مدرسه دیجیتال ملی به آدرس doreh.ir یک سامانه آموزشی است که مدارس کشور می توانند با پرداخت هزینه ای مناسب، به عضویت این پلتفرم آموزشی در آمده و از این طریق کلاس ها و امتحانات آنلاین برای دانش آموزان برگزار نمایند. به منظور راحتی دانش آموزان و معلمان اپلیکیشن معادل این سامانه نیز برای گوشی های هوشمند طراحی شده و مربیان و دانش آموزان می توانند به دانلود آن اقدام نمایند.
برای مشاوره نحوه عضویت در سامانه مدرسه دیجیتال ملی
برای مشاوره نحوه عضویت در سامانه مدرسه دیجیتال ملی
تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی و برگزاری کلاس ها و آموزش دانش آموزان به صورت غیرحضوری باعث شده که مدارس و دانش آموزان با قابلیت های زیادی از کلاس ها و آموزش های آنلاین و غیر حضوری آشنا شوند. همچنین گسترش استفاده از امکانات تحصیلی و آموزشی غیرحضوری موجب ایجاد تنوع و رقابت در برگزاری جذاب تر کلاس ها و آموزش های غیرحضوری گردید.
از جمله موارد ایجاد شده در زمینه یادگیری و آموزش آنلاین برای معلمان و دانش آموزان کشور راه اندازی سامانه آموزشی مدرسه دیجیتال ملی به نشانی doreh.ir بوده است. این سامانه آموزشی دارای بسیاری امکانات لازم جهت تدریس و یادگیری دروس دانش آموزان بوده و امکان برگزاری امتحانات به صورت آنلاین و حتی پشتیبانی تمرینات و فعالیت های دانش آموزان را نیز شامل می شود.
برای ورود مستقیم به سامانه آموزشی مدرسه دیجیتال ملی کلیک کنید.
سامانه مدرسه دیجیتال ملی به نشانی doreh.ir در دسترس دانش آموزان و معلمان قرار دارد.
بسیاری از مدیران، معلمان و دانش آموزان از قابلیت های سامانه آموزشی مدرسه ملی دیجیتال مطلع نیستند و دلیل آن هم تازگی و جدید بودن آن است، به همین منظور در ادامه این مقاله جزئیات و موارد مختلفی از سامانه مدرسه دیجیتال ملی همانند عضویت در سامانه و دانلود اپلیکیشن آن را بررسی کرده و به معرفی هر یک از آن ها پرداخته شده است.
مدرسه دیجیتال ملی با هدف دسترسی همه دانش آموزان به امکانات تحصیلی و آموزشی مدارس ارائه گردید. بسیاری از موارد مربوط به تحصیل دانش آموزان در این سامانه ایجاد شده و به طور کامل و با امنیت بالا پشتیبانی می شود. علاوه بر این سایت، سامانه جامع دانش آموزی student.medu.ir یکی از سامانه های الکترونیکی سازمان آموزش و پرورش در چند سال اخیر است که برای ثبت و نگهداری اطلاعات دانش آموزان در تمامی مقاطع مورد استفاده قرار می گیرد.
سامانه دارای پنل های مدیریتی برای معاونان و مدیران مدارس بوده و برای دانش آموزان، معلمان و والدین محصلان به صورت جداگانه اپلیکیشن مخصوص سامانه طراحی شده است تا علاوه بر نظارت بر آموزش، دریافت و ارائه دروس نیز برای آن ها راحت تر باشد. برای راهنمایی بیشتر کاربران در این بخش، قسمت های مختلف سایت مدرسه دیجیتال ملی ارائه شده است.
صفحه اصلی: صفحه اصلی سایت مدرسه دیجیتال ملی دارای گزینه ها و بخش های مختلف آموزشی می باشد. گزینه های موجود در صفحه اصلی سامانه مدرسه دیجیتال ملی عبارتند از:
معرفی سامانه و جوایز دریافتی
بخش مربوط به عضویت و ورود به سامانه و دانلود اپلیکیشن
ویژگی های سامانه
امکانات سامانه
فیلم های راهنما (برای دانش آموزان، معلمان، والدین و معاونان و مدیران مدارس)
سایت سیدا به نشانی sida.medu.ir سامانه ای است که از سوی آموزش و پرورش برای ورود معلمان و مدیران مدرسه طراحی شده تا از این طریق نمرات دانش آموزان و سوابق تحصیلی آنان در این سامانه ثبت شود. به منظور آشنایی با این سامانه مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
سامانه مدرسه دیجتال ملی در طراحی اپلیکیشن خود برای استفاده معلمان مدارس، امکانات و ویژگی هایی در نظر گرفته است که در این قسمت به معرفی هریک از آن ها پرداخته شده است:
اتوماسیون:
معلمانی که قصد دارند پیام و یا اطلاعیه ای را برای دانش آموزان یک کلاس یا تمامی کلاس های خود ارسال نمایند، می توانند با مراجعه به این قسمت اطلاع رسانی های لازم را انجام دهند. همچنین امکان ارسال پیام متنی به شخص دانش آموز، معلمان و یا حتی والدین دانش آموز نیز در این بخش برای معلمان وجود دارد.
