برای قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، داوطلبان باید حداقل ۵۰٪ از میانگین نمرات سه نفر برتر آزمون کتبی را کسب کنند تا واجد شرایط ورود به مرحله مصاحبه و ارزیابی تکمیلی شوند. کسب حداقل نمره لازم به منظور قبولی نیاز است. حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به منظور سنجش دقیق توانایی شرکت کنندگان تعیین شده است.
برای مشاوره در خصوص حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
برای مشاوره در خصوص حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
برای اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی آموزش و پرورش، حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ برای رشته های شغلی مختلف مشخص می شود. این حد نصاب بر اساس بالاترین نمرات کسب شده در سه حیطه عمومی، اختصاصی و تخصصی محاسبه می گردد و بدون در نظر گرفتن سهمیه یا امتیازات اضافی اعلام می شود. داوطلبانی که حداقل نمره لازم را کسب کنند، به عنوان افراد واجد شرایط برای مراحل بعدی استخدام معرفی خواهند شد.
حد نصاب قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 بر اساس میانگین بالاترین نمرات در هر حیطه تعیین می شود و نشان دهنده حداقل نمره مورد نیاز برای قبولی است. این معیار به منظور شناسایی داوطلبان دارای صلاحیت و شایستگی لازم برای استخدام در آموزش و پرورش طراحی شده است. در واقع، حد نصاب قبولی معیاری است که تفاوت بین داوطلبان برتر و سایر شرکت کنندگان را مشخص می کند.
ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای داوطلبان علاقه مند به استخدام در هر یک از سمت های شغلی ویژه آموزش و پرورش انجام می شود تا این افراد بتوانند در زمان مقرر نام نویسی خود را انجام داده و شانس خود را برای پذیرش در هر یک از شغل محل های آموزش و پرورش امتحان نمایند. لذا، جهت سنجش و ارزیابی سطح علمی متقاضیان شرکت کننده در این آزمون دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه در نظر گرفته شده است.
برای تعیین صلاحیت افراد در مرحله اول آزمون آموزش و پرورش 1404، حد نصاب قبولی معینی مشخص شده تا در صورتی که نمره مکتسبه داوطلبان در آزمون کتبی بالاتر از میزان حد نصاب قبولی باشد، بتوانند جهت ورود به مرحله بعد خود را آماده نمایند. حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به معنای کسب حداقل 50 درصد میانگین نمره سه نفر اول بدون اعمال تاثیر سهمیه های آزمون استخدامی آموزش و پرورش و امتیازات مشخص شده می باشد.
به عبارتی نمرات آزمون کتبی استخدامی آموزش و پرورش 1404 همانند سایر آزمون های استخدامی در 3 حیطه عمومی، اختصاصی و تخصصی محاسبه می شود و متقاضیان باید برای قبولی در این مرحله نیز حداقل 50 درصد میانگین نمرات سه نفر اول آزمون کتبی را به ارزش وزنی 40 درصد در حیطه عمومی و نیز 60 درصد در حیطه اختصاصی و تخصصی بدست آورند. داوطلبانی که موفق به کسب حدنصاب قبولی آزمون کتبی آموزش و پرورش نشده باشند نیز از سایر مراحل حذف خواهند شد. در ادامه مقاله نحوه محاسبه حد نصاب آزمون استخدامی بررسی شده است.
داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای قبولی نهایی در این آزمون باید حد نصاب و حداقل نمره قبولی لازم برای قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ را بدست آورند تا بتوانند به عنوان افراد پذیرفته شده در استخدامی آموزش و پرورش شناخته شوند. با این وجود سوالی که برای اکثر داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش به وجود می آید این است که تفاوت حد نصاب و احتمال قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش چیست.
حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ برای ارزیابی داوطلبان در مرحله آزمون کتبی مشخص می شود و بستگی به 50 درصد میانگین نمره سه نفر اول آزمون در سه حیطه اصلی آزمون دارد به همین دلیل برای هر آزمون، حد نصاب قبولی متفاوت است. متقاضیانی که نمره مکتسبه آن ها از حد نصاب قبولی آزمون بالاتر است می توانند به مرحله بعد با تراز لازم برای قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 راه یابند.
به طور کلی تفاوت حداقل نمره لازم برای قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش با حدنصاب قبولی آزمون استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴، این است که این نمره، نمره ای است که بر اساس ظرفیت قبولی هر کد شغل محل و نمرات افرادی که آن کد را در اولویت قرار داده اند، بستگی داشته و با توجه به این موضوع، مشخص می شود.
پس از گذراندن مراحل ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی آموزش و پرورش داوطلبان باید در انتظار اعلام نتایج نهایی این آزمون باشند تا بتوانند از قبولی نهایی خود مطلع شوند. برای شناسایی داوطلبان واجد شرایط استخدام، حداقل نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش داوطلب را در نظر می گیرد. حداقل نمره لازم برای قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش به معنای نمره مکتسبه داوطلب به علاوه نمره حاصل از هر یک از مراحل ارزیابی تکمیلی می باشد.
بعد از انتشار نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش داوطلبان می توانند از قبولی و یا عدم قبولی خود مطلع شوند و در صورت عدم قبولی و نیز مشاهده کد 19 در کارنامه استخدامی آموزش و پرورش می توانند درخواست اعتراض خود را از طریق سیستم پاسخگویی سازمان سنجش پیگیری کنند و با مراجعه حضوری به مرکز گزینش استان خود درخواست تجدید نظر خود را اعلام نمایند. جدول حد نصاب تکمیل ظرفیت آموزگاری از طریق سامانه ثبت نام این مرحله اعلام می شود.
از آنجا که حدود سه برابر ظرفیت از میان داوطلبان دارای حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ برای ورود به مرحله ارزیابی تکمیلی انتخاب می شود، ممکن است متقاضیانی بنا به دلایلی نتوانند نمره لازم برای قبولی در مصاحبه و گزینش آموزش و پرورش را بدست آورند. به همین منظور این افراد می توانند با شرکت در تکمیل ظرفیت احتمال قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در رشته شغلی مورد نظر رابالاتر ببرند.
حد نصاب قبولی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 مربوط به نمره مکتسبه داوطلبان از آزمون کتبی آموزش و پرورش می باشد. داوطلبانی که نمره آزمون کتبی آن ها از حد نصاب قبولی تکمیل ظرفیت آموزش و پرورش بالاتر باشد می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت آموزش و پرورش شرکت کنند و مجدد به مرحله ارزیابی تکمیلی آموزش و پرورش وارد شوند. حد نصاب شهرها تکمیل ظرفیت آموزگاری معمولا کمتر از آزمون اصلی می باشد.
برای پذیرش در رشته های شغلی متفاوت آموزش و پرورش ظرفیت های لازم هر استان و شهری مشخص می شود و داوطلبان می توانند بنا بر ظرفیت هر رشته محل تعیین شده و نیز کسب حداقل نمره قبولی لازم شرایط استخدام در رشته شغلی مزبور را داشته باشند. در مرحله تکمیل ظرفیت آموزش و پرورش برای جذب نیرو در سمت های شغلی باقی مانده نیز متقاضیان شرکت کننده باید بعد از گذراندن مراحل ارزیابی تکمیلی حد نصاب شهرها در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را بدست آورند. به همین منظور باید کد محلی را برای خدمت تعیین کنند که نمره مکتسبه آن ها بالاتر از حداقل نمره قبولی آن منطقه انتخابی باشد.
قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ منوط به کسب حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش می باشد. بدین صورت که داوطلبان شرکت کننده در این آزمون باید حداقل 50 درصد میانگین نمرات سه نفر اول آزمون را در سه بخش عمومی، اختصاصی و تخصصی هر شغل محل بدست آورند.
نحوه محاسبه حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 در دفترچه ثبت نام و تکمیل ظرفیت آزمون آموزش و پرورش به صورت کامل توضیح داده شده است. برای معرفی داوطلبان حدود چند برابر ظرفیت برای ورود به مرحله دوم، نمرات متقاضیان بعد از زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش به تفکیک حیطه عمومی، اختصاصی و تخصصی بر اساس کسب حداقل 50 درصد میانگین نمره سه نفر اول با ارزش وزنی 40 درصد برای حیطه عمومی و نیز 60 درصد برای حیطه اختصاصی و تخصصی محاسبه می شود.
بر اساس نمره مکتسبه داوطلبان در آزمون کتبی، متقاضیان دارای حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ و صلاحیت معلمی برای شرکت در مرحله ارزیابی تکمیلی معرفی می شوند و طی مراحلی شایستگی و صلاحیت افراد شناسایی می شود. بنابراین متقاضیان باید حداقل امتیاز لازم را در مرحله ارزیابی تکمیلی کسب کنند تا بتوانند با بدست آوردن حداقل نمره قبولی در مرحله مصاحبه و گزینش نهایی در شغل محل انتخابی استخدام شوند.
جزئیات مربوط به برگزاری آزمون کتبی سراسری آموزش و پرورش و نیز شیوه اجرا مراحل ارزیابی تکمیلی در دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش توضیح داده شده است. به همین منظور داوطلبان برای اطلاع از حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 می توانند علاوه بر مطالعه دقیق دفترچه به سایت سازمان سنجش استخدام آموزش و پرورش مراجعه کنند.
حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط سازمان سنجش مشخص می شود و با توجه به سختی سوالات مطرح شده و پاسخگویی به آن ها حد نصاب نمره قبولی آزمون کتبی آموزش و پرورش برای هر آزمون متفاوت می باشد. بنابراین، همانطور که گفته شد حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ بر اساس حداقل 50 درصد میانگین نمرات سه نفر اول آزمون محاسبه خواهد شد.
پذیرفته شدگان دارای حد نصاب قبولی مرحله آزمون کتبی آموزش و پرورش به مرحله مصاحبه و ارزیابی تکمیل دعوت می شوند. این افراد توسط تیم های ارزیابی آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفته تا داوطلبانی که واجد شرایط استخدام در سمت شغلی معلمی می باشند به سازمان سنجش جهت اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش معرفی شوند.
پس از اعلام نتایج مصاحبه توسط کانون ارزیابی، در صورت مساوی بودن نمرات مکتسبه داوطلبان در آزمون کتبی و ارزیابی تکمیلی اولویت با افرادی است که نمره کتبی آن ها بالاتر باشد. با انتشار اسامی پذیرفته شدگان نهایی آموزش و پرورش این افراد موظف به گذراندن دوره های مهارت آموزی آموزش و پرورش می باشند. داوطلبان باید توجه داشته باشند که حد نصاب قبولی آزمون آموزگاری و دبیری و سایر آزمون ها متفاوت از هم می باشد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش به معنای 50 درصد میانگین نمرات سه نفر اول آزمون می باشد که توضیحات بیشتر در متن مقاله قابل مشاهده است.
✔️ تفاوت حد نصاب و حداقل نمره قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش در متن مقاله کامل توضیح داده شده است؛ پیشنهاد می شود داوطلبان برای اطلاع از جزئیات بیشتر در این زمینه به متن مقاله مراجعه کنند.
✔️ نحوه محاسبه حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش در متن مقاله شرح داده شده است که متقاضیان می توانند برای اطلاع از نحوه محاسبه مقاله مذکور را مطالعه کنند.
برای مشاوره در خصوص حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
برای مشاوره در خصوص حد نصاب قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©