متقاضیانی که اسامی آن ها جزو پذیرفته شدگان آزمون دکتری سراسری ۱۴۰۳ اعلام شده، می بایست ابتدا از طریق اطلاعیه های سایت سازمان سنجش، از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در مقطع دکتری اطلاع پیدا کرده و سپس از تاریخ 31 مرداد ماه به سایت محل دانشگاه قبولی خود مراجعه و پس از مطالعه دستورالعمل ثبت نام و ارسال مدارک، اقدام به تکمیل اطلاعات نمایند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳
برای مشاوره نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳
داوطلبانی که قصد تحصیل در مقطع دکتری را دارند و موفق به گذراندن دو مرحله آزمون دکتری یعنی آزمون کتبی و مصاحبه علمی شده اند، می بایست نتایج نهایی این آزمون را از طریق سایت سازمان سنجش مشاهده نمایند تا از وضعیت قبولی یا عدم قبولی خود مطلع شوند. متقاضیان پس از مشاهده اسامی خود در لیست پذیرفته شدگان، می بایست مدارک لازم برای ثبت نام در مقطع دکتری دانشگاه های سراسری را فراهم کرده و در مهلت در نظر گرفته شده به ثبت نام در دانشگاه محل قبولی خود اقدام کنند.
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری 1403 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر شد.
عدم ثبت نام در مهلت تعیین شده در دانشگاه ها به منزله انصراف از تحصیل بوده، از این رو پذیرفته شدگان دکتری سراسری می بایست در زمان مقرر مراحل ثبت نام در دانشگاه را طی کنند. در ادامه مقاله مهلت و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳ از جمله مراجعه به سایت سنجش و مطالعه اطلاعیه و ثبت نام در دانشگاه پذیرفته شده، توضیح داده شده است.
برگزاری آزمون دکتری تخصصی سراسری از ثبت نام تا اعلام نتایج از طریق سازمان سنجش انجام می شود. به همین دلیل مطالعه اطلاعیه های این سازمان در خصوص نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری 1403 اهمیت زیادی داشته و به داوطلبان توصیه می شود قبل از اقدام به ثبت نام در دانشگاه این اطلاعیه ها را با دقت مطالعه نمایند.
در اطلاعیه سایت سازمان سنجش تاریخ آغاز مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳ اعلام شده و فهرست مدارک لازم برای ثبت نام در دانشگاه ها اطلاع رسانی شده است. پذیرفته شدگان می بایست علاوه بر آماده کردن این مدارک، مدارک خواسته شده از طرف دانشگاه را هم فراهم نمایند. مدارک مورد نظر به شرح زیر هستند.
مدارک لازم برای ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه های سراسری 1403
اصل و یک نسخه از تصوير مدارک فارغ التحصیلی مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد مورد تاييد وزارت علوم يا وزارت بهداشت يا شورای عالی انقلاب فرهنگی
اصل و تصوير از تمام صفحات شناسنامه و كارت ملی
عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاری
مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه برای پذیرفته شدگان مرد
پذیرفته شدگان مشمول سهميه ايثارگران يا رزمندگان در زمان ثبت نام، لزومی به ارائه تاییدیه سهميه قبولی ندارند و عنوان درج شده در ليست های ارسالی به موسسات در این خصوص کافی است.
ارائه معرفی نامه رسمی نشان دهنده واجد شرايط بودن برای استفاده از امتياز ويژه مربيان رسمی - قطعی و يا رسمی - آزمايشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی
نکاتی در خصوص مدارک ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳
افرادی که قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشد نیستند، می بایست نسخه اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل را به همراه فرم تکمیل شده در زمان ثبت نام به موسسه محل قبولی ارائه نمايند.
پذيرفته شدگان آزمون دکتری كه دانشجوی سال آخر مقطع كارشناسی ارشد بوده اند، باید حتما تا تاريخ 1403/06/31 فارغ التحصيل شوند. همچنین لازم است معدل كل واحدهای گذرانده آنان تا تاريخ 1402/11/30 (و يا حداكثر تا تاريخ 1403/06/31) توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصيلی دوره كارشناسی ارشد ارائه شود.
دارندگان مدارک تحصيلی معادل می بايست دارای شرايط "آييننامه دارندگان مدارک معادل و غير رسمی در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر" مصوبه جلسه 845 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم باشند.
افراد دارای سهمیه مربیان از دانشگاه آزاد اسلامی تنها در صورتی می توانند از اين سهميه بهره مند شوند که معرفی نامه صادره از سوی مرکز جذب و امور هيات علمی دانشگاه آزاد اسلامی را دریافت و ارائه نمایند.
پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه های سراسری كه دارای سهميه مربی هستند می بايست موافقت رسمی دانشگاه محل خدمت خود را به دانشگاه محل قبولی در زمان ثبت نام ارائه نمايند.
