سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir با هدف جلوگیری از پرداخت نقدی والدین به مدارس و برای هماهنگ کردن سیستم مالی سراسری در مدارس از سوی سازمان آموزش و پرورش ایجاد شده است. در سامانه اموال خانواده ها پس از وارد کردن اطلاعات درخواستی نوع فعالیت خود را تعیین کرده و پس از نمایش مبلغ تعیین شده اقدام به پرداخت آن می نمایند.
برای مشاوره سامانه مالی مدارس کشور
برای مشاوره سامانه مالی مدارس کشور
سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir یکی از سامانه های پرداختی ایجاد شده توسط وزارت آموزش و پرورش در 10 سال گذشته است. این سامانه با هدف یکسان سازی سیستم مالی مدارس و حذف هر گونه وجوه نقدی به صورت مستقیم راه اندازی شده است.
در این سامانه بیش از 86 نوع فعالیت و خدمات اصلی و فوق برنامه ارائه شده است که والدین پس از ورود به سامانه و وارد کردن اطلاعات خواسته شده نوع فعالیت مورد نظر را انتخاب کرده و مبلغ پرداختی تعیین می شود. در این مقاله علاوه بر معرفی سامانه اموال مدارس کشور pay.medu.ir و امکانات آن و همچنین نحوه ورود به آن مروری بر سایت بخش ها و امکانات این سایت خواهیم داشت.
برای ورود به سامانه مالی مدارس کشور کلیک کنید
سامانه مالی مدارس کشور به نشانی pay.medu.ir می باشد که تمامی فعالیت های مربوط به تامین مشکل مسکن فرهنگیان و پرداخت اقساط در آن انجام می شود.
سامانه اموال مدارس کشور pay.medu.ir یکی از موثرین ترین اقدام های وزارت آموزش و پرورش پس از سیستم جامع مالی آموزش و پرورش hesab.medu.ir در دهه اخیر است. این سامانه با هدف حذف پرداخت مستقیم وجوه و یکپارچه سازی و هدفمند کردن سیستم مالی مدارس راه اندازی شده است.
از آن جایی که سیستم مالی مدارس در گذشته نظم خاصی نداشت و مثلا برای کلاس فوق برنامه، اردو و .. مبلغی در هنگام ثبت نام یا در طول سال از والدین اخذ می شد ولی به دلایل خاصی در همان فعالیت استفاده نشده و حتی تعرفه مشخصی نیز نداشت.
این مبلغ معمولا در حساب شخصی هر مدرسه ذخیره میشد که مدیر مدرسه به آن دسترسی داشت. در ابتدای هر سال بودجه مشخصی برای سازمان آموزش و پرورش از سوی مجلس در نظر گرفته می شود که به تمام مدارس داده می شود. مبالغ مازاد شامل فعالیت های فوق برنامه مانند اردو در سامانه اردو و بازدید دانش آموزی و یا سرویس ایاب و ذهاب دانش آموز باید به صورت جداگانه توسط والدین پرداخت شود.
به دلیل شفاف سازی فعالیت های مالی هر مدرسه سازمان آموزش و پرورش سامانه اموال مدارس کشور pay.medu.ir را در نظر گرفته است. در این سامانه والدین با درج مشخصات مدرسه و کد دانش آموزی فرزند خود و همچنین تعیین نوع فعالیت مورد نظر مبلغ تعیین شده را پرداخت می کنند.
از طرفی به دلیل دریافت کد شناسه امکان پیگیری آن نیز وجود دارد. مدیران مدارس موظفند تا در پایان سال تراز مالی خود را در اختیار انجمن اولیا و مربیان قرار دهند تا فعالیت های انجام شده و سایر خدماتی که انجام نشده است مشخص شود. همچنین وجوه اضافی به والدین بازگردانده می شود.
به منظور نظم بخشیدن به روند اجرایی این فعالیت قسمت گزارش گیری در این سامانه اضافه شده است که مسئولان ستاد آموزش و پرورش نظارت و کنترل آن را بر عهده دارند.
سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir به منظور تسهیل در پرداخت وجوه و کمک های والدین به مدارس توسط وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شده است. بدیهی است والدین به جای پرداخت نقدی کمک های نقدی و فوق برنامه به مدرسه با مراجعه به تارنمای pay.medu.ir و انتخاب نوع خدمات مورد نظر خود پرداخت وجوه را انجام دهند.
در ادامه راهنمای تصویری ورود به سامانه اموال مدارس کشور pay.medu.ir به آدرس اینترنتی pay.medu.ir نشان داده می شود.
به منظور استفاده از امکانات سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir آدرس الکترونیکی pay.medu.ir را در مررگر تلفن همراه یا رایانه خود وارد نمایید. صفحه ای مانند شکل زیر نمایش داده می شود.
در این صفحه استان مورد نظر خود را از بین گزینه ها داده شده انتخاب نمایید.
در این مرحله کد منطقه مورد نظر خود را وارد نمایید.
در صورت داشتن کد پرداخت و کد مدرسه می توانید در صفحه اصلی پرداخت را انجام دهید.
در این مرحله با وارد کردن اطلاعات درخواستی و کلیک بر روی گزینه " تولید کد" شناسه دانش آموز تولید می شود.
کد شناسه از طریق پیامک برای والدین ارسال می شود. از این کد می توان برای پیگیری مراحل انجام نوع فعالیت خواسته شده را از طریق مدیر مدرسه پیگیری کرد. برای مثال اگر وجوه خاصی برای اردو و کلاس فوق برنامه از طریق سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir آدرس الکترونیکی pay.medu.ir پرداخت شود، این مبلغ به حساب اختصاصی مدرسه مورد نظر ارسال می شود.
والدین می توانند صحت انجام کار ارائه شده را از طریق مدیر پیگیری کنند تا اطمینان داشته باشند مبلغ اخذ شده در همان فعالیت مورد نظر به کار می رود. بر اساس مصوبه اداره آموزش و پرورش پرداخت وجوه تنها از طریق این سامانه صورت می گیرد و پرداخت مستقیم وجه به مدرسه چه به صورت نقدی و چه از طریق کارت خوان ممنوع می باشد.
سامانه اموال مدارس کشور pay.medu.ir از جمله سامانه های راه اندازی شده توسط وزارت و پرورش در 10 سال اخیر است. سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir فعالیت خود را به صورت رسمی از سال 1397 آغاز کرده است.
این سامانه به منظور یکپارچه سازی سیستم مالی مدارس به صورت سراسری و همچنین حذف سیستم پرداخت نقدی و جایگزین کردن سیستم الکترونیکی برای پرداخت تمام هزینه فوق برنامه و کمک های مالی به مدارس دولتی ایجاد شده است. این سامانه خدمات خود را به مدارس دولتی تحت نظر وزارت آموزش و پرورش ارائه می دهد.
از زمان راه اندازی این سامانه مدارس حساب شخصی ندارند و تمامی مبالغ پرداختی از طریق این سامانه صورت می گیرد. بر اساس بخشنامه های ارائه شده سازمان آموزش و پرورش کلیه مدارس دولتی مجاز به دریافت وجه نقد از خانواده های دانش آموزان نیستند و مبالغ واریزی تنها از طریق حساب بانک ملی با پیش کد 415 واریز می شود. والدین می توانند با ورود به آدرس اینترنتی pay.medu.ir خدمات ارائه شده در سامانه اموال مدارس کشور pay.medu.ir را مشاهده نمایند.
به منظور استفاده از خدمات تعیین شده در این سامانه والدین پس از ورود به سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir استان، شهر، منطقه، مدرسه، کد دانش آموزی فرزندشان و شماره همراه خود و نوع فعالیت مورد نظر خود را انتخاب کرده و پس از آن میزان وجه پرداختی بر اساس نوع فعالیت انتخاب شده، نمایش داده می شود.
