ثبت نام طرح دستیاری استاد (TA) دانشگاه آزاد، به صورت اینترنتی در سایت ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه به نشانی portal.bpj.iau.ir انجام می شود. دانشجویان واجد شرایط، می توانند در این طرح ثبت نام نموده و پس از گذراندن 2 واحد نظری توان افزایی و قبولی در ارزیابی، تا سقف 24 واحد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد واحد انتخابی به عنوان دستیار آموزشی دانشگاه آزاد تدریس نمایند.
برای مشاوره ثبت نام طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
برای مشاوره ثبت نام طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
یکی از مهمترین اهداف سیستم آموزشی تحصیلات تکمیلی، پرورش افراد مستعد به عنوان اساتید آینده و نیروی انسانی مورد نیاز نظام آموزش عالی می باشد. در دانشگاه آزاد اسلامی نیز به این موضوع توجه ویژه ای شده و یکی از اهداف تعلیم و تربیت دانشجویان دکتری در حال تحصیل در رشته های مختلف این دانشگاه، پرورش اساتید و مدرسین عالی رتبه آینده می باشد. به همین منظور سیستم دستیار آموزشی در دانشگاه آزاد نیز راه اندازی شده و دانشجویان واجد شرایط و علاقه مند می توانند در این طرح ثبت نام نمایند.
زمان ثبت نام سومین دوره دستیار آموزشی دانشگاه آزاد آغاز شده و تا 29 مرداد ماه تمدید شد.
دانشجویان برای ثبت نام در طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد باید از شرایط این کار اطلاع داشته و در زمان مقرر اقدام به ثبت نام نمایند. به همین منظور در مقاله پیش رو پس از معرفی این طرح، به بررسی زمان و نحوه ثبت نام طرح دستیاری استاد پرداخته شده و سپس شرایط ثبت نام و مدارک مورد نیاز آن به طور کامل توضیح داده شده است. در ادامه پس از معرفی سایت ثبت نام، توضیحات کاملی درباره راهنمای بکارگیری دستیار آموزشی دانشگاه آزاد و مزایای آن ارائه شده است.
دانشگاه آزاد اسلامی دارای واحدهای مختلفی در شهرها و استان های سطح کشور بوده و دانشجویان زیادی در رشته های دانشگاه آزاد در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، در حال تحصیل هستند. برای تدریس دروس عمومی و تخصصی موجود در چارت تحصیلی دانشجویان این دانشگاه، اساتید خبره ای جذب شده اند. از آنجا که نظام آموزش عالی نیاز روزافزونی به داشتن این اساتید خبره و با سواد دارد، باید سیستم صحیحی برای پرورش آن ها وجود داشته باشد.
به همین منظور دانشگاه آزاد اسلامی، طرح دستیار آموزشی را راه اندازی کرده تا به واسطه آن، دانشجویان تحصیلات تکمیلی دکترا در رشته های مختلف که علاقه مند به موضوع تدریس هستند، بتوانند با ثبت نام در طرح دستیاری استاد، گامی برای تعلیم و تربیت در این حوزه بردارند. این دانشجویان می توانند در طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد ثبت نام کرده و در صورت تایید مدیر گروه آموزشی مربوطه و اساتید، مشغول به تدریس در سمت دستیار آموزشی یا همان teacher assistant شوند.
دستیاران آموزشی زیر نظر استاد پشتیبان و پس از گذراندن 2 واحد نظری معادل 40 ساعت دوره آموزشی تدریس، می توانند به تدریس دروس در دوره کاردانی و کارشناسی بپردازند. این طرح به عنوان یک جایزه تحصیلی یا همان scholarship به دانشجویان ممتاز و علاقه مند مقطع دکتری اهدا می شود. پس از اتمام موفقیت آمیز تدریس 24 واحد درسی در یکی از رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی، گواهی پایان دوره مدرسی به دستیاران آموزشی تعلق گرفته که می تواند مزایای بسیاری برای جذب آن ها به عنوان استاد در این دانشگاه، به همراه داشته باشد.
دانشجویان زیادی در مقطع دکتری به دنبال پاسخ این سوال هستند که چگونه استاد دانشگاه شویم؟ درواقع هدف از برگزاری دوره دستیاری استاد(TA)، پرورش قدرت تدریس از طریق حضور در کلاس ها و تجربه آموزش واقعی برای علاقه مندان و همچنین تعمیق و افزایش سواد تخصصی دانشجویان دکتری از طریق یادگیری با تدریس یا همان learning by teaching می باشد. دستیاران آموزشی از میان افراد نخبه و واجد شرایط انتخاب شده و مورد بررسی و ارزیابی گروه آموزشی و مدیر گروه قرار گرفته تا خللی در سیستم آموزشی و کلاس های درسی دوره های کاردانی و کارشناسی ایجاد نشود.
دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد که علاقه مند به ثبت نام در طرح دستیاری استاد دانشگاه آزاد هستند، باید واجد شرایط ثبت نام در طرح بوده و در زمان مقرر برای انجام مراحل مورد نظر اقدام نمایند. برای اطلاع از زمان و شرایط ثبت نام، متقاضیان می توانند توضیحات بخش های بعدی مقاله را مطالعه نمایند.
ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، طرح دستیار آموزشی را برای علاقه مندان برنامه ریزی کرده است. دانشجویان واجد شرایط مقطع دکتری دانشگاه آزاد می توانند با ثبت نام در طرح دستیاری استاد، علاوه بر تعمیق دانش تخصصی خود، به تقویت استعداد و مهارت تدریس در خود پرداخته و در صورتی که دوره را با موفقیت پشت سر بگذارند، گواهینامه مدرسی را از واحد دانشگاه آزاد دریافت نمایند. این موضوع، یک طرح رایگان بوده که به عنوان جایزه آموزشی در اختیار دانشجویان نخبه قرار داده می شود.
ثبت نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد زمان مشخصی داشته و متقاضیان برای تکمیل فرآیند ثبت نام در این طرح، باید در زمان مقرر شده اقدام نمایند. نام نویسی در طرح دستیاری استاد، برای دو نیمسال تحصیلی مهرماه و بهمن ماه انجام می شود. برای نیمسال اول تحصیلی سال گذشته، زمان ثبت نام طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد از 27 خرداد ماه تا 7 تیر ماه بوده است. برای نیمسال دوم تحصیلی، زمان ثبت نام از 2 دی ماه شروع شد و تا 22 دی ماه ادامه داشت که البته این بازه زمانی در مهلت مجدد تا 22 بهمن تمدید شد.
تاریخ و جزئیات ثبت نام طرح دستیاری استاد دانشگاه آزاد در آگهی ها و اطلاعیه های سایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی portal.bpj.iau.ir اعلام می شود. همچنین در سایت دانشگاه آزاد و وب سایت ها و کانال های خبری مربوطه، متقاضیان می توانند پیگیر اخبار مربوط به زمان نام نویسی در این طرح باشند.
زمان ثبت نام سومین دوره دستیار آموزشی دانشگاه آزاد آغاز شده و تا 29 مرداد ماه تمدید شد.
دانشجویان واجد شرایط ثبت نام باید در زمان مقرر برای انجام مراحل ثبت نام طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد اقدام نموده و با تحویل مدارک مورد نیاز، ثبت نام خود را به صورت اینترنتی در سایت نام نویسی این طرح، انجام دهند. در بخش های بعدی مقاله، شرایط ثبت نام، مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام اینترنتی این دوره توضیح داده شده است.
همان طور که پیش از این توضیح داده شد، طرح ثبت نام دستیار آموزشی با دو هدف تعمیق آموخته های تخصصی دانشجویان مقطع دکتری از طریق روش یادگیری با تدریس و همچنین پرورش اساتید آینده، برگزار می شود. دانشجویان برای ثبت نام و شرکت در این طرح باید شرایطی را دارا باشند. شرایط ثبت نام در دوره دستیاری استاد دانشگاه آزاد در ادامه این بخش ارائه شده است.
دانشجویان متقاضی باید در دوره تحصیلات تکمیلی دکتری دانشگاه آزاد در حال تحصیل باشند.
پس از اعلام آمادگی دانشجویان، باید شرایط آن ها توسط گروه آموزشی و مدیر گروه مورد بررسی و تایید قرار گیرد.
متقاضیان باید در ارزیابی حضوری و مصاحبه گروه آموزشی با موفقیت عمل نمایند.
دانشجویان دوره دکتری که ترم اول تحصیل خود را گذراندند تا زمان تسویه حساب دانشگاه آزاد فرصت داشته که در این طرح ثبت نام نمایند.
در زمان ثبت نام طرح دستیار استادی، متقاضیان باید دروس و واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود را پیشنهاد دهند.
ظرفیت پذیرش در این طرح محدود بوده و پیش بینی می شود حدود 10 هزار تا 15 هزار نفر از میان دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد باشد. بنابراین داوطلبان برای پذیرش در این ظرفیت محدود باید در زمان مقرر ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
در زمان ثبت نام، متقاضیان باید مدارک مورد نیاز را به طور کامل و صحیح ارائه دهند.
تعداد واحد درسی که دستیار آموزشی باید تدریس نماید، 24 واحد بوده که پیشنهاد شده در چهار ترم شش واحده تقسیم بندی شود. اما متقاضیان در صورت دلخواه می توانند تا سقف 18 واحد در هر ترم، تحصیل نمایند.
تمامی فرآیند های انجام شده در کلاس درسی از جمله تهیه طرح درس، تدریس و آموزش، آزمون و ارزیابی دانشجویان، بررسی و اعلام نمرات و سایر مراحل در هر ترم، بر عهده دستیار آموزشی می باشد.
در صورتی که دستیاران آموزشی از این فرصت تجربه تدریس دانشگاهی به خوبی استفاده کرده و انتظارات استاد پشتیبان و مدیر گروه مربوطه را برآورده سازند، افراد به شرط کسب ضوابط زیر، می توانند گواهی پایان دوره ویژه مدرسی را از واحد محل آموزش دانشگاه آزاد کسب نمایند. شرایط اخذ گواهی دوره TA عبارتند از:
گذراندن 2 واحد نظری توان افزایی با نمره قبولی
تایید تعداد واحدهای تدریس شده دانشجو در محل تدریس
تایید کیفیت تدریس از طریق بررسی نمرات دانشجویان و ارزیابی استاد پشتیبان
رعایت قوانین دانشگاه و نظم کلاس های درسی
استاد پشتیبان وظیفه دارد تا شرایط دستیاران آموزشی را تایید نموده و پس از آن طرح درس ارائه شده توسط آن ها را بررسی و تایید نماید. سپس با حضور حداقل یک جلسه در کلاس های آموزشی و بررسی روش تدریس و ارزیابی دانشجویان توسط TA، در سامانه مربوطه، ارزیابی دستیار استاد را ثبت نماید.
دستیاران آموزشی که هر یک از شرایط و ضوابط ذکر شده در این بخش را دارا نباشند، نمی توانند در دوره ویژه مدرسی شرکت نمایند. در صورت برگزاری دوره نیز، در صورتی که واجد شرایط اعلام شده نباشند، نمی توانند گواهی پایان دوره دستیار آموزشی دانشگاه آزاد را دریافت نمایند.
داوطلبان در زمان ثبت نام برای طرح دستیاری استاد دانشگاه آزاد، باید مدارک مورد نیاز را ارائه نموده و اطلاعات لازم را تکمیل نمایند. اطلاعات و مدارک لازم برای ثبت نام دستیار آموزشی، در اطلاعیه های ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی درج شده و در وب سایت این ستاد منتشر می شود. مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد بر اساس تشخیص ستاد و گروه آموزشی می تواند برای هر دوره از جذب TA متفاوت باشد. اما به طور معمول این مدارک و اطلاعات عبارتند از:
نام و نام خانوادگی
کد ملی
شماره دانشجویی مقطع دکتری
شماره موبایل
نشانی ایمیل
تاریخ تولد
آدرس محل سکونت
ارائه رزومه تحصیلی و کاری
شناسنامه و کارت ملی
مدارک پایان دوره تحصیل در مقاطع قبلی
اعلام رشته، گرایش تحصیلی، معدل و تاریخ فارغ التحصیلی در مقاطع گذشته
ارائه اولویت دروس و واحد دانشگاهی پیشنهادی
مدرک اشتغال به تحصیل در دوره دکتری
عکس پرسنلی سه در چهار با حداکثر حجم 500 کیلو بایت
در صورت وجود هر گونه نقص یا مغایرت در اطلاعات و مدارک ارائه شده توسط دستیاران آموزشی دانشگاه آزاد به ستاد و گروه آموزشی مربوطه، امکان ثبت نام و شرکت متقاضی در این دوره وجود نخواهد داشت. همچنین در صورتی که پس از جذب دانشجو و آغاز طرح تدریس، مغایرتی در مدارک و اطلاعات مشخص شود، فرد از ادامه روند دوره دستیار آموزشی حذف خواهد شد.
تمامی مراحل ثبت نام، ثبت تقاضا و بررسی اولویت های تدریس دانشجویان، به صورت اینترنتی در سایت ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده و برای انجام این مراحل، نیاز به مراجعه حضوری نمی باشد. لینک ورود به این سایت در ادامه برای متقاضیان قرار داده شده است.
افراد برای ورود به سایت ثبت نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی کلیک کنید.
تمامی اطلاع رسانی ها درباره زمانبندی، شرایط ثبت نام و سایر جزئیات برگزاری دوره دستیار استادی دانشگاه آزاد نیز در همین سایت انجام شده و داوطلبان برای اطلاع از ضوابط و جزئیات تمام مراحل این فرآیند، باید اطلاعیه های منتشر شده در سایت ستاد را پیگیری و مطالعه نمایند. هرگونه تغییر زمانبندی و تمدید مهلت زمانی نیز در همین وب سایت به دانشجویان اطلاع رسانی می شود.
متقاضیان پس از ورود به سایت ثبت نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد، با درج کد ملی و شماره موبایل خود، می توانند به پورتال شخصی خود در این سامانه وارد شده و نام نویسی خود را در این دوره انجام دهند. نحوه ثبت نام طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد در این سامانه، در بخش بعدی مقاله به همراه راهنمای تصویری ارائه شده است.
همان طور که در بخش قبل توضیح داده شد، ثبت نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد به صورت اینترنتی و در سایت ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی portal.bpj.iau.ir انجام می شود. نحوه ثبت نام طرح دستیاری استاد این دانشگاه به همراه راهنمای تصویری در ادامه ارائه شده است.
ابتدا متقاضیان باید به سایت portal.bpj.iau.ir مراجعه نموده و با درج کد ملی و شماره تلفن همراه خود وارد سامانه شوند. در سامانه، تیک گزینه در حال حاضر دانشجوی دکتری فعال دانشگاه آزاد اسلامی هستم را فعال نموده و بر روی آیکون تایید و ادامه کلیک نمایند.
سپس در بخش های مربوطه، اطلاعات خواسته شده را وارد نموده و رزومه خود را در قالب rar یا zip یا pdf با حداکثر حجم فایل 5 مگابایت بارگذاری نمایند. اطلاعات خواسته شده شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، کد ملی، جنسیت، گروه آموزشی و سایر موارد می باشد.
پس از آن باید عکس پرسنلی سه در چهار خود را با حداکثر اندازه 500 کیلو بایت آپلود نموده و بر روی گزینه تایید و ادامه کلیک نمایند.
در گام بعدی باید داوطلبان تمامی اطلاعات مربوط به دوره کارشناسی از جمله معدل، تاریخ فارغ التحصیلی، رشته، گرایش و ... را به درستی در بخش های خواسته شده وارد نموده و بر روی گزینه تایید و ادامه کلیک نمایند.
در مرحله بعدی باید تمامی اطلاعات مربوط به دوره کارشناسی ارشد را در فیلدهای مربوطه با دقت وارد کرده و تصویر مدرک پایان تحصیلات خود را نیز بارگذاری نمایند. در انتها بر روی گزینه تایید و ادامه کلیک نمایند.
پس از آن باید اطلاعات مربوط به دانشگاه، رشته و گرایش محل تحصیل مقطع دکتری را وارد نموده و در صورتی که آزمون جامع را گذرانده اند، تیک گزینه مربوطه را فعال نمایند. سپس بر روی گزینه تایید و ادامه کلیک نمایند.
در ادامه باید لیست دروس مورد تقاضا را بر اساس اولویت پیشنهادی خود وارد نموده و پس از درج هر درس دکمه enter را بزنند. در آخر بر روی آیکون تایید و ادامه کلیک نمایند.
سپس باید استان مورد تقاضای خود را وارد نموده و در هر استان، واحدهای دانشگاهی دلخواه را اضافه نمایند. داوطلبان می توانند حداکثر 3 استان و در هر استان به تعداد دلخواه واحد دانشگاهی را انتخاب نمایند.
در صورت تمایل می توانند اطلاعات مربوط به استاد پشتیبان دلخواه خود را انتخاب نموده و بر روی گزینه تایید و ادامه کلیک نمایند. در صورت عدم انتخاب، مدیر گروه آموزشی مربوطه به عنوان استاد پشتیبان فرد در نظر گرفته می شود.
در گام بعدی افراد می توانند اطلاعات مربوط به سوابق تدریس خود را وارد نموده و این مرحله اختیاری می باشد.
در صورت دارا بودن سوابقی در حوزه های پژوهشی و شغلی، داوطلبان می توانند این سوابق را به صورت اختیاری در این مرحله وارد نمایند.
سپس در گام بعدی در صورت داشتن هرگونه جوایز و افتخارات، می توانند آنها را به صورت اختیاری در بخش های مربوطه وارد نموده و بر روی گزینه تایید و ادامه کلیک نمایند.
در آخرین گام نیز پس از ارائه تعهد نامه، داوطلبان باید تمامی اطلاعات را تایید و ثبت نمایند.
