داوطلبان پس از پذیرش در انتخاب رشته آزمون دکتری توسط دانشگاه های انتخاب شده، به جلسه مصاحبه دعوت می شوند. روند جلسه مصاحبه دکتری به صورتی بوده که داوطلبان با اطلاع از تجربیات، نحوه و سوالات قبول شدگان آزمون شفاهی، می توانند با این روند آشنا شده و در جلسه مصاحبه دکتری موفق شوند.
برای مشاوره کسب تجربه مصاحبه دکتری
برای مشاوره کسب تجربه مصاحبه دکتری
پس از اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری، داوطلبانی که در این مرحله پذیرش شده اند، به جلسه مصاحبه دکتری دعوت می شوند. فرآیند مصاحبه یکی از مهم ترین مراحل پذیرش داوطلبان محسوب شده که در صورتی که فرد بتواند این مرحله را نیز با موفقیت پشت سر گذارد، می تواند در مقطع دکتری به ادامه تحصیل بپردازد.
اطلاع از تجربیات سایر داوطلبان برای موفقیت متقاضیان مصاحبه دکتری مفید است. به همین دلیل در این مقاله تجربه مصاحبه دکتری، نمونه تجربیات، نحوه و سوالات قبول شدگان آزمون شفاهی و مصاحبه دکتری و مشاوره حضور در جلسه مصاحبه دکتری به طور کامل توضیح داده شده است.
داوطلبانی که در آزمون دکتری شرکت کرده اند، پس از اعلام نتایج آزمون دکتری و در صورت کسب حد نصاب نمره لازم در آزمون کتبی، باید نسبت به انتخاب رشته آزمون دکتری اقدام نمایند. داوطلبانی که در مرحله انتخاب رشته دکتری پذیرش می شوند، به جلسه مصاحبه دکتری دعوت می شوند.
برای پذیرش در اولویت های بالای انتخاب رشته دکتری، داوطلبان باید نمره خوبی را در جلسه مصاحبه دکتری کسب کرده و در روند انجام مصاحبه موفق عمل کنند. داوطلبان واجد شرایط شرکت در مصاحبه دکتری باید با زمان بندی و برنامه ریزی مناسب برای شرکت در جلسه مصاحبه دکتری خود را آماده نمایند.
قبول شدگان آزمون شفاهی پس از اطلاع از نتیجه انتخاب رشته دکتری خود و دعوت به مصاحبه، باید به سایت دانشگاه هایی که در آنها دعوت به مصاحبه شده اند، مراجعه کرده و دستورالعمل های مربوطه را به دقت مطالعه کنند. نحوه ثبت نام مصاحبه دکتری به صورت آنلاین و مطابق مندرجات اطلاعیه های منتشر شده در سایت دانشگاه ها انجام می شود.
معمولا تجربیات داوطلبان مانند تجربه نحوه مصاحبه دانشگاه آزاد، از جلسه مصاحبه دکتری در زمینه های مختلفی از جمله مصاحبه علمی، مصاحبه انگلیسی دکتری، سوالات پایان نامه و ... بوده که این تجربیات در بخش بعدی مقاله توضیح داده شده است.
همان طور که پیش از این توضیح داده شد، داوطلبانی که هزینه مصاحبه دکتری را پرداخت کرده و در جلسه مصاحبه دکتری شرکت کرده اند، تجربیاتی در زمینه های متفاوتی دارند. اطلاع از نمونه تجربیات و سوالات قبول شدگان مصاحبه دکتری به داوطلبان کمک می کند تا بتوانند با سوالات و روند جلسه مصاحبه دکتری آشنا شده و در زمان مصاحبه دکتری موفق تر عمل کنند. در این قسمت از مقاله موضوعاتی که در نحوه مصاحبه شوندگان بیان شده، برای داوطلبان دکتری توضیح داده شده است.
داوطلبان برای شرکت در جلسه مصاحبه دکتری بهتر است آرامش داشته باشند و یکی از راه های داشتن آرامش این است که حداقل نیم ساعت زودتر در محل مصاحبه حاضر شده و برای حضور در جلسه مصاحبه تمرکز پیدا کنند.
در جلسه مصاحبه دکتری و قبل از ورود به جلسه بهتر است گوشی همراه داوطلبان خاموش بوده تا صدای گوشی موجب بر هم خوردن تمرکز داوطلبان نشود.
در مصاحبه دکتری ممکن است اساتید در ابتدای جلسه شروع به پرسش سوال به زبان انگلیسی نمایند. داوطلبان باید نحوه معرفی خود به زبان انگلیسی در جلسه مصاحبه را به خوبی بدانند و با سوالات انگلیسی غافلگیر نشوند. در معرفی خود به زبان انگلیسی داوطلبان می توانند درباره انگیزه ادامه تحصیل خود در مقطع دکتری، بیان نقاط قوت و برتری خود میان سایر داوطلبان برای پذیرش در جلسه مصاحبه دکتری، موضوعات مورد علاقه جهت انجام پژوهش در دکتری، بیان چکیده پایان نامه خود به زبان انگلیسی، صحبت نمایند.
در این بخش از جلسه مصاحبه دکتری، داوطلبان می توانند چکیده ای از اطلاعات مقاطع مختلف تحصیلی خود و سوابق پژوهش های خود بیان کرده و همچنین درباره توانایی هایشان صحبت نمایند.
