متقاضیانی که قصد تاسیس مدرسه غیرانتفاعی را دارند، قبل از هر اقدامی باید میزان هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی را در نظر بگیرند که برای تخمین این هزینه، باید موارد مختلفی هم چون تامین مکان مدرسه، خرید تجهیزات و ... را در نظر داشت. همچنین بهتر است که در رابطه با وام صدور مجوز تاسیس مدرسه با کسانی که در این زمینه مشغول بکار هستند و یا آموزش و پرورش مشورت کرده تا از موارد مختلف این کار آگاه شوند.
برای مشاره اطلاع از هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی
برای مشاره اطلاع از هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی
مدارس یکی از مهم ترین نهاد ها در کشور هستند که همه افراد حداقل دوازده سال با آنها در ارتباط هستند. یکی از انواع مدارس در کشور، که دانش آموزان زیادی سالانه در آن ها مشغول به تحصیل هستند مدارس غیر انتفاعی هستند. شیوه کار این مدارس، به این صورت است که دانش آموزان برای تحصیل در آن ها هر ساله باید مقدار مشخصی شهریه را پرداخت کنند.
بسیاری از کسانی که قصد سرمایه گذاری را دارند، و به فکر راه اندازی یک مدرسه غیر انتفاعی هستند. این افراد پیش از اقدام به دریافت مجوز های مربوط به راه اندازی مدرسه، در ابتدا باید هزینه تاسیس مدرسه غیرانتفاعی را در نظر بگیرند و همچنین با قوانین مربوط به احداث این مدرسه ها آشنا باشند. در این مقاله قرار است که به هزینه تاسیس این نوع مدارس به صورت جز به جز و همچنین دریافت وام صدور مجوز برای تاسیس مدرسه پرداخته شود.
برای تاسیس یک مدرسه چندین زیر ساخت مختلف باید فراهم باشد تا بتوان یک مدرسه را آماده بهره برداری کرد. برای تخمین میزان هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی، باید به تمامی این موارد توجه شود در غیر این صورت ممکن است که سرمایه گذار با دید غیر واقعی اقدام به تاسیس یک مدرسه نماید و در نهایت در میانه کار، برای تأمین سرمایه به مشکل بخورد.
به همین علت است که تمامی هزینه های مربوط به تاسیس مدرسه قبل از شروع کار، باید به صورت کامل مورد بررسی قرار بگیرد و بعد از بررسی میزان هزینه ها، سرمایه گذار پس از ثبت درخواست مجوز تاسیس مدرسه غیر دولتی، برای تامین سرمایه می تواند به فکر وام صدور مجوز نیز باشد. در ادامه این بخش از مقاله، قرار است که تمام قسمت هایی که برای تاسیس یک مدرسه غیرانتفاعی، باید برای آن ها هزینه شود مورد بررسی قرار گیرد.
اصلی ترین و سنگین ترین هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی، مربوط به تأمین مکان تاسیس مدرسه است. برای تاسیس مدرسه، در ابتدا باید ساختمانی متناسب با مدرسه ساخته شود و و یا از ساختمانهای آماده مناسب با تاسیس مدرسه استفاده شود. مالک مدرسه می تواند ساختمان آن را به صورت کامل خریداری و یا در بلند مدت اجاره کند. میزان هزینه ای که برای تأمین ساختمان مدرسه هزینه می شود، متناسب با اندازه ساختمان و همچنین مکان قرار گرفتن آن است که این موارد متناسب با هدف سرمایه گذار انتخاب می شوند.
در صورتی که سرمایه گذار از یک ساختمان آماده برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی استفاده کنند، به احتمال زیاد قبل از بهره برداری از آن باید برخی از فضاهای آن را تعمیر کند تا ساختمان شکلی متناسب با ساختمان مدرسه به خود بگیرد. همچنین آموزش و پرورش برای بخش های مختلف مدرسه دارای شرایطی می باشد که اشکالات احتمالی ساختمان پس از بررسی کارشناس برای صدور مجوز تاسیس مدرسه، بیان می شود.
