افیلیشن مقاله در لغت به معنی ارتباط و عضویت و در مقالات نشان دهنده ارتباطات سازمانی و عضویت در گروه های تحقیقاتی، مراکز علمی و... بوده و نویسندگان را از اسامی مشابه متمایز کرده و آثار آن ها را به درستی در پایگاه های علمی دسته بندی می نمایند. نحوه نوشتن افیلیشن و آشنایی با نمونه های افیلیشن به نویسندگان کمکمی کند تا ساختار آن را به درستی رعایت کنند.
برای مشاوره افیلیشن مقاله چیست
برای مشاوره افیلیشن مقاله چیست
مقالات علمی پژوهشی دارای ساختار و اجزای مشخصی بوده که نویسندگان باید این نحوه نگارش را در نوشتن مقالات خود رعایت نمایند. یکی از اجزای مقالات، افیلیشن مقاله بوده که باید توسط نویسنده یا نویسندگان نوشته شود. افیلیشن در واقع بیانگر گروه، سازمان یا نهادی است که نویسندگان به آن وابستگی داشته و در آن عضو هستند. با نوشتن افیلیشن در مقاله، وابستگی و عضویت نویسندگان به هر یک از گروه ها یا سازمان ها برای خوانندگان مشخص می شود.
برای نوشتن صحیح و کامل افیلیشن در مقالات علمی نویسندگان باید از نحوه نوشتن آن اطلاع داشته و با نمونه هایی از افیلیشن آشنایی داشته باشند. به همین جهت در مقاله پیش رو ابتدا به این سوال پاسخ داده شده که افیلیشن مقاله چیست و سپس اهمیت نوشتن، نحوه و اجزای افیلیشن مقاله ارائه شده است. در بخش های بعدی نیز افیلیشن دانشگاه آزاد توضیح داده شده و نمونه هایی از افیلیشن برای اطلاع نویسندگان ارائه شده است.
برای نگارش صحیح و اصولی یک مقاله علمی، نویسندگان باید ابتدا با اجزا و ساختار مقالات آشنایی داشته و سپس از نحوه نگارش اطلاع داشته باشند. یکی از اجزا و بخش های مقالات علمی که نوشتن آن در مقاله ضروری است، افیلیشن بوده که در لغت به معنای وابستگی و عضویت می باشد. affiliation در واقع نشان دهنده نوعی ارتباط با سازمان و گروهی است و ملاکی برای اعتبارسنجی و ارزیابی فرد می باشد. این افیلیشن ها نشان دهنده تجربه کاری و رزومه فرد نیز بوده و در CV نیز به آن می توان اشاره نمود.
افیلیشن ها ملاکی برای نشان دادن ارتباطات سازمانی و گروهی افراد بوده که در رشد و توسعه فردی آن ها نیز موثر می باشد. زمانی که نویسندگان نگارش مقالات خود را به اتمام می رسانند، باید به صورت اصولی و صحیح افیلیشن را نیز در مقالات قید نمایند. نحوه نگارش افیلیشن، خود دارای اهمیت بوده که باید در نوشتار آن ساختار اصولی و قراردادی افیلیشن مورد توجه قرار گیرد.
با نوشتن افیلیشن در مقالات علمی در واقع نویسندگان ارتباطات گروهی و وابستگی های سازمانی خود را معرفی کرده که نشان دهنده تجربه کاری و موفقیت های قبلی فرد می تواند باشد. افیلیشن به عنوان قسمتی از مشخصات نویسنده محسوب شده که نگارش آن در مقالات علمی بیانگر عضویت در سازمان ها، گروه های تحقیقاتی، موسسات و سایر نهادها می باشد.
نوشتن افیلیشن در مقالات علمی به عنوان بخشی از مشخصات نویسندگان دارای اهمیت زیادی بوده و در نگارش آن باید ساختار اصولی مورد توجه قرار گیرد. در بخش های بعدی مقاله توضیحات کامل درباره اهمیت نوشتن افیلیشن و اجزا و نحوه نوشتن صحیح آن در مقاله علمی پژوهشی برای نویسندگان ارائه شده است.
افیلیشن در لغت به معنی وابستگی و ارتباط بوده و به طور خلاصه در مقالات علمی به معنای داشتن وابستگی سازمانی و گروهی خاصی بوده که نشان می دهد نویسندگان از سمت کدام گروه تحقیقاتی یا مرکز علمی و دانشگاهی مقالات را نوشته و ارسال نمودند. به همین جهت افیلیشن به عنوان بخشی از مشخصات نویسندگان محسوب شده و به نوعی اعتبار نویسنده و سطح کیفی مقاله را نشان می دهد. همچنین نشام می دهد که در زمان نگارش مقاله علمی پژوهشی ، نویسنده با چه ارگان ها یا سازمان هایی در ارتباط بوده.
