استریت شدن در پزشکی به معنای شرکت در آزمون تخصص بدون شرکت در طرح پزشکی عمومی وزارت بهداشت است. در پاسخ به این سوال که شرایط استریت شدن در پزشکی چیست؟ باید شرح داد که دانشجویان نمونه، افراد واجد شرایط رینگ استریت و صاحبان رتبه های برتر در کنکور سراسری یا آزمون علوم پایه موفق به بهره مندی از مزایا می شوند.
برای مشاوره استریت شدن در پزشکی
برای مشاوره استریت شدن در پزشکی
کلیه فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و پیراپزشکی می بایست در طرح پزشکی شرکت کرده و در مناطق معینی به مردم خدمت رسانی نمایند، اما سوال افراد این بوده که چطور می توان بدون شرکت در طرح نسبت به دریافت تخصص اقدام نمود؟ در پاسخ باید توضیح داد که امکان ورود به دوره تخصصی پس از پایان دوره پزشکی عمومی وجود داشته، اما شرایط ورود مستقیم یا straight سختگیرانه می باشد. بررسی شرایط و قوانین مفید بوده و برای علاقمندان به ادامه تحصیل حائز اهمیت است.
فارغ التحصیلان معمولا امکان معافیت از شرکت در طرح پزشکی را مگر در شرایط ویژه نداشته، اما می توانند با استفاده از استریت شدن، شرکت در طرح را به تعویق بیندازند. در این مقاله به سوال استریت شدن در پزشکی چیست؟ پاسخ داده شده و سپس لیست شرایط رینگ استریت، جزئیات قانون ازدواج و نحوه استریت شدن در پزشکی تعهدی شرح داده شده است. افراد از طریق مطالعه این مقاله با مزایا و نقاط قوت این امر آشنا شده و می توانند تصمیم صحیحی را جهت گذراندن طرح پزشکی یا عدم شرکت در طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت و ورود مستقیم به دوره تخصصی اتخاذ نمایند.
به طور کلی استریت یا straight به معنای مستقیم بوده و منظور از استریت شدن در پزشکی، ورود به دوره تخصصی بدون وقفه تحصیلی می باشد. هر فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی یا پیراپزشکی ابتدا می بایست در طرح خدمت رسانی وزارت بهداشت شرکت کرده و در ادامه نسبت به ادامه تحصیل یا کار و استخدام اقدام نماید.
متقاضیان استفاده از مزیت استریت شدن در پزشکی می بایست واجد شرایط بهره مندی از مزایا به حساب آمده و در گروه افرادی که امکان ورود مستقیم به دوره تخصصی را دارند، قرار گیرند. این افراد در ادامه می توانند یک بار در امتحان دستیاری تخصصی بدون نیاز به ثبت نام طرح نیروی انسانی و انجام این دوره، شرکت کنند. اگر فرد موفق به کسب قبولی در آزمون شود، بدون شرکت در طرح نیروی انسانی به ادامه تحصیل خواهد پرداخت. افراد واجد شرایط اگر در آزمون دستیاری مردود شوند، مجاز به شرکت مجدد در امتحان نبوده و ابتدا باید در طرح شرکت نمایند.
از طرح پزشکی، طرح نیروی انسانی و خدمت رسانی در مناطق محروم یا مناطقی است که توسط وزارت بهداشت تعیین می گردند. فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و پیراپزشکی حدودا 2 سال موظف به گذراندن طرح بوده و در ادامه می توانند برای آینده خود تصمیم مناسبی اتخاذ نمایند. اگر فرد بدون شرکت در طرح، وارد دوره تخصصی شود به اصطلاح واجد شرایط استریت شدن در پزشکی بوده و از این مزیت استفاده کرده است.
پس از بررسی این که استریت شدن در پزشکی چیست؟ باید شرح داد که قوانین استریت نسبتا سختگیرانه بوده و هر فردی موفق به استفاده از این مزایا و ورود مستقیم به دوره تخصصی نمی شود. در ادامه لیست افرادی که می توانند بدون نیاز به شرکت در طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت ادامه تحصیل دهند، آورده شده است:
دریافت کنندگان مدال طلا، نقره یا برنز در المپیادهای علمی دانش آموزی
اشخاصی که موفق به کسب رتبه زیر 500 در کنکور سراسری رشته تجربی شده اند.
