دانش آموزان علاقمند به شركت در اردوهایی كه از طرف آموزش و پرورش برگزار می شود، می توانند با ورود به سایت اردو و بازدید دانش آموزی از لیست اردوها مطلع شده و نسبت به ثبت نام در آن ها اقدام نمایند. ثبت نام در سامانه اردو دانش آموزی به نشانی ordoo.pt.medu.ir توسط مدیران مدارس انجام می شود.
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه اردو و بازدید دانش آموزی
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه اردو و بازدید دانش آموزی
اردوهای دانش آموزی، یكی از فعالیت های فرهنگی می باشد، كه وزارت آموزش و پرورش هر ساله نسبت به برگزاری آن ها اقدام می نماید. این اردوها می توانند در قالب تورهای زیارتی راهیان نور و بازدید از جبهه های هشت سال دفاع مقدس بوده و یا در قالب بازدید از مناطق مختلف كشورمان باشند.
برای ورود به سامانه اردو و بازدید دانش آموزی کلیک کنید
سامانه اردو و بازدید دانش آموزی به نشانی ordoo.pt.medu.ir می باشد که در آن تمامی فعالیت های مرتبط با اطلاع رسانی و هماهنگی برنامه های اردوها و بازدید های دانش آموزی انجام می شود.
سامانه اردو و بازدید دانش آموزی به نشانی ordoo.pt.medu.ir، با هدف تسهیل در فرآیند اطلاع رسانی زمان برگزاری اردوها، بازدیدها و همچنین ثبت نام علاقمندان در این برنامه ها ایجاد شده است. در این مقاله ضمن معرفی این سامانه، نحوه ثبت نام، چگونگی ورود به سایت، دریافت كد اردویی و همچنین مزایای این سامانه شرح داده شده است.
سامانه اردو و بازدید دانش آموزی ordoo.pt.medu.ir یكی از سامانه های وابسته به وزارت آموزش و پرورش بوده كه با هدف تسریع در انجام اطلاع رسانی و هماهنگی برنامه های اردوها و بازدیدهای دانش آموزی ایجاد گردیده و با برگزاری اردوهای مختلف دانش آموزی به دنبال اهداف مهمی است. اهداف فرهنگی آن عبارتند از:
ایجاد بستر مناسب برای تمرین زندگی دسته جمعی برخاسته از ارزش های اسلامی
تقویت و تحكیم بنیه اعتقادی و اخلاقی جوانان و نوجوانان
كسب تجربه در زمینه های مختلف اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی
كمك به فرآیند اجتماعی شدن و ارتقای مهارت های اجتماعی
ایجاد فضای مناسب برای رشد و شكوفایی استعدادها
علاقمندان به اردوهای دانش آموزی می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی سامانه اردوها و بازدیدهای دانش آموزی به نشانی ordoo.pt.medu.ir و مطالعه اطلاعیه های صادر شده توسط این سامانه، از زمان بندی و شیوه نامه ثبت نام اردوهای آینده، مطلع شده و نسبت به ثبت نام در آن ها كه از طریق مدیران مدارس صورت می گیرد، مبادرت ورزند.
این سامانه همچنین به معرفی مدارس فعالی كه اردو و بازدید های دانش آموزی را برگزار می كنند، نیز می پردازد، كه علاقمندان به شركت در این برنامه ها می توانند پس از مراجعه به نشانی اینترنتی سامانه، از قسمت منوی "سرویس های همگام" گزینه مدارس فعال «امتیازبندی جدید» را انتخاب كرده و لیست مدارس مرتبط را مشاهده نمایند.
نكته قابل توجه كاربران این است كه سامانه اردو و بازدید دانش آموزی به نشانی ordoo.pt.medu.ir متفاوت از سامانه یكپارچه مدیریت اردو به نشانی stcm.ir است. در سامانه اردو و بازدید دانش آموزی، مطالب و نكاتی در مورد شركت بهینه در اردوها در قسمت مطالب خواندنی گنجانده شده است كه برای دانش آموزانی كه قصد شركت در اردوها و یا بازدیدها را داشته، می تواند بسیار مفید باشد. این مطالب مطابق تصویر زیر در قسمت مطالب خواندنی موجود هستند.