یکی دیگر از هزینه های تاسیس مدرسه، تأمین وسیله های درون آن است. بخش های مختلف مدرسه برای قابل استفاده شدن نیاز به تجهیزات مختلفی دارند که قبل از شروع به کار مدرسه، مالک آن باید تمامی این تجهیزات را تهیه کند. از این وسایل می توان به میز و صندلی برای دانش آموزان و معلمان، کمد، وسایل آشپزخانه و سایر موارد اشاره کرد.
مسئله بعدی که در تأمین هزینه های مدرسه غیر انتفاعی، باید به آن توجه داشت میزان سرمایه ای است که برای عقد قرارداد با معلمان باید در نظر داشت. معمولا مبلغ حقوق معلمان، متناسب با قیمتی است که هرساله آموزش و پرورش برای حقوق معلمان مدارس دولتی تعیین می کند. البته متناسب با تجربه و عملکرد معلم این مقدار می تواند بسیار متفاوت باشد.
مسئله بعدی که یک سرمایه گذار برای تاسیس مدرسه باید مدنظر داشته باشد، تبلیغاتی است که در ابتدای کار باید انجام دهد. این تبلیغات نقشی کلیدی در جذب دانش آموزان دارد. به همین علت، باید به صورت جدی به آن توجه شود و سرمایه در خوری را برای آن قرار داده شود. امروزه بسیاری از شرکت های تبلیغاتی و افراد با توجه به شیوه های نوین تبلیغات، می توانند تبلیغاتی بسیار مطلوب را عرضه نمایند.
پس از اینکه یک سرمایه گذار به فکر تاسیس مدرسه غیرانتفاعی می افتد، احتمالا اولین سوالی که برای او پیش می آید این است که چقدر سرمایه اولیه برای تاسیس مدارس غیر انتفاعی نیاز می باشد. این سوال به عوامل مختلفی مرتبط است و نمی توان پاسخ دقیقی به آن داد. پیش از اقدام به احداث مدرسه، سرمایه گذار باید هدف کلی خود از تاسیس مدرسه را در نظر داشته باشد.
سرمایه گذار باید بداند که می خواهد مدرسه خود را با چه ظرفیتی و در چه منطقه ای تاسیس کند. زیرا این دو فاکتور، باعث تفاوت های بسیار زیادی در هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی می شود. هر چقدر که ظرفیت مدرسه بالاتر باشد، به طبع سرمایه اولیه بیشتری نیز برای تاسیس آن نیاز است. همچنین سرمایه گذاران می بایست توجه داشته باشند که آموزش و پرورش به منظور اعطای مجوز، شرایط تاسیس مدارس غیر انتفاعی را درنظر می گیرید که لازم است تمامی شرایط بررسی و رعایت شوند.
البته توصیه می شود که در ابتدای کار، مدرسه با ظرفیت کمتری شروع بکار کند تا در صورت عدم موفقیت ضرر مالی هنگفتی متوجه سرمایه دار نشود. مسئلهی بعدی که در تأمین سرمایه بسیار تأثیرگذار است، این است که مدرسه غیر انتفاعی قرار است در چه شهری و در چه منطقه ای از شهر تاسیس شود. هر چقدر که منطقه مورد نظر برای تاسیس مدرسه، به شمال شهر نزدیک تر باشد طبعاً خرید و یا اجاره ساختمان مدرسه نیز به هزینه بیشتری احتیاج دارد.
سرمایه گذار پس از مشخص کردن این دو فاکتور، می تواند تخمینی از سرمایه اولیه مورد نیاز خود داشته باشد همچنین سرمایه گذار می تواند بخشی از این هزینه را با وام صدور مجوز تامین کند. زیرا بقیه هزینه هایی که قرار است برای تاسیس مدرسه هزینه شود، نسبتاً در تمامی مدارس یکسان و قابل محاسبه می باشد. به طور مثال اگر سرمایه گذار قصد داشته باشد که در منطقه 14 تهران ساختمان دو طبقه مناسبی را برای تاسیس مدرسه خریداری کند، حداقل باید مبلغ 10 میلیارد تومان را برای این کار صرف کند. اما برای اجاره ساختمان مدرسه قطعا به صرف هزینه کمتری نیاز است.