دارندگان ابداع یا اختراع ثبت شده در زمینه علوم پزشکی
اشخاصی که به شکل انفرادی موفق به کسب رتبه 1 الی 3 در جشنواره های رازی، خوارزمی و جوان خوارزمی
در زمینه های علوم پزشکی شده اند. اعضای یک تیم که در جشنواره های مذکور رتبه 1 کسب کرده اند، واجد شرایط می باشند.
شخصی که در یک مقطع تحصیلی خاص توسط ستاد انتخاب دانشجوی نمونه به عنوان دانشجوی نمونه معرفی شود.
افرادی که جزو 10 درصد برتر فارغ التحصیلان هر ورودی مشترک در دانشگاه می باشند.
اشخاصی که نهایتا 1 ماه پیش از امتحان دستیاری ازدواج کرده و واجد شرایط رینگ استریت به حساب می آیند.
دانشجویان پژوهشگر برجسته که توسط شورای پژوهشی دانشگاه مورد تایید قرار گرفته اند.
آن دسته از داوطلبان که جزو 2.5 درصد برتر کشوری در آزمون های علوم پایه پزشکی، داروسازی، پیش کارورزی پزشکی و داروسازی شناخته شده اند. به امتحان پیش کارورزی پزشکی، پره انترنی نیز گفته می شود.
یکی از آزمون هایی که دانشجویان علوم پزشکی در آن شرکت می کنند، علوم پایه نام داشته که کسب رتبه برتر در این امتحان شخص را از شرکت در طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت معاف می نماید. بنابراین رتبه شدن در آزمون علوم پایه با استریت شدن در پزشکی متفاوت است.
افرادی که در یکی از گروه های موجود در لیست بالا قرار می گیرند، موفق به شرکت دیر هنگام و با تاخیر در طرح نیروی انسانی شده، اما افرادی که رتبه 1 الی 3 را در آزمون علوم پایه کسب می کنند، از شرکت در طرح معاف خواهند شد. معمولا هر سال 40 نفر برتر آزمون علوم پایه استریت شده و سه نفر اول به طور کامل معاف می گردند.
لیست گروه هایی که امکان استفاده از مزایای استریت شدن در پزشکی را دارند، در تیتر پیش آورده شده است. اما باید اشاره کرد که کلیه اعضای گروه ها مانند دارندگان رتبه های برتر آزمون ها و مسابقات علمی، دانشجویان نمونه و برتر موفق به استریت شدن نمی گردند. رعایت شرایط رینگ استریت یا سایر شرایط در نظر گرفته شده برای گروه ها جهت ورود به دوره تخصصی، بدون گذراندن طرح 2 ساله نیروی انسانی وزارت بهداشت الزامی می باشد.
در پاسخ به این سوال که استریت شدن در پزشکی چیست؟ باید شرح داد که هر گاه فارغ التحصیل دوره پزشکی عمومی یا پیراپزشکی بدون گذراندن طرح نیروی انسانی به دوره تخصصی راه یابد، در واقع از طرح ورود مستقیم یا straight استفاده کرده و گذراندن طرح را به تعویق انداخته است. در ادامه لیست شرایط استریت شدن در پزشکی در سال ۱۴۰۳ آمده و قابل بررسی می باشد:
متقاضیان استریت شدن در پزشکی تنها 1 بار اجازه شرکت در آزمون دستیاری تخصصی را دارند.
در صورت رد شدن در امتحان تخصص، فرد تا پیش از گذراندن طرح مجاز به شرکت مجدد در آزمون نمی باشد.
افرادی که بیش از 2 سال از زمان فارغ التحصیلی آنان می گذرد، اجازه درخواست ورود مستقیم به دوره تخصصی را ندارند.
کسب حداقل معدل کل 16 در پایان دوره تحصیلی الزامی است.
افرادی که جزو گروه 10 درصد برتر فارغ التحصیلان قرار می گیرند، باید حداقل معدل کل 17 را کسب نمایند.
کسب معدل زیر 15 در سه ترم از مقطع دکترای حرفه ای، شخص را از مزایا و امکان استریت شدن در پزشکی محروم می کند.
شروط مربوط به معدل باید در کل دوران تحصیل حفظ شوند.
دریافت حکم محکومیت از کمیته انضباطی دانشگاه یا تخلف در آزمون ها و اخذ حکم از هیئت بدوی تخلفات، منجر به محرومیت فرد از درخواست استریت شدن می گردد.
آن دسته از افرادی که نهایتا 1 ماه قبل از شرکت در آزمون دستیاری ازدواج می کنند، نیاز به رعایت شرط معدل و سایر شرایط استریت شدن در پزشکی در سال ۱۴۰۳ نداشته و می توانند یک بار اقدام به ثبت نام آزمون دستیاری تخصصی و شرکت در این آزمون نمایند.
لازم به ذکر است که پس از استریت شدن، شخص از شرکت در طرح معاف نشده اما می تواند پس از پایان دوره تخصصی در طرح نیروی انسانی شرکت کند.
آن دسته از اشخاصی که طرح پزشکی عمومی را نگذرانده و وارد دوره تخصصی می شوند، ملزم به گذراندن طرح هر دو دوره پس از پایان تحصیل می باشند.
استریت شدن در پزشکی تنها برای آن دسته از داوطلبان کاربرد داشته که قصد ادامه تحصیل دارند و تمایل به ورود مستقیم به دوره تخصصی نشان می دهند. وجود وقفه تحصیلی تا حدودی منجر به فراموشی دروس شده و ممکن است داوطلب پس از گذراندن طرح پزشکی موفق به کسب قبولی در آزمون دستیاری تخصصی نشود.
معمولا تعداد افرادی که جزو 2.5 درصد برتر آزمون علوم پایه به شمار می روند، 40 نفر است. اما تعداد نفرات در هر سال تفاوت داشته و می تواند تا 100 نفر یا بیشتر افزایش یابد. حداقل 1 نفر در دانشگاه جزو 10 درصد برتر فارغ التحصیلان هر ورودی مشترک بوده و کلیه کسب کنندگان رتبه دو رقمی یا رتبه کمتر از 500 در کنکور تجربی، واجد شرایط استریت شدن در پزشکی به حساب می آیند.
افرادی که هنگام ثبت نام در آزمون دستیاری تخصصی متاهل بوده یا تا یک ماه پیش از زمان برگزاری امتحان دستیار تخصصی ازدواج می کنند، امکان بهره مندی از مزایای استریت شدن در پزشکی را خواهند داشت. این افراد در واقع واجد شرایط رینگ استریت Ring straight به شمار رفته و بدون نیاز به رعایت شرط معدل، در آزمون دستیاری شرکت می کنند.
به طور کلی باید توضیح داد امتحان دستیاری تخصصی شرایط خاصی داشته و طبق قوانین، افراد ابتدا باید طرح نیروی انسانی را گذرانده و سپس در آزمون ثبت نام نمایند. به منظور تشویق دانشجویان برتر یا مخترعان و تسهیل ازدواج جوانان، قوانین خاصی برای ادامه تحصیل بدون نیاز به گذراندن طرح در نظر گرفته شده است.
در پاسخ به این سوال که شرایط استریت شدن در پزشکی چیست؟ باید توضیح داد که یکی از شرایط یا روش ها، استفاده از امتیاز تاهل می باشد. طبق قانون ازدواج برای استریت شدن در پزشکی هر فردی که هنگام ثبت نام در آزمون دستیاری تخصصی عقدنامه ارائه دهد، مانعی برای ادامه تحصیل بدون شرکت در طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت ندارد. لیست شرایط رینگ استریت به شرح زیر است:
متقاضی باید هنگام ثبت نام در آزمون دستیاری تخصصی متاهل بوده و حداقل 1 ماه پیش از شرکت در امتحان عقد کرده باشد.
معمولا تاریخ عقدنامه اهمیتی نداشته و در صورت ازدواج در اوایل، اواسط یا اواخر دوران تحصیل می توان از مزیت رینگ استریت بهره مند شد.
فارغ التحصیلان آقا و خانم می توانند از طرح استریت استفاده کنند.
اگر دو همکلاسی با یکدیگر ازدواج نمایند، هر دو از مزایا بهره مند شده و واجد شرایط Ring straight می باشند.
متقاضیان استریت شدن متاهل نیازی به رعایت شرط معدل نخواهند داشت.
اگر شخص واجد شرایط رینگ استریت یک بار در آزمون دستیاری مردود شود، اجازه ثبت نام مجدد تا پیش از گذراندن طرح را ندارد.
افراد می بایست پس از پایان دوره تخصصی، طرح نیروی انسانی پزشکی عمومی و تخصصی را پشت سر هم گذرانده و مدت زمان بیشتری مشغول خدمت در مناطق نیازمند به کادر درمان خواهند بود.
منظور از رینگ استریت استفاده از قانون ازدواج برای استریت شدن در پزشکی بوده و فارغ التحصیلان ذعمومی متاهل معمولا از این مزایا استفاده می کنند. گذراندن طرح پزشکی در بین دوره های تحصیلی باعث ایجاد یک وقفه شده و برای برخی از افراد ناخوشایند است. برخی از آقایان تمایل به شرکت در دوره خدمت سربازی در سال های اول ازدواج نداشته که می توانند با استفاده از رینگ استریت، سربازی را به تعویق بیندازند.
نکته حائز اهمیت این است که طرح سربازی برای فارغ التحصیل پزشکی عمومی در واقع همان طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت حساب شده و با 2 سال خدمت در مناطق محروم یا سایر مناطق، می توان هم سربازی و هم طرح پزشکی را به پایان رساند. در اصل فرد با گذراندن 21 ماه خدمت سربازی از طرح پزشکی معاف شده، اما در صورت داشتن معافیت سربازی، ملزم به گذراندن 24 ماه خدمت پزشکی است.
پیش از بررسی مزایا و جزئیات استریت شدن در پزشکی تعهدی باید بررسی کرد که منظور از پزشکی همراه با تعهد خدمت چیست؟ به طور کلی باید توضیح داد که برخی از کد رشته محل های پزشکی برای داوطلبان تجربی، دارای تعهد خدمت به میزان 3 برابر مدت تحصیل می باشند. معمولا فارغ التحصیلان پزشکی تعهدی 10 سال در منطقه بومی که غالبا منطقه ای محروم است، فعالیت کرده و تا پایان خدمت مدرک خود را دریافت نمی نمایند.
قوانین پزشکی تعهدی با طرح نیروی انسانی پزشکی تفاوت زیادی داشته و مدت زمان خدمت دانش آموخته تعهدی حدودا 5 برابر مدت زمان خدمت فردی است که در طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت شرکت می کند. دانشجوی تعهدی باید یک تعهد مبنی بر خدمت در منطقه بومی داده و تا پیش از پایان دوره خدمت، اجازه درخواست انتقالی ندارد. همچنین این افراد تا پیش از گذراندن یک نیمه از دوران تعهد، موفق به شرکت در امتحان دستیاری تخصصی نمی شوند.
در پاسخ به این سوال که استریت شدن در پزشکی چیست؟ باید شرح داد که دانش آموختگان برتر پزشکی عمومی یا واجد شرایط رینگ استریت، می توانند بدون نیاز به گذراندن طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت، برای شرکت در دوره تخصصی اقدام کنند. دانش آموختگان پزشکی تعهدی با این پرسش که شرایط استریت شدن برای تعهدی ها به چه صورت است، مواجه خواهند شد.
در ارتباط با استریت شدن در پزشکی تعهدی باید توضیح داد که چنین چیزی امکان پذیر نبوده و در اغلب اوقات فرد باید حداقل 5 سال در منطقه بومی خدمت کرده تا موفق به شرکت در دوره تخصصی شود. معمولا دانشگاه های علوم پزشکی دولتی دانشجو را به صورت تعهدی در دوره روزانه پذیرفته تا در آینده کمبود نیروی انسانی و فقدان کادر درمان در منطقه را جبران نماید. بنابراین دانشجویان دانشگاه آزاد و در کل دانشگاه شهریه پرداز جزو دانش آموختگان تعهدی نمی باشند.
