سایت مهر مدرسه به عنوان سامانه سازمان نوسازی و توسعه تجهیزات مدارس زیر نظر وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته و با هدف جذب کمک های مردمی و خیرین مدرسه ساز برای بازسازی، نوسازی و تجهیز مدارس کشور راه اندازی شده است. داوطلبانی که قصد مشارکت در توسعه و بازسازی مدارس را دارند می توانند به آدرس dres.ir مراجعه نموده و اطلاعات لازم در خصوص امور خیریه و ساخت و تجهیزات مدارس را کسب نمایند.
برای مشاوره ورود به سایت مهر مدرسه dres.ir
برای مشاوره ورود به سایت مهر مدرسه dres.ir
سامانه سازمان نوسازی و توسعه تجهیزات مدارس یا همان سایت مهر مدرسه تحت نظر وزارت آموزش و پرورش به منظور دریافت کمک های مردمی برای تاسیس مدارس راه اندازی شده است. به عبارتی سامانه مهر مدرسه به آدرس dres.ir راهی برای ورود به امور خیریه و توسعه و نوسازی تجهیزات مدارس می باشد و داوطلبان برای حضور در مشارکت های مردمی و خیرین جهت کمک به بازسازی مدارس سراسر کشور می توانند از طریق این سامانه در این مسیر قدم بردارند و بر اساس کمک های ذره ای و خرد مردمی و نیز کمک های مالی خیرین به یک وحدت جمعی در رویه مدرسه سازی برسند.
طرح های مختلفی جهت آگاه کردن مردم از اهمیت فضای نوسازی مدارس و نیز مدرسه سازی در حال اجرا می باشد که داوطلبان می توانند برای اطلاع از نحوه اجرایی شدن هر یک از این طرح ها به سایت مهر مدرسه مراجعه نمایند. در ادامه به معرفی سایت جامعه خیرین مدرسه ساز کشور پرداخته شده و در خصوص نحوه ورود به سامانه مهر مدرسه، بخش ها و امکانات مختلف این سایت و قوانین مشارکت در نوسازی مدارس کشور سایت مهر مدرسه توضیحاتی ارائه داده شده است.
برای ورود به سایت مهر مدرسه کلیک کنید.
سایت مهر مدرسه به نشانی dres.ir می باشد که تمامی فعالیت های مربوط به امور خیریه و ساخت و تجهیزات مدارس در آن انجام می شود.
سایت مهر مدرسه با هدف دریافت کمک های مردمی و خیرین مدرسه ساز راه اندازی شده است. این سایت در ابتدا با نشانی الکترونیکی khayerin.dres.ir در دسترس قرار گرفت. اما کمی بعد به علت تاسیس سایت جدید برای این سامانه به آدرس الکترونیکی dres.ir ، فعالیت های هر بخش و استان به طور مجزا در سایت جدید قرار گرفت. امروزه این سایت با نام سایت نوسازی مدارس کشور شناخته می شود.
در این سایت خیرین مدرسه ساز اقدام به توسعه و بازسازی مدارس در کشور می کنند. به منظور ورود به سایت مهر مدرسه از طریق لینک ورودی dres.ir اقدام نمایید. این سایت دارای بخش های مختلفی از قبیل "مشارکت های مردمی و خیرین مدرسه ساز "،" مدیریت سبز در فضاهای آموزشی تربیتی و ورزشی "،" فنی و نظارت "،" مرکز برنامه ریزی و مدیریت راهبردی "و"آرشیو روابط عمومی" است.
مشارکت های مردمی و خیرین مدرسه ساز: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با هدف نظارت بر ساخت مدارس احداث شده توسط خیرین و ساماندهی فضاهای آموزشی مورد نیاز راه اندازی شده است. به همین علت دفتر مشارکت های مردمی در مراکز استان ها و در سازمان مرکزی با همکاری وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شده است.