در این مرحله پس از پرداخت یک کد سه وجهی برای دانش آموزش تعیین می گردد که این کد شامل فعالیت فوق برنامه انتخاب شده، کد مدرسه و کد شناسه دانش آموز است. کد شناسه تعیین شده منحصر به فرد بوده و امکان ندارد کد شناسه دو دانش آموز یکسان باشد. والدین با استفاده از این کد شناسه می توانند وضعیت خدمات ارائه شده در مدرسه را پیگیری کنند.
مثلا والدین می توانند بپرسند یک چرا با وجود پرداخت هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش آموز، خدمات و امکانات لازم انجام نشده است. وزارت آموزش و پرورش بیش از 86 فعالیت مجاز را برای مدارس در نظر گرفته است که تمامی آن ها در سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir تعیین شده است.
البته ممکن است تمامی فعالیت های تعیین شده در مدارس انجام نشود و مدرسه تنها 10 تا 20 نوع از این فعالیت ها را اجرا کند. فعالیت های تعیین شده در این سامانه دارای ارقام متفاوتی هستند برای مثال کلاس های فوق برنامه یا اردو دارای دارای رقم خاصی نسبت به سرویس ایاب و ذهاب هستند. به منظور رفع هر گونه شک و شبهه لازم است تا والدین از پرداخت هر گونه وجه مستقیم به مدرسه خودداری نمایند.
داوطلبان می توانند در صورت داشتن هر گونه پرسش درباره سامانه اموال مدارس کشور pay.medu.ir، با مشاورین مرکز خدمات تلفنی مشاوره تحصیلی هیوا تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید. همچنین، برای آگاهی از اخبار مربوط به این سامانه، می توانید در کانال تلگرامی مدارس هیوا عضو شده و یا صفحه اینستاگرام مدارس هیوا را دنبال نمایید.
✔️ با توجه به متن مقاله سامانه مالی مدارس کشور pay.medu.ir با هدف جلوگیری از پرداخت نقدی والدین به مدارس و برای هماهنگ کردن سیستم مالی سراسری در مدارس از سوی سازمان آموزش و پرورش ایجاد شده است.
✔️ برای ورود به سامانه مالی مدارس کشور ابتدا وارد سایت این سامانه pay.medu.ir شوید. ادامه مراحل در راهنمای تصویری متن ماله ارائه شده است.
✔️ با توجه به متن مقاله، پرداخت وجه به مدارس از طریق این سامانه یکی از امکانات سامانه مالی مدارس می باشد. سایر امکانات در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره سامانه مالی مدارس کشور
برای مشاوره سامانه مالی مدارس کشور
سام . شهریه مدرسه غیرانتفاعی در همین سامانه باید بدهیم ؟
سلام . شهریه مدارس غیرانتفاعی از طریق سامانه مالی مدارس کشور پرداخت نمیشه .
سلام . نمی توانم وارد سامانه بشوم
سلام . مشکلی برای ورود به سامانه مالی مدارس کشور وجود نداره ، برای ورود به سامانه از سیستم کامپیوتری استفاده کنین .
سلام . از کجا بدونیم باید چقدر هزینه بدهیم ؟
سلام . در سامانه مالی مدارس کشور والدین با درج مشخصات مدرسه و کد دانش آموزی فرزند خود و همچنین تعیین نوع فعالیت مورد نظر مبلغ قابل پرداخت رو مشاهده و پرداخت می کنن .
سلام . این سامانه چکار می کنه یعنی ما برای ثبت نام مدرسه باید حتما وارد سامانه شویم ؟
سلام . سامانه مالی مدارس کشور با هدف جلوگیری از پرداخت نقدی والدین به مدارس و برای هماهنگ کردن سیستم مالی سراسری در مدارس از سوی سازمان آموزش و پرورش ایجاد شده ، برای ثبت نام مدارس باید در سامانه پادا ثبت نام کنین .
سلام . منطقه را انتخاب کردم ولی وارد مرحله بعد نمیشه .
سلام . مجددا وارد سامانه مالی مدارس کشور بشین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©