سامانه همگام که یکی از قدیمی ترین سایت های راه اندازی شده آموزش و پرورش می باشد، امکانات خدماتی و اطلاع رسانی برای دانش آموزان فراهم آورده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
علاقمندان به ثبت نام در اردوها و یا بازدید های دانش آموزی می توانند به سامانه اردو و بازدید دانش آموزی به نشانی ordoo.pt.medu.irمراجعه كرده و اطلاعیه های مرتبط با اردوهای آتی را مشاهده نمایند. سپس بعد از مطالعه متن كامل اطلاعیه و آگاهی از زمان و مكان اردو، با مراجعه نزد مدیران مدارس، در اردوی مربوطه ثبت نام كرده و كد اردویی خود را دریافت نمایند.
لازم به ذکر است که ثبت نام در اردوهای برنامه ریزی شده از طرف این سامانه، توسط مدیران مدارس انجام می گیرد. مدیران گرامی می توانند پس از ورود به آدرس سامانه یعنی ordoo.pt.medu.ir وارد سامانه همگام شده و پس از ورود اطلاعات كاربری، نسبت به ثبت اطلاعات دانش آموزان و تکمیل فرآیند ثبت نام آن ها در اردوها اقدام نمایند. در ادامه راهنمای مربوط به ثبت نام دانش آموزان ارائه شده است.
همچنین، در صورتی که رمز عبور همگام خود را فراموش کرده اید، برای گرفتن دوباره رمز عبور به مدرسه خود مراجعه نمایید. پس از دریافت رمز عبور، برای ثبت نام خود، پس از ورود به سایت سامانه اردو و بازدید دانش آموزی، باید مطابق تصویر زیر از قسمت منو، گزینه ورود را انتخاب كنند، تا وارد سامانه همگام شوند.
در مرحله بعد با وارد كردن كد ملی و رمز عبور خود، می توانند وارد سامانه همگام شده و اطلاعات دانش آموزان متقاضی شركت در اردوها را وارد نمایند.
همچنین شیوه نامه ثبت نام و روند برگزاری اردوها نیز از طریق این سامانه در دسترس است، كه مدیران مدارس می توانند پس از مراجعه به آدرس اینترنتی سامانه به نشانی ordoo.pt.medu.ir، آن ها را مطالعه كرده و سپس با ذهنی شفاف نسبت به ثبت نام متقضیان شركت در اردوها اقدام نمایند. این شیوه نامه ها در قسمتی كه در تصویر زیر نیز مشخص شده است، قابل دسترسی هستند.
پس از انجام این مراحل، ثبت نام دانش آموزان متقاضی شركت در اردوها و یا بازدیدهای دانش آموزی قطعی شده و سپس دانش آموزان می بایست با ارائه مدارك لازم اعم از فتوكپی شناسنامه و یا در برخی مواقع رضایت نامه کتبی اولیا به مدارس، شركت خود را در اردو قطعی نمایند.
سایت سیدا به نشانی sida.medu.ir سامانه ای است که از سوی آموزش و پرورش برای ورود معلمان و مدیران مدرسه طراحی شده تا از این طریق نمرات دانش آموزان و سوابق تحصیلی آنان در این سامانه ثبت شود. به منظور آشنایی با این سامانه مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
همانطور که ذکر شد، ثبت نام دانش آموزان در سامانه مدیریت اردو و بازدیدهای دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش ordoo.pt.medu.ir توسط مدیران انجام می گیرد. پس از اینكه لیست دانش آموزان متقاضی شركت در اردوها و بازدیدها توسط مدیر مدرسه، وارد سیستم همگام سامانه اردو و بازدید های دانش آموزی گردید، مدیر مدرسه باید برای دریافت كد اردویی آن ها اقدام نماید.
كد نشان دهنده محل و زمان اردو می باشد. در ادامه راهنمای دریافت کد اردویی از سامانه اردو و بازدید دانش آموزی ارائه شده است. بدین منظور مدیران ابتدا باید وارد آدرس اینترنتی سامانه یعنی ordoo.pt.medu.ir شده و همانند تصویر از منوی ورود، وارد سیستم همگام سامانه اردو و بازدید دانش آموزی شوند.
سپس با وارد كردن كد ملی و رمز عبور خود می توانند وارد سامانه همگام شده و پس از وارد کردن اسامی دانش آموزان، كد اردویی متقاضیان شركت در اردوها را دریافت نمایند.
