هر ساله بسیاری از دانشجویان رشته های مختلف تحصیلی، به دلیل عدم علاقه به رشته تحصیلی خود، قصد تغییر رشته به رشته دیگری را دارند. برخی دانشجویان رشته مامایی نیز ممکن است به رشته تحصیلی خود علاقه نداشته و تمایل به تغییر رشته خود از مامایی به پرستاری را داشته باشند. متقاضیان تغییر رشته از مامایی به پرستاری، می توانند از طریق مراجعه به دانشگاه و دریافت کارنامه سبز کنکور برای تغییر رشته از مامایی به پرستاری اقدام کنند.
برای مشاوره تغییر رشته از مامایی به پرستاری
برای مشاوره تغییر رشته از مامایی به پرستاری
رشته مامایی یکی از رشته های پیراپزشکی بوده که هرساله تعداد زیادی از داوطلبان خانم کنکور سراسری تجربی، این رشته را برای آینده تحصیلی و شغلی خود انتخاب می کنند. پس از پذیرفته شدن در رشته مامایی و شرکت در کلاس های این رشته، برخی داوطلبان ممکن است متوجه شوند که به این رشته علاقه ای نداشته و قصد تغییر رشته از مامایی به پرستاری را داشته باشند.
برای آن دسته از دانش جویانی که قصد تغییر رشته از مامایی به پرستاری را دارند، جای نگرانی وجود نداشته و دانشجویان در صورت برخورداری از شرایط لازم و انجام مراحل مورد نیاز، می توانند نسبت به تغییر رشته خود اقدام کنند. در متن مقاله به جهت اطلاع رسانی به داوطلبان، اطلاعات کاملی در خصوص نحوه تغییر رشته از مامایی به پرستاری ارائه شده است.
رشته مامایی مانند رشته های علوم آزمایشگاهی، هوشبری، رادیولوژی و... جزو رشته های پیراپزشکی بوده و هر ساله تعداد زیادی از داوطلبان خانم مجاز به انتخاب رشته کنکور، نام این رشته را در فرم انتخاب رشته خود وارد می کنند. پس از انتخاب رشته مامایی در فرم انتخاب رشته و پذیرش در این رشته، داوطلبان کنکور به عنوان دانشجوی این رشته می بایست چهار سال تحصیلی را پشت سر گذاشته تا مدرک کارشناسی رشته مامایی را دریافت کنند.
تحصیل در رشته مامایی تنها برای داوطلبان خانم کنکور سراسری امکان پذیر بوده و داوطلبان خانم در صورت علاقه به رشته مامایی می توانند این رشته را در فرم انتخاب رشته خود وارد کنند. داوطلبان می بایست توجه داشته باشند که ظرفیت رشته مامایی بسیار کمتر از رشته های پیراپزشکی دیگر بوده و قبولی در رشته مامایی سخت و ارزشمند می باشد.
گاهی اوقات ممکن است به علت عدم کسب اطلاعات لازم در مورد لیست دروس رشته مامایی و یا عدم علاقه به این رشته، برخی داوطلبان پذیرفته شده رشته مامایی قصد تغییر رشته از مامایی به پرستاری را داشته باشند. به منظور رفع دغدغه داوطلبان، برای این دسته از افراد، امکان تغییر رشته از مامایی به پرستاری وجود داشته و افراد در صورت بهره مندی از شرایط لازم، می توانند برای تغییر رشته خود از مامایی به پرستاری اقدام کنند.
راه های مختلفی برای تغییر رشته از مامایی به پرستاری وجود داشته و افراد با انجام مراحل مورد نیاز، می توانند رشته تحصیلی خود را از مامایی به پرستاری تغییر دهند. برخی داوطلبان به دنبال تغییر رشته از طریق کارنامه سبز بوده و برخی دیگر از داوطلبان به دنبال شرکت در کنکور ارشد و ورود به رشته پرستاری هستند که در ادامه مقاله اطلاعات کاملی در خصوص راه های مختلف تغییر رشته از مامایی به پرستاری ارائه شده است.
برخی داوطلبان پذیرفته شده کنکور سراسری در رشته مامایی قصد تغییر رشته از مامایی به پرستاری را دارند که برای این دسته از داوطلبان، امکان تغییر رشته از مامایی به پرستاری فراهم شده است. داوطلبان می توانند از طریق کارنامه سبز و یا با مراجعه حضوری و ثبت درخواست تغییر رشته از دانشگاه مقصد، اقدام به تغییر رشته خود از مامایی به پرستاری نمایند.
