در سال جاری بیمه حوادث دانش آموزی در 9 استان زیرنظر بیمه معلم بوده و بیمه 22 استان دیگر زیرنظر بیمه دانا است. نحوه ثبت نام بیمه دانش آموزی آنلاین بوده و مدیران مدارس می بایست پس از ورود به سایت بیمه اعلام شده توسط آموزش و پرورش استان، اطلاعات دانش آموزان را وارد کرده و اقدام به دریافت کارت بیمه حوادث دانش آموزی نمایند.
برای مشاوره دریافت کارت بیمه دانش آموزی
برای مشاوره دریافت کارت بیمه دانش آموزی
هر ساله ثبت اطلاعات دانش آموزان برای بیمه حوادث دانش آموزی یکی از لازمه های تحصیل در مدرسه بوده و از دغدغه های بسیاری از والدین و مدیران مدارس می باشد. دانش آموزی که تحت پوشش بیمه حوادث مدرسه قرار می گیرد در صورت بروز حادثه در بیرون مدرسه نیز می تواند از خدمات ارائه شده بهره مند شود که بر اساس نوع قرار داد میزان مبلغ پرداختی و تعهد متفاوت است.
در سال جاری بیمه حوادث دانش آموزان در 9 استان زیرنظر بیمه معلم بوده و بیمه 22 استان دیگر زیرنظر بیمه دانا است که مدیران مدارس می بایست برای اطلاع از قرارداد بیمه استان خود با آموزش و پرورش منطقه تماس حاصل فرمایند.
پوشش و قرارداد بیمه حوادث دانش آموزی در خصوص موارد پزشکی در خارج و داخل مدرسه است که مدیران مدارس می بایست با توجه به اعلام آموزش و پرورش استان به سایت شرکت بیمه معلم و یا دانا مراجعه نموده و پس از ثبت اطلاعات در سایت، اقدام به دریافت کارت بیمه حوادث دانش آموزی نمایند. با توجه به اهمیت اطلاع از جزئیات بیمه دانش آموزی، در ادامه مقاله نحوه ثبت نام و ورود به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی و دریافت کارت بیمه دانش آموزی ارائه شده است.
پیش از اینکه دانش آموزان تحت پوشش بیمه حوادث قرار گیرند، لازم است در ابتدا مطلع شوند که بیمه دانش آموزی چیست و شامل چه مواردی می شود. تمامی مدارس موظف هستند در ابتدای سال تحصیلی و همزمان با دریافت هزینه بیمه دانش آموزی، جزئیاتی مانند نرخ و هزینه های بیمه درمان، نحوه ثبت نام و همچنین نحوه دریافت کارت بیمه حوادث دانش آموزی را به اولیا اطلاع دهند.
بیمه حوادث دانش آموزی یکی از موارد مهم می باشد که در مواقع ایجاد حادثه بخشی از هزینه های درمان توسط سازمان بیمه مربوطه پرداخت می شود. کارت بیمه دانش آموزی نیز کارتی است که پس از ثبت اطلاعات دانش آموز از طریق شرکت بیمه صادر می شود، از این رو وارد کردن اطلاعات صحیح در فرم ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از جمله موارد مهم برای ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی، نام و نام خانوادگی دانش آموز، کد ملی، تاریخ تولد، نام واحد آموزشی، نام پدر و... است.
پس از تکمیل فرم ثبت نام دانش آموزان برای بیمه، لازم است تا والدین هزینه ای که در آن تاریخ و سال تحصیلی در نظر گرفته شده است را پرداخت نمایند. معمولا هر ساله هزینه پرداختی برای بیمه دانش آموزی متفاوت است که پس از پرداخت، بیمه حوادث فعال شده و تاریخ شروع و پایان در کارت بیمه حوادث دانش آموزی درج می شود.
بیمه حوادث دانش آموزی بیمه نامه ای است که به منظور پوشش خطرات و حوادثی که ممکن است برای دانش آموزان در زمان تحصیل، فعالیت های آموزشی و تفریحی رخ دهد و هزینه های درمان دانش آموز اعم از هزینه بیمارستان، دارو و معالجات را پوشش می دهد. در سال جاری طبق اطلاعیه آموزش و پرورش، دو شرکت بیمه ای دانا و معلم اقدام به ارائه خدمات بیمه ای به دانش آموزان نموده اند که در ادامه لینک ورود به سایت بیمه حوادث دانش آموزی دانا و بیمه حوادث دانش آموزی معلم ارائه شده است.
