رشته حشره شناسی کشاورزی یکی از مجموعه های امتحانی کنکور کارشناسی ارشد می باشد که در دفترچه ثبت نام ارشد جدول رشته/گرایش های آن ارائه شده است. ظرفیت پذیرش ارشد حشره شناسی کشاورزی در هر یک از دانشگاه ها متفاوت است، لذا داوطلبان پیش از انتخاب رشته ارشد حشره شناسی کشاورزی می بایست اطلاعات کافی از جزئیات این رشته و ظرفیت پذیرش آن داشته باشند.
برای مشاوره راهنمای انتخاب رشته ظرفیت و دانشگاه های ارشد حشره شناسی کشاورزی
برای مشاوره راهنمای انتخاب رشته ظرفیت و دانشگاه های ارشد حشره شناسی کشاورزی
داوطلبانی که به رشته حشره شناسی کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد علاقه دارند می توانند در زمان ثبت نام کنکور ارشد به نام نویسی در این رشته پرداخته و ادامه تحصیل دهند. لازمه ثبت نام در کارشناسی ارشد رشته حشره شناسی کشاورزی ، آشنایی با گرایش ها و ظرفیت پذیرش آن رشته در دانشگاه های سراسر کشور می باشد. این اطلاعات می تواند در انتخاب نوع مجموعه امتحانی به داوطلب کمک شایانی نماید.
ورود به رشته ارشد حشره شناسی کشاورزی منوط به ثبت نام این مجموعه امتحانی در سایت ارشد سنجش و سپس انتخاب گرایش های آن در زمان انتخاب رشته ارشد می باشد. برای آشنایی با گرایش ها و ظرفیت پذیرش هر یک از دانشگاه های کشور در رشته حشره شناسی کشاورزی قصد داریم در ادامه مقاله به بررسی کنکور ارشد حشره شناسی کشاورزی پرداخته و آن را از ابعاد گوناگون بررسی کنیم.
داوطلبانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند در مرحله اول باید از لیست رشته های ارشد مطلع باشند. چرا که یکی از رشته های پرطرفدار در این لیست، رشته حشره شناسی کشاورزی می باشد که داوطلبان زیادی به علت موقعیت شغلی و تحصیلی آن در آینده اقدام به انتخاب ارشد حشره شناسی کشاورزی می کنند.
داوطلبان پس از آن که از انتخاب مجموعه امتحانی مورد نظر خود مطمئن شدند، باید به دنبال دریافت اطلاعاتی در خصوص گرایش های آن مجموعه باشند. اگر داوطلبان رشته حشره شناسی کشاورزی را به عنوان مجموعه امتحانی کنکور ارشد انتخاب کرده اند می توانند به دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد مراجعه کرده و از جزئیات این رشته به همراه مواد امتحانی آن مطلع شوند.
در دفترچه ثبت نام ارشد اطلاعاتی در خصوص شماره یا همان کد مخصوص رشته حشره شناسی کشاورزی ، مواد امتحانی، کد ضریب ارشد و تعداد گرایش های آن مجموعه امتحانی ارائه شده است. همانطور که از جدول زیر نیز مشخص است، گرایش های رشته ارشد حشره شناسی کشاورزی به شرح زیر است.
رشته | گرایش | کد ضریب |
حشره شناسی کشاورزی | _ | 1 |
داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد برای آشنایی با زمان و نحوه ثبت نام در این آزمون می توانند به مطالعه مقاله زیر پرداخته و با آمادگی لازم جهت نام نویسی در کنکور ارشد حشره شناسی کشاورزی اقدام نمایند.
ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد رشته حشره شناسی کشاورزی در هر یک از دانشگاه های کشور، بر اساس درخواست همان دانشگاه و گرفتن مجوز از سازمان سنجش می باشد. بنابراین ممکن است دانشگاهی در یکسال اقدام به پذیرش دانشجوی ارشد حشره شناسی کشاورزی نموده و در سال بعد این پذیرش را لغو کند.