افیلیشن به نوعی ابزاری برای ارزیابی و اعتبارسنجی نویسنده و مقاله بوده و به عنوان ملاکی جهت سنجش نویسنده و موفقیت ها و تجربیات کاری او به حساب می آید. هر چه ارتباطات و وابستگی های سازمانی و گروهی نویسندگان با کیفیت تر باشد، رزومه کاری و تحقیقاتی نویسنده قوی تر بوده و این موضوع بر روی سطح علمی مقالات تاثیر مثبتی می گذارد. به همین علت نوشتن افیلیشن در مقالات ضروری بوده و اهمیت زیادی دارد.
از آنجا که افیلیشن نوعی شناسه و هویت برای مقالات و نویسندگان به حساب می آید، هیچ نشریه و ژورنال معتبری مقالات بدون افیلیشن را چاپ نمی کند. بنابراین نویسندگان باید افیلیشن را به عنوان جز جدایی ناپذیر مقالات علمی در نظر گرفته و حتما در نگارش مقالات، افیلیشن را نیز بنویسند. هرچه کیفیت نگارش افیلیشن بالاتر بوده و با دقت بیشتری نوشته شود، نویسندگان به خوانندگان بهتر معرفی شده و وابستگی های آن ها بیشتر شناسایی می شود.
برخی خوانندگان به دنبال بررسی تخصصی تر مقالات بوده و از این جهت رزومه نویسندگان و وابستگی های سازمانی و گروهی آن ها و در واقع رزومه شان برای این افراد اهمیت پیدا می کند. از سوی دیگر به منظور دسته بندی آثار و مقالات نویسندگان در پایگاه های علمی و همچنین به دلیل مشابه بودن اسامی نویسندگان، درج افیلیشن در مقالات ضروری است. در گام اول نگارش مقالات، نویسندگان باید اجزای افیلیشن مقاله را شناخته و طبق این اجزا، افیلیشن را نوشته و درج نمایند.
همان طور که پیش تر توضیح داده شد، افیلیشن به عنوان شناسه و مشخصات نویسنده بوده که نشان دهنده ارتباطات سازمانی و عضویت فرد در گروه ها و موسسات تحقیقاتی می باشد. به چند دلیل نوشتن افیلیشن در مقال ضروری است: مشابه بودن نام نویسندگان و درج مشخصات کامل و ارتباطات سازمانی به منظور مجزا کردن افراد، دسته بندی آثار هر نویسنده در پایگاه های علمی و قابلیت جستجوی آسان تر، دید تخصصی بسیاری از خوانندگان مقالات علمی نسبت به نویسنده و ارتباطات او.
افیلیشن به عنوان ابزاری برای شناسایی و اعتبارسنجی نویسندگان دارای اجزا و ساختار مشخصی بوده و نویسندگان باید تمامی این اجزا را در نوشتن افیلیشن رعایت نمایند. چرا که این گونه از مقالات با ذکر کامل جزییات موجود در سامانه اعتبار سنجی مقالات علمی ذکر خواهد شد. در پاسخ به این سوال که افیلیشن مقاله چیست، اجزای افیلیشن در جدول زیر ارائه شده است.
اجزای افیلیشن | توضیحات |
نام سازمان | در این قسمت باید نام گروه تحقیقاتی، موسسه یا سازمانی که نویسنده در آن عضو بوده و به آن وابستگی دارد، درج شود. |
آدرس سازمان | نشانی و آدرس سازمان یا موسسه ای که نویسنده با آن ارتباط داشته باید قید شود. |
نوع عضویت | پس از نام و نشانی سازمان، باید نوع عضویت نویسنده در سازمان مشخص شود. به عنوان مثال عضو همکار، کامل، دانشجوی کارشناسی، دکتری و ... |
پست سازمانی | در مقاله باید پست سازمانی نویسنده نیز درج شود، به عنوان نمونه مدیر ارشد، کارشناس تحقیقاتی، مشاور، مدیر پروژه و ... |
تاریخ عضویت | تاریخ عضویت نویسنده در سازمان یا گروه تحقیقاتی مورد نظر باید ذکر شود. |
شماره تماس | در این قسمت شماره تماس نویسنده در سازمان مورد نظر درج و قید می شود. |
ایمیل | از آنجایی که ارتباطات علمی میان افراد به طور معمول از طریق ارسال ایمیل صورت می گیرد، نشانی پس الکترونیک نویسنده در سازمان یا گروه مورد نظر باید ذکر شود. |
شناسه های یکتا | در صورتی که سازمان به اعضایش شناسه یکتا اعطا کرده باشد، این شناسه نیز باید در این بخش ذکر شود. |
ترتیب نویسندگان | در صورتی که مقاله دارای چند نویسنده باشد، باید به ترتیب از اولین نویسنده شروع کرده و افیلیشن هر یک از نویسندگان نوشته شود. |
افیلیشن های تکراری | در صورت عضویت و داشتن ارتباط با چندین سازمان و گروه، تمامی این افیلیشن ها باید در مقاله ذکر شود. |
تغییرات در افیلیشن | در صورتی که قبل از چاپ مقاله، افیلیشن نویسنده تغییر کند، تغییرات افیلیشن باید در مقاله ذکر شود. |
تمامی بخش های ذکر شده در جدول بالا در صورت وجود باید در افیلیشن مقالات علمی ذکر شود. بدین ترتیب ارتباطات سازمانی و مشخصات گروه های نویسنده به طور کامل مشخص شده و مورد شناسایی خوانندگان قرار می گیرد. نحوه نوشتن افیلیشن نیز بسیار در اعتبارسنجی مقاله و نویسنده حائز اهمیت بوده که در بخش بعدی مقاله توضیح داده شده است.