همان طور که در قسمت های قبلی مقاله نیز توضیح داده شد یکی از بخش های هزینه احداث مدارس غیرانتفاعی، خرید تجهیزات برای مدرسه است. هر مدرسه ای نیاز به وسیله ها و تجهیزات خاصی دارد تا بتواند نیاز های مختلف دانش آموزان برای تحصیل را مرتفع و کیفیت مطلوبی را در اختیار آن ها قرار دهد. در ادامه این قسمت، به بررسی هزینه خرید وسایل برای تاسیس مدرسه غیر انتفاعی اشاره شده است که با توجه به مقطع دانش آموزان متفاوت می باشد.
یکی از تجهیزات مهمی که برای مدرسه باید تأمین شود، وسیله های مرتبط با کلاس های درس است. برای کلاس ها باید صندلی های مخصوص دانش آموزان، تخته، میز و صندلی مخصوص معلم و همچنین تجهیزات مربوط به تدریس الکترونیکی فراهم شود. این هزینه به تعداد کلاس های مدرسه و نوع مدرسه بسگی دارد. به طور مثال شرایط تاسیس مهدکودک با مقطع متوسطه دوم از نظر هزینه و وسایل مورد نیاز متفاوت می باشد.
در حال حاضر متوسط قیمت صندلی دانش اموز تقریبا 500 هزار تومان است که برای یک کلاس 20 نفره هزینه ای معادل با ده میلیون تومان دارد به علاوه هزینه صندلی دانش اموزان میز و صندلی معلم نیز هزینه ای برابر 5 میلیون تومان دارد. همچنین خرید تخته وایت برد برای مدرسه هزینه ای معادل با 2 میلیون تومان دارد. خرید ویدئو پروژکتور نیز هزینه ای تقریبا معادل با 5 میلیون تومان دارد. در نهایت می توان گفت که هزینه تجهیز کردن یک کلاس بیست نفره هزینه ای تقریبا معادل با 22 میلیون تومان دارد.
قسمت دیگری از مدرسه که نیاز به تجهیزات مختلفی دارد، آزمایشگاه است. تجهیزات مربوط به آزمایشگاه متناسب با پایه مدرسه متفاوت است. معمولا آزمایشگاه های مربوط به پایه دبیرستان آزمایشگاه های مجهزتری هستند و به طبع دارای تجهیزات بیشتر و گرانتری نیز هستند. همچنین متقاضیان می بایست با توجه به دستورالعمل های مربوطه، اقدامات لازمه برای افزایش ایمنی دانش آموزان در آزمایشگاه را درنظر بگیرند.
وسیله های دیگری که برای تاسیس مدرسه باید تهیه شود، تجهیزات ورزشی است. مدیر مدرسه می تواند زنگ های ورزش را در خود مدرسه و یا سالن های ورزشی برگزار کند. در صورتی که قرار بر تشکیل این کلاس در خود مدرسه باشد، تجهیزات متناسب با زنگ ورزش نیز باید برای مدرسه خریداری شود. از این تجهیزات می توان به میز پینگ پونگ، راکت، توپ بسکتبال و والیبال و سایر موارد اشاره کرد.
دفتر مربوط به مدیر و معاونان بخش دیگری از مدرسه است که باید تجهیزات مختلفی برای آن خریداری شود. معمولا معلمان نیز در ساعت های زنگ تفریح به این دفتر مراجعه می کند پس باید تجهیزاتی متناسب با تعداد نفراتی که از این دفتر استفاده می کنند خریداری شود .در حال حاضر قیمت یک میز صندلی اداری با کیفیت قابل قبول هزینه ای تقریبا برابر با 5 میلیون تومان دارد.
هزینه های تاسیس مدرسه غیر انتفاعی کم نیست و در ابتدا کار می تواند برای یک سرمایهگذار بسیار سنگین باشد. اما خبر خوب آن است که لازم نیست همه این هزینه ها را سرمایه گذار در ابتدای کار به تنهایی تأمین کند. دولت امکانی را فراهم کرده است که بانک با شرایط ویژه ای برای تاسیس مدرسه غیر انتفاعی به صاحبان آن وام دهند.
لازم به ذکر است که موسسان مدارس غیر انتفاعی توجه داشته باشند که مجاز به تعیین شهریه بالا در زمان ثبت نام مدارس غیرانتفاعی نبوده و می بایست با توجه به اعلام و اطلاعیه های آموزش و پرورش و همچنین برآورد هزینه های دانش آموزان، اقدام به تعیین شهریه نمایند. آموزش و پرورش هر ساله مبلغی را به عنوان حداقل و حداکثر شهریه مدارس با توجه به امکانات و پایه تحصیلی اعلام می کند که دریافت بیشتر از آن مجاز نمی باشد.