اهداف کلی دفتر مشارکتهای مردمی به شرح ذیل است:
ایجاد هماهنگی میان اهداف خیرین و سازمان
نظارت بر حسن انجام نظرات و اهداف شرعیه و قانونی خیرین در طول حیات خیر و بعد از آن
بزرگداشت خیرین مدرسه ساز
جذب و نگهداشت خیرین مدرسه ساز
ایجاد فرهنگ مشارکت و جلب کمکهای مردمی با هدف تامین فضا و تجهیزات نظام آموزشی کشور
مدیریت سبز در فضاهای آموزشی تربیتی و ورزشی: در این بخش امکان راه اندازی مدیریت سبز در فضاهای آموزشی تربیتی و ورزشی با هدف بهینه سازی مصرف منابع و انرژی و کاهش آلودگی های زیست محیطی فراهم شده است.
فنی و نظارت: این بخش با هدف تجهیز و راه اندازی امکانات ضروری مدارس از قبیل "رایانه و ماشین های اداری"،" ابزار های کمک آموزشی و آزمایشگاهی"،" تجهیزات نمازخانه و خوابگاهی"، "تجهیزات اداری" ،"تجهیزات کلاسی" و "تجهیزات سرمایشی و گرمایشی" راه اندازی شده است.
سایت سمیم به نشانی studentnetwork برای ارائه خدمات آنلاین و غیر حضوری به دانش آموزان، معلمان، مدارس و والدین راه اندازی شده است. این سامانه در چندین بخش خدامت خود را ارائه می کند برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این سایت، می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
سایت مهر مدرسه به آدرس الکترونیکی dres.ir که با نام سایت خیرین مدرسه ساز نیز شناخته می شود، یکی از سامانه های الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش کشور است که در راستای دریافت کمک های مردمی و خیرین مدرس ساز با هدف تاسیس، بازسازی و تجهیز مدارس راه اندازی شده است. به منظور ورود به سایت توسعه و بازسازی مدرسه های کشور می توانید لینک dres.ir/fa را در مرورگر رایانه خود وارد نمایید.
راهنمای تصویری ورود به سایت بازسازی مدارس در ادامه نشان داده می شود.
ابتدا آدرس الکترونیکی dres.ir را در مرورگر رایانه خود وارد نمایید. صفحه ای مطابق شکل زیر نمایش داده می شود.
یکی از مهمترین بخش های سایت مهر مدرسه، سامانه خیرین مدرسه ساز است. جامعه خیرین مدرسه ساز کشور از طریق پیوند های مرتبط در قسمت پایین سایت در دسترس می باشد. همچنین می توانید برای ورود به سایت جامعه خیرین مدرسه ساز کشور لینک jkh-madresesaz.ir را در مرورگر خود وارد نمایید.
به منظور ورود به جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بر روی پیوند مربوطه در قسمت پایین سایت کلیک نمایید. پس از ورود به سایت جامعه خیرین مدرسه ساز کشور صفحه ای مانند شکل زیر نمایش داده می شود. برای دسترسی به هر بخش از این سامانه کافی است بر روی آن کلیک نمایید.
سایت همگام توسط آموزش و پرورش برای ارائه خدمات تحصیلی به دانش آموزان، معلمان و اولیا طراحی شده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این مقاله می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به آدرس اینترنتی jkh-madresesaz.ir یکی از بزرگترین سازمان های مردمی در زمان انقلاب اسلامی است که با هدف جذب مشارکت خیرین مدرسه ساز برای ایجاد فضاهای آموزشی در سراسر کشور راه اندازی شده است.
این نهاد از زمان تاسیس خود در سال 1377 تا به امروز و در بیش از دو دهه فعالیت مستمر امروزه موفق به کسب سهم 30 درصدی خیرین مدرسه ساز در سال و تجهیز مدارس کل کشور شده است. این یعنی در مجموع 530 هزار کلاس درس در کل کشور بیش از 107 هزار کلاس درس با کمک و همکاری خیرین مدرسه ساز ایجاد شده است.
اهداف کلی سایت جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به شرح ذیل است:
گسترش فرهنگ مدرسه سازی
اطلاع رسانی از فعالیت های خیرین مدرسه ساز
بیان نیازهای ضروری در استان های مختلف کشور برای ساخت مدارس جدید
شناسایی و جذب خیرین برای ساخت مدارس - فضاهای آموزشی
تکریم و تجلیل از خیرین مدرسه ساز
سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به منظور احداث، توسعه و بازسازی مدارس تحت نظر وزارت آموزش و پرورش و تامین تجهیزات مورد نیاز آن ها راه اندازی شده است. وظایف اصلی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به شرح ذیل است:
احداث بنای مدارس و توسعه، ترمیم و نوسازی مدارس موجود
بررسی و تهیه نقشه های ساختمان مدارس در هر منطقه با توجه به شرایط منطقه احداث همراه با تایید وزارت راه و شهرسازی
انجام بررسی لازم برای تعیین محل احداث مدرسه بر اساس مسائل اجتماعی، اقتصادی، جمعیتی و شرایط اقلیمی منطقه
تهیه برنامه برای ساختمان مدارس
سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور دارای شورا به ریاست وزارت آموزش و پرورش و متشکل از افراد زیر است:
دبیرکل سازمان امور اداری و استخدامی کشور و یا حضور معاون دبیر کل در این سمت
معاون وزارت تعاون و امور روستاها
معاون وزارت مسکن و شهرسازی
معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور
معاون وزیر مشاور و رییس سازمان برنامه و بودجه
معاونان اداری، مالی، طرح و بررسی ها
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از طرف وزیر آموزش و پرورش انتخاب شده و به سمت دبیر شورا منصوب می شود.
تمامی وظایف و اختیارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در زمینه تشکیلات درون سازمانی، برنامه ها و قوانین بر طبق آیین نامه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش و تایید سازمان امور اداری و استخدامی کشور است.
تمامی واحد های تابعه وزارت آموزش و پرورش که در زمینه فعالیت های سازمانی حضور دارند، تعهدات، اعتبارات و کارکنان آن ها با نظر به تشخیص و تایید وزیر آموزش و پرورش کشور به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور منتقل خواهند شد.
به منظور مشاهده نیازمندی های نوسازی مدارس ابتدا بایستی به سایت نوسازی مدارس کشور به آدرس الکترونیکی dres.ir مراجعه نمایید. در ادامه راهنمای تصویری ارائه شده است.
گام اول. پس از ورود به سایت در قسمت پایین سایت بخش "پیوند های مرتبط" بر روی لینک جامعه خیرین مدرسه ساز کشور کلیک نمایید.
گام دوم. پس از ورود به سایت جامعه خیرین مدرسه ساز در سمت چپ صفحه سربرگ "مشارکت در مدرسه سازی" را مشاهده خواهید کرد. این سربرگ شامل چهار بخش مختلف است که در ادامه آن ها بررسی خواهیم کرد.
ساخت مدرسه و آموزشگاه: بر اساس آخرین اطلاعیه سازمان نوسازی مدارس کشور بیش از 30 درصد مدارس کل کشور فرسوده هستند و مبلغی در حدود 10 میلیارد تومان برای اجرای این طرح لازم است. مشارکت خیرین مدرسه ساز در این طرح موجب فراهم شدن فضای استاندارد زیادی برای تحصیل دانش آموزان می شود.
تاسیس مدرسه کامل: در این روش زمین مورد نیاز جهت تاسیس مدرسه در تمامی استان های کشور از طریق جامعه خیرین مدرسه ساز فراهم می شود. همچنین هزینه ساخت مدرسه از سوی خیرین مدرسه ساز یا بر اساس برآوردهای سازمان نوسازی مدارس کشور و نظارت فنی تامین می شود.
