متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش با کسب حد نصاب نمره که برابر با 50 درصد بالاترین نمره کسب شده توسط سه نفر اول می باشد، مورد پذیرش قرار خواهند گرفت. سپس در مرحله بعد به ترتیب نمره حد نصاب به مصاحبه حضوری دعوت شده و مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. در نهایت پس از قبولی در مصاحبه حضوری در دوره های مهارت آموزی شرکت کرده و آغاز به کار خواهند کرد.
برای مشاوره درصد قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
برای مشاوره درصد قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
معلمی یکی از مشاغل محبوب و پر طرفدار در میان جوانان می باشد که هر سال متقاضیان بسیاری برای راه یافتن به سازمان آموزش و پرورش و شروع فعالیت معلمی و تدریس تلاش می کنند. علاقه مندان می توانند در صورت واجد شرایط بودن، اقدامات لازم جهت نام نویسی و ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را انجام دهند.
در صورتی که شرکت کنندگان این آزمون بتوانند حداقل نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را کسب نمایند، برای مصاحبه و سپس شروع کار دعوت خواهند شد. آگاهی از نمره حد نصاب و درصد های لازم برای قبولی در این آزمون کمک شایانی به متقاضیان خواهد کرد. بنابراین در این مقاله به بررسی درصد های لازم برای قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، نحوه محاسبه تعیین حد نصاب و درصد قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش و پاسخ به سوال حد نصاب در آزمون استخدامی یعنی چه خواهیم پرداخت.
به طور کلی سازمان آموزش و پرورش برای جذب و تامین بخشی از نیروی انسانی خود، یعنی آموزگاران گرامی به دو روش اقدام می کند. در روش اول که دارای قدمت بیشتری است، متقاضیان و علاقه مندان با ورود به دانشگاه فرهنگیان یا تربیت معلم و تحصیل در رشته های مربوطه پس از فارغ التحصیلی مجاز به تدریس و ورود به سازمان آموزش و پرورش می شدند.
روش دیگر تامین نیروی این سازمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش می باشد که معمولا به طور هماهنگ با آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی برگزار می شود. در نهایت پس از شرکت در ازمون استخدامی آموزش و پرورش در صورتی که این داوطلبان موفق به کسب نمره حد نصاب شوند و از سایر رقبا پیشی بگیرند در مرحله بعد برای مصاحبه سه برابر ظرفیت دعوت خواهند شد.
در واقع این طور می توان گفت که نتیجه نهایی جذب نیروهای علاقه مند به نتیجه جلسه مصاحبه بستگی دارد. متقاضیانی که در مرحله مصاحبه و گزینش موفق شوند، پذیرش نهایی خواهند شد و در ادامه پس از طی یک دوره آموزشی مشغول تدریس می شوند.
همان طور که می دانیم، انتظار نتیجه آزمون باعث افزایش استرس شرکت کنندگان می شود. بنابراین اطلاع از میزان درصد های لازم برای قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش پیش از شرکت در آن کمک بسیار زیادی در راستای کاهش اضطراب و برنامه ریزی در راستای بهبود عملکرد خواهد کرد.
در رابطه با نمرات و درصد های مورد قبول در آزمون می توان این طور گفت که پس از برگزاری آزمون، نمرات داوطلبان در دوروس عمومی و تخصصی به صورت مجزا محاسبه خواهد شد. درصد های لازم برای قبولی در این آزمون ثابت و مشخص نیستند و بسته به بالاترین نمره کسب شده توسط سه نفر اول متغیر خواهند بود. همچنین لازم به ذکر است که حداقل معدل برای استخدام آموزش و پرورش وجود ندارد.
با این تفاصیر، حد نصاب آزمون استخدامی آموزش و پرورش معادل 50 درصد بالاترین نمره مکتسبه در این آزمون می باشد که 40 درصد برای دروس عمومی و 60 درصد برای دروس تخصصی در هر شغل محاسبه خواهد شد. پس از تعیین حد نصاب در امتحان مشترک فراگیر مراحل زیر انجام خواهد گرفت:
داوطلبان فاقد حد نصاب، از ادامه سایر مراحل استخدامی اعم از مصاحبه حذف شده و فقط قادر به مشاهده کارنامه آزمون کتبی جهت اطلاع خواهند بود.
معرفی متقاضیان پذیرش شده برای سایر مراحل استخدام در صورت کسب نمره حد نصاب به ترتیب نمرات فضلی آنان انجام خواهد شد.
نکته حائز اهمیت این است که کسب حد نصاب نمره علمی لازم در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، هیچ گونه حق استخدامی ایجاد نخواهد کرد. به این معنا که معرفی افراد به ترتیب نمره فضلی آنان، از میان داوطلبانی که حد نصاب لازم را کسب نموده اند، صورت می گیرد.
آزمون استخدامی آموزش و پرورش زیر نظر سازمان اداری استخدامی کشور و وزارت آموزش و پرورش برگزار می شود. داوطلبان متقاضی هر یک از رشته های دبیری، هنرآموز، مشاور مدارس و... می توانند با توجه به تجانس رشته تحصیلی و سایر شرایط در مهلت مقرر برای شرکت در آزمون سال جاری ثبت نام کنند.
به طور کلی تمام دستگاه ها از جمله وزارت آموزش و پرورش در راستای پذیرش اولیه داوطلبان علاقه مند و شرکت کننده در آزمون شرایط ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش را در نظر می گیرند که به آن حد نصاب قبولی گفته می شود. بنابراین جهت پذیرش در آزمون استخدامی آموزش و پرورش می بایست در محدوده احتمال قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش قرار بگیرید. نکته مهم در رابطه با نحوه محاسبه حد نصاب یا همان درصد های قبولی در این آزمون است که مطابق فرمول زیر به صورت متغیر محاسبه می شود.
در نظر گرفتن بالاترین نمره کسب شده در آزمون توسط سه نفر اول
تعیین ۵۰ درصد از بالاترین نمره اخذ شده توسط سه نفر اول به عنوان ملاک و میزان محاسبه حد نصاب
در نهایت بر اساس ارزش های وزنی نمرات دروس عمومی و تخصصی زیر حد نصاب قبولی تعیین خواهد شد.
۴۰ درصد از آن نمره به عنوان حد نصاب دروس عمومی
۶۰ درصد از آن نمره به عنوان حد نصاب درس تخصصی
به بیان ساده تر، برای ورود به مرحله مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیاز است تا شما 50 درصد بالاترین نمره و میانگین وزنی آزمون (نمره سه نفر اول) را کسب کرده باشید. مثلا اگر میانگین سه نفر اول برابر با 70 درصد باشند، شما می بایست 50 درصد از 70 درصد یعنی میانگین حداقل معدل برای استخدام آموزش و پرورش 35 درصد داشته باشید.
در ادامه ارزش وزنی دروس عمومی در محاسبه نمره کل آزمون استخدامی آموزش و پرورش (نمره تراز) برابر با 40 درصد و ارزش وزنی دروس تخصصی در محاسبه نمره کل 60 درصد است. به این معنا که نمرات به دست آمده در دروس عمومی به در عدد 40 درصد و نمرات دروس اختصاصی در عدد 60 درصد ضرب خواهند شد تا تاثیر هر یک در نمره کل یا تراز آزمون سنجیده شوند.
به عنوان فرض کنید که میانگین دروس عمومی داوطلبی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش برابر با 60 درصد و میانگین دروس اختصاصی او 50 درصد شده باشد، اگر سهم هر دو بخش عمومی و اختصاصی یکسان بود، نمره کل نهایی این داوطلب برابر با عدد 55 میشد. در صورتی که با ارزش وزنی متفاوت برای دروس عمومی و اختصاصی نمره داوطلب 54=(60*50)+(40*60) خواهد شد.
در ادامه متقاضیانی که حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را کسب نکرده باشند، پس از دریافت کارنامه از سایت sanjesh.org از ادامه مسیر باز خواهند ماند. افرادی که موفق به کسب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شده اند به میزان 3 برابر ظرفیت پذیرش به مصاحبه حضوری دعوت خواهند شد. متقاضیانی که موفق به کسب حد نصاب لازم در آزمون علمی شده اند، توجه داشته باشند که این، به معنای دعوت مقطعی به مصاحبه حضوری نمی باشد و لیست دعوت شدگان به مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش بر اساس بالاترین نمرات کسب شده تهیه خواهد شد.
در راستای اهمیت مصاحبه حضوری در آزمون استخدامی آموزش و پرورش این نکته را در نظر بگیرید که میزان تاثیر آزمون کتبی در پذیرش متقاضی 70 درصد و میزان تاثیر مصاحبه 30 درصد می باشد. بنابراین از اهمیت بسیار بالای مصاحبه حضوری غافل نشوید.
علاقه مندان شرکت در آزمون آموزش و پرورش لازم است پیش از ثبت نام، دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش را مطالعه و بررسی نمایند. برای دانلود این دفترچه مقاله زیر را مطالعه نمایید.
پیش تر اشاره شد که آزمون استخدامی آموزش و پرورش یکی از راه های ورود به این سازمان و کار کردن در آن به شمار می رود. پس از قبولی در آزمون کتبی و کسب درصد قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، قبولی در مصاحبه استخدامی نیز از دیگر شرایط استخدام آموزش و پرورش است. به طور معمول چند روز پس از اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی آموزش و پرورش، داوطلبان پذیرفته شده در آزمون کتبی می بایست برای شرکت در مصاحبه عمومی و تخصصی رشته خود، در محل مصاحبه حضور پیدا کنند.
در واقع مصاحبه آزمون شفاهی است که مهم ترین اطلاعات فردی، تخصصی، مذهبی و عقیدتی را از داوطلبین دریافت می کند. بنابراین افرادی در این مرحله پذیرفته خواهند شد که بتوانند مناسب ترین پاسخ ها را ارائه دهند. نکته مهم دیگر این است که محل مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش به داوطلبان پذیرفته شده اعلام خواهد شد. به طور کلی در رابطه با فرایند مصاحبه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
سنجش سلامت افراد پیش از ورود به مصاحبه: در این بخش از مصاحبه موارد مهم سلامتی اعم از بینایی، شنوایی، عدم لکنت، قد و وزن، عدم وجود نقص عضو موثر و... بررسی خواهد شد و در نهایت با بررسی سلامت روان فرد با استفاده از سوالات روان شناختی ادامه خواهد یافت. در صورت موفقیت در کسب تاییدهای لازم، متقاضیان پذیرفته شده می توانند وارد مرحله بعد شوند.
سوالات عقیدتی و عمومی: در این بخش از مصاحبه اطلاعات شخصی و کامل فرد داوطلب، میزان آشنایی او با فضای مجازی و ابزار الکترونیکی مورد بررسی خواهد گرفت. پس از آن، سوالات عقیدتی، سیاسی، تاریخی و احکام، مسائل روز سیاست کشور، تاریخ اسلام، آشنایی با قرآن، احکام دینی و... مورد پرسش قرار خواهند گرفت. در صورت موفقیت داوطلب در پاسخگویی به این سوالات، وارد مرحله بعدی مصاحبه خواهد شد.
سوالات تخصصی: به طور کلی سوالات تخصصی مصاحبه به 2 بخش سوالات تخصصی رشته داوطلبین و سوالات تخصصی درباره شیوه های آموزش و تربیت تقسیم می شود. در این مرحله به طور معمول از داوطلبین درخواست می شود تا بخشی از یک موضوع پایه برای حضار تدریس شود که با این روش علاوه بر سنجش میزان اطلاعات داوطلب، نحوه آموزش او و مدیریت جو حاضر نیز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
سوالات تخصصی آخرین بخش سوالات مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش هستند و متقاضیان در صورت کسب امتیازات لازم در هر بخش و موفقیت در جلسه مصاحبه، پس از گذراندن دوره مهارت آموزی، قادر خواهند بود تا فعالیت خود را به عنوان یکی از نیروهای آموزش و پرورش آغاز کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم، مطالعه نمایید.
در این مقاله به طور کامل در رابطه با آزمون استخدامی آموزش و پرورش صحبت شد. نکته حائز اهمیت در رابطه با درصد قبولی در آزمون این است که حد نصاب قبولی در این آزمون پس از برگزاری آزمون و بر اساس نمره سه نفر اول مشخص خواهد شد. در نهایت پس از برگزاری آزمون، داوطلبانی که حد نصاب نمونه کارنامه قبول شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش را کسب کرده باشند، به تعداد 3 برابر ظرفیت برای انجام مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش معرفی خواهند شد.
در نحوه بررسی کارنامه آزمون آموزش و پرورش توجه کنید که عناوین درس ها به همراه نمره یا همان درصد اکتسابی داوطلب در هر درس نوشته شده است. در این قسمت کلیه داوطلبان قادر به مشاهده درصد سوالات صحیح پاسخ داده شده به هر درس خود هستند.
در قسمت های بعدی اطلاعاتی شامل میانگین درصد دروس عمومی، میانگین درصد دروس تخصصی، نمره کل و حد نصاب نمره درج شده است و یک قسمت مربوط به نمره کل نهایی آزاد می باشد که با احتساب درصد های داوطلب و سهمیه های داوطلب محاسبه خواهد شد. قسمت انتهایی کارنامه آزمون نیز مربوط به درج وضعیت قبولی یا عدم قبولی داوطلبان با توجه به نمره کل نهایی آن ها است که در صورت قبولی به رنگ سبز نمایش داده خواهد شد. پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش که موفق به کسب درصد قبولی در آزمون و مصاحبه شده اند، می بایست نکات زیر را مورد توجه قرار دهند:
پذیرفته شدگان قبل از شروع به کار، سوگند نامه معلمی امضا خواهند کرد تا در پرونده آنها ثبت شود.