مدیران مدارس می بایست در ابتدا از شرکت بیمه تحت قرارداد با آموزش و پرورش منطقه خود، به آدرس سایت بیمه حوادث دانش آموزی مراجعه نموده و پس از تکمیل اطلاعات و ارسال اسامی دانش آموزان، اقدام به پرداخت هزینه بیمه و دریافت کارت بیمه دانش آموزی نمایند که در ادامه مقاله نحوه ثبت نام بیمه دانش آموزی ارائه شده است.
در سال های گذشته ثبت نام بیمه دانش آموزی از طریق سایت همگام به نشانی hamgam.medu.ir انجام می پذیرفت، اما در سال های اخیر و با توجه به انتقال امکانات سایت همگام به سیدا و مای مدیو، سامانه همگام فعال نمی باشد و ثبت نام بیمه دانش آموزان در سایت شرکت های بیمه ای انجام می پذیرد. مدیران مدارس می بایست با توجه به اطلاعیه های اعلامی توسط آموزش و پرورش منطقه خود، به هر یک از سایت های اعلامی مراجعه نموده و اقدامات لازمه را انجام دهند. در ادامه نحوه ثبت نام بیمه دانش آموزی در سایت بیمه معلم و بیمه دانا ارائه شده است.
نحوه ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی بیمه معلم:
ابتدا آدرس وب اپلیکیشن بیمه معلم به نشانی my.mic.co.ir را در مرورگر خود وارد نمایید و بر روی گزینه ورود به حساب کاربری کلیک کنید.
در مرحله بعدی، نام کاربری(کدملی)، تاریخ تولد و شماره همراه خود را وارد و بر روی گزینه تایید کلیک کنید. در نهایت کد تایید پیامک شده را وارد کنید. پس از ساخت پنل کاربری برای خود رمز ایجاد کنید.
پس از ساخت پنل کاربری، مجددا وارد سایت شده و بر روی گزینه حوادث کاربری کلیک کنید.
در مرحله بعدی مشخصات مدرسه خود را وارد کنید و بر روی گزینه ذخیره کلیک کنید.
در مرحله بعدی بر روی گزینه ثبت اطلاعات دانش آموزان کلیک کنید.
از بخش دانش آموزان و با استفاده از گزینه "+" اقدام به ثبت اطلاعات دانش آموزان نمایید.
لازم به ذکر است که امکان بارگذاری فایل اکسل در این صفحه نیز وجود دارد. مدیران مدارس می توانند اطلاعات دانش آموزان را از سیدا دریافت و پس از بارگذاری در اکسل، در سایت ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی بارگذاری نمایند.
مدیران مدارس می بایست پس از وارد کردن اطلاعات دانش آموزان، بر روی گزینه تسویه مالی کلیک نموده و هزینه بیمه دانش آموزی را پرداخت نمایند. مدیران مدارس می بایست پس از ثبت نام اقدام به دریافت کارت بیمه حوادث دانش آموزی نموده و کارت را به دانش آموزان تحویل دهند. به منظور راهنمایی بیشتر، در ادامه نحوه ثبت نام کارت بیمه دانش آموزی از طریق بیمه دانا ارائه شده است.
نحوه ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی بیمه دانا:
ابتدا آدرس سایت بیمه دانا به نشانی www.dana-insurance.com را در مرورگر خود وارد نموده و از نوار ابزار دانایار گزینه آموزش و پرورش را انتخاب کنید.
بر روی سامانه حوادث تحصیلی کلیک کنید.
نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد کنید.
پس از ورود به سایت صحت نام و کد آموزشگاه را از کادر سمت چپ بررسی کنید.
از بخش حوادث دانش آموزی، بر روی زیرمنوی ثبت دانش آموزان و کارکنان کلیک کنید.
پس از مشاهده لیست تمام دانش آموزان واحد آموزشی، در صورتی که اسامی دانش آموزی در لیست نبود اقدام به ثبت دانش آموز نمایید.
پس از ثبت دانش آموزان مجددا به صفحه اصلی مراجعه نموده و از بخش "حوادث دانش آموزی" بر روی زیرمنوی پرداخت حق بیمه کلیک کنید.
پس از مشاهده هزینه بیمه و دریافت شناسه پرداختی، هزینه را پرداخت نمایید.
لازم به ذکر است که در بیمه دانا، از دو طریق امکان پرداخت هزیمه وجود دارد که شامل پرداخت حضوری در بانک و آنلاین می باشد. مدیران مدارس برای پرداخت حضوری می بایست اقدام به چاپ فیش واریزی(شناسه پرداخت) نموده و به بانک مراجعه کنند. برای پرداخت اینترنتی نیز می بایست با استفاده از شناسه موجود در فیش تولید شده در منوی پرداخت حق بیمه اقدام به کپی شناسه واریز از فیش تولید شده نموده و آن را در فیلد شناسه پرداخت درگاه پرداخت اینترنتی جاگذاری کرد.
سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی بستری آنلاین است که مدیران می توانند با ورود به آن اقدام به ثبت بیمه برای دانش آموز نمایند. در سال جاری و با توجه به ارائه خدمات بیمه دانش آموزی از بیمه معلم و بیمه دانا، ثبت نام بیمه دانش آموزی از طریق سایت های شرکت بیمه امکان پذیر است. به این صورت که مدیران مدارس می بایست پس از اتمام مراحل ثبت نام مدارس ابتدایی و دبیرستان، از بیمه تحت قرارداد با منطقه آموزش و پرورش مطلع شده و روند ثبت نام را تکمیل نمایند.
طبق اطلاعیه های منتشر شده توسط آموزش و پرورش، در سال جاری ثبت نام بیمه دانش آموزی در وب اپلیکیشن معلم و یا سایت بیمه دانا انجام می شود. مدیران مدارس می توانند پس از ورود به سایت ثبت نامی بیمه حوادث دانش آموزی و ارسال اطلاعات دانش آموزان، اقدام به پرداخت هزینه نمایند که در ادامه لینک ورود به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی ارائه شده است.
برای ورود به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی بیمه معلم کلیک کنید.
برای ورود به سایت بیمه دانا کلیک کنید.
مدیران مدارس می بایست توجه داشته باشند که در سال جاری مبلغ هزینه بیمه حوادث دانش آموزی 28.600 تومان اعلام شده است که می بایست پس از تکمیل ثبت نام پرداخت شود.. همچنین مدیران مدارس می توانند پس از تکمیل لیست دانش آموزان، لیست معلمان را نیز وارد نموده و اقدام به ثبت بیمه حوادث برای معلمان نمایند.
برای دریافت کارت بیمه حوادث دانش آموزی، لازم است تا مدیران مدارس وارد سایت بیمه دانا یا بیمه معلم شوند. معمولا مدتی پس از ثبت نام دانش آموزان برای بیمه حوادث توسط مدیران مدارس، کارت بیمه حوادث دانش آموزی توسط شرکت بیمه منتشر می شود که مدیران می توانند با مراجعه به سایت، اقدام به دریافت فایل کارت ها نموده و آن ها را پرینت بگیرند.
در سال جاری دسترسی مستقیمی برای دریافت کارت بیمه حوادث دانش آموزی توسط دانش آموزان مطرح و اعلام نشده است و تنها راه برای ثبت نام و دریافت کارت، مراجعه به مدیر مدرسه می باشد. والدین می بایست توجه داشته باشند که می بایست در زمان ثبت نام هزینه بیمه را به مدیر مدرسه پرداخت نمایند.
همانطور که توضیح داده شد، بعد از ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی، دانش آموزان به مدت یک سال تحت پوشش بیمه دانش آموزی در آمده و می توانند از امکانات این بیمه در صورت نیاز استفاده نمایند. بیمه دانش آموزی به خصوص در سال های اخیر بسیار ضروری شده است و این پروسه به صورت اجباری در مدارس تحت نظر است.
