سامانه کارآمد وزارت علوم karamad-skill.ir دارای بخش های استعدادیابی، دوره های مهارت ورزی و کارآموزی بوده و افراد پس از ورود به سایت، ملزم به ورود به حساب کاربری یا ایجاد حساب می باشند. آقایان متقاضی می توانند از طریق درج گواهی شرکت در دوره در بخش مشوق خدمتی، امتیازات خاصی مانند کسری خدمت یا تعویق اعزام دریافت نمایند.
برای مشاوره استفاده از سامانه کارآمد وزارت علوم
برای مشاوره استفاده از سامانه کارآمد وزارت علوم
با تاسیس سامانه کارآمد وزارت علوم خدمات آموزش شغلی، کاریابی و مهارت افزایی به افراد ارائه می شود. در این میان پرسش افراد زیادی این است که مراحل ثبت نام و ورود به سایت چگونه بوده و چطور می توان در دوره های مهارتی و عمومی یا تخصصی ثبت نام کرد. متقاضیان می بایست اطلاعاتی در خصوص مشوق های خدمتی و کارآموزی به دست آورده و نحوه نام نویسی در سامانه را فرا گیرند. سامانه کارآمد وزارت علوم زیر نظر دفتر ارتباط با جامعه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت کرده و خدمات مربوط به هدایت شغلی را ارائه می دهد.
در این مقاله سامانه karamad-skill.ir معرفی شده و سپس راهنمای تصویری ورود به سایت و ایجاد حساب کاربری آورده شده است. اشخاص از طریق مطالعه این مطلب با نحوه ثبت نام در دوره های مهارتی آشنا شده و اطلاعاتی در خصوص مشوق های خدمتی و کارآموزی به دست می آورند. در انتهای مقاله به شرح سایر امکانات سامانه پرداخته شده است.
برای ورود به سامانه کارآمد کلیک کنید
برای ورود مستقیم به سایت karamad-skill.ir کلیک کنید.
در خصوص معرفی سامانه کارآمد وزارت علوم باید توضیح داد که سامانه در راستای استعدادیابی، مهارت آموزی، مشاوره تخصصی، بهبود فرآیند کارآموزی، شغل یابی و ایجاد شغل راه اندازی شده است. دانش آموختگان و فارغ التحصیلان تمامی نوبت دانشگاه ها مانند دانشگاه های پردیس خودگردان، معمولا به علت نداشتن تجربه و مهارت های عملی در مراکز استخدام نمی شوند، بدین منظور سامانه کارآمد وزارت علوم تحقیقات راه اندازی شده و آموزش هایی را جهت ارتقای مهارت های عملی ارائه خواهد داد.
به سامانه کارآمد وزارت علوم تحقیقات، پلتفرم آموزش مهارت شغلی نیز گفته می شود. از مهم ترین بخش های سامانه باید به آموزش مهارت شغلی، شخصیت شناسی و استعدادیابی، مشاوره تخصصی، رزومه سازی، مشوق های خدمتی، کارآموزی، کاریابی و بازدیدهای صنعتی اشاره کرد. با ورود به سایت و مراجعه به بخش اخبار و اطلاعیه ها و درباره ما می توان اطلاعات بیشتری در خصوص سایت کسب نمود.
سامانه کارآمد وزارت علوم که به نشانی karamad-skill.ir در دسترس می باشد، با هدف افزایش اشتغال برای فارغ التحصیلان طراحی شده است. کارآمد علاوه بر فراهم کردن شرایط اشتغال یابی، برای ایجاد مشاغل جدید مربوط به فناوری اطلاعات اقدام نموده تا فارغ التحصیلان فرصت کسب درآمد را داشته باشند.
دانش آموختگان یا دانشجویان وزارت علوم سوالاتی در خصوص نحوه ورود به سامانه کارآمد داشته و گاهی اوقات برای ورود به حساب کاربری، دچار مشکل می شوند. برای دریافت خدمات منحصر بفرد از کارآمد می بایست مراحل ورود به حساب کاربری را مانند سامانه های دیگر نظیر سایت ایرانداک طی کرده که در ادامه راهنمای تصویری ارائه شده است.