افیلیشن را می توان نشانی های دقیقی دانست که نویسنده را از سایر نویسندگان متمایز کرده و موجب شناسایی هرچه بهتر و بیشتر او و ارتباطاتش می شود. در نتیجه آثار نویسنده قابل دسته بندی و جستجو در پایگاه های علمی شده و برای خوانندگانی که دید تخصصی تری به نویسنده و آثار او دارند بسیار مفید است. همچنین با درج افیلیشن خوانندگان می توانند راه های ارتباطی با نویسنده را یافته و در صورت لزوم با او یا سازمان و گروه وابسته به فرد تماس برقرار نمایند.
ژورنال های معتبر برای پذیرش و چاپ مقالهها، قوانین مشخصی داشته که یکی از آن ها نحوه نوشتن اصولی و دقیق افیلیشن می باشد. پیش از نوشتن افیلیشن بهتر است نویسندگان از قوانین ژورنال مورد نظر خود مطلع شده تا بر اساس آن بتوانند افیلیشن کامل و صحیحی را در مقاله درج نمایند. همچنین هر یک از سازمان ها، موسسات و مراکز علمی که نویسندگان عضو آن ها بوده و ارتباط با آن ها دارند نیز دارای فرمت و ساختار مشخصی برای نوشتن افیلیشن هستند. در ادامه تعدادی نمونه از نحوه نوشتن افیلیشن ارائه شده است:
Department of…, Faculty of…, University of…, …, Iran.
مثال:
Department of Industrial Management, Faculty of Management, University of Tehran, Tehran, Iran.
Department of Industrial Management, Faculty of Management, Allameh Tabataba’I Tehran, Iran.University,
Department of Industrial Management, Faculty of Management, Allameh Tabataba’I University, Tehran, Iran.
Department of…, Payame Noor University (PNU), P.O. Box, 19395-3697, Tehran, Iran.
مثال:
Department of Industrial Management, Faculty of Management, Payam-e-Noor University of Tehran,Tehran, Iran.
Department of گروه ———-, faculty of دانشکده————–, Farhangian University, Tehran, Iran
مثال:
Department of Education, faculty of Teachers Education, Farhangian University, Tehran, Iran
به طور کلی باید نحوه نوشتن افیلیشن مطابق اصول تعریف شده برای هر سازمان، موسسه، گروه تحقیقاتی، مرکز آموزشی و ... رعایت شده تا وابستگی سازمانی و ارتباطات نویسندگان را به درستی و دقیق نشان دهد. یک ساختار دیگر مربوط به افیلیشن دانشگاه آزاد بوده که نحوه نوشتن این افیلیشن در بخش بعدی مقاله ارائه شده است.
با توجه به توضیحات ارائه شده در بخش های گذشته مقاله، هر نویسنده ای که عضو یک یا چند گروه، مرکز علمی، موسسه تحقیقاتی، سازمان و ... می باشد، باید نام و مشخصات دقیق آن ها را در بخشی به عنوان افیلیشن مقاله درج کرده تا نشان دهنده ارتباطات و عضویت او باشد. خوانندگان با مشاهده بخش افیلیشن مقالات علمی می توانند به میزان اعتبار و رزومه نویسنده دسترسی پیدا کرده و همچنین قادر به برقراری تماس با او خواهند بود.
نویسندگانی که عضو مراکز آموزشی مانند دانشگاه ها هستند و دارای شرایط عضو هیات علمی شدن می باشند نیز باید در افیلیشن مقاله خود نام و مشخصات دقیق آن مرکز را ذکر نمایند. دانشگاه آزاد اسلامی دارای بیشترین تعداد واحد دانشگاهی در کشور بوده و بسیاری از اساتید، محققان و نویسندگان مقالات با این دانشگاه در ارتباط هستند. به همین جهت باید نام و مشخصات دانشگاه آزاد را در افیلیشن مقاله خود نوشته تا نشانگر تدریس آن ها در دانشگاه آزاد یا همکاری محققان با این مرکز علمی باشد. نحوه نوشتن افیلیشن دانشگاه آزاد به صورت زیر است:
نام دانشگاه آزاد باید به طور کامل، صحیح و دقیق ذکر شود.
نام شهر و کشوری که واحد دانشگاه آزاد در آن قرار دارد باید درج شود.
رعایت ترتیب افیلیشن نویسندگان مقاله در صورت داشتن چند نویسنده
در صورت عضویت و همکاری نویسنده با چند واحد دانشگاهی، مشخصات تک تک این مراکز باید قید شود.
شماره تماس و نشانی ایمیل دانشگاه آزاد مورد نظر باید نوشته شود.
در صورت تغییر افیلیشن نویسنده پیش از چاپ مقاله، تغییرات باید در افیلیشن اعمال شود.
تمامی موارد ذکر شده در بالا باید به عنوان اجزا و ساختار افیلیشن دانشگاه آزاد ذکر شده تا نحوه نوشتن اصولی و صحیح افیلیشن این مرکز علمی رعایت شود. برای آشنایی نویسندگان با ساختار و نحوه نوشتن افیلیشن های مقالات علمی، در بخش بعدی مقاله تعدادی از نمونه های افیلیشن های مقالات ارائه شده است.
تا اینجا در مقاله توضیحات کامل درباره اینکه افیلیشن مقاله چیست و نوشتن آن چه ضرورتی دارد ارائه شده و اجزا و نحوه نوشتن افیلیشن در مقالات علمی توضیح داده شد. در این بخش نمونه هایی از افیلیشن های مقالات برای نویسندگان ارائه شده تا با نحوه نوشتن و ساختار اصولی آن آشنا شوند. هر چه افیلیشن مقالات دقیق تر و با کیفیت تر نوشته شود، تاثیر بیشتری در کیفیت مقالات و استقبال خوانندگان می گذارد. نمونه افیلیشن مقاله در ادامه ارائه شده است:
Research Department of Chromatography, Iranian Academic Center for Education, Culture & Research (ACECR), Tehran Branch, Tehran, Iran
Department of Psychology, Science & Research Branch, Islamic Azad University, Mashhad, Iran.
افیلیشن نویسنده با جزئیات بیشتر شامل دو ارتباط سازمانی که یکی دانشگاه و دیگری موسسه تحقیقاتی بوده که محقق در آن عضویت دارد. همچنین نشانی ایمیل نویسنده و راه ارتباطی با او نیز در افیلیشن درج شده است.
Jack Smith
Department of Psychology, University of California, Los Angeles, Ca , USA
Centre for Cognitive Neuroscience, University of California, Los Angeles, Ca , USA
Email: jacksmith@uscla.usa
با مشاهده این نمونه افیلیشن های مقالات، نویسندگان با اجزا و ساختار آن آشنا شده و نحوه نوشتن افیلیشن را یاد می گیرند. به طور کلی افیلیشن شناسنامه نویسنده و مقاله بوده و نشان دهنده کیفیت رزومه کاری و تجربیات و موفقیت های نویسنده به صورت فردی و سازمانی می باشد. ژورنال ها و نشریا معتبر نیز تنها مقالات با افیلیشن مناسب را پذیرش و چاپ می نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص پاسخ به سوال افیلیشن مقاله چیست و نحوه نوشتن و نمونه اقیلیشن مقاله را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ افیلیشن در لغت به معنای وابستگی و ارتباط بوده و نشان دهنده ارتباطات سازمانی و عضویت نویسندگان مقالات علمی در سازمان ها، موسسات، گروه های تحقیقاتی و ... می باشد. اجزای افیلیشن و اهمیت نوشتن آن در مقالات علمی در متن این مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.
✔️ اجزای افیلیشن مقالات شامل نام سازمان یا گروه، نشانی سازمان، ایمیل و شماره تماس و ... بوده که نویسندگان باید این اجزا را به طور کامل و دقیق در افیلیشن مقاله خود نوشته و اصول نوشتار افیلیشن هر سازمان و مرکز علمی را رعایت نمایند. ساختار و نحوه نوشتن افیلیشن در مقاله پیش رو ارائه شده است.
✔️ در نوشتن افیلیشن دانشگاه آزاد نویسندگان باید تمامی مشخصات از جمله نام دانشگاه، شهر یا کشور، نشانی، شماره تماس، پست الکترونیک، افیلیشن تکراری و ... را به طور کامل و دقیق نوشته که اجزا و نحوه نوشتن افیلیشن دانشگاه آزاد در این مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره افیلیشن مقاله چیست
برای مشاوره افیلیشن مقاله چیست
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©