برای انجام تغییر رشته از مامایی به پرستاری، اطلاع از لیست شرایط لازم برای تغییر رشته ضروری می باشد زیرا داوطلبانی می توانند برای تغییر رشته از مامایی به پرستاری اقدام کنند که تمامی شرایط تغییر رشته را داشته باشند. به طور کلی شرایط انتقالی و تغییر رشته از مامایی به پرستاری شامل موارد زیر می باشد:
دانشجویانی که علاوه بر تغییر رشته از مامایی به پرستاری، قصد تغییر دانشگاه محل تحصیل خود را نیز دارند، می بایست از وجود رشته پرستاری در دانشگاه مقصد مطمئن باشند.
دانشجوی متقاضی تغییر رشته می بایست رتبه بهتری از آخرین رتبه قبولی رشته پرستاری کسب کرده باشد.
دانشجو بایستی حداقل یک ترم در رشته مامایی تحصیل کند تا اجازه تغییر رشته خود را داشته باشد.
داوطلبانی که تمامی شرایط مورد نیاز برای انجام تغییر رشته از مامایی به پرستاری و همچنین شرایط انتقالی به این رشته در یک دانشگاه دیگر را داشته باشند، می توانند برای تغییر رشته از طریق ثبت درخواست به دانشگاه مقصد اقدام کنند. در صورت پذیرش شرایط و انجام مراحل اداری مورد نیاز، داوطلبان می توانند در رشته پرستاری مشغول به تحصیل شوند.
همچنین برخی از فارغ التحصیلان رشته مامایی نیز به دنبال شرکت در کنکور کارشناسی ارشد و ورود به رشته پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد هستند که در این بار باید گفت، با توجه به شرایط احراز تحصیلی رشته پرستاری در حال حاضر این امکان برای فارغ التحصیلان رشته مامایی وجود نداشته و این دسته از افراد نمی توانند در کنکور ارشد رشته پرستاری شرکت کنند. از این رو داوطلبان می بایست پس از فارغ التحصیلی رشته مامایی، در کنکور سراسری شرکت کرده و در صورت کسب نمره قبولی، در رشته پرستاری تحصیل کنند.
دانشجویانی که مایل به تغییر رشته از مامایی به پرستاری هستند، می توانند از طریق کارنامه سبز نیز برای تغییر رشته خود اقدام کنند. برای تغییر رشته از مامایی به پرستاری از طریق کارنامه سبز، شرایط متفاوتی وجود داشته و داوطلبان می بایست از تمامی شرایط مورد نیاز برخوردار باشند تا اجازه انجام تغییر رشته را داشته باشند.
در سال های گذشته، داوطلبانی که به هر دلیلی از رشته پذیرفته شده خود راضی نبودند، می توانستند با مراجعه به کارنامه سبز و از طریق سازمان سنجش، برای تغییر رشته خود اقدام کنند. اما در حال حاضر کارنامه سبز برای دانشگاه پذیرفته شده دانشجو ارسال شده و دانشجویان می بایست با مراجعه به دانشگاه پذیرفته شده، کارنامه سبز خود را مشاهده و برای تغییر رشته خود از مامایی به پرستاری اقدام کنند. این امر موجب افزایش سخت گیری برای تغییر رشته دانشجویان شده و از این رو کسب اطلاعات لازم در مورد شرایط تغییر رشته با کارنامه سبز از رشته مامایی به پرستاری اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
لیست شرایط تغییر رشته از مامایی به پرستاری به طور کلی شامل موارد زیر می باشد و داوطلبان برای انجام تغییر رشته می بایست تمام شرایط زیر را داشته باشند:
دانشجو می بایست در ترم یک و دو برای تغییر رشته اقدام کند.
دانشجو بایستی نام رشته پرستاری را بعد از رشته مامایی در فرم انتخاب رشته خود وارد کرده باشد.
هم چنین دانشجوی متقاضی تغییر رشته، باید رتبه بهتری نسبت به آخرین رتبه قبولی رشته پرستاری در کنکور سراسری کسب کرده باشد.
با توجه به افزایش سخت گیری های مربوط به تغییر رشته از مامایی به پرستاری، داوطلبان می توانند با مراجعه به کارشناسان دانشگاه، از سایر شرایط تغییر رشته مطلع شوند. داوطلبانی که تمامی شرایط ذکر شده برای انجام تغییر رشته از مامایی به پرستاری و همچنین شرایط انتقالی به یک دانشگاه دیگر را داشته باشند، می توانند برای تغییر رشته اقدام کنند.
برای تغییر رشته از مامایی به پرستاری، برخورداری از شرایط انتقالی و تغییر رشته ضروری می باشد. از این رو برای آگاهی از شرایط مورد نیاز، داوطلبان می توانند کارنامه سبز خود را از دانشگاه محل تحصیل خود دریافت کرده و اطلاعات لازم را در خصوص رتبه های آزمون کسب کنند. در صورتی که رتبه داوطلب تغییر رشته به پرستاری، از آخرین رتبه قبولی این رشته بهتر باشد، می تواند برای انجام مراحل اداری تغییر رشته اقدام کند.