اشخاص جهت ورود به سایت کارآمد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می توانند نشانی karamad-skill.ir را در مرورگر جستجو کرده تا وارد صفحه اصلی سایت شوند. همچنین می توان عبارت فارسی سامانه کارآمد وزارت علوم را در گوگل مورد جستجو قرار داده و سپس سایت مد نظر را انتخاب نمود.
پس از ورود به صفحه اصلی سایت، باید گزینه ورود به سامانه را مورد انتخاب قرار داد.
در مرحله بعدی از افراد خواسته شده تا شماره تلفن همراه و کلمه عبور را در فرم درج نمایند. در صورت فراموشی رمز عبور، می بایست جهت بازیابی اقدام کرد.
تصویر فرم بازیابی رمز عبور در زیر آمده است.
در جواب این پرسش که کلمه عبور سامانه کارآمد وزارت علوم چیست، باید توضیح داد که افراد هنگام نام نویسی در سایت خود یک گذرواژه منحصر بفرد را تعیین می نمایند. بنابراین پیش از طی کردن مراحل ورود به سایت، باید مراحل ثبت نام و ایجاد حساب کاربری را پشت سر گذاشت که در ادامه توضيحات کامل آورده شده است.
پس از جستجوی نشانی karamad-skill.ir در مرورگر و ورود به سایت کارآمد باید روی گزینه ورود به سامانه کلیک نمود. در مرحله بعدی اشخاص وارد صفحه زیر شده و می توانند گزینه ثبت نام را انتخاب نمایند. باید توجه داشت که بهره مندی از شماره دانشجویی برای ثبت نام الزامی بوده و افرادی که دانشجو نبوده و از اطلاعات لازم برخوردار نمی باشند، موفق به نام نویسی نخواهند شد.
تصویر فرم ثبت نام در سامانه کارآمد وزارت علوم در این بخش ارائه شده و همان طور که مشاهده می شود، اشخاص باید اطلاعات دانشگاه را نیز در فرم درج نمایند. با کلیک بر روی ثبت نام، حساب کاربری ایجاد خواهد شد.
لازم به ذکر است، ایجاد حساب کاربری در کارآمد به منزله نام نویسی در دوره های مهارت آموزی یا کارآموزی نمی باشد. دانش آموختگان در ادامه باید وارد سایر بخش های سامانه شده و مراحل ثبت نام در دوره های مختلف را طی نمایند. برای مثال باید اشاره داشت که دانش آموختگان پس از ورود به برخی از بخش ها مانند مشوق های خدمتی، می توانند گزینه ثبت نام فارغ التحصیلان را انتخاب نموده و فرم نام نویسی را تکمیل کنند.
جهت ثبت نام در دوره های مهارتی سامانه کارآمد ابتدا می بایست مانند سامانه سنجش، حساب کاربری ایجاد کرده و سپس مراحل ورود به سامانه را طی نمود. برخی از دوره های مهارت آموزی کارآمد به صورت آنلاین و برخی دیگر به شکل آفلاین برگزار شده که نهاد آموزشی آن ها نیز معمولا دانشگاه های مختلف ایران می باشند. در ادامه جهت راهنمایی بیشتر راهنمای تصویری ثبت نام در دوره های مهارتی سامانه کارآمد ارائه شده است.
افراد ابتدا می بایست نشانی سامانه کارآمد وزارت علوم karamad-skill.ir را در مرورگر جستجو کرده و پس از ورود به سایت، روی آموزش مهارت های شغلی کلیک نمایند.
در ادامه باید ثبت نام در دوره های مهارتی سامانه کارآمد را مورد انتخاب قرار داد.
حالا می توان دانشگاه و نهاد آموزشی مد نظر را جستجو و انتخاب کرد.
در مرحله بعدی لیست دوره های مرکز هدایت شغلی نهاد آموزشی نمایش داده شده و می توان یک مورد را انتخاب نمود. دوره ها معمولا چند ساعته بوده و در طی یک الی چند روز ارائه می شوند.
در مرحله بعدی متقاضی می تواند مدت دوره، هزینه و سرفصل های مختلف آن را مورد بررسی قرار دهد. حالا باید روی ثبت نام کلیک کرد. افرادی که کد تخفیف دارند، می بایست کد را در فرم درج نموده و سپس برای ثبت نام اقدام نمایند.
