نحوه سابمیت مقاله به معنای معرفی آن به انواع مجلات داخلی و خارجی برای چاپ است. صرف نظر از این که سابمیت مقاله به صورت کلی امتیاز علمی را با خود به همراه نداشته و نمی تواند در رزومه فرد قرار بگیرد، می تواند بر روی جایگاه شغلی او تاثیرگذار باشد. با انتخاب درست ژورنال مناسب برای چاپ مقاله، نویسندگان می توانند مقالات خود را از مرحله سابمیت به اکسپت که به معنای پذیرش و چاپ مقاله است، برسانند. نحوه و هزینه submit مقاله در انواع مجلات متفاوت می باشد.
برای مشاوره نحوه سابمیت مقاله
برای مشاوره نحوه سابمیت مقاله
برای افرادی که به نویسندگی مقالات علاقه دارند، سابمیت کردن مقالات می تواند فرآیندی توسعه بخش باشد زیرا مقالات از سوی مجلات تایید شده و به چاپ می رسد. به طور کلی، سابمیت شدن هر مقاله می تواند برای نویسنده حائز اهمیت باشد. از طرفی نویسندگان مقالات لازم است بدانند که ثبت و یا سابمیت مقاله در هر مجله ای بسته به موضوع مقاله و حوزه کاری مجله انتخابی متفاوت بوده و شرایط به خصوصی دارد.
ثبت مقالات isi، مقالات علمی تخصصی، علمی پژوهشی و علمی ترویجی هر یک مزایا و شرایط خاص مختص به خود را دارا است و از لحاظ اعتبار و هزینه سابمیت مقاله با یکدیگر متفاوت می باشند. به همین منظور در ادامه این مطلب به تمامی موارد در حوزه سابمیت مقاله از جمله ماهیت آن، مراحل submit مقاله، انواع مقالات علمی، اصطلاحات، هزینه و مدت زمان ثبت مقاله و تفاوت آن با اکسپت مقاله اشاره شده است.
زمانی که گفته می شود نویسنده ای مقاله خود را submit کرده است، یعنی مجله ای را پیدا کرده که قصد دارد مقاله او را چاپ کند. هنگامی که مقاله ای به یک مجله ارسال می شود، سردبیر مجله تصمیم می گیرد که آیا مقاله او از شرایط مناسب برای چاپ برخوردار است یا خیر. به صورت کلی سابمیت کردن در معنای لغوی یعنی ارائه و معرفی کردن. یعنی فرد پس از نوشتن رزومه و مقاله خود را چهت معرفی به انواع مجلات ارسال نموده تا توسط سردبیر مورد بررسی قرار بگیرد.
لازم به ذکر است سابمیت مقاله هیچ امتیازی برای نویسنده آن ندارد. یعنی نویسنده نمی تواند به هنگام ارسال رزومه خود به مکان های مختلف از امتیاز سابمیت مقاله خود استفاده کند، زیرا این کار اساسا اعتباری نداشته و به طور کلی هر چیز بی ربطی را می توان درون یک مجله کاملا معتبر سابمیت کرد. شایان ذکر است که تنها برخی از دانشگاه ها آن هم به دلیل این که مقالات دانشجویان زیر نظر استادان معتبر نوشته و سپس سابمیت شده، به هنگام دفاع دانشجو این موضوع را یک امتیاز مثبت در نظر می گیرند.
پس در یک جمع بندی، زمانی که افراد مقاله ای را برای چاپ به یک مجله ارسال می کنند، دواقع آن را سابمیت نموده اند. برای این کار افراد باید در ابتدا به سایت مجله مراجعه کرده، مشخصاتی که مربوط به نویسندگان است را مطالعه نموده و سپس توسط ایمیل با مجله ارتباط برقرار کنند. لازم به ذکر است که مشخصات تماما به زبان انگلیسی آورده شده و ممکن است برای افرادی که به این زبان مسلط نیستند کمی دشوار باشد.