مشارکت در زمینه ساخت مدرسه: در این روش حداقل نیمی از هزینه ساخت مدرسه توسط خیرین مدرسه ساز و الباقی توسط جامعه خیرین مدرسه ساز تامین می گردد.
مشارکت در ساخت و تکمیل پروژه های نیمه تمام: در حال حاضر بیش از 4 هزار پروژه آموزشی نیمه تمام با پیشرفت بین 30 تا 80 درصد در سطح کشور قرار دارد. خیرین مدرسه ساز می توانند در پروژه تکمیل و ساخت این طرح ها شرکت نمایند.
مشارکت در تاسیس مدرسه با مبلغ دیگر: در این روش مبلغی بیش از 5 میلیون تومان از طرف خیرین مدرسه ساز به صورت مشارکتی در ساخت ی واحد آموزشی پرداخت می شود. این طرح در شهر تهران با نام طرح یاران در حال اجرا است. خیرین محترم می توانند مبلغ اهدای خود را از طریق شماره حساب "7770777089" بانک ملت شعبه پل رومی به نام جامعه خیرین مدرسه ساز کشور واریز نمایند. همچنین برقراری ارتباط با جامعه خیرین مدرسه ساز از طریق شماره تلفن "224202" امکان پذیر است.
مشارکت در تاسیس مدرسه از طریق اهدای زمین: این روش به دو صورت زیر امکان پذیر است.
ساخت مدرسه در زمین اهدایی
ساخت مدرسه از طریق فروش زمین اهدایی
نکته قابل توجه این است که تمامی زمین های اهدایی جهت تاسیس مدارس دارای اسناد مالکیت کامل بوده و جهت ساخت مدارس عام المنفعه و خیریه به جامعه خیرین مدرسه ساز واگذار می شود.
مشارکت در تاسیس مدرسه از طریق نقدی: خیرین مدرسه ساز می توانند مبلغ نقدی مورد نظر خود را به شماره حساب خیرین مدرسه ساز واریز نمایند. بدیهی است این مبلغ بر اساس تفاهم نامه منعقد شده برای تجهیز و ساخت مدارس مورد نظر خیرین استفاده می شود.
مشارکت در بخش های دیگر: در این بخش خیرین محترم می توانند در یکی از بخش های زیر فعالیت خود را انجام دهند.
تجهیز واحدهای آموزشی مثل کارگاه و یا آزمایشگاه
هوشمند سازی مدارس
مدرسه یاری شامل حمایت از دانش آموزان محروم و بی بضاعت
تمامی موارد یاد شده بر اساس تفاهم مشترک میان اهدا کنندگان و جامعه خیرین مدرسه ساز پیگیری و انجام می شود.
پرداخت مبلغ بصورت آنلاین: خیرین محترم می توانند پس از ورود به سایت جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به از طریق لینک jkh-madresesaz.ir از بخش "مشارکت در مدرسه سازی" بر روی گزینه "شماره حساب های بانکی" کلیک نمایید. در صفحه باز شده شماره حساب های بانکی برای واریز کمک های نقدی ارائه شده است.
تمامی خیرین می توانند پیش از واریز کمک های نقدی شماره حساب های داده شده را از طریق سایت جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بررسی نمایند.
شماره حساب های بانکی ارائه شده در این بخش به شرح زیر است:
شماره حساب جامعه خیرین مدرسه ساز کشور :
بانک شهر : 5047061090069705 پرداخت آنلاین
بانک پارسیان: 20100666666601 شعبه پل رومی
بانک ملت: 7770777089 شعبه بانک ملت پل رومی
بانک ملت: 6104337543835423 شعبه بانک ملت پل رومی
شماره حساب ارزی نزد بانک پارسیان شعبه پل رومی : 3010093910001
شعبه بانک ملت : 6104337543835423 شعبه بانک ملت پل رومی
ir430120000000007770777089 شماره شبا
سایت مهر مدرسه به آدرس الکترونیکی dres.ir به منظور دریافت کمک های خیرین مدرس ساز برای بازسازی و نوسازی مدارس کشور راه اندازی شده است. این سایت هم اکنون با نام سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور شناخته می شود.
