.
جهت ورود به سایت reaxys.com کلیک نمایید.
پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys یکی از محصولات الزویر بوده که امکان جستجوی مقالات علمی و دسترسی به داده های مربوط به شیمی را فراهم کرده است. در این مقاله ابتدا پایگاه اطلاعاتی مربوطه معرفی شده و سپس به شرح نحوه ورود به آن پرداخته خواهد شد. افراد از طریق مطالعه این مقاله با شیوه خرید اکانت و نحوه جستجو در پایگاه ریکسیس آشنا خواهند شد. در مطلب در پیش رو به شرح نحوه کار با پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys پرداخته شده و سپس تفاوت پایگاه مربوطه با ساینس دایرکت مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در انتهای مقاله اطلاعاتی در خصوص امکانات پایگاه اطلاعاتی ارائه خواهد شد.
محققان و پژوهشگران برای نگارش مقالات یا کتب علمی همواره به دریافت خدمات از پایگاه های اطلاعاتی نیاز دارند، برخی از این پایگاه ها تخصصی بوده و مقالات یا کتب مربوط به یک حوزه تخصصی ویژه را در دسترس قرار می دهند. ری اکسیس یکی از پایگاه های اطلاعاتی تخصصی شیمی بوده که برخی از افراد پرسیده اند ری اکسیس چیست؟
در خصوص معرفی پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys باید توضیح داد که پایگاه مربوطه یکی از محصولات انتشارات الزویر بوده و از سال 2009 در دسترس است. افراد برای دسترسی به اطلاعات و محتواهای موجود در این پایگاه می توانند برای خرید اکانت اقدام کرده که برخی از سایت های معتبر شرایط خرید را فراهم نموده اند. نحوه خرید اکانت از سایت های ایرانی به گونه ای است که می توان هزینه را با کارت بانکی ایران پرداخت کرد.
برخی از افراد پس از مطالعه معرفی پایگاه ری اکسیس reaxys با سوالاتی در خصوص نشانی سایت پایگاه مواجه شده اند، همچنین برخی از محققان پرسیده اند که آدرس اینترنتی Reaxys چیست؟ در پاسخ باید توضیح داد که نشانی این پایگاه اطلاعاتی reaxys.com بوده که از طریق ورود به سایت انتشارات الزویر نیز می توان وارد آن شد.
دانشمندان، پژوهشگران، دانشجویان، شیمی دانان و بیوشیمی دانان، داروسازان، علاقمندان به شیمی و متخصصان پتنت از پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys خدمات دریافت می کنند. در ادامه به شرح انواع محتوای منابع اطلاعاتی ریکسیس پرداخته شده است که تمامی موارد با علم شیمی ارتباط داشته و برخی نیز مربوط به علوم وابسته می باشند:
مجلات که تعداد آن ها بیش از 16 هزار مورد است.
پتنت ها یا پروانه های ثبت اختراع که اطلاعات مربوطه از بیش از 105 دفتر ثبت اختراع جمع آوری می شوند.
داده های شیمی مانند انواع داده های رتروسنتز شیمیایی، زیست شیمیایی، فیزیکوشیمیایی و مواد شیمیایی
محصولات تجاری و اطلاعات هر یک مانند نوع ماده و قیمت
اطلاعات مربوط به واکنشهای شیمیایی و سنتز
دادههای کتابشناختی مربوط به شیمی آلی، شیمی معدنی، ویژگی های واقعی، ترکیبات شیمی آلی فلزی و سایر موارد
ری اکسیس در حقیقت از توسعه پایگاه های اطلاعاتی شیمی Gmelin و Beilstein ایجاد شده است. از طریق ورود به پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys می توان به اطلاعاتی در خصوص بیش از 105 میلیون ترکیبات آلی، غیر آلی و آلی فلزی دسترسی یافت. در این پایگاه مقالاتی در خصوص واکنش های شیمیایی منتشر شده و همچنین مجلات مرتبط با شیمی برای مطالعه در اختیار قرار گرفته اند. همچنین بیش از 6 منبع نمایه سازی جهت نمایش اطلاعات بین رشته ای در دسترس می باشد.
پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys از سال 2009 راه اندازی شده، اما اطلاعات مربوط به سال 1771 به بعد را پوشش داده و در اختیار کاربران قرار می دهد. افراد برای ورود به این پایگاه با مشکل روبرو شده و پرسیده اند که چگونه به Reaxys دسترسی پیدا کنیم؟ در پاسخ باید توضیح داد که امکان دریافت خدمات رایگان از این پایگاه وجود ندارد.
نحوه ورود به پایگاه ری اکسیس Reaxys به این شکل است که اشخاص می بایست وارد گوگل شده و عبارت reaxys را مورد جستجو قرار دهند. در ادامه سایت مربوطه نمایش داده شده و باید آن را انتخاب نمود. با این کار صفحه اصلی سایت باز شده، اما امکان دسترسی به پایگاه ری اکسیس و دانلود انواع مقالات علمی برای افرادی که مراحل خرید اکانت را طی نکرده اند، فراهم نخواهد شد.
افراد همچنین می توانند وارد سایت الزویر elsevier.com شده و سپس روی reaxys در بخش Industry کلیک کنند.
همان طور که در تصویر زیر مشاهده می شود، افراد پس از ورود به سایت reaxys.com با صفحه زیر مواجه شده و نیاز به تکمیل فرم ورود به حساب کاربری دارند. امکان انتخاب Forgot your password? برای بازیابی رمز عبور وجود داشته و می توان Sign in via your institution را برای ورود به عنوان عضو سازمان علمی یا تحقیقاتی مورد انتخاب قرار داد.
تصویر فرم بازیابی رمز در قسمت زیر آمده است.
افراد در صورت انتخاب Sign in via your institution وارد صفحه زیر شده و باید فیلدها را با نام سازمان و گروه تکمیل نمایند. اعضای سازمان ها زمانی موفق به ورود به ری اکسیس از این طریق شده که سازمان محل فعالیت آنان اکانت reaxys را خریداری کرده باشد.
ایرانیان و ساکنان دیگر کشورها امکان دسترسی به پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس رایگان را نداشته و باید نحوه خرید اکانت را جویا شده و سپس برای تهیه اکانت اقدام کنند. در حال حاضر سایت های متفاوتی اکانت ری اکسیس را به فروش می رسانند. دسترسی به reaxys مستلزم بهره مندی از یوزر و پسورد یا نام کاربری و رمز عبور است که این مقادیر پس از خرید اکانت در اختیار قرار خواهد گرفت.
باید توضیح داد که برخی از دانشگاه ها امکان دسترسی رایگان به پایگاه ری اکسیس Reaxys را برای دانشجویان و اساتید فراهم کرده اند. افراد می توانند نحوه ورود به پایگاه ری اکسیس Reaxys را از طریق ورود به سایت دانشگاه یا با مراجعه به کتابخانه جویا شوند. موسسات و مراکز تحقیقاتی نیز ممکن است شرایط ورود به ری اکسیس را برای اعضا فراهم نمایند.
برخی از پایگاه های اطلاعاتی امکان دسترسی رایگان به کل یا بخشی از محتواها را برای عموم مردم فراهم کرده اند، اما اطلاعات موجود در ری اکسیس تنها برای افرادی که یوزر و پسورد داشته باشند، قابل مشاهده است. به همین دلیل افراد تمایل به کسب اطلاعات در خصوص نحوه خرید اکانت Reaxys نشان داده اند.
در خصوص شیوه خرید اکانت Reaxys باید توضیح داد که بسیاری از سایت های ایرانی امکان خرید پسورد Reaxys را فراهم کرده که هزینه تهیه اکانت از این سایت ها، با کارت بانکی ایران قابل پرداخت می باشد.همین موضوع باعث شده تا دسترسی به هر مقاله برای متقاضیان ایرانی راحت تر شود. نحوه خرید پسورد reaxys از سایت های مختلف، تفاوت داشته و هر سامانه به شکل خاصی طراحی شده که به همین دلیل در ادامه لیست مراحل خرید آمده است:
جستجوی در گوگل و پیدا کردن بهترین سایت خرید اکانت ری اکسیس
ثبت نام در سایت خرید
انتخاب محصول مورد نظر و بررسی مدت اعتبار اکانت
افزودن محصول به سبد خرید
پرداخت هزینه ریالی
تایید پرداخت
دریافت یوزر و پسورد اکانت خریداری شده
افراد پس از خرید اکانت Reaxys باید نشانی reaxys.com را در مرورگر جستجو کرده تا وارد سایت مربوطه شوند. در ادامه امکان درج اطلاعات در فرم ورود فراهم می گردد. جهت خرید اکانت رایگان reaxys باید با سازمان محل فعالیت ارتباط برقرار کرده و درخواست فراهم نمودن شرایط دسترسی به پایگاه اطلاعاتی را شرح داد. در ادامه سازمان برای خرید اقدام نموده و یوزر و پسورد ری اکسیس را در اختیار قرار می دهد. برای ورود از طریق سازمان می بایست Sign in via your institution را انتخاب نمود.
