ظرفیت رشته های مختلف دوره های تخصصی و پژوهشی آزمون دکتری وزارت بهداشت سال ۹۸ اعلام شد .
آزمون دکتری وزارت بهداشت سال ۹۸ در ۶۴ رشته علوم پایه پزشکی و بهداشت ، ۲ رشته دندانپزشکی و ۱۳ رشته داروسازی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه ۹۸ با حضور بیش از ۶ هزار داوطلب برگزار شد .
نتایج اولیه آزمون دکتری وزارت بهداشت 98 روز پنجشنبه ۲۷ تیرماه ۹۸ منتشر شد و داوطلبان مجاز تا یکشنبه ۳۰ تیرماه فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته / محل اقدام کنند .
ظرفیت رشته های مختلف در دوره های تخصصی و پژوهشی در ۶۴ رشته علوم پایه پزشکی و بهداشت ، ۲ رشته دندانپزشکی و ۱۳ رشته داروسازی و رشته های دکتری پژوهشی اعلام شد .
در ۷۸ رشته علوم پایه پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی در دوره های تخصصی ظرفیت پذیرش یک هزار و ۴۰۶ نفر است . همچنین ظرفیت دکتری پژوهشی در این دوره ۳۷۴ نفر اعلام شده است . در مجموع ظرفیت دکتری تخصصی گروه پزشکی سال ۹۸ تعداد یک هزار و ۷۸۰ نفر است .
از تعداد یک هزار و ۴۰۶ نفر ظرفیت این دوره تعداد ۸۳۴ نفر به ظرفیت گروه علوم پایه پزشکی به صورت عادی و ۳۱۵ نفر به صورت شهریه پرداز اختصاص دارد . همچنین در گروه داروسازی نیز ۲۴۰ نفر ظرفیت عادی و شهریه پرداز و در گروه دندانپزشکی نیز ۱۷ نفر ظرفیت عادی و شهریه پرداز اختصاص یافته است .
در میان رشته های اعلام شده ، برای رشته فارماکولوژی در گروه دکتری تخصصی هنوز ظرفیتی اعلام نشده است .
رشته های آینده پژوهی سلامت ، بینایی سنجی ، روانشناسی نظامی ، مددکاری اجتماعی ، مهندسی پزشکی ( رباتیک ) و علوم و فناوری های تصویربرداری پزشکی گرایش تصـویربرداری سـلولی مولکـولی با ۲ نفر ظرفیت دارای کمترین میزان ظرفیت در آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی هستند .
رشته پرستاری با ۸۹ نفر ظرفیت در پذیرش عادی و شهریه پرداز دارای بالاترین ظرفیت در میان رشته های علوم پایه پزشکی است .
بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی فهرست دانشگاه های پذیرنده اولیه بوده و ممکن است در اعلام نهایی و حذف و اضافه ظرفیت دانشگاه ها تغییراتی رخ دهد . اعلام فهرست دانشگاه های پذیرنده در این مرحله حقی برای داوطلب ایجاد نمی کند .
چنانچه در رشته / محلی به دلیل تعداد کم داوطلبان ، حداقل دو نفر دانشجو قابل معرفی نباشد ، داوطلب در پذیرش نهایی به سایر اولویت های انتخابی خود معرفی خواهد شد .
تحصیل در دوره های شهریه پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مقدار آن توسط دانشگاه اعلام خواهد شد .
رشته های مربوط به دانشگاه آزاد تابع قوانین و مقررات دانشگاه مربوطه بوده و داوطلبان جهت کسب اطلاعات باید به آن دانشگاه و یا سایت مربوطه مراجعه کنند .
پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی ارتش ، انستیتو پاستور ایران ، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ( عج ) ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه تربیت مدرس ، دانشگاه شاهد ، سازمان انتقال خون ایران ، مرکز قلب شهید رجایی و مؤسسه سرم سازی رازی از طریق وزارت بهداشت انجام می شود و شرایط خدمات و امکانات رفاهی تابع ضوابط و قوانین آن دانشگاه است .
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آن دانشگاه یا مرکز مراجعه کنند .
دانشگاه های علوم پزشکی کشور تعهدی در قبال اسکان و تأمین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود ، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می دهند .
دانشگاه های علوم پزشکی اراک ، اصفهان ، تبریز ، سمنان ، شیراز ، گلستان ، گیلان ، مازندران و یزد فاقد خوابگاه بوده و دانشگاه های علوم پزشکی زنجان و کاشان دارای خوابگاه خودگردان است .
داوطلبان تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۸ باید فارغ التحصیل شوند بنابر این کسانی که بعد از این تاریخ فارغ التحصیل خواهند شد به دلیل اینکه مجاز به شرکت در آزمون نبوده اند ، از تکمیل فرم انتخاب رشته / محل خودداری کنند .
پذیرش دانشجو بر اساس نمرات آزمون کتبی و مصاحبه است . بر اساس قانون « سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور » مصوب مجلس و مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی ، سنجش و پذیرش در مقاطع دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی بر اساس نمره های آزمون کتبی و مصاحبه انجام می شود .
شیوه پذیرش در مقطع دکتری تخصصی ۵۰ درصد آزمون کتبی ، ۲۰ درصد سوابق آموزشی ، پژوهشی و فناوری و ۳۰ درصد مصاحبه علمی است .
شیوه پذیرش در مقطع دکتری پژوهشی ۳۰ درصد آزمون کتبی ، ۲۰ درصد سوابق آموزشی ، پژوهشی و فناوری ، ۳۰ درصد مصاحبه علمی و ۲۰ درصد تهیه طرح واره است .
از داوطلبانی که در آزمون کتبی ( مرحله اول ) حد نصاب نمره لازم که ۳۰ درصد نمره آزمون و نیز ۵۰ درصد میانگین نمره داوطلبان آن رشته است را ( با توجه به سهمیه داوطلب ) کسب کرده باشند ، به تعداد دو برابر ظرفیت ، جهت آزمون شفاهی ( مرحله دوم ) دعوت شده است .
کسانی که به مصاحبه دعوت نشده اند ، یا حد نصاب نمره کتبی را کسب نکرده اند یا در جمع دو برابر ظرفیت رشته قرار نگرفته اند .
مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 98 در مناطق ده گانه آمایشی کشور انجام می شود .
برای اطلاع از جدول مناطق آمایشی مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 98 کلیک کنید .
تعداد ۳۸ دانشگاه و مرکز نیز مجری دوره دکتری پژوهشی هستند .
آزمون مرحله دوم ( مصاحبه ) از تاریخ ۱۹ مرداد تا ۷ شهریور ۹۸ توسط دانشگاه های علوم پزشکی مناطق آمایشی و مراکز تحقیقاتی وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی برگزار خواهد شد .
منبع : مهر
مطالب تصادفی سایت
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©