دانشجویان و یا فارغ التحصیلان مقطع دکتری که به هر دلیلی از جمله قبولی در رشته مورد علاقه، فرصت شغلی بهتر و... قصد تحصیل مجدد در این مقطع را دارند، می بایست با مطالعه مقاله زیر و اطلاع از شرایط تحصیل مجدد و شرایط استفاده مجدد از سهمیه دکتری در صورت دارا بودن شرایط نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
حدودا چند روز پس از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری دانشگاه های سراسری اطلاعیه راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی را منتشر می کنند. در این اطلاعیه ها مهلت دقیق ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری 1403 اعلام شده که داوطلبان می بایست حتما در مهلت تعیین شده ثبت نام خود را انجام دهند. همچنین داوطلبانی که قصد ثبت نام در آزمون دکتری دانشگاه آزاد را دارند می توانند از طریق سایت سنجش فرم ثبت نام این آزمون را تکمیل کنند.
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری 1403 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر شد.
داوطلبانی که قصد دارند کارنامه نهایی آزمون دکتری خود را دریافت نمایند تا از جزییات نتایج این آزمون مطلع شوند، پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کارنامه نهایی آزمون دکتری به لینک زیر مراجعه و مقاله زیر را مطالعه نمایید.
پس از مطالعه اطلاعیه های سازمان سنجش و آماده کردن مدارک لازم برای ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری، متقاضیان می بایست به سایت دانشگاه محل قبولی خود مراجعه کرده و اطلاعیه راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه مورد نظر را پیگیری کنند. ثبت نام در دانشگاه های سراسری بسته به تصمیم هر دانشگاه می تواند به صورت حضوری یا اینترنتی انجام شود.
ثبت نام در برخی از دانشگاه ها ممکن است ابتدا به صورت الکترونیکی باشد و در مرحله دوم از متقاضیان می خواهند که مدارک خود را به صورت حضوری و یا به وسیله پست به دانشگاه تحویل دهند. داوطلبانی که در مقطع دکتری دانشگاه های غیر روزانه پذیرفته شده اند، می بایست ابتدا بخشی از شهریه دکتری را پرداخت کرده و سپس مراحل ثبت نام و انتخاب واحد را طی نمایند.
در صورتی که ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری در دانشگاه مورد نظر به صورت اینترنتی باشد، لازم است داوطلبان کلیه مدارک ثبت نام خود را در سامانه بارگذاری کنند. همچنین برای تکمیل این مرحله دانشجویان باید فرم های تعهد و فرم های انضباطی را تکمیل و ثبت نمایند. به طور معمول در پایان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری، شماره دانشجویی در اختیار متقاضیان قرار داده می شود. در صورتی که شرایط برای حضور دانشجویان در دانشگاه فراهم باشد، تحویل مدارک به صورت حضوری انجام شده و متقاضیان می توانند اموری مانند درخواست خوابگاه و... را در دانشگاه پیگیری نمایند.
متقاضیانی که در دوره روزانه دکتری دانشگاه های سراسری پذیرفته شده اند باید در نظر داشته باشند، چه در صورتی که در دانشگاه محل قبولی خود ثبت نام کنند و چه نکنند، می توانند ثبت نام آزمون دکتری سال بعد را نیز انجام دهند. در واقع محرومیت یک ساله از بین رفته است.
دانشجویان برای تحصیل در دوره دکتری می بایست حتما دوره آموزشی و پژوهشی، تعداد واحدهای دکتری و سنوات مشخص شده را بگذرانند تا بتوانند از مقطع دکتری فارغ التحصیل شوند. پذیرفته شدگان برای اطلاع از حداقل و حداکثر تعداد واحدهای دریافتی مقطع دکتری می توانند مقاله زیر را مطالعه کنند.
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا آماده اند تا اطلاعات مورد نیاز در خصوص نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳ را در اختیار شما قرار دهند. برای اطلاع از مراحل ثبت نام در دانشگاه می توانید از طریق خطوط تلفن ثابت با مرکز مشاوره تحصیلی هیوا ارتباط برقرار کنید.
✔️ پذیرفته شدگان می بایست دستورالعمل های سازمان سنجش و دانشگاه محل قبولی خود را دنبال کنند که نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.
✔️ سازمان سنجش تاریخ آغاز ثبت نام در دانشگاه ها را اعلام کرده و مهلت آن توسط هر یک از دانشگاه ها تعیین می شود که توضیحات بیشتر در این باره در متن مقاله ذکر شده است.
✔️ اغلب دانشگاه های سراسری ثبت نام دانشجویان دکتری را به صورت الکترونیکی انجام می دهند و ممکن است در مرحله دوم به صورت حضوری مدارک را دریافت نمایند که توضیحات تکمیلی در متن مقاله موجود است.
برای مشاوره نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳
برای مشاوره نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سراسری ۱۴۰۳
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©