ارزیابی:
با استفاده از گزینه ارزیابی معلمان می توانند تکالیف، تمرین ها و آزمون های آنلاین مورد نظر خود را ایجاد کرده و برای دانش آموزان ارسال نمایند.
پست جدید:
در این بخش این امکان برای معلمان مدارس در برنامه مدرسه دیجیتال ملی وجود دارد که بتوانند چهار نوع پست و پیام ایجاد نمایند که این چهار نوع شامل سوال از دیگران، سوال تستی، سوال تشریحی و طرح درس می شود. لازم به ذکر است که معلمان در قسمت طرح درس می توانند انواع فایل پیام از قبیل فایل تصویری، صوتی و متنی را ارائه و منتشر نمایند.
شبکه اجتماعی:
شبکه اجتماعی پلتفرم مدرسه دیجیتال ملی، شبکه ای است که استفاده از آن برای دانش آموزان و معلمان مدارس مشترک بوده و امکان ایجاد انواع پست های آموزشی، نظرسنجی و امتیازی برای آن ها وجود دارد. همچنین این امکان برای دانش آموزان و معلمان مدارس فراهم شده است که بتوانند در کنار تصویر منتشر شده فایل صوتی، تصویری و یا متنی را نیز ضمیمه کرده و به پیوست آن منتشر نمایند.
کلاس آنلاین:
در این قسمت اطلاعات مربوط به درس مورد نظر نمایش داده می شود و با ورود به بخش لیست اعضا، لیستی از دانش آموزان کلاس برای معلم نمایان می شود که دانش آموزان حاضر و آنلاین در ابتدای لیست قرار می گیرند.
اپلیکیشن ارائه شده سامانه مدرسه دیجیتال ملی امکانات و گزینه های مشابهی را نیز برای دانش آموزان شامل می شود که کاربرد متفاوت تری از نسخه ارائه شده برای معلمان، است. در ادامه این قسمت، گزینه های مربوط به برنامه دانش آموزی مدرسه ملی دیجیتال بررسی شده است.
ارزیابی:
گزینه ارزیابی در بخش مربوط به دانش آموزان شامل قسمت های مختلفی است که شامل بخش های تکالیف و تمرین های انجام نشده، تمرین ها، تکلیف ها، آزمون ها و دریافت کارنامه انلاین دانش آموزان می باشد.
پست جدید:
بخش پست جدید برای دانش آموزان این امکان را فراهم می کند که بتوانند سه نوع پست را در کلاس درس خود به اشتراک بگذارند که این سه نوع شامل تستی، سوال تشریحی و سوال از دیگران می گردد. لازم به ذکر است که پست های ارائه شده توسط یک دانش آموز برای سایر همکلاسی ها نیز قابل مشاهده بوده و آن ها می توانند پاسخ ها و نظرات خود را با دانش آموزان دیگر به اشتراک گذاشته و ثبت نمایند.
کلاس آنلاین:
در این بخش لیست کلاس های ارائه شده برای دانش آموزان به همراه جزئیات مربوط به روز و ساعت برگزاری کلاس درس قابل مشاهده است که دانش آموزان تنها با انتخاب گزینه ورود به کلاس، وارد کلاس آنلاین می شوند.
معلمان ضمن آگاهی از نحوه طراحی بانک سوال اقدام به ایجاد بانک سوالاتی برای آزمون آنلاین می نمایند و دانش آموزان جهت شرکت در آن باید از طریق سامانه همگام به نشانی hamgam.medu.ir اقدام نمایند. به منظور آشنایی دانش آموزان با جزئیات آزمون آنلاین سایت همگام مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می گردد.