پس از ورود به سایت می توانید از طریق سربرگ های اصلی سایت به قسمت مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید. در ادامه تمامی سربرگ های موجود در سایت نوسازی مدارس کشور معرفی خواهد شد.
معرفی سازمان: نخستین سربرگ سایت نوسازی مدارس کشور شامل بخش های "درباره سازمان "، "بیانیه امنیت اطلاعات "، "بیانیه توافق سطح خدمت"، "بیانیه حریم خصوصی سازمان" و "بیانیه راهبرد مشترک" است.
درباره سازمان: در این بخش توضیحات کاملی درباره نحوه تشکیل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، اهداف کلی این سازمان، اولویت های اجرای سازمان و خطی مشی کیفیت سازمان ارائه شده است.
بیانیه امنیت اطلاعات: در این بخش براساس سند پیاده سازی و کنترل امنیت تمامی بخش های سازمان در بستر اینترنت ایجاد گردیده است و شامل تعهدات امنیت سازمان برای ایجاد زیر ساخت های مناسب برای جلوگیری از هر گونه تهدید سایبری است.
بیانیه توافق سطح خدمت: در این بخش از سایت نوسازی مدارس کشور امکان ثبت و پیگیری پیشنهادات، انتقادات و شکایات متقاضیان گرامی از طریق لینک موجود در صفحه فراهم شده است.
بیانیه حریم خصوصی سازمان: در این بخش اطلاعات درباره خط مشی رازداری سایت درباره اطلاعات خصوصی کاربران ارائه می شود. همچنین توضیحات جامعی درباره استفاده سایت از کوکی به منظور ثبت سابقه حضور کاربران در سامانه ارائه شده است.
بیانیه راهبرد مشترک: در این بخش توضیحاتی در باب اهداف مشترک سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در بازسازی و ثبت درخواست مجوز تاسیس مدارس غیر دولتی و جلب مشارکت های مردمی در این راه داده شده است.
اداره کل استان ها: در این سربرگ تمامی استان های کشور بر اساس حروف الفبا نمایش داده می شود که با کلیک بر روی نام هر استان به صفحه اختصاصی آن وارد می شوید.
میز خدمت الکترونیک: این سربرگ شامل بخش های " خدمات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور "، " توافقنامه سطح خدمات تارنما جمع آوری الکترونیکی و تحلیل نظرات مردمی روی پیش نویس های قوانین و مقررات استانی دستگاه "،" دریافت پیشنهادات مردمی در رابطه با بهبود ارائه خدمات "،" آیین نامهها و فرمها "،" آرشیو روابط عمومی " و " بیانیه راهبرد مشارکت " است.
خدمات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور: در این بخش جدولی شامل تمامی خدمات ارائه شده طرح نوسازی، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی وزارت آموزش و پرورش به همراه لینک سامانه زیر خدمت نمایش داده می شود.
توافقنامه سطح خدمات تارنما: این بخش به منظور راهنمایی مراجعین از خدمات الکترونیکی سایت و امکان ثبت و پیگیری درخواست ها و انتقادات و شرکت در نظرسنجی راه اندازی گردیده است.
جمع آوری الکترونیکی و تحلیل نظرات مردمی روی پیش نویس های قوانین و مقررات استانی دستگاه: این بخش از میز کار شامل فرم نظرسنجی مردمی به منظور جمع آوری اطلاعات کاربران است.
دریافت پیشنهادات مردمی در رابطه با بهبود ارائه خدمات: این بخش شامل فرم انتقادات و پیشنهادات مردمی است که به منظور بهبود خدمات ارائه در سایت ایجاد شده است.
آیین نامه ها و فرم ها و آرشیو روابط عمومی: این قسمت شامل آرشیوی از مطالب بارگذاری شده در سایت شامل بروشورها، کاتالوگ، آیین نامه ها و فرم ها، بنر و پوستر است.
بیانیه راهبرد مشارکت: توضیحات این قسمت در سربرگ معرفی سازمان توضیح داده شده است.
سامانه های الکترونیکی: این سربرگ شامل بخش های "سیستم های عملیاتی"،"سامانه شناسنامه فنی فضاهای آموزشی"،"ارائه صورت وضعیت توسط پیمانکاران"،"مشاهده حواله های تجهیزات توسط شرکت ها"،"هوش سازمانی (QlikView)"،"راهکار سازمانی"،"اتوماسیون اداری"،"فضای ابری"،"مشاهده فیش حقوقی"،"پست الکترونیک"،"سامانه مدیریت آرشیو اسناد" ،"سامانه ابلاغ اعتبارات"،"جذب حمایتهای مالی (مهر مدرسه)"و "سیستم مکان یابی فضاهای آموزشی" است.
سیستم های عملیاتی: این بخش دارای پنل ورودی پیمانکاران است همچنین در پایین صفحه امکان درخواست نام کاربری جدید فراهم شده است. پس از کلیک بر روی این گزینه صفحه ثبت نام باز می شود.
با باز شدن صفحه ثبت نام، داوطلبان می بایست اطلاعات درخواست شده را طبق تصویر زیر در فرم مربوطه وارد نمایند.
سامانه شناسنامه فنی فضاهای آموزشی: این بخش شامل تکمیل فرم های اطلاعاتی تربیتی، آموزشی و ورزشی وزارت آموزش و پرورش، به منظور دستیابی به آمار فضای های موجود در کشور و تهیه بانک اطلاعاتی مدارس در سطح هر استان و تهیه گزارشات به مقامات مسئول ایجاد شده است.
ارائه صورت وضعیت توسط پیمانکاران: در این بخش با پیمانکاران پس از درج نام کاربری و رمز عبور خود و ورود به پنل کاربری می توانند صورت وضعیت پروژه را ثبت نمایند.
مشاهده حواله های تجهیزات توسط شرکت ها: در این بخش امکان مشاهده و ثبت حواله تجهیزات فراهم شده شرکت ها در پروژه نوسازی مدارس وجود دارد.
هوش سازمانی (QlikView): در این بخش امکان دسترسی به هوش سازمانی (QlikView) به عنوان ابزاری برای تجزیه و تحلیل داده ها و اعمال روش های بهتر و تبدیل داده های خام به پایگاه دانش فراهم شده است.
راهکار سازمانی: این بخش شامل دستورات سازمان در سطح کلان است که بسته به شرایط سازمان شامل برنامه مدیریت بودجه و درآمد نیز می گردد و دستورات مدیران ارشد را از طریق سیستم و در چهارچوب برنامه های سازمان به بخش های دیگر ابلاغ می کند.
اتوماسیون اداری: این بخش از سامانه های الکترونیکی سایت مهر مدرسه به منظور بهبود و ساده سازی تمامی فعالیت های درون سازمانی از جمله هماهنگی جلسات و مدیریت داده های اداری ایجاد شده است. همچنین در این بخش امکان مدیریت برنامه های کاری، برنامهریزی جلسات، تبادل اطلاعات، کنترل داده های عددی و مدیریت مستندات اداری فراهم شده است.
فضای ابری: سرویس ابری سایت مهر مدرسه به دلیل دارا بودن سرعت و امنیت بالا برای دریافت و ذخیره اطلاعات در فضای اینترنت راه اندازی شده است.
مشاهده فیش حقوقی: در این بخش امکان مشاهده فیش حقوقی کارکنان با درج کد ملی، شماره دفتر کل و شماره حساب فراهم شده است.