یکی از دغدغه های رایج دانشجویان متقاضی تغییر رشته، مراحل و نحوه تغییر رشته از مامایی به پرستاری بوده و به منظور رفع دغدغه متقاضیان بایستی گفت دانشجویان زیادی هر ساله با دریافت و استفاده از کارنامه سبز برای تغییر رشته از مامایی به پرستاری اقدام می نمایند که در ادامه مقاله، اطلاعات لازم در این خصوص به داوطلبان ارائه شده است.
برای تغییر رشته از مامایی به پرستاری، دانشجویان واجد شرایط می بایست به دانشگاه محل تحصیل خود در همان دانشگاه درخواست دهند. در صورت تایید درخواست، دانشجویان می توانند در رشته پرستاری همان دانشگاه مشغول به تحصیل شوند. اما برخی دیگر از دانشجویان علاوه بر تغییر رشته از مامایی به پرستاری، خواستار تغییر دانشگاه محل تحصیل خود نیز هستند که در این صورت درخواست دانشجوی متقاضی، علاوه بر دانشگاه محل تحصیل، بایستی مورد تایید دانشگاه محل تحصیل نیز قرار بگیرد. در صورت تایید هر دو دانشگاه مقصد و مبدا، دانشجویان می توانند در رشته پرستاری دانشگاه مقصد خود مشغول به تحصیل شوند.
هم چنین برخی متقاضیان علاقه مند به تغییر رشته از مامایی به پرستاری، به دنبال شرکت در کنکور ارشد وزارت بهداشت و ورود به رشته پرستاری هستند. اما در حال حاضر امکان تغییر رشته از مامایی به پرستاری میسر نبوده و فارغ التحصیلان رشته مامایی برای تغییر رشته می توانند سایر رشته های کنکور ارشد وزارت بهداشت را انتخاب کنند. داوطلبان برای اطلاع از لیست رشته های مجاز ارشد با مدرک لیسانس مامایی می توانند دفترچه آزمون کنکور ارشد وزارت بهداشت را مطالعه کنند.
برخی داوطلبان کنکور سراسری، پس از ورود به رشته مامایی احساس می کنند که به این رشته علاقه ای نداشته و قصد ادامه تحصیل در رشته پرستاری و یا سایر رشته ها را دارند. از این رو به منظور جلوگیری از چنین اتفاقاتی، توصیه می شود داوطلبان آزمون سراسری قبل از تکمیل فرایند انتخاب رشته خود در مورد لیست دروس، بازار کار و... رشته های مختلف تحصیلی تحقیق کرده و با آگاهی کامل اقدام به انتخاب رشته نمایند.
دانشجویان رشته مامایی که قصد تغییر رشته از مامایی به پرستاری را دارند بایستی حتما شرایط انتقالی و تغییر رشته از مامایی به پرستاری را مطالعه کرده و در صورت برخورداری از شرایط لازم، مراحل اداری مورد نیاز تغییر رشته را انجام دهند. با توجه به سختگیرانه تر شدن انتقالی و تغییر رشته، داوطلبان می بایست به طور منظم پیگیر روند انتقالی و تغییر رشته خود باشند تا اجازه تغییر رشته را کسب کنند.
همچنین داوطلبانی که شرایط انتقالی تغییر رشته از مامایی به پرستاری را ندارند، می توانند مجددا در آزمون سراسری شرکت کرده و در صورت کسب رتبه مناسب برای قبولی در رشته پرستاری، نام این رشته را در فرم انتخاب رشته خود انتخاب کنند. در صورت پذیرفته شدن در رشته پرستاری و دانشگاه مورد نظر، افراد بایستی از رشته مامایی انصراف داده و پس از آن می توانند در رشته پرستاری مشغول به تحصیل شوند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص تغییر رشته از مامایی به پرستاری را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی کنکور سراسری هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️برخی دانشجویان رشته مامایی ممکن است قصد تغییر رشته از مامایی به پرستاری را داشته باشند که این دسته از دانشجویان برای اطلاع از امکان تغییر رشته می توانند متن مقاله را مطالعه کنند.
✔️افرادی که به دنبال تغییر رشته تحصیلی خود از مامایی به پرستاری هستند بایستی تمام شرایط انتقالی و تغییر رشته را داشته باشند و این دسته از افراد برای آگاهی از شرایط مورد نیاز می توانند متن مقاله را مطالعه کنند.
✔️افراد متقاضی تغییر رشته می بایست درخواست خود را برای انتقالی و تغییر رشته به دانشگاه های مبدا و مقصد ارائه کنند و از این رو در متن مقاله، مراحل مورد نیاز برای ثبت درخواست تغییر رشته از مامایی به پرستاری ذکر شده است.
برای مشاوره تغییر رشته از مامایی به پرستاری
برای مشاوره تغییر رشته از مامایی به پرستاری
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©