طور کلی دانشجوی پزشکی تعهدی با هدف رفع نیازهای مناطق محروم در دانشگاه حضور یافته و معمولا رتبه بالایی در کنکور سراسری کسب نکرده و از امتیاز کافی برای جذب عادی برخوردار نبوده است. این شخص حتی در صورت ازدواج یا ثبت اختراع و ابداع یا معرفی شدن به عنوان دانشجوی نمونه، موفق به شرکت در دوره تخصصی پیش از گذراندن طرح خدمت نمی شود.
پس از بررسی شرایط رینگ استریت می بایست به سوال مزایای استریت شدن در پزشکی چیست؟ پاسخ داد. کسب رتبه کمتر از 500 در کنکور تجربی یا دریافت نمرات برتر در امتحانات دوران پزشکی امری پیچیده بوده و دانشجو باید مدت زمان زیادی را صرف مطالعه و تمرین نماید. در ادامه لیست مزایا شرح داده شده تا افراد موفق به اتخاذ یک تصمیم صحیح گردند:
شخص بدون وقفه وارد دوره تخصصی شده و ادامه تحصیل می دهد.
طرح نیروی انسانی و سربازی برای فارغ التحصیل پزشکی یکسان به حساب آمده و با به تعویق انداختن طرح، در واقع سربازی نیز عقب خواهد افتاد.
اشخاص می توانند ابتدا تخصص های لازم را در حوزه پزشکی کسب کرده و سپس در مراکز درمانی به مداوای بیماران بپردازند.
افراد پس از پایان تحصیل نسبت به شرکت در طرح اقدام کرده و دغدغه ای بابت آزمون دستیاری تخصصی ندارند.
به طور معمول با افزایش سن، صبر و انرژی افراد کاهش می یابد. به همین دلیل برخی از اشخاص و بخصوص آن دسته از متقاضیان که چند سال پشت کنکور مانده اند، از استریت شدن استقبال خواهند کرد.
آقایان پس از رسیدن به سن مشمولیت موظف به گذراندن دوره سربازی بوده، اما می توانند در دانشگاه مشغول تحصیل شده و معافیت تحصیلی موقت دریافت کنند. اگر دانشجوی آقا در کلاس های پزشکی عمومی شرکت نموده و در نهایت فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی شود، در بیمارستان ها یا مراکز درمانی نظامی به خدمت پرداخته و در حقیقت 2 سال در منطقه تعیین شده، به درمان اشخاص می پردازد. این 2 سال به عنوان طرح نیروی انسانی و خدمت سربازی محسوب می شود. به تعویق انداختن سربازی معمولا امری سخت و پیچیده بوده، اما فارغ التحصیلان پزشکی عمومی از طریق استریت شدن در پزشکی موفق به شرکت دیر هنگام در سربازی می گردند.
شایان ذکر است که به طور کلی خدمت سربازی و طرح پزشکی دو دوره مجزا به حساب می آیند، بنابراین اگر فرد از سربازی معاف شده باشد، اما فارغ التحصیل پزشکی عمومی باشد ملزم به گذراندن طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت است. با این حال به علت تقدم داشتن سربازی بر طرح خدمت، دانشجوی آقا در صورت گذراندن 21 ماه خدمت سربازی از شرکت در طرح وزارت بهداشت معاف می شود.
استریت شدن در پزشکی برای کلیه دانشجویان مفید نبوده و امکان دارد برای برخی از اشخاص نامناسب باشد. دانشجویانی که در دوران پزشکی عمومی مطالعه کافی نداشته و بر دروس مسلط نشده اند، بهتر است ابتدا در طرح پزشکی شرکت کرده و همزمان با فعالیت در مناطق تعیین شده توسط وزارت بهداشت، به مطالعه بپردازند. آن دسته از افرادی که تمایل به شرکت در دوره تخصصی نداشته و قصد کار یا مهاجرت دارند، باید نسبت به شرکت در طرح نیروی انسانی اقدام کرده و نیاز به بهره مندی از امتیاز استریت شدن نخواهند داشت.