در قسمت قبلی به صورت کلی اشاره ای به نحوه سابمیت مقاله شد. حال در این قسمت به صورت اختصاصی نحوه سابمیت مقاله آورده شده است تا افراد بتوانند با دنبال کردن این مراحل در انتها با موفقیت به نحوه سابمیت مقاله پی ببرند. مرحله اول این است که متقاضیان این کار باید مجلات و نشریات معتبر داخلی و خارجی برای چاپ مقاله آن ها مناسب باشند. را بیابند توصیه می شود مقاله را با ابزار JournalFinder مطابقت داده، سپس درباره هر مجله مطالعات بیشتری کسب کنند.
مرحله دوم، آماده کردن مقاله برای ارسال است. معمولا راهنماهای موجود در سایت ژورنال ها، مراحل ضروری در تهیه مقاله را بیان می کنند که افراد می توانند از آن کمک بگیرند. بسیار مهم است که نویسندگان به «راهنمای نویسندگان» مختص مجله ای که به آن مقاله خود را ارسال می کنند، پایبند باشند.
گزینه «راهنمای نویسندگان» را می توان در صفحه اصلی مجله پیدا کرد. همچنین می توانند اطلاعاتی در مورد فرآیند انتشار در بخش راهنمای فرآیند انتشار نیز پیدا کنند. این قسمت موضوعاتی مانند حقوق نویسندگان، اخلاق و سرقت ادبی و معیارهای مجلات و مقالات را پوشش می دهد. اگر نویسندگان داده های پژوهشی برای اشتراک گذاری دارند، باید مطمئن شوند که راهنمای نویسندگان را مطالعه کرده اند تا دریابند مجله، کدام گزینه ها را برای به اشتراک گذاشتن داده های تحقیق با مقاله آن ها ارائه می دهد.
مرحله بعدی، سابمیت و اصلاح مقاله است. افراد می توانند با استفاده از سیستم های آنلاین (ایمیل) به اکثر مجلات مقاله خود را ارسال کنند. شایان ذکر است که برخی از مجلات سیستم های متفاوتی را مورد استفاده قرار می دهند. پس نحوه ارسال بسته به مجلات مختلف، متفاوت است. متقاضیان همچنین می توانند از طریق پیوند "ارسال مقاله خود submit your paper" در صفحه اصلی مجله، به سیستم ارسال مربوطه دسترسی داشته باشند.
از طرف دیگر، اگر از فردی برای ارسال مقالات خود به یک مجله دعوت شده باشد، لازم است که حتما دستورالعمل های ارائه شده را مطالعه و دنبال نمایند. پس از ارسال، مقاله نویسندگان مورد بررسی ویراستار قرار گرفته و در صورت گذراندن غربالگری اولیه، برای بررسی همتا توسط متخصصان حوزه مربوط به مقاله نوشته شده، ارسال می شود. اگر مقالات علمی و... برای چاپ در مجله انتخابی نامناسب تشخیص داده شود، ممکن است سردبیر به صاحب آن پیشنهاد کند که مقاله خود را از طریق یک سرویس انتقال مقاله به مجله مناسب تری منتقل نماید.
مرحله بعدی مربوط به پیگیری مقاله است. افراد متقاضی می توانند وضعیت مقاله ارسالی خود را به صورت آنلاین پیگیری کنند. سیستمی که برای پیگیری ارسال مقاله خود استفاده می کنند، همان سیستمی است که نویسندگان مقالات خود را به آن ارسال کرده اند. نویسندگان باید از شماره مرجعی که پس از ارسال، دریافت کرده اند، برای پیگیری فرآیند پذیرش مقاله استفاده نمایند.
هنگامی که مقاله برای انتشار پذیرفته شد، افراد یک شماره مرجع و یک پیوند مستقیم دریافت خواهند کرد که به آن ها امکان دنبال کردن وضعیت انتشار مقاله را از طریق سرویس "ردیابی مقاله پذیرفته شده خود" می دهد . با این حال، حتی بدون اعلان، می توانند با درج شماره مرجع مقاله و نام خانوادگی نویسنده مربوطه در Track Your Accepted Your وضعیت مقاله خود را پیگیری کنند.
مرحله آخر نیز، اشتراک گذاری و تبلیغ مقاله خود است. اکنون که مقاله نویسنده منتشر شده است، او می تواند آن را تبلیغ نموده تا تاثیر مثبت بیشتری برای تحقیقات دیگر خود دریافت نماید. به اشتراک گذاشتن تحقیقات و دستاوردها با مخاطبان، باعث می شود که در حوزه کاری خود بیشتر دیده شوند. این کار به آن ها کمک کرده تا بیشتر مورد استناد قرار بگیرند. همچنین به آن ها امکان می دهد شهرت قوی تر و بهتری را کسب نموده، تحقیقات خود را ارتقا داده و در نهایت در حرفه خود پیشرفت کنند.
مقالات از اجزای مختلفی تشکیل شده اند تا بتوانند اطلاعات را به صورت دسته بندی شده و مرتب در اختیار مخاطبان قرار دهند. برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید.
قطعا تمامی نویسندگان می دانند که مراحل submit مقاله برای هر مدل موضوع مقالات مختلف، متفاوت است. به عنوان مثال، نحوه سابمیت مقاله ای که به زبان فارسی نوشته شده، با مقاله انگلیسی علمی ترویجی یا علمی پژوهشی کاملا متفاوت است. همچنین نحوه سابمیت مقاله ای که کاملا انگلیسی نوشته شده و مضمون عمومی دارد نیز در این قاعده جای می گیرد. در ادامه نحوه سابمیت در انواع مقالات علمی شرح داده شده است.
سابمیت مقالات
برای سابمیت مقالات آی اس آی افراد می توانند به دو طریق اقدام کنند. روش اول ارسال به صورت آنلاین و روش دوم ارسال از طریق ایمیل است. پس از این کار باید مراحل پذیرش مقاله را طی نموده اما قبل از تمامی کارها می بایست اطلاعات کامل در رابطه با سابمیت مقاله خود را در سایت مورد نظر مطالعه کنند تا در ادامه راه مشکلی به وجود نیاید.
سابمیت مقالات علمی پژوهشی
سابمیت مقالات علمی پژوهشی در سایت های داخلی متفاوت با سایت های خارجی است. سایت های خارجی این دسته از مجلات خود را در دسته بندی D قرار می دهند، زیرا امتیازات لازم برای قرار گرفتن در پایگاههای ISI و اسکوپوس را ندارند. متقاضیان برای سابمیت کردن مقالات خود در این مجلات می توانند از روش رایجی که در عنوان قبلی به آن اشاره شد استفاده کنند.
مجلات پژوهشی داخلی نیز به لحاظ رتبه بندی مانند مدل خارجی بوده و تنها به زبان فارسی فعالیت می کنند. برای این کار نیز می توانند به صورت حضوری به دفتر مجله مراجعه کرده و یا از طریق ایمیل و دیگر پیام رسان ها با آن ارتباط برقرار کنند. توصیه می شود که مقالات به زبان انگلیسی ترجمه شوند تا در قسمت بین المللی این مجلات قرار گرفته و اعتبار بیشتری دریافت نمایند.
سابمیت مقالات علمی ترویجی
این مقالات در داخل و خارج اهمیت بسیاری دارند. متقاضیان برای این که بتوانند در این زمینه به سابمیت بپردازند، می بایست تمامی بخش های مقاله خود از جمله تمامی بخش های نتایج و استنتاج ها و همچنین ترکیب این دو را به مجله مورد نظر ارسال کنند.
سابمیت مقالات علمی تخصصی
دسته مجلاتی که به سابمیت مقالات علمی تخصصی می پردازند، فاقد هر گونه اعتبار می باشند. زیرا به صورت یک مجله اطلاع رسانی معرفی شده و هر شخصی می تواند با توجه به حوزه تخصص خود مقالاتی را در این مجلات انتشار دهد. نویسندگان می توانند از طریق روشی که در عنوان قبلی به آن اشاره شد، استفاده کرده و یا اگر مجله داخلی مد نظر آن ها است، به صورت حضوری در این زمینه اقدام نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تاثیر مقاله در مصاحبه دکتری می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم مطالعه نمایید.
افراد به هنگام سابمیت مقاله در سایت ژورنال با تعدادی از اصطلاحات رو به رو می شوند که قطعا نمی توانند از دیکشنری های عمومی برای دانستن معنای آن ها استفاده کنند. لذا در این قسمت تمامی این اصطلاحات به همراه معنای آن ها ذکر شده است تا در فرآیند نحوه submit مقاله راحت باشند.
Submit: به فرآیند ثبت و ارسال مقاله به یک مجله، سابمیت می گویند. سابمیت کردن یعنی ارائه نمودن و در واقع پشت ارائه مقاله هیچ گونه امتیاز علمی وجود نداشته و تاثیری بر روی رزومه ارسال کننده نخواهد داشت.
Manuscript: این اصطلاح به معنی دست نویس است. یعنی نمونه ای که برای مجله ارسال شده اما هنوز به مرحله چاپ مقاله نرسیده است.
Under Review: این اصطلاح یعنی مقاله تحت داوری قرار گرفته و باید منتظر پاسخ نهایی بود.
Accept: این اصطلاح یعنی مقاله مورد تایید واقع شده و در مجله چاپ می شود.
Reject: این اصطلاح یعنی مقاله نویسنده رد شده است.
Template: این اصطلاح به معنای الگوی نگارش مقاله است.
Revise: این اصطلاح بیانگر حالتی از نظر داوران است. یعنی مقاله شما باید اصلاح شود.
دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پس از انتخاب موضوع مقاله می بایست به سایت ایرانداک مراجعه نموده تا با دریافت پیشینه پژوهش از عدم تکراری بودن موضوع خود اطمینان حاصل نمایند. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید.
میزان هزینه ای که افراد باید برای چاپ مقاله پرداخت کنند، با توجه به رنک مجله انتخابی بررسی می شود. به عنوان مثال، برای مجلات زیست شناسی، هزینه سابمیت مقاله عمدتا در حدود 50-75 دلار آمریکا ذکر شده و یا مجلات تخصصی پزشکی دارای هزینه ارسال 125 دلار آمریکا می باشند.
مجلاتی با دسترسی آزاد که به اصطلاح Wiley-Blackwell نامیده می شوند، 100 یورو (133 دلار آمریکا) بابت سابمیت دریافت می کنند. از سویی دیگر، مجلات تحقیقات بالینی نیز هزینه ای بالغ بر 75 دلار آمریکا را برای خود دارند. دیگر مجلات نیز حدودا 50 دلار آمریکا هزینه را برای ثبت دریافت می نمایند.
در کشور ایران، مجلات گوناگون با توجه به رنک علمی هزینه ای بین 2 تا 10 میلیون تومان را برای ثبت مقاله تعیین نموده اند. متقاضیان می توانند قبل از اقدام به ارسال مقالات به مجله ها اطلاعات لازم در رابطه با این موضوع را دریافت کرده و سپس تصمیم گیری نمایند.
تبدیل پایان نامه به کتاب دارای مزایای بسیاری از جمله کسب امتیاز در مصاحبه دکتری، تقویت رزومه نویسنده و دسترس پذیری بیشتر آن است. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید.
در رابطه با مدت زمانی که مقالات توسط داوران خوانده شده و سپس مورد تایید قرار می گیرد، با توجه به این که نویسنده چه مجله ای را انتخاب کرده، مدت زمان متفاوتی خواهد داشت. به عنوان مثال برای برخی مقالات تا 24 ساعت بعد نتیجه اعلام شده و یا برخی حدودا 3 ماه طول می کشد تا از نتیجه نهایی مطلع شوند.
مجلات ISI بدون ایمپکت (ایمپکت در تعریفی ساده به معنای میانگین تعداد دفعاتی است که مقالات یک مجله در دو سال گذشته به عنوان رفرنس معرفی شده اند) حدودا یک ماه زمان نیاز دارند تا پاسخ نویسندگان را به صورت دقیق بدهند. از سویی دیگر مجلات ISI ایمپکت دار این زمان را تا سه ماه افزایش می دهند. مجلات داخلی نیز حداقل 4 ماه زمان برده و مجلات خارجی غیر ISI بین 24 ساعت تا یک ماه، بسته به تعداد مقالات ارسالی به آن ها، این زمان متفاوت است.
در انتها نیز، مجلات دارای ایمپکت فکتور بین 4 تا 9 هفته زمان نیاز دارند، مجلات داخلی isc بیشتر از یک ماه این زمان را اعلام کرده و مجلات پابمد و اسکوپوس، بین یک تا دو ماه پروسه زمانی تعیین نموده اند.
پایان نامه کارشناسی ارشد از 5 فصل تشکیل شده که هر بخش آن دارای مقدمه، ارائه مطلب اصلی و نتیجه گیری می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ساختار پایان نامه ارشد مقاله زیر را مطالعه کنید.
در رابطه با تفاوت سابمیت و اکسپت مقاله باید گفت که سابمیت مقاله یعنی معرفی مقاله مورد نظر به انواع مجلات. انتخاب مجلات نیز همان طور که گفته شد، با توجه به نوع مضمون مقاله انجام می شود. حال در رابطه با اکسپت مقاله لازم به ذکر است اکسپت مقاله یعنی نسخه ای از یک مقاله که توسط همتایان و داوران مورد بررسی قرار گرفته و برای انتشار پذیرفته شده، که شامل تغییراتی است که نویسنده در طول فرآیند بررسی همتایان ایجاد نموده است. یعنی محتوا کاملا همانند مقاله منتشر شده، اما قالب بندی نهایی و کپی یا ویرایش توسط ناشر در نسخه نهایی ادغام شده تا مقاله کامل تر به چشم آید.
برای این که نویسنده بتواند مقاله خود را از مرحله سابمیت به مرحله اکسپت برساند، نیاز است که از همان ابتدا در نظر داشته باشد که قرار است مقاله را در چه مجله ای ثبت کند. با توجه به رنک مجله و این که مقاله در چه حوزه ای است، لازم است با توجه به مخاطبان هدف خود مقاله را بنویسد.
اگر مجله برای عموم جامعه است، نیاز به ساده نویسی است، اما اگر مجله برای یک عده خاص، به عنوان مثال پزشکان و یا متخصصان یک حوزه می باشد، برای درک بهتر نیاز است که با توجه به کار و اصطلاحاتی که این افراد در حوزه فعالیت خود استفاده می کنند، نوشته شود. هر چه نویسنده این موارد را بیشتر مد نظر خود قرار دهد، مقاله شانس بیشتری برای اکسپت شدن دارد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سابمیت مقاله را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ زمانی که گفته می شود نویسنده ای مقاله خود را submit کرده است، یعنی مجله ای را پیدا کرده که قصد دارد مقاله او را چاپ کند و اطلاعات بیشتر در متن مقاله قرار داده شده است.
✔️ مرحله اول این است که متقاضیان این کار باید مجلاتی را بیابند که می توانند برای انتشار تحقیقات آن ها مناسب باشند و سایر مراحل در این مقاله قرار داده شده است.
✔️ در کشور ایران، مجلات گوناگون با توجه به رنک علمی هزینه ای بین 2 تا 10 میلیون تومان را برای ثبت مقاله تعیین نموده اند.
برای مشاوره نحوه سابمیت مقاله
برای مشاوره نحوه سابمیت مقاله
سلام . سابمیت مقاله رایگان است ؟
سلام . سابمیت مقاله هزینه داره .
سلام . سابمیت مقاله چقدر زمان بر است ؟
سلام . سابمیت مقاله ، مدت زمانی که مقالات توسط داوران خوانده میشه و سپس مورد تایید قرار می گیره ، با توجه به این که نویسنده چه مجله ای رو انتخاب کردین ، مدت زمان متفاوتیه ، به عنوان مثال برای برخی مقالات تا 24 ساعت بعد نتیجه اعلام میشه و یا برخی حدودا 3 ماه طول می کشه تا از نتیجه نهایی مطلع بشین .
سلام . سابمیت مقاله یعنی چی ؟
سلام . به فرآیند ثبت و ارسال مقاله به یک مجله ، سابمیت گفته میشه ، سابمیت کردن یعنی ارائه نمودن و در واقع پشت ارائه مقاله هیچ گونه امتیاز علمی وجود نداشته و تاثیری بر روی رزومه ارسال کننده نخواهد داشت .
سلام . سابمیت چقدر هزینه دارد ؟
سلام . هزینه سابمیت مقاله متفاوته ، جزئیات بیشتر در مقاله اعلام شده .
سلام . سابمیت چه امتیازی در مصاحبه دارد ؟
سلام . سابمیت مقاله در مصاحبه امتیازی نداره .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©