باید توضیح داد که هزینه اکانت ری اکسیس بر اساس مدت فعال بودن یا اعتبار اکانت تعیین می شود. به عنوان مثال افراد می توانند اکانت 1 ماهه، 3 ماهه، 6 ماهه یا 1 ساله خریداری کرده که هزینه ها به صورت حدودی 200 هزار تومان الی 1 میلیون و 100 هزار تومان می باشد. مبلغ غالبا از طریق درگاه پرداخت واریز شده، اما برخی از سایت های فروش اکانت ری اکسیس، از متقاضیان خواسته تا هزینه را از طریق روش کارت به کارت واریز کنند. امکان تمدید اکانت ها پس از پایان اعتبار فراهم می باشد.
در حال حاضر امکان خرید پسورد پایگاه اطلاعاتی اکانت رایگان وجود نداشته و دسترسی به ری اکسیس هزینه در بر دارد. اگر سازمان محل فعالیت اشخاص برای خرید اکانت reaxys اقدام نموده و سپس اجازه دسترسی اعضا به اکانت را بدهد، می توان به عنوان عضو سازمان به صورت رایگان از پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys استفاده کرد. شایان ذکر است که برخی از سایت ها اجازه دسترسی رایگان به ری اکسیس به مدت محدود را به افراد داده که برای دریافت این هدیه، باید سایت فروش را به دوستان معرفی نمود.
در ارتباط با چگونگی جستجو در پایگاه ری اکسیس reaxys باید توضیح داد که افراد پس از خرید اکانت و ورود به پایگاه اطلاعاتی با 5 گزینه Quick search، Query builder، Results، Synthesis Plan و History مواجه خواهند شد. در ادامه ابتدا به معرفی هر یک از بخش ها پرداخته شده و سپس راهنمای تصویری و توضیحات نحوه جستجو در پایگاه ری اکسیس Reaxys آمده است.
نام ابزار | کاربرد |
Quick search | برای جستجوی کلیدواژه و دسترسی سریع به اطلاعات از آن استفاده می شود. |
Query builder | دارای قسمت های Reactions، Substance & Properties Text، Authors & more، Targets و Documents بوده و افراد برای ایجاد ساختار یا کوئری از آن استفاده می کنند. امکان طراحی کوئری، بارگذاری ساختار آماده در صفحه، تایپ نام یک ساختار و ذخیره کوئری وجود دارد. |
Results | در این بخش نتایج متناسب با نوع سوال و نیاز اطلاعاتی متقاضی نمایش داده خواهد شد. |
Synthesis Planner | در این صفحه می توان یک Synthesis plan را بارگذاری کرده یا پس از ورود به صفحه New برای جستجو اقدام نمود. امکان درج مقادیر مد نظر در فرم جستجوی بخش query و انتخاب Synthesize برای دسترسی به اطلاعات وجود دارد. |
History | گزارش جستجوهای افراد در این بخش ذخیره شده و می توان به بررسی موارد پرداخت. |
پس از بررسی روش های جستجو یا دسترسی به اطلاعات در پایگاه اطلاعاتی، در خصوص نحوه سرچ در پایگاه ری اکسیس reaxys باید توضیح داد که اشخاص ابتدا می بایست وارد حساب کاربری خود در سایت reaxys.com شوند. در ادامه امکان انتخاب هر یک از بخش ها فراهم شده که برای مثال Quick search به صورت خودکار فعال بوده و به همین دلیل افراد پس از ورود به پروفایل، می توانند عبارت مد نظر را در فرم جستجو تایپ کنند. همچنین می توان برای ایجاد طرح های ساختاری و واکنشی Draw را انتخاب نمود.
در صورت انتخاب Draw صفحه زیر نمایش داده شده و امکان ثبت طرح فراهم می شود.
تصویر بخش Query Builder در قسمت زیر آورده شده که افراد می توانند با استفاده از ابزارهای متفاوت برای ساخت کوئری یا درج آن در پایگاه اطلاعاتی اقدام کنند.
تصویر صفحه Synthesis Planner در پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys در زیر قابل مشاهده است.
پس از بررسی نحوه جستجو در پایگاه ری اکسیس Reaxys باید توضیح داد که افراد می توانند از طریق ورود به Reaxys Help اطلاعاتی در خصوص انواع بخش ها مانند Query یا Results کسب کنند. از مزایای ری اکسیس می توان به این مورد اشاره کرد که افراد ملزم به جستجوی یک کلیدواژه بخصوص نبوده و می توانند سوال خود را از طریق بارگذاری Synthesis plan یا Query یا ساخت این موارد مطرح نموده و در ادامه به اطلاعات دسترسی یابند.
برخی از افراد پس از خرید اکانت پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys و ورود به آن، تنها به جستجوی کلیدواژه پرداخته و در ادامه به مطالب مورد نیاز دسترسی پیدا می کنند. باید شرح داد که این پایگاه امکان جستجو با کلیدواژه، عدد، واکنش ها، فرمول ها و کوئری ها را فراهم نموده است. در ادامه آموزش استفاده از پایگاه ری اکسیس reaxys آمده و راهنمای تصویری قابل مشاهده می باشد.
در خصوص کار با پایگاه ری اکسیس Reaxys باید توضیح داد که افراد پس از ورود به صفحه اصلی سایت، می توانند یکی از گزینه های متفاوت مانند Formula را انتخاب کنند. در صورت ورود به صفحه سازنده فرمول، امکان انتخاب موارد جدول تناوبی و جستجوی داده های ترکیب معدنی یا آلی و فلزی فراهم می شود.
داروسازان می توانند در قسمت Browse Literature به جستجوی مقالات یا پروانه های ثبت اختراع بپردازند.
امکان بررسی روابط داده ها و تحلیل نمودارها وجود دارد.
در بخش Synthesis Planner می توان Synthesis plan را درج کرده یا طراحی نموده و سپس به بررسی نقشه مسیرها پرداخت.
در آموزش استفاده از ری اکسیس باید بیان کرد که افراد پس از ورود به صفحه Query Builder امکان انتخاب یکی از موارد Reactions، Substance، Targets و Documents را داشته و در ادامه می توانند برای بارگذاری کوئری یا ساخت آن اقدام کنند. گزینه های Patent، Structure و Molecular Formula از دیگر امکانات این بخش می باشد.
به عنوان مثال اشخاص در صورت انتخاب Substance می توانند برای جستجوی یک ترکیب اقدام کنند.
در ادامه نتایج نمایش داده خواهد شد.
افراد می توانند Citations را انتخاب کرده تا به اطلاعات کامل تر دست یافته و منابع اطلاعات نمایش داده شده را بررسی نمایند.
امکان Report گرفتن و به اشتراک گذاری نتایج دریافتی نیز فراهم می باشد.
در بخش Results می توان نتایج را به شکل دلخواه مرتب کرده و برای مثال موارد را فیلتر نمود. امکان زوم کردن، پنهان سازی و استفاده از سایر گزینه ها نیز وجود دارد.
همان طور که در تصویر زیر مشاهده می شود، لیستی از جستجوهای پیشین در History ذخیره شده است. با کلیک بر روی View امکان مشاهده فراهم شده و در صورت انتخاب Store گزارش ذخیره می شود.
پس از بررسی نحوه کار با پایگاه ری اکسیس Reaxys می بایست شرح داد که دانشجویان، محققان مبتدی یا پژوهشگران خبره می توانند از این سایت استفاده کنند. زیرا ری اکسیس هم امکان جستجوی ساده و سریع را فراهم نموده و هم به اشخاص اجازه داده تا با انتخاب فرمول، ترکیب یا ساختارهای خاص به جستجوی اطلاعات مورد نظر بپردازند.
در پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys علاوه بر ارائه مقالات، پروانه های ثبت اختراع نیز وجود داشته که معمولا داروسازان از این موارد استفاده می کنند. شیمی دانان و پژوهشگران می توانند با ورود به بخش های Query Builder یا Synthesis Planner جستجوی پیشرفته تری داشته و کوئری ها را در صورت تمایل ذخیره نمایند. سایت ری اکسیس شرایط ذخیره نتایج و به اشتراک گذاری اطلاعات با سایرین را فراهم نموده است.
ری اکسیس و ساینس دایرکت هر دو از محصولات الزویر بوده و برای پژوهشگران و محققان در دسترس قرار گرفته اند، اما این پایگاه ها تفاوت هایی با یکدیگر داشته که در ادامه جدول ویژگی های هر یک آمده است. اشخاص می توانند پس از مطالعه کاربردها و امکانات هر پایگاه، به مقایسه پایگاه ری اکسیس reaxys با سایت ساینس دایرکت بپردازند.
ویژگی های ری اکسیس | ویژگی های ساینس دایرکت |
تمامی اطلاعات موجود در این پایگاه با شیمی ارتباط دارند. | امکان مطالعه مقالات و منابع با موضوعات علمی مختلف در ساینس دایرکت فراهم می باشد. |
به افراد اجازه دسترسی رایگان به اطلاعات داده نشده و خرید اکانت برای دسترسی به منابع ضروری می باشد. | امکان دسترسی آنلاین رایگان به مقالات تمام متن وجود داشته، اما افراد برای دسترسی به برخی از منابع نیاز به پرداخت هزینه دارند. |
امکان جستجوی کلیدواژه، فرمول، ترکیب و کوئری فراهم شده است. | دارای ابزارهای جستجوی متنوع برای یافتن نتیجه مرتبط می باشد. |
یکی از محصولات الزویر به حساب می آید. | ساینس دایرکت یکی از محصولات الزویر است. |
این پایگاه علاوه بر ارائه مقالات و مجلات، پروانه های ثبت اختراع، محصولات تجاری و دیگر موارد علمی مرتبط با شیمی را در اختیار قرار می دهد. | دارای انواع کتب، مقالات و مجلات علمی می باشد. |
پس از بررسی تفاوت پایگاه ری اکسیس با ساینس دایرکت باید شرح داد که اشخاص می توانند از طریق ورود به پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys ابتدا مقالات مورد نظر را یافته و در ادامه برای دریافت فایل تمام متن مقاله، به ساینس دایرکت مراجعه کنند. جستجو در پایگاه ری اکسیس برای شیمی دانان و محققان ساده تر بوده، زیرا این پایگاه تنها مطالب حوزه شیمی را ارائه کرده و احتمال بازیابی نتایج غیر مرتبط کاهش می یابد.
افراد برای ورود به پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys ملزم به خرید اکانت بوده، اما دسترسی به ساینس دایرکت بدون نیاز به خرید اشتراک امکان پذیر است. ساینس دایرکت امکان دانلود فایل تمام متن برخی از مقالات را به شکل رایگان فراهم کرده در حالی که برای استفاده از ابزارهای جستجوی ری اکسیس، نیاز به پرداخت هزینه می باشد.
پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys یکی از زیر مجموعه های الزویر بوده که موضوع آن شیمی است. به همین دلیل لیست امکانات پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس reaxys شامل موارد مربوط به جستجو و تحلیل داده های شیمی می شود. اشخاص پس از بررسی نحوه جستجو و یادگیری کار با ری اکسیس باید با دیگر امکانات آن نیز آشنا شوند که در ادامه به شرح موارد پرداخته شده است.