همانگونه كه ذكر گردید، کد اردویی برای اطلاع از مکان و زمان اردو ضروری است. لازم است این کد، چند روز قبل از اردو توسط مدیران دریافت شده و در اختیار دانش آموزان شركت كننده در اردو كه قبلا ثبت نامشان قطعی شده است، قرار بگیرد. دانش آموزان پس از دریافت این كد كه نشان دهنده ثبت نام قطعی آن ها است، مجوز حضور در اردو را خواهند داشت و همچنین بیمه حوادث نیز تنها شامل دانش آموزانی می شود كه كد اردویی برای آن ها صادر شده است.
کارت بیمه دانش آموزی کارتی است که برای دانش آموزان در مواقع دشوار در نظر گرفته شده است. مدیران مدارس برای ثبت نام کارت بیمه دانش آموزی باید از طریق سایت همگام اقدام نمایند.
همانگونه كه در طول این مقاله اشاره گردید، هدف از ایجاد سامانه اردو و بازدید دانش آموزی ordoo.pt.medu.ir، كارشناسی اردوها، همچنین تسریع در اطلاع رسانی و ثبت نام متقاضیان شركت در اردوها می باشد. این سامانه با هدف افزایش بهره وری فرهنگی و هنری در اردوهای برگزار شده، ایجاد گردیده است و با ارائه آموزش های لازم به برگزار كنندگان اردوها و دانش آموزان متقاضی شركت در اردوها، گام مهمی در این راه برداشته است.
همچنین لازم به ذکر است که دانش آموزان و مربیانی که علاقه مند به شرکت در طرح مدرسه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می باشند نیازی به ثبت نام در این سامانه نداشته و می توانند به طور مستقیم با آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هماهنگی های لازمه را انجام دهند.
این سامانه با ارائه اطلس اردوها و بازدید ها و همچنین یک گالری تصاویر جامع، راهنمای مفیدی است كه پیش از اردو، اطلاعات تصویری زیادی را برای شركت كنندگان فراهم كرده است. همچنین خاطرات دانش آموزان نیز می تواند حال و هوای بازدید را برای كاربران مجسم ساخته و آن ها را برای عزیمت به اردویی مفیدتر آماده سازد.
امكاناتی نظیر راهنمای اردوها، بیمه حوادث، همچنین تامین تغذیه، ارائه لوحه ها و وسایل مرتبط با اردو از دیگر امكاناتی است كه توسط اردوهای برگزار شده توسط سامانه اردو و بازدید دانش آموزی در اختیار شركت كنندگان قرار می گیرد.
همانطور كه می دانید، هزینه سفر به مناطق جنوب كشور برای زیارت از مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس می تواند مبلغ بسیار بالایی باشد. خوشبختانه یكی از مناطقی كه در برنامه ریزی های این سامانه است، مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس بوده و شركت كنندگان می توانند با هزینه ای بسیار پایین و گاها رایگان از این مناطق بازدید نمایند.
امنیت در طول سفر نیز یكی از اركان مهم اردو است. سامانه اردو و بازدید دانش آموزی ordoo.pt.medu.ir كه وابسته به وزارت آموزش و پرورش می باشد، با طراحی کد اردویی در برنامه های خود، این امنیت را ارتقا داده و در این مورد از بالاترین سطح برخوردار می باشد. در كل این سامانه با ایجاد فضای فرهنگی مناسب، بهترین اردوها و بازدیدها را برای شركت كنندگان فراهم كرده و این شعار خود را كه "اردو تمرین زندگی اجتماعی است" محقق ساخته است.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص مقاله سامانه اردو و بازدید دانش آموزی ordoo.pt.medu.ir را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این موضوع را دریافت نمایید.
✔️ دانش آموزان برای ثبت نام در اردو ها باید توسط مدیران مدارس در سامانه اردو و بازدید دانش آموزی ثبت نام نمایند که راهنمای تصویری ثبت نام در متن مقاله قرار دارد.
✔️ با توجه به متن مقاله، مدیر مدرسه باید برای دریافت كد اردویی دانش آموزان خود اقدام نماید، که با راهنمای تصویری آن در متن مقاله موجود است.
✔️ با توجه به متن مقاله، این سامانه با هدف افزایش بهره وری فرهنگی و هنری در اردوهای برگزار شده، ایجاد گردیده و با ارائه آموزش های لازم به برگزار كنندگان اردوها و دانش آموزان متقاضی شركت در اردوها، گام مهمی در این راه برداشته است.
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه اردو و بازدید دانش آموزی
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه اردو و بازدید دانش آموزی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©