مدارسی که قصد استفاده از محتوای آموزشی مدرسه دیجتال ملی را دارند باید در این سامانه عضو شده و کد عضویت دریافت نمایند. عضویت در سامانه مدرسه دیجیتال ملی نیازمند ثبت اطلاعات خاصی نبوده و به سادگی انجام می پذیرد. اولیا و فرهنگیان برای ثبت هر گونه اعتراض می توانند به سامانه ثبت شکایات آموزش و پرورش مراجعه نمایند. جهت راهنمایی بیشتر در این قسمت نحوه عضویت در سامانه مدرسه دیجیتال ملی به همراه راهنمای تصویری شرح داده شده است.
آدرس اینترنتی سایت مدرسه دیجیتال به نشانی doreh.ir را در مرورگر وارد کرده و جستجو نمایید.
در صفحه اصلی سایت روی گزینه ساخت مدرسه دیجیتال کلیک کنید.
در صفحه ورودی در صورتی که عضو مدارس دیجیتال نیستید، گزینه کلیک را از داخل متن راهنما انتخاب نمایید.
در ادامه اطلاعات خواسته شده را وارد کرده و گزینه ساخت مدرسه دیجیتال را انتخاب نمایید.
در مراحل بعدی اطلاعات تکمیلی مدرسه خود را وارد کرده و عضویتتان در سامانه مدرسه دیجیتال ملی را با پرداخت هزینه عضویت تکمیل نمایید.
توجه داشته باشید که استفاده از بخش های مربوط به ارزیابی، آزمون های سراسری هفتگی، تمرین، تکلیف و امتحانات رایگان است، اما برای این که استفاده از این امکانات برای مدرسه، دانش آموزان و معلمان امکان پذیر باشد باید هزینه عضویت در سامانه دیجیتال ملی در انتهای ثبت نام پرداخت شود.
در این مرحله اطلاعات پرداخت را تکمیل کرده و روی گزینه تکمیل مراحل پرداخت کلیک کنید.
پس از پرداخت مبلغ عضویت کد رهگیری و رمز ورود به سامانه مدرسه قابل مشاهده خواهد بود و همچنین رمز عبور و نام کاربری به شماره ثبت نام کننده ارسال می گردد.
سپس بعد از ورود به پنل مدرسه دیجیتال ملی نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و روی گزینه ورود به مدرسه دیجیتال کلیک کنید.
در این مرحله وارد صفحه ای می شوید که باید اطلاعات مدرسه خود را تکمیل و ثبت نمایید.
در نهایت وارد پنل مدیریتی مدرسه ملی دیجیتال شده و اطلاعات مربوط به کلاس ها و دانش آموزان را تکمیل نمایید.
در صورت رضایت از عملکرد سامانه مدرسه دیجیتال ملی می توانید عضویت در این سامانه را ماهانه تمدید کرده و هزینه عضویت را پرداخت نمایید. به منظور آشنایی داوطلبان با نحوه دریافت رمز ورود به سامانه همگام مدارس مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
دانش آموزان، معلمان، مسئولان مدارس و همچنین والدین جهت دسترسی به امکانات مدرسه دیجیتال ملی از طریق تلفن همراه خود باید اپلیکیشن این سامانه را دانلود کرده و بر روی گوشی های خود نصب نمایند. به منظور دریافت و دانلود راحت تر اپلیکیشن مدرسه دیجیتال ملی، در این قسمت فایل نصبی این برنامه به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران این سامانه قرار می گیرد.
برای دانلود اپلیکیشن مدرسه دیجیتال ملی کلیک کنید.
در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در خصوص نحوه عضویت در سامانه مدرسه دیجیتال ملی، می توانید با سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا تماس بگیرید. کارشناسان سامانه مشاوره هیوا اطلاعات کامل در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهند. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوید.
✔️ عضویت در این سامانه رایگان است، اما برای استفاده از امکانات موجود در آن باید هزینه ای پرداخت شود که جزئیات آن در متن مقاله فوق ذکر شده است.
✔️ امکانات سامانه مدرسه دیجیتال شامل موارد آموزشی، کلاس های آنلاین و... می شود که در این مقاله به طور کامل شرح داده شده است.
✔️ اپلیکیشن مدرسه دیجیتال ملی برای دانش آموزان، معلمان، مسئولان مدارس و والدین دانش آموزان طراحی شده است که ویژگی های هر کدام در متن مقاله فوق عنوان شده است.
برای مشاوره نحوه عضویت در سامانه مدرسه دیجیتال ملی
برای مشاوره نحوه عضویت در سامانه مدرسه دیجیتال ملی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©