به طور کلی هر فارغ التحصیل رشته پزشکی و پیراپزشکی برای استخدام در سازمان ها یا ادامه تحصیل نیاز به گذراندن دوران خدمت دارد. برخی از افراد، واجد شرایط معافیت از طرح بوده، اما استریت شدن در پزشکی به معنای معافیت نمی باشد. مزیت استریت شدن، ورود مستقیم به دوره تخصصی و به تعویق انداختن طرح خدمت است. در ادامه مطالبی جهت مشاوره استریت شدن در پزشکی آورده شده است.
در ارتباط با مشاوره استریت شدن در پزشکی باید توضیح داد که طبق شرایط رینگ استریت، افراد متاهل نیاز به کسب امتیاز قابل توجه در امتحان علوم پایه ندارند. اما آن دسته از افراد که تمایل به استریت شدن در پزشکی از طریق کسب نمره بالا در امتحان مربوطه نشان می دهند، باید حداقل نمره 150 را به دست آورند. لازم به ذکر است که 2.5 درصد برتر کشوری در امتحانات متفاوت علوم پایه استریت یا رتبه خواهند شد.
بنابراین نمی توان نمره دقیقی را برای استریت شدن اعلام کرد، زیرا افراد با سایر رقبا مقایسه می گردند. در برخی از مواقع پزشکان با حداقل نمره 160 الی 170 و دندانپزشکان با حداقل امتیاز 150 الی 160 استریت می شوند. فاصله گرفتن از درس و تحصیل، تا حدودی علاقه و آمادگی افراد را برای یادگیری کاهش می دهد. به همین دلیل بسیاری از افراد پس از دو سال وقفه و خدمت در مناطق تعیین شده توسط وزارت بهداشت، موفق به کسب قبولی در آزمون دستیاری نمی شوند.
این اشخاص بهتر است در دوران پزشکی عمومی زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص داده تا موفق به استریت شدن در پزشکی گردند. باید توجه داشت که روحیه داوطلبان با یکدیگر تفاوت داشته و امکان دارد یک دانش آموخته پس از دو سال وقفه و مدتی استراحت، رتبه بهتری کسب کند. شایان ذکر است که فرد در دوران خدمت در مرکز درمانی حضور یافته و به شکل کامل از حوزه پزشکی فاصله نمی گیرد.
افراد می توانند پس از بررسی این که استریت شدن در پزشکی چیست؟ و کسب اطلاعات در خصوص شرایط رینگ استریت و مزایا، با یک مشاور جهت افزایش شانس ورود مستقیم به دوره تخصصی مشورت نمایند. آسان ترین روش برای استریت شدن ازدواج بوده اما کسب نمره بالا در امتحان علوم پایه یا پره انترنی نیاز به برنامه ریزی دارد.
نکته قابل توجه این است که افراد واجد شرایط استریت شدن در پزشکی، تنها 1 بار برای کسب قبولی در آزمون دستیاری تخصصی فرصت خواهند داشت. بنابراین اگر فرد تمامی شرایط لازم را داشته اما به هر دلیلی مردود شود، ملزم به گذراندن طرح خدمت می باشد. به همین علت می بایست برنامه ریزی مطالعاتی مناسبی داشته و خود را برای شرکت در امتحان دستیاری تخصصی آماده کرد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص استریت شدن در پزشکی چیست را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ اگر فارغ التحصیلان پزشکی عمومی بدون گذراندن طرح خدمت وزارت بهداشت در آزمون دستیاری تخصصی شرکت کرده و وارد دوره تخصصی شوند، از مزیت استریت شدن در پزشکی استفاده نموده اند که جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ افرادی که در طول تحصیل ازدواج کرده و هنگام ثبت نام در آزمون دستیاری تخصصی از عقدنامه برخوردار می باشند، موفق به شرکت در امتحان بدون گذراندن طرح خدمت شده اما در صورت مردودی باید در طرح نیروی انسانی شرکت نمایند. جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ ادامه تحصیل بدون وقفه و به تعویق انداختن سربازی جزو مزایای استریت شدن در پزشکی بوده که لیست کلیه مزایا در مقاله آمده است.
برای مشاوره استریت شدن در پزشکی
برای مشاوره استریت شدن در پزشکی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©