موسسان مدرسه می توانند به بانک مراجعه و از تسهیلات دریافت وام بانکی تاسیس مدارس غیر انتفاعی استفاده نمایند. دریافت این وام، می تواند بخش زیادی از هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی را تأمین کند. برای دریافت وام صدور مجوز مدرسه غیر انتفاعی، سرمایه گذار و کسی که جواز مدرسه به نام آن او است باید با مدارک احداث مدرسه، به بانک های ارائه دهنده خدمات مربوطه مراجعه کنند و با ثبت اطلاعات خود درخواست وام بدهند. معمولا پس از بررسی مدارک و مطمئن شدن از صحت و سقم آن ها، بانک ها وام صدور مجوز غیر انتفاعی را به صاحبین مدرسه اعطا می کنند.
به کسانی که قصد تاسیس مدرسه غیر انتفاعی در هر پایه ای را دارند، توصیه می شود که برای تخمین هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی و همچنین تعیین راهبرد های تاسیس مدرسه و سیاست های تبلیغاتی، حتماً از افراد و سازمان های آگاه در این زمینه مشاوره بگیرند. مشاوره درست می تواند چشم انداز مناسبی به صاحبان مدرسه برای صرف هزینه ها و همچنین سیاست های تبلیغاتی برای جذب دانش آموزان بدهد.
در صورتی که صاحبان مدرسه، بتوانند در ابتدای کار مسیر درستی را برای خود ترسیم کنند، می توانند تا حد زیادی از بروز ضرر جلوگیری کنند. بهترین مشاور برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی، شخصی است که خودش تجربه کار در این مدارس را داشته باشد. صاحب مدرسه می تواند با مراجعه به این افراد از پیچ و خم های این مسیر آگاه شود. همچنین اداره آموزش و پرورش نیز می تواند مرجع مناسبی برای مشاوره دادن به سرمایه گذاران مدارس غیر انتفاعی باشد. سرمایه گذار با مراجعه به این اداره، می تواند در رابطه با بخش های مختلف مدرسه اطلاعات زیادی کسب کند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ سرمایه گذاران برای تخمین هزینه تاسیس یک مدرسه باید موارد همچون تهیه مکان مدرسه، هزینه تهیه تجهیزات، هزینه تبلیغات و ... را مد نظر داشته باشند که در این مقاله توضیحات کاملی درباره این موضوع اورده شده است.
✔️ سرمایه گذاران مدرسه با مراجعه به بانک و ارائه مدارک مربوط به تاسیس مدرسه می توانند وام بانکی دریافت کنند که در این مقاله توضیحات بیشتری در باره این موضوع داده شده است.
✔️ کسانی که قصد تاسیس مدرسه غیر انتفاعی را دارند برای دریافت مشاوره بهتر است به صاحبان مدرسه های غیر انتفاعی مراجعه کنند که برای مطالعه بیشتر درباره این موضوع می توان به متن مقاله مراجعه کرد.
برای مشاره اطلاع از هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی
برای مشاره اطلاع از هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی
سلام . معلم پایه دوم هستم و دو سال دیگر بازنشسته می شوم ، می توانم مدرسه تاسیس کنم ؟
سلام . می تونین برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی اقدام کنین .
سلام مدرسه غیر انتفاعی چقدر شهریه می گیرد ؟
سلام . شهریه مدارس غیرانتفاعی در هر شهر و منطقه و با توجه به امکاناتی که دارن متفاوته .
حقوق معلمان چقدر است ؟
سلام . حقوق معلمان مدارس غیرانتفاعی با توجه به نوع قرار داد ، پایه تحصیلی و ساعت تدریس متفاوته .
سلام . مبلغ وام چقدر است ؟
سلام . برای اطلاع دقیق از میزان وام قابل دریافت برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی توصیه میشه از آموزش و پرورش سوال کنین .
سلام آیا وام می دهند برای تاسیس ؟
سلام . برای تاسیس مدرسه غیر انتفاعی می تونین درخواست وام بدین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©