تصویر فرم ثبت نام در دوره در زیر آمده و افراد به نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره تلفن همراه نیاز دارند.
برخی از دوره های مهارت آموزی سامانه کارآمد وزارت علوم به شکل رایگان برگزار شده اما برای شرکت در دوره های دیگر، می بایست شهریه را به صورت آنلاین پرداخت کرد. افراد همچنین می توانند پس از ورود به نشانی karamad-skill.ir گزینه دوره ها را از بخش فهرست انتخاب نموده تا توانایی مشاهده لیست دوره های آفلاین و آنلاین را داشته باشند.
در ادامه صفحه زیر نمایش داده شده و امکان گزینش یکی از موارد فراهم می شود.
دروس دانشگاه معمولا به صورت تئوری ارائه شده و اشخاص برای ارتقای مهارت ها باید در کلاس های مهارت آموزی ثبت نام کنند. در دوره های مهارت آموزی وزارت علوم، تنها مهارت های لازم برای ورود به بازارکار آموزش داده شده و افراد نکات مربوط به کار عملی را فرا خواهند گرفت. معمولا دوره های مربوط به فناوری و کامپیوتر مانند طراحی سایت به صورت اینترنتی برگزار شده و برای شرکت در کلاس های صنعتی یا تعمیراتی باید مراجعه حضوری داشت.
یکی از دغدغه های آقایان فارغ التحصیل، شرکت در دوره سربازی و دریافت کارت پایان خدمت است. نکته قابل توجه این بوده که از طریق ثبت نام در دوره های مهارتی سامانه کارآمد و دریافت گواهی، می توان از مشوق های خدمتی مانند مشوق های خدمتی سربازی بهره مند شد. در ادامه ابتدا شرایط بهره مندی از مشوق ها شرح داده شده و سپس راهنمای تصویری ثبت درخواست ارائه شده است.
شرایط بهره مندی از مشوق های خدمتی سامانه کارآمد
تنها فارغ التحصیلان دانشگاه های سراسری، آزاد، پیام نور، غیر انتفاعی، علمی کاربردی و فنی حرفه ای امکان استفاده از مشوق ها را دارند.
افرادی که نوع دیپلم آنان فنی حرفه ای یا کاردانش است، باید درخواست خود را در سامانه سخا ثبت کرده و نیاز به شرح تقاضا در کارآمد نخواهند داشت.
مشوق ها شامل 10 الی 30 روز کسری خدمت، 10 تا 30 روز مرخصی تشویقی، 2 الی 6 ماه تعویق در اعزام، بخشش 30 تا 90 روز از اضافه خدمت سنواتی، اعطای یک درجه بالاتر و تعیین سازمان محل خدمت توسط سرباز می شود.
هر فرد بر اساس تعداد ساعات دوره های گذرانده شده و میزان امتیازات کسب شده پس از شرکت در دوره های عمومی یا تخصصی، از برخی از مشوق ها بهره مند شده که جزئیات کامل در شیوه نامه karamad-skill.ir درج شده است.
افرادی که در دوره مهارت افزایی خارج از دانشگاه شرکت کرده اند، تنها در صورتی اجازه ثبت درخواست مشوق خدمتی داشته که گواهینامه آنان مورد تایید وزارت علوم یا دانشگاه آزاد قرار گیرد.
مدارک دریافتی از مراکز فنی حرفه ای، جهاد دانشگاهی، ICDL، وزارت ارشاد و سایر مراکز برگزار کننده دوره های فنی حرفه ای می بایست در سامانه سخا ثبت شوند. در صورت درج مدارک در کارآمد، درخواست رد خواهد شد.
گواهینامه مهارت آموزی می بایست حداکثر تا دو ماه پیش از اعزام، توسط دانشگاه مورد تایید قرار گیرد.
امتیاز اخذ شده از طریق شرکت در دوره های تخصصی، عمومی، کارورزی و دستیاری متفاوت بوده و می توان به ازای هر 5 ساعت آموزش یا تدریس 1 الی 5 امتیاز دریافت کرد.
در صورت فعالیت به عنوان مدرس در دانشگاه یا تدریس مهارت های تخصصی نیز به فرد امتیاز تعلق می گیرد.
حداکثر امتیاز قابل اخذ از طریق شرکت در دوره های متنوع عمومی یا اختصاصی متفاوت بوده و 40 الی 100 امتیاز می باشد.
برای بهره مندی از مشوق های خدمتی سامانه کارآمد می بایست حداقل 80 ساعت دوره گذراند.
متقاضیان درخواست مشوق های خدمتی سامانه کارآمد می بایست پیش از ورود به سایت و طی کردن مراحل نام نویسی، شیوه نامه را دانلود کرده و جزئیات را مطالعه نمایند. نشانی دانلود مستقیم در زیر آورده شده و افراد می توانند جزئیات مربوط به بهره مندی از تشویقات، در حین خدمت یا پیش از آن را بررسی کنند.
برای دانلود شیوه نامه بهره مندی از مشوق های مهارت آموزی کلیک کنید
سوال متقاضیان مشوق های خدمتی این است که چگونه می توان در سامانه کارآمد وزارت علوم ثبت نام کرده و مدارک لازم چیست. به طور کلی، مدارک مورد نیاز شامل گواهی های دال بر شرکت در دوره بوده زیرا پس از گذراندن هر دوره مهارت آموزی یا کارورزی، برای شرکت کنندگان گواهی صادر می شود. افراد به منظور ثبت نام ابتدا باید نشانی karamad-skill.ir را جستجو نموده و سپس روی مشوق های خدمتی کلیک کنند.
در ادامه می بایست روی ثبت نام دانش آموختگان کلیک نمود.
حالا می توان فرم نمایش داده شده را با نام و نام خانوادگی، شماره تماس، شماره دانشجویی، رشته تحصیلی و اطلاعات دانشگاه محل تحصیل تکمیل کرد.
در ادامه نیاز به کلیک بر روی ثبت درخواست می باشد.
در این بخش متقاضیان ملزم به تکمیل فرم درخواست بوده و باید تصویر گواهینامه شرکت در دوره را در فرم درج نمایند.
در ادامه درخواست فرد برای دانشگاه فرستاده شده و باید مورد بررسی قرار گیرد. مرکز آموزشی موظف است تاریخی را برای مراجعه حضوری دانش آموخته جهت ارائه اصل مدارک تعیین کند. زمان مراجعه معمولا از طریق ارسال پیامک، اطلاع رسانی می شود.
در نهایت دانشگاه می تواند درخواست را با ذکر دلیل رد کرده یا تقاضا را مورد تایید دانسته و برای وزارت ارسال نماید.
در خصوص فرآیند درخواست مشوق ها باید توضیح داد که دانش آموختگان ابتدا در سامانه کارآمد ثبت نام کرده و فرم درخواست را تکمیل می نمایند. در ادامه به پلیس +10 مراجعه کرده، دفترچه اعزام را تکمیل نموده و در جلسات معاینه شرکت می کنند. در مرحله بعدی باید در سامانه سخا پروفایل ایجاد کرده و جزئیات استفاده از مشوق های خدمتی را ثبت نمود.
در گام بعدی می توان مدارک را به دانشگاه ارائه داد. مرکز آموزشی تا حداکثر 10 روز بعد، درخواست را تایید کرده و برای وزارت علوم ارسال می نماید. اگر مدرک توسط وزارت علوم تایید شود، برای ستاد کل فرستاده شده و می بایست توسط ستاد نیز تایید گردد. در نهایت برگه سبز اعزام صادر می شود. تصویر نمودار این بخش ارائه شده است.
سامانه کارآمد وزارت علوم تنها به افرادی خدمات ارائه داده که در دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم تحصیل کرده اند. دارندگان مدارک فنی حرفه ای امکان بارگذاری مدارک خود را در کارآمد نداشته و باید مراحل مراجعه به سخا را طی نمایند. بنابراین رد درخواست در karamad-skill.ir به منزله عدم برخورداری از شرایط نبوده و ممکن است فرد، مراحل اشتباهی را برای دریافت مشوق طی کرده باشد.
به طور کلی، شرکت در دوره های کارورزی و دریافت گواهی، شانس استخدام در مراکز دولتی و خصوصی را افزایش می دهد. افراد می توانند هنگام ارسال رزومه برای شرکت ها، اشاره ای به گذراندن دوره های کارآموزی داشته و واجد شرایط بودن خود را به اثبات برسانند. در ادامه لیست مراحل کارآموزی در سامانه کارآمد ارائه شده است:
ثبت درخواست کارآموزی: افراد در مراحل ابتدایی باید نشانی سامانه کارآمد وزارت علوم karamad-skill.ir را در مرورگر جستجو کرده و یک حساب کاربری برای خود ایجاد نمایند. در ادامه می توان یکی از دوره های مهارت آموزی دانشگاه ها را انتخاب کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمود.
تایید کارآموزی توسط مسئول نهاد: مسئولین نهاد آموزشی یا دانشگاه باید درخواست شرکت در دوره کارآموزی را مورد تایید قرار دهند.
انتخاب محل کارآموزی: برای شرکت در دوره کارورزی معمولا باید در سازمان ها و شرکت های خاص حضور یافت. داوطلب باید بر اساس محل زندگی خود یک سازمان را مورد انتخاب قرار داده و درخواست را ثبت نماید.
تایید کارآموز توسط شرکت: شرکت یا سازمان پذیرنده باید درخواست کارآموزی داوطلب را تایید کند
ارائه معرفی نامه به شرکت: در این گام نهاد آموزشی یک معرفی نامه برای واحد پذیرنده صادر می کند.
شرکت در دوره کارآموزی: در ادامه داوطلب می تواند در روزها و ساعات معین شده توسط شرکت، در محل حضور یابد. کارآموزی مشابه کارمندی بوده و معمولا شرکت ها از شخص انتظار دارند که به صورت منظم در سازمان حاضر شده و وظایف خود را انجام دهد. بنابراین در صورت بروز مشکل یا بیماری باید اطلاع رسانی کرده و عدم حضور را به سازمان خبر داد.
ارائه گزارش کارورزی: در نهایت می بایست سازمان یا شرکت نظر خود را در خصوص فعالیت فرد شرح داده و همچنین گزارش های حضور منظم در سازمان، به نهاد آموزشی ارائه شوند.
صدور گواهی پایان دوره: در آخرین مرحله گواهی شرکت در کارآموزی برای داوطلب صادر شده و در اختیار قرار می گیرد.
پس از اخذ گواهی کارآموزی سامانه کارآمد وزارت علوم، می توان از مشوق خدمتی و امتیازات ویژه بهره مند شد. همچنین ممکن است شخص در ادامه در همان شرکت محل کارورزی استخدام شده و درآمد کسب نماید.
در ادامه راهنمای تصویری و توضیحات مربوط به ثبت درخواست شرکت در دوره کارآموزی در سایت آورده شده است، تا افراد بتوانند با استفاده از راهنمای تصویری از هر گونه خطا در انجام خدمات جلوگیری شود.
راهنمای تصویری ثبت شرکت در دوران کارآموزی درسامانه کارآمد
پس از ورود به سایت karamad-skill.ir می توان روی کارآموزی کلیک کرد.
در ادامه افراد باید مراکز هدایت شغلی را مورد انتخاب قرار دهند.
در گام بعدی نیاز به انتخاب یک نهاد آموزشی است.
سپس لیست دوره های کارورزی یا کلاس های آموزشی نمایش داده شده و می توان یک مورد را انتخاب کرد.
نکته قابل توجه این است که در صورت عدم نمایش لیست دوره ها در سامانه، می بایست با نهاد آموزشی تماس گرفته و شیوه ثبت درخواست شرکت را جویا شد. معمولا دانشگاه ها اطلاعات لازم را در اختیار فرد قرار می دهند. کارآمد بخشی با عنوان ثبت شرکت ها به منظور پذیرش کارآموز داشته که در ادامه معرفی شده است.
سازمان ها و شرکت ها می توانند برای رسیدن به اهداف خود از کارآموزان کمک گرفته و تعداد نیروهای حاضر در سازمان را افزایش دهند. کارآموزان اگر چه با مهارت های عملی آشنا نبوده اما به علت حضور در دوره های تئوری، ذهن فعالی داشته و ایده هایی را برای رشد سازمان ارائه می نمایند. برای ثبت نام شرکت در کارآمد، پس از ورود به بخش کارآموزی در سایت باید روی ثبت شرکت کلیک کرد.
در ادامه نیاز به انتخاب گزینه ثبت نام شرکت می باشد. سازمان هایی که از پیش ثبت نام را انجام داده اند، باید روی ورود کلیک کنند.
تصویر فرم ثبت نام شرکت ها در زیر آورده شده است. شرکت فاقد شناسه ملی امکان نام نویسی را نخواهد داشت.
شرکت ها امکان ارزیابی نیروهای کارآموز را داشته و می توانند در پایان دوره بهترین افراد را برای فعالیت دائمی یا طولانی مدت استخدام نمایند. نکته قابل توجه این است که شرکت در دوره کارورزی مزیت آشنایی با صاحبان کسب و کار را به همراه داشته و در ادامه کارآموز می تواند از یک سازمان، جهت جذب در سازمانی دیگر معرفی نامه دریافت کند.
رزومه سازی، استعدادیابی، استخدام و بازدیدهای صنعتی در لیست سایر امکانات سامانه کارآمد وزارت علوم قرار می گیرند. دانش آموختگان می توانند از طریق مطالعه بخش اخبار و اطلاعیه ها، از برنامه های جدید وزارت علوم یا نهادهای آموزشی مطلع شده و در رویدادهای جدید ثبت نام کنند. لیست سایر امکانات به شرح زیر است.
شخصیت شناسی و استعدادیابی
سوال بسیاری از دانش آموختگان این بوده که شغل مناسب من چیست؟ برای انتخاب بهترین شغل، می بایست به آرزوها و اهداف و استعدادها توجه کرد. به همین دلیل سایت کارآمد بخشی با عنوان استعدادیابی راه اندازی نموده که افراد پس از ورود به حساب کاربری می توانند در تست های ریون، علاقمندی شغلی، استعدادیابی شغلی و MBTI آن قسمت شرکت کنند.
مشاوره شغلی
صحبت با یک متخصص و فردی که آشنایی کافی با نحوه انتخاب شغل و مشاغل مناسب دارد، مفید خواهد بود. برای دریافت مشاوره می بایست پس از ورود به سایت karamad-skill.ir وارد قسمت مشاوره شده و پس از ورود به حساب کاربری، مراحل رزرو نوبت را طی نمود. در ادامه مشاور دانش آموخته را جهت ورود به بازارکار یا پیشرفت در یک حوزه خاص راهنمایی می کند.
رزومه سازی
سامانه کارآمد وزارت علوم امکان رزومه سازی دو زبانه را برای دانش آموختگان فراهم کرده که اشخاص برای استفاده از این خدمت، ملزم به ورود به قسمت مرکز هدایت شغلی دانشگاه می باشند. امکان ساخت چند رزومه و اشتراک گذاری فایل pdf و html آن ها وجود داشته و همچنین می توان درخواست تعریف کد QR برای رزومه را مطرح کرد. در ادامه هر فرد می تواند کد QR را اسکن نموده و به رزومه دسترسی یابد.
کاریابی و استخدام
سامانه کارآمد وزارت علوم با راه اندازی بخش کاریابی، به عنوان یک واسطه بین کارفرما و کارجو شناخته شده است. شرکت های دارای مشکل کمبود نیروی انسانی، می توانند از طریق مراجعه به این قسمت نیازهای شغلی را مطرح کرده و دانش آموختگان نیز می بایست مراحل ارسال رزومه برای شرکت ها را طی نمایند. در واقع اشخاص می توانند مراحل زیر را به ترتیب در سامانه پشت سر بگذرانند.
دریافت مشاوره شغلی و مهارتی
شرکت در دوره های مهارت آموزی
رزومه سازی
شرکت در دوره های کارآموزی و کاریابی
سامانه کارآمد وزارت علوم در تلاش است تا امکان جستجوی انواع آگهی های جذب از جمله استخدام در شرکت های صنعتی و هنری را فراهم کند. افراد فاقد سابقه کار می توانند از طریق شرکت در دوره های مهارتی و کارورزی، برای خود سابقه ایجاد نموده تا در ادامه برای جذب در سازمان ها با مانع خاصی مواجه نگردند.
بازدید صنعتی
لیستی از بازدیدهای صنعتی مجازی از مراکز مختلف در این بخش قرار داشته و می توان در هر مورد ثبت نام کرد. نام نهاد آموزشی برگزار کننده بازدید نیز در زیر رویداد درج شده و قابل مشاهده می باشد. برای مثال بازدید از کارخانه صنعتی لیفتراک جزو یکی از برنامه های بازدید مجازی سامانه به حساب می آید.
اخبار و اطلاعیه ها
در این قسمت از سایت کارآمد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخبار جدید وزارت علوم یا اطلاعیه های مربوط به دوره های مهارت ورزی و کارآموزی یا استخدام در شرکت های مختلف درج می شود. توصیه می گردد افراد هفته ای یک بار، اخبار این بخش را مرور نمایند زیرا امکان انتشار اخبار مبنی بر ایجاد شغل جدید و لیست شرایط جذب وجود دارد.
شرکت ها در کارآمد
قسمت شرکت ها در سامانه کارآمد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامل دو زیر مجموعه لیست شرکت ها و خدمات می شود. از طریق مراجعه به بخش لیست شرکت ها می توان اطلاعاتی در خصوص سازمان هایی که با سامانه در حال همکاری می باشند، کسب کرده و از طریق مراجعه به بخش خدمات، برای ثبت نام شرکت در سامانه یا ورود به حساب کاربری سازمان اقدام نمود.
گزارش تصویری، درباره ما و تماس با ما نیز جزو سایر امکانات سامانه کارآمد وزارت علوم به حساب آمده و افراد می توانند در صورت لزوم با پشتیبانی تماس گرفته و سوالات خود را مطرح کنند. یکی دیگر از روش های دریافت راهنمایی در خصوص شیوه استفاده از کارآمد، صحبت با کارشناس آموزش یا اساتید نهاد آموزشی است. در برخی از مواقع نهاد آموزشی تصمیمی مبنی بر برگزاری دوره ای خاص اتخاذ کرده اما دوره را در کارآمد به ثبت نرسانده و به همین دلیل دانش آموختگان موفق به ثبت نام در کلاس نمی شوند. در چنین حالتی تنها نهاد آموزشی توانایی افزودن دوره را داشته و پشتیبانی karamad-skill.ir کمکی نخواهد کرد.
ساعت کاری دفتر ارتباط با جامعه و صنعت 8 تا 16 اعلام شده اما اشخاص اجازه ثبت نام در karamad-skill.ir را در 24 ساعت شبانه روز دارند. برخی از دوره های آموزشی بخصوص دوره های کامپیوتری مانند طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به شکل آنلاین و غیرحضوری برگزار می شوند. شرکت در این کلاس ها برای افرادی که امکان مراجعه حضوری به مراکز خاص را ندارند، مفید واقع می گردد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه کارآمد وزارت علوم را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️سامانه کارآمد وزارت علوم که نشانی آن karamad-skill.ir می باشد، امکان ثبت نام در دوره های مهارت آموزی و کارآموزی را فراهم کرده که جزئیات کامل در مقاله قرار داده شده است.
پس از ورود به سایت کارآمد می بایست به قسمت مشوق ها مراجعه کرده و فرم های دیجیتالی را با اطلاعات لازم تکمیل نمود. راهنمای تصویری در مقاله ارائه شده است.
✔️اشخاص پس از ورود به حساب کاربری باید یک نهاد آموزشی را انتخاب کرده و درخواست کارآموزی را ثبت نمایند. اگر نهاد آموزشی و واحد پذیرنده درخواست را تایید کنند، معرفی نامه توسط نهاد آموزشی صادر شده و کارورزی آغاز می شود که راهنمای کامل در مقاله آمده است.
برای مشاوره استفاده از سامانه کارآمد وزارت علوم
برای مشاوره استفاده از سامانه کارآمد وزارت علوم
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©