پست الکترونیک: این بخش دارای سرویس پست الکترونیک Mdaemon است. این برنامه یک میل سرور با امکان تعریف چند کاربر با آدرس ایمیل مختلف است و از خدمات imap و pop3 برای دریافت و ارسال ایمیل استفاده می کند.
سامانه مدیریت آرشیو اسناد: در این سامانه تمامی اسناد و مدارک به صورت الکترونیکی بارگذاری می شوند.
سامانه ابلاغ اعتبارات: این بخش شامل اعلان ها، ابلاغیه ها و اطلاعیه های دوره ای است.
جذب حمایتهای مالی (مهر مدرسه): در این بخش امکان دریافت کمک های مردمی و خیرین مدرسه ساز به منظور تاسیس، بازسازی و تجهیز مدارس فراهم شده است.
سیستم مکان یابی فضاهای آموزشی: هدف از تشکیل این سیستم ارزیابی عوامل تاثیر گذار در برنامه ساخت مدارس مانند کاربری مطلوب شهری، جمعیت منطقه و مکان مداری موجود است.
تماس با ما: در این بخش تمامی راه های ارتباطی با سایت نوسازی مدارس کشور از طریق تلفنی و ارسال پست الکترونیکی فراهم شده است.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا به تمامی سوالات شما در خصوص سایت مهر مدرسه dres.ir پاسخ دهند. شما می توانید از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط باشید.
✔️ با توجه به متن مقاله، خیرین محترم می توانند از طریق مشارکت در ساخت و تکمیل پروژه های نیمه تمام، مشارکت در تاسیس مدرسه از طریق اهدای زمین، مشارکت در تاسیس مدرسه از طریق نقدی، پرداخت مبلغ بصورت آنلاین اقدام نمایند.
✔️ همان طور که در این مقاله به طور کامل توضیح داده شد، جامعه خیرین مدرسه ساز با هدف جذب مشارکت خیرین مدرسه ساز برای ایجاد فضاهای آموزشی در سراسر کشور راه اندازی شده است.
✔️ مطابق متن مقاله، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با هدف احداث بنای مدارس و توسعه، ترمیم و نوسازی مدارس موجود راه اندازی شده است. توضیحات بیشتر در متن مقاله قرار دارد.
برای مشاوره ورود به سایت مهر مدرسه dres.ir
برای مشاوره ورود به سایت مهر مدرسه dres.ir
سلام نمی توانم وارد سایت شوم چرا ؟
سلام . مشکلی برای ورود به سایت مهر مدرسه وجود نداره ، زمان ورود به سایت فیلترشکن سیستم تون رو خاموش کنین و از سیستم کامپیوتری استفاده کنین .
سلام . این سایت فقط برای ساخت و نوسازی مدارس است یعنی نمیشه ثبت نام کنیم برای کلاس های ورزشی ؟
سلام . در سایت مهر مدرسه امکان ثبت نام کلاس های ورزشی وجود نداره .
سلام . پروژه های نیمه تمام زیاده ، من می خوام برای ساخت پروژه های نیمه تمام هزینه بدهم ؟
سلام . در حال حاضر بیش از 4 هزار پروژه آموزشی نیمه تمام وجود داره ، می تونین در سایت مهر مدرسه برای همکاری در ساخت و نوسازی مدارس و پروژه های نیمه تمام عضو بشین .
سلام پدر بزرگ من خیر مدرسه ساز است می توانم در مدرسه شاهد ثبت نام کنم ؟
سلام . می تونین در پیش ثبت نام مدارس شاهد شرکت کنین ، امتیازاتی برای پذیرش دارین .
سایت مهر مدرسه چه جور سایتی است ؟
سلام . سایت مهر مدرسه ، یکی از سایت های زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش هستش که با هدف جذب کمک های مردمی و خیرین مدرسه ساز جهت بازسازی ، نوسازی و تجهیز مدارس کشور راه اندازی شده .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©