سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت isid.research.ac.ir در راستای رصد زمینه پژوهشی اساتید جزو هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی راه اندازی شده است. سایت علم سنجی وزارت بهداشت به رتبه بندی اساتید دانشگاه های علوم پزشکی می پردازد و بر این اساس تعداد استنادات، رزومه اساتید و مشخصات آن ها را در اختیار داوطلبان قرار می دهد.
برای مشاوره امکانات سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت
برای مشاوره امکانات سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت
به منظور استخراج و نمایش به روز شاخص های علمی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی، وزارت بهداشت سامانه اینترنتی را راه اندازی نموده است. سایت علم سنجی وزارت بهداشت به رتبه بندی اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه های علوم پزشکی می پردازد و وظیفه استخراج معیارهای علمی اساتید را بر عهده دارد. همچنین، اطلاعات مختلف شاخص های علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت را برای هر یک از اساتید به صورت مجزا نمایش می دهد.
برای ورود به سایت علم سنجی هیات علمی وزارت بهداشت کلیک کنید
برای علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی می بایست به سایت isid.research.ac.ir مراجعه نمود تا جایگاه استاد و لیست استنادات وی را مشاهده نمود.
دسترسی به سایت علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت برای عموم افراد امکان پذیر است و داوطلبان می توانند با ورود به سامانه علم سنجی مزبور از سطح علمی اساتید دانشگاه های علوم پزشکی، تعداد مقالات منتشر شده به عنوان عضو هیات علمی نویسنده مسئول، تعداد مقالات بین المللی مطلع شوند. به منظور آشنایی با سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت isid.research.ac.ir در ادامه مقاله توضیحات کاملی ارائه شده است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با هدف استخراج و نمایش به روز شاخص های علمی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی اقدام به راه اندازی سامانه ای به نام سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت کرده است. این سامانه، وظیفه استخراج معیارهای علمی اساتید را بر عهده دارد و اطلاعات مختلف این شاخص ها را برای هر یک از اساتید به صورت مجزا نمایش می دهد.
در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت تمامی اطلاعات عمومی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی مانند نام و نام خانوادگی، دانشگاه و دانشکده محل تدریس، رتبه علمی، رشته، مدرک تحصیلی اخذ شده و ... نمایش داده می شود و اینگونه افرادی که قصد ثبت نام در فراخوان جذب هیئت علمی وزارت بهداشت را دارند می توانند جزئیات علمی اساتید را مشاهده نمایند.
این سامانه به منظور تعیین شاخص ها علمی، از شاخص های علم سنجی مختلفی از جمله تعداد مقالات منتشر شده، تعداد استنادات و ... استفاده می کند و اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی را رتبه بندی می کند.
با توجه به توضیحات داده شده، این سامانه فقط برای دانشگاه های علوم پزشکی و اعضای هیات علمی این دانشگاه ها، رتبه بندی لحاظ کرده است و اعضای هیات علمی دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این سامانه رتبه بندی نشده اند.
همانطور که می توان رتبه بندی دانشگاه های ایران را یک به یک مشخص کرد، می توان رتبه بندی اعضای هیئت علمی دانشگاه های مختلف را نیز مشخص نمود. معمولا یکی از سوالاتی که برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وجود دارد این است که به منظور علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت باید چه کاری انجام دهیم؟
با توجه به اینکه اطلاعات مربوط به اعضای هیات علمی وزارت بهداشت در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به نشانی isid.research.ac.ir ثبت می شوند؛ لذا لازم است که اشخاص برای علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به این سامانه مراجعه کنند و از طریق این سایت اقدام به علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کنند. در ادامه نحوه علم سنجی اعضای هیات علمی در سایت isid.research.ac.ir ارائه شده است.
ابتدا داوطلبان می توانند در یکی از مرورگرهای خود عبارت «سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت» را جستجو نمایند. حال باید بر روی اولین سایت جستجو شده در گوگل با آدرس isid.research.ac.ir کلیک کنند تا به این سامانه وارد شوند.
به محض ورود به سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت، لیست هیات علمی که در حال حاضر بیشترین رتبه را دارند، به متقاضیان نمایش داده می شوند. این لیست مربوط به تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور می باشند.
در صورتی که داوطلبان قصد علم سنجی اعضای هیات علمی یک دانشگاه علوم پزشکی را دارند، می توانند از بخش جستجوی بالای سایت اطلاعات خواسته شده مانند دانشگاه، دانشکده و ... را وارد نمایند و در نهایت بر روی گزینه جستجو کلیک نمایند.
حال لیست مربوط به هیات علمی دانشگاه مد نظر داوطلبان در پایین سایت قرار داده می شوند. متقاضیان می توانند از طریق این لیست، تمامی اطلاعات مربوط به هیات علمی و اعتبار سنجی و شاخص های اعتباری آن ها را مشاهده کنند.
آن دسته از اساتید و دانشجویانی که قصد ورود به بخش هیات علمی دانشگاه ها را دارند می توانند از طریق مطالعه مقاله زیر، جزئیات ثبت نام در این فرآیند را دریافت نمایند.
سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به منظور ارائه خدمات بیشتر به اعضای هیات علمی اقدام به ارائه خدمات مختلفی کرده است. دانشجویان می توانند با ورود به این سامانه، از خدمات این سایت استفاده کرده و جزئیات علمی که در جهت فرخوان جذب هیئت علمی لازم است را مشاهده نمایند. از جمله خدمات و امکانات سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت می توان به موارد زیر اشاره کرد.
دانشجویان و دیگر اعضای هیات علمی می توانند با ورود به سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی، انواع مقالات علمی نگارش شده توسط اعضای هیئت علمی را مشاهده نمایند.
در سامانه علم سنجی اساتید وزارت بهداشت، امکان مشاهده شاخص های مختلف علمی وجود دارد. در این سامانه می توان شاخص های علمی هر یک از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی را به صورت H-index و g-index مشاهده نمود. همچنین، تعداد کل مستندات مربوط به اعضای هیات علمی قابل نمایش می باشد.
دانشجویان و دیگر اعضای هیات علمی دانشگاه ها می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از یکی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی، بر روی نام هیات علمی کلیک کنند تا تمامی اطلاعات فردی و رزومه فرد برای آن ها باز شود.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت isid.research.ac.ir را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی علوم پزشکی به نشانی isid.research.ac.ir می باشد که لینک ورود به آن در متن مقاله قرار گرفته است.
✔️ مطابق راهنمای تصویری متن مقاله، برای انجام فرآیند علم سنجی هیات علمی وزارت بهداشت می توان نام استان و نوع دانشگاه مورد نظر را وارد و سپس گزینه جستجو را کلیک کرد.
✔️ از جمله امکانات سایت علم سنجی اساتید هیئت علمی وزارت بهداشت، مشاهده رزومه افراد، تعداد مقالات و شاخص علمی افراد می باشد.
برای مشاوره امکانات سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت
برای مشاوره امکانات سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت
سلام می خواهم بدانم دکتر حسین حسینی در کدام دانشگاه تدریس می کند ؟
سلام . وارد سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت بشین ، در این سامانه دانشگاه محل تدریس اساتید دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شده .
سلام . مشخصات تمامی استادها در این سایت وجود دارد ؟
سلام . در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت ، مشخصات تمامی اساتیدی که جزو هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی هستن وجود داره .
سلام . برای ورود به سایت باید کد و یا رمز داشته باشیم ؟
سلام . برای ورود به سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به کد و یا رمز خاصی نیاز ندارین .
سلام مشخصات اساتید وزارت علوم هم داخل این سایت است ؟
سلام . در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت فقط مشخصات اساتید وزارت بهداشت ثبت شده .
سلام من امسال کنکور تجربی دارم ، می خواهم رشته پرستاری انتخاب کنم ، نمیدونم کدام دانشگاه علوم پزشکی انتخاب کنم که اساتید بهتری داشته باشه میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام . می تونین از طریق سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت از سطح و جایگاه علمی اساتید دانشگاه های مختلف اطلاعاتی کسب کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©