سپس می بایست یک دوره یک ساله مهارت آموزی را سپری کنند که در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می شود. عدم شرکت داوطلبان در کلاس های درسی و آزمون های دوره مهارت آموزی به نشانه انصراف آن ها از دوره می باشد و باید مبلغی را به عنوان جریمه و هزینه های آموزش پرداخت نمایند.
داوطلب بخشی از هزینه دوره مهارت آموزی خود را پرداخت خواهد کرد. در صورتی که از اتمام دوره یک ساله مهارت آموزی انصراف دهد، وزارت آموزش و پرورش موظف به محاسبه و دریافت هزینه های مربوطه می باشد.
محل شروع دوره مهارت آموزی پذیرفته شدگان با توجه به شغل، اعلام خواهد شد.
داوطلبان پذیرفته شده می بایست در زمان شرکت برای دوره مهارت آموزی، مدرک روخوانی، روان خوانی قرآن کریم و مدرک ICDL خود را ارائه دهند. بنابرانی پیش از شروع دوره آزمون جامع می بایست نسبت به دریافت و ارائه این مدارک اقدام نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص درصد قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ برای محاسبه حد نصاب نمره قبولی، بیشترین نمره کسب شده در آزمون توسط نفر اول به عنوان مرجع قرار خواهد گرفت و 50 درصد از این نمره به عنوان حد نصاب نمره قبولی در نظر گرفته می شود، توضیحات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ همان طور که در این مقاله به طور کامل توضیح داده شد، در جلسه مصاحبه حضوری پس از بررسی سلامت جسمی و روحی به پرسش سوالات در زمینه عقیدتی و مذهبی و سوالات تخصصی پرداخته می شود.
✔️ ارزش وزنی نمرات دروس عمومی در نمره کل آزمون یا تراز آزمون برابر 40 و ارزش وزنی نمرات دروس اختصاص 60 می باشد، توضیحات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره درصد قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
برای مشاوره درصد قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
سلام ببخشیدمن کارشناسی مدیریت صنعتیم می تونم توآزمون شرکت کنم ؟؟ ممنون
سلام . طبق اصلاحیه سوم دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش در صورت داشتن سوابق فعاليت های آموزشی و تربيتی و به شرط داشتن مدرک دانشگاهی لیسانس و بالاتر (مدارک همتراز) و با رعایت شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام ، می تونین در آزمون ثبت نام و شرکت کنین .
سلام مهلت ثبت نام تا کی است ؟
سلام . مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تمام شده ولی لینک ثبت نام همچنان فعال است .
سلام اگر از سهمیه پنج درصد برای استخدامی استفاده کنیم . اگرحدنصاب درسهمیه را به دست نیاوریم با داوطلبان آزاد مقایسه می شویم؟
سلام . در صورتی که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش سهمیه ایثارگران رو انتخاب کنین با داوطلبین آزاد سنجیده نمیشین .
با سلام زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال 1401 تموم شده ؟ یا اینکه هنوز شروع نشده ؟ و اینکه شرط سنی حداکثر چند سال می باشد ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
سلام . ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش عنوان شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنائی ( دوره ابتدایی ) شروع شده ، امروز آخرین مهلت ثبت نام هستش البته احتمال تمدید وجود داره ، حداکثر سن استخدام 40 سال تمام هستش .
سلام من کارشناسی برق گرایش مخابرات دارم آیا با توجه به علاقه زیادی که به دبیری دارم می تونم در آزمون دبیری شرکت کنم
سلام . باید منتظر بمونین تا دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش منتشر شه .
آیا ارشد مدیریت آموزشی می تونه در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنه ؟
سلام . می تونین در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنین .
سلام .برای ازمون استخدامی معدل بالای ۱۴ هم مهمه ؟ یا معدل تو ثبت نام تاثیری نداره و مانعی نیست ؟
سلام . در دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرط معدل اعلام نشده ، بنابراین در صورت داشتن شرط سن و مدرک تحصیلی می تونین در آزمون ثبت نام و شرکت کنین .
سلام وقت بخیر من کارشناسی فقه و مبانی حقوق دارم می تونم توی آزمون استخدامی اموزش پرورش شرکت کنم؟
سلام . می تونین در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©