با طی کردن مراحل فوق، ثبت نام دانشجویان در سامانه مربوطه تکمیل شده اما پذیرش نهایی افراد در دوره دستیاری استاد دانشگاه آزاد، منوط بر بررسی و تایید ستاد، گروه آموزشی و مدیر گروه مربوطه می باشد.
پس از ثبت نام در طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد، داوطلبان از طریق ارزیابی حضوری و مصاحبه، ارزشیابی شده و مدارک و اطلاعات آن ها مورد بررسی قرار می گیرد. در صورت تکمیل تمامی مدارک و مندرجات آموزشی ثبت شده، تایید ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، اطلاعات افراد متقاضی به واحدهای پیشنهادی دانشگاه آزاد ارسال شده و در صورت موافقت گروه آموزشی محل تدریس، دانشجویان پذیرفته شده در سمت دستیار آموزشی بکارگیری می شوند.
زمان اعلام نتایج بکارگیری دستیاران آموزشی، پیش از آغاز هر نیمسال تحصیلی می باشد. در این بازه زمانی نتایج پذیرش در این طرح اعلام شده و در برنامه آموزشیار واحد دانشگاهی محل تدریس ثبت می شود. بدین ترتیب متقاضیان پذیرفته شده، با آغاز سال تحصیلی می توانند به عنوان دستیار آموزشی دانشگاه آزاد مشغول به کار شوند و با آمادگی بیشتر در سال های آتی در صورت داشتن شرایط هیات علمی شدن برای پذیرش اقدام نمایند.
کلیه فرآیندهای مربوط به ثبت نام، اطلاع رسانی، اعلام نتایج پذیرش، توزیع متقاضیان به واحدهای دانشگاهی مربوطه، گزارش فعالیت تدریس انجام شده و سایر موارد، در وب سایت دستیاری آموزشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قرار گرفته شده و داوطلبان برای اطلاع از بکارگیری خود باید به این سامانه مراجعه نمایند. بکارگیری شدن به عنوان دستیار آموزشی دانشگاه آزاد دارای مزایا و امتیازات بسیاری بوده که در بخش بعدی مقاله توضیح داده شده است.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی مقطع دکتری که در طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد ثبت نام و شرکت می کنند، در صورت پذیرش و آغاز به کار، از مزایای بسیاری بهره مند شده که مهمترین آن ها در ادامه عنوان شده است:
مهمترین مزیت دستیار آموزشی دانشگاه آزاد، پرورش توانمندی های دانشجو در زمینه تدریس و کسب تجربه عملی می باشد.
دستیاران آموزشی، فرصت و اولویت جذب در واحدهای دانشگاهی را داشته و در صورت جذب در دانشگاه آزاد، از پایه دو شروع به تدریس خواهند کرد.
ثبت نام و شرکت در این طرح رایگان بوده و هیچ هزینه از از داوطلب برای ثبت نام، پذیرش و تدریس اخذ نمی شود. گذراندن دوره نظری توان افزایی نیز برای بار اول رایگان می باشد.
در صورت بکارگیری دانشجویان به عنوان دستیاران آموزشی، تخفیف قابل توجهی در شهریه دانشگاه آزاد آن ها در نظر گرفته می شود.
علاوه بر مقطع کارشناسی، امکان تدریس در دروس مقطع کارشناسی ارشد و مشاوره پایان نامه دانشجویان این مقطع نیز برای دستیاران آموزشی واجد شرایط فراهم شده است.
مشاوران سامانه هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره شرایط دستیار آموزشی دانشگاه آزاد و نحوه ثبت نام طرح دستیاری استاد پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار و تغییرات مربوطه مطلع گردید.
✔️ طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد(TA) به منظور پرورش اساتید آینده و افزایش تخصص دانشجویان مقطع دکتری برنامه ریزی شده که جزئیات و مراحل این دوره در متن مقاله پیش رو به طور کامل توضیح داده شده است.
✔️ ثبت نام طرح دستیاری استاد دانشگاه آزاد در سامانه ستاد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه انجام شده که مراحل و نحوه ثبت نام به همراه راهنمای تصویری در متن مقاله پیش رو توضیح داده شده است.
✔️ شرایط ثبت نام در طرح دستیار آموزشی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد از جمله تحصیل در مقطع دکتری، گذراندن دو واحد نظری توان افزایی و ... در متن این مقاله به طور کامل ارائه شده است.
برای مشاوره ثبت نام طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
برای مشاوره ثبت نام طرح دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©