نام امکانات، خدمات یا اطلاعات قابل دریافت | کاربرد |
محصولات تجاری | در این بخش امکان مشاهده انواع محصولات تجاری و مواد شیمیایی فراهم شده و فروشنده ترجیحی قابل انتخاب می باشد. |
معرفی سایت یا Learn more | با کلیک بر روی این گزینه امکان ورود به صفحه معرفی ری اکسیس در الزویر فراهم می شود. |
قسمت Contact sales | این گزینه افراد را به صفحه تکمیل فرم درخواست برقراری تماس با کارشناسان هدایت می کند. پس از تکمیل فرم، کارشناسان با متقاضیان تماس گرفته تا سوالات آنان را پاسخ دهند. |
تحلیل واکنش ها | شرایط انتخاب یک مسیر بهینه سنتز برای تحلیل داده های ارائه شده را فراهم می کند. |
شاخص های استاندارد شیمی | اشخاص می توانند به اطلاعات بانک های اطلاعاتی مانند Beilstein و Gmelin دسترسی یابند. اطلاعات پیش ماده ها، مواد خام و واسطه های شیمیایی در منابع موجود است. |
شیمی محاسباتی و داروها | امکان بررسی داده های مربوط به زیست فعالیت ترکیبات وجود دارد. |
خواص شیمیایی و فیزیکی، واکنش ها | خواص ترمودینامیکی، سینتیکی و طیف سنجی در این پایگاه قابل بررسی بوده و اطلاعات کریستالوگرافی مربوط به ترکیبات نیز قابل دریافت می باشد. امکان بررسی مسیرهای سنتز و شرایط آزمایشگاهی یعنی دما، فشار، کاتالیزگرها و حلال ها برای هر واکنش وجود دارد. |
ایجاد نوآوری | افراد می توانند داده ها را با استفاده از Reaxys API به یکدیگر ربط داده و نمودار دانشی ساخته و مدل ها را توسعه دهند. |
دریافت خروجی | امکان دریافت خروجی از داده ها و نتایج جستجو وجود داشته تا در ادامه محقق داده های ری اکسیس را با دیگر داده های موجود مقایسه کرده و اطلاعات لازم را کسب نماید. |
جستجوی ساختاری و فیلتر نتایج جزو امکانات مهم و کاربردی ری اکسیس می باشند. افراد می توانند نتایج بازیابی شده پس از جستجو را بر اساس مواردی مانند حلالیت، پایداری و سمیت فیلتر کرده که این امکان در دیگر پایگاه های اطلاعاتی عمومی وجود ندارد. امکان دسترسی به اطلاعات علوم وابسته به شیمی نیز از طریق ری اکسیس فراهم می باشد.
شیمی دانان از اطلاعات پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys برای تحلیل خواص، توسعه و طراحی محصولات استفاده می کنند. داروسازان پس از بررسی داده ها موفق به کسب اطلاعات در خصوص مسیرهای بهینه سنتز و یافتن ترکیبات زیست فعال شده و متخصصان پتنت نیز به جستجوی ترکیبات و واکنش های پروانه های ثبت اختراع می پردازند. محققان و پژوهشگران دانشگاهی از پایگاه برای جستجوی مقاله استفاده کرده و محققان علوم زیست به مطالعه ترکیبات شیمیایی آلاینده و بررسی اطلاعات مربوط به سمیت تمایل دارند.
پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys اطلاعات مربوط به شاخه های مهندسی، بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، علوم زیست محیطی و علوم مواد را نیز در دسترس قرار می دهد. دانشمندان علم مواد معمولا نیاز به بررسی ویژگی های شیمیایی و فیزیکی داشته و همچنین سم شناسان و زیست شیمیدانان پس از خرید اکانت، از اطلاعات متفاوت پایگاه استفاده می کنند. برای تصمیم گیری در خصوص R&D شیمیایی نیز می توان به بررسی اطلاعات پایگاه پرداخت.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ ری اکسیس یکی از محصولات الزویر بوده که مقالات، پروانه های ثبت اختراع و داده های مربوط به شیمی را در دسترس قرار می دهد. جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ ایرانیان می توانند از انواع سایت های ایرانی اکانت ری اکسیس را خریده تا در ادامه یوزر و پسورد reaxys را دریافت کنند. جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ امکان جستجوی کلیدواژه، فرمول، ترکیب و کوئری فراهم شده که راهنمای تصویری در مقاله آورده شده است.
برای مشاوره پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys
برای مشاوره پایگاه اطلاعاتی ری اکسیس Reaxys
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©