برای اطلاع از اینکه کدام دانشگاه ها اقدام به پذیرش دانشجوی ارشد حشره شناسی کشاورزی در رشته/گرایش های مختلف می کنند باید به مطالعه دقیق دفترچه ای که برای راهنمایی داوطلبان متقاضی انتخاب رشته ارشد منتشر می شود، پرداخت. بنابراین پس از اینکه سازمان سنجش این دفترچه را منتشر نمود، آن را دانلود کرده و به بخشی که مربوط به مجموعه امتحانی حشره شناسی کشاورزی است مراجعه نمایند.
در این دفترچه هر یک از دانشگاه هایی که دارای یکی از رشته / گرایش های حشره شناسی کشاورزی می باشند همراه با اطلاعات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجو در نیمسال اول و دوم ارائه شده است. معمولا پذیرش در این رشته برای هر یک از دانشگاه های سراسری بالای 5 نفر و برای دانشگاه های غیر روزانه و پیام نور تا 20 نفر می باشد.
برای اطلاع از ظرفیت ارشد حشره شناسی کشاورزی به مطالعه دفترچه انتخاب رشته ارشد بپردازید.
داوطلبانی که متقاضی انتخاب رشته حشره شناسی کشاورزی در دانشگاه آزاد هستند می توانند به دانلود دفترچه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد پرداخته و با اطلاع از ظرفیت پذیرش در هر گرایش، اقدام به ثبت رشته / گرایش های مورد نظر خود نمایند.
تا این بخش از مقاله، در خصوص نحوه ثبت نام در کنکور ارشد حشره شناسی کشاورزی و سپس اطلاع از تعداد ظرفیت پذیرش دانشگاه ها از طریق دفترچه انتخاب رشته ارشد پرداختیم. در صورتی که مراحل گفته شده به درستی انجام شده باشد، داوطلب به مرحله انتخاب رشته رسیده و می تواند با اطلاع از نحوه انتخاب رشته ارشد، به اولویت بندی کد رشته های حشره شناسی کشاورزی و ثبت آن ها در سایت سنجش بپردازد.
اطلاع از زمان انتخاب رشته ارشد
ورود به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org
ثبت رشته/گرایش های ارشد حشره شناسی کشاورزی بر اساس اولویت
بازبینی و انتخاب گزینه تایید نهایی
در صورتی که داوطلبان در فرم انتخاب رشته خود، یکی از دانشگاه های دارای شرایط خاص از جمله دانشگاه شاهد یا امام صادق را انتخاب کرده باشند، می بایست برای حضور در جلسه مصاحبه کنکور ارشد اقدام نمایند. این مصاحبه اغلب جنبه عقیدتی-سیاسی داشته و با رشته انتخابی داوطلب ارتباطی ندارد.
یک ماه پس از برگزاری انتخاب رشته ارشد حشره شناسی کشاورزی ، سازمان سنجش اقدام به بررسی اولویت های انتخابی داوطلبان می نماید. از این رو اولین انتخابی که داوطلب حدنصاب لازم برای پذیرش در آن رشته را کسب کرده باشد به عنوان محل قبولی اعلام می شود. در این راستا نرم افزار انتخاب رشته ارشد هیوا می تواند به داوطلبانی که به دنبال داشتن انتخاب رشته ای درست و اطلاع از محل قبولی داوطلبان ارشد سال های گذشته هستند، کمک نموده و لیست قبولی های ارشد حشره شناسی کشاورزی را ارائه نماید.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص کارشناسی ارشد حشره شناسی کشاورزی را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ رشته و گرایش های کنکور کارشناسی ارشد حشره شناسی کشاورزی در جدول داخل متن مقاله ارائه شده است.
✔️ ظرفیت کنکور ارشد حشره شناسی کشاورزی بستگی به نیاز دانشگاه ها در هر سال داشته و از طریق دفترچه انتخاب رشته اعلام می گردد. برای دانلود ظرفیت های ارشد حشره شناسی کشاورزی به مطالعه مقاله زیر بپردازید.
✔️ انتخاب رشته ارشد حشره شناسی کشاورزی بر اساس علاقه به کد رشته و دانشگاه بوده که در متن مقاله جزئیات آن ارائه شده است.
برای مشاوره راهنمای انتخاب رشته ظرفیت و دانشگاه های ارشد حشره شناسی کشاورزی
برای مشاوره راهنمای انتخاب رشته ظرفیت و دانشگاه های ارشد حشره شناسی کشاورزی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©