در صورتی یک دانش آموز از دریافت بیمه دانش آموزی صرف نظر کند، از طریق مدیر مدرسه باید پیگیری شود. شرط اول حضور فرزندان و دانش آموزان در مدارس حفظ سلامتی دانش آموزان است. در صورتی که دریافت کارت بیمه حوادث دانش آموزی توسط مدیران برای دانش آموزان پیگیری نشود، در هنگام بروز حادثه و یا اتفاق برای دانش آموز، مدیر مدرسه ممکن است با مشکلاتی مواجه شود.
با توجه به افزایش هزینه های بیمارستان و دریافت دارو در سال های اخیر، دریافت کارت بیمه هم به نفع دانش آموزان و هم خانواده و مدیران است. دانش آموزان به خصوص دانش آموزان پایه ابتدایی از آنجایی که سنشان کمتر است و ممکن است بازیگوش تر باشند قطعا به این نوع بیمه نیاز دارند. بیمه دانش آموزی به نوعی محافظت از کودکان و پرداخت هزینه های مربوط به دانش آموزان در صورت نیاز است.
بیمه حوادث دانش آموزی مزایای بسیار زیادی را برای دانش آموزان در نظر دارد. البته تعدادی از رخدادها تا حدودی مزایا به حساب نمی آیند و در صورت رخ دادن دیگر به مزایا احتیاجی نیست. توجه داشته باشید که هر یک از مزایا مشمول قیمت و سقف معینی است.
در برخی موارد تعداد نیز مطرح می شود مانند، خرید ویلچر اما به طور کلی مورد استفاده قرار می گیرد. در سامانه همگام به طور دقیق می توانید با مزایای بیمه دانش آموزی آشنا شوید.
بیمه دانش آموزی شامل بخش های مختلفی از جمله مواردی که در این قسمت ذکر شده، می باشد.
جبران غرامت در صورت نقص عضو
جبران غرامت فوت
هزینه های مربوط به بیماری های سرپایی در بیمارستان
جبران هزینه هایی مربوط به عمل جراحی در صورت بستری شدن
هزینه پیوند و یا خرید کلیه
جبران 100 نمونه از موارد فوت در مدرسه غیر از بروز حادثه
جبران خرید ویلچر به تعداد 400 دستگاه
پرداخت هزینه های مربوط به کاشت حلزون برای گوش
پرداخت هزینه مربوط به خرید سمعک با سقف معین
پرداخت هزینه بیماری های صعب العلاج
دریافت شناسنامه سلامت دانش آموزان یکی از اقدامات اجباری پیش از ثبت نام دانش آموزان نو ورود در مدرسه است. دانش آموزان با داشتن شناسنامه سلامت در دوره های مشخص مورد ارزیابی و معاینه قرار می گیرند و نتایج این بررسی ها به طور دقیق در فرم های مربوط ثبت می شود که به این منظور مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص دریافت کارت بیمه دانش آموزی را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ با توجه به متن مقاله، ثبت نام کارت بیمه دانش آموزی برای تمامی دانش آموزان اجباری است.
✔️ برای ثبت نام دانش آموزان ابتدا مدیران باید به سایت بیمه دانا یا معلم وارد شوند، که به طور کامل در مقاله توضیح داده شده است.
✔️ هر کارت بیمه دانش آموزی به مدت یک سال تحصیلی برای استفاده دانش آموزان اعتبار خواهد داشت.
برای مشاوره دریافت کارت بیمه دانش آموزی
برای مشاوره دریافت کارت بیمه دانش آموزی
سلام من امسال که مدرسه ثبت نام کردم کارت بیمه گرفتم باید هر سال بازم ثبت نام کنم ؟
سلام . شما در هر سال تحصیلی که در مدرسه ثبت نام می کنین باید کارت بیمه دانش آموزی دریافت کنین .
سلام کارت بیمه دانش آموزی چند سال اعتبار دارد ممنون
سلام . مدت اعتبار کارت بیمه دانش آموزی یک سال هست ، از شروع سال تحصیلی تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید کارت بیمه دانش آموزی اعتبار داره .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©