در این قسمت داوطلبان باید درباره موضوعی که می خواهند به عنوان رساله بر روی آن کار و پژوهش کنند، به خوبی صحبت نمایند. البته باید به گونه ای صحبت کرده که نشان دهند توانایی و انعطاف لازم برای انجام سایر موضوعات را نیز دارند. داوطلبان برای موفقیت در مصاحبه دکتری و دریافت حد نصاب نمره مصاحبه دکتری باید با نمونه سوالات مصاحبه و روند جلسه مصاحبه آشنایی داشته و برای کسب آمادگی جهت موفقیت در مصاحبه دکتری، در زمینه موضوعات بیان شده مطالعه کافی داشته باشند.
مرحله دوم آزمون دکتری، مصاحبه شفاهی بوده و زمانی که قبول شدگان آزمون شفاهی به مصاحبه دعوت می شوند، توسط یک گروه از اساتید، از آن ها سوالاتی پرسیده می شود. در این قسمت از مقاله نکاتی بیان شده تا داوطلبان را برای موفقیت در مصاحبه راهنمایی کرده و با رعایت این نکات، داوطلبان به موفقیت در جلسه مصاحبه دکتری دست پیدا کنند.
داوطلبان بهتر است حداقل نیم ساعت قبل از زمان مصاحبه شفاهی دکتری در محل مصاحبه حاضر شده تا به دلیل ترافیک یا هر علت دیگری دیر به جلسه مصاحبه نرسند. در صورت وجود مصاحبه مجازی دکتری، داوطلبان بهتر است از نیم ساعت قبل لپ تاپ و دیگر وسایل ارتباطی خود را آماده نمایند.
بهتر است داوطلبان لباس مناسبی پوشیده تا ایرادی در ظاهر آنها دیده نشود. همچنین به طرز ورود به جلسه مصاحبه و طرز نشستن خود دقت داشته باشند. به داوطلبان توصیه می شود در زمان انجام مصاحبه دکتری خونسردی خود را حفظ کرده و سعی کنند با آرامش و با اعتماد به نفس کامل به تمام سوالات پاسخ دهند.
داوطلبان برای موفقیت در مصاحبه باید از قبل کارهای پژوهشی خود را آماده نموده و در جلسه مصاحبه آنها را ارائه دهند. همچنین داوطلبان باید تمام مدارک لازم برای مصاحبه شفاهی دکتری را همراه خود داشته باشند. بخشی از مصاحبه که داوطلبان باید خود را در آن معرفی کنند اهمیت زیادی داشته و باید بدانند خود را چگونه معرفی نمایند.
به داوطلبان توصیه می شود برای عملکرد بهتر در زمان مصاحبه و قبولی در آن، از فنون صحبت کردن موثر و زبان بدن آگاهی داشته تا بتوانند در جلسه مصاحبه از این فنون استفاده نمایند. داوطلبان باید چند نمونه از تجربیات مصاحبه دکتری را مطالعه کرده تا از نمونه سوالاتی که در جلسه مصاحبه پرسیده می شود و از نحوه مصاحبه دکتری اطلاع پیدا کنند.
یکی از مواردی که به موفقیت داوطلبان در مصاحبه دکتری کمک می کند همراه داشتن رزومه تحصیلی و پژوهشی بوده و داوطلبان باید رزومه خود را از قبل آماده کرده و هر چیزی که به موفقیت آنها در جلسه مصاحبه کمک می کند مانند مدرک زبان انگلیسی را همراه خود داشته باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تجربه مصاحبه دکتری و همچنین در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در این زمینه، با سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا تماس بگیرید. کارشناسان سامانه مشاوره هیوا اطلاعات کامل در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهند. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام دکتری هیوا از آخرین اخبار در این زمینه مطلع شوید.
✔️ تجربه مصاحبه شوندگان از جلسه مصاحبه دکتری در زمینه معرفی خود به زبان انگلیسی، سوال درباره پایان نامه و ... بوده که این موضوعات در این مقاله توضیح داده شده است.
✔️ نمونه تجربیات جلسه مصاحبه دکتری شامل حضور به وقت سر جلسه، معرفی درست و ... بوده که نمونه تجربیات به طور کامل در این مقاله توضیح داده شده است.
✔️ در جلسه مصاحبه دکتری داوطلبان باید هر چیزی که به موفقیت آنها کمک می کند، مانند مدرک زبان انگلیسی را همراه خود داشته که در این مقاله به طور کامل بیان شده است.
برای مشاوره کسب تجربه مصاحبه دکتری
برای مشاوره کسب تجربه مصاحبه دکتری
از تجربیات مصاحبه دکتری ۱۴۰۳ کجا می تونم با خبر بشم؟
سلام، در مورد تجربیات مصاحبه دکتری ۱۴۰۳ در متن مقاله توضیحاتی ارائه شده است.
با سلام بنده رشته توسعه کشاورزی جهت مصاحبه دکتری دعوت شدم اما به علت اینکه انگلیسیم ضعیفه انگیزه ای برای رفتن ندارم آیا به نظرتون شرکت کنم یا قطعا رد میشم
سلام . توصیه میشه در مصاحبه دکتری شرکت کنین .
سلام وقتتون بخیر . من دانشجوی ارشد شیمی ترم 6 هستم و پروپزال را قبل از عید 402 به ثبت رساندم و تاریخ دفاع را 28 شهریور زدن . الان دکتری با رتبه 30 قبول شدم خواستم ببینم در صورت قبولی در مصاحبه مشکلی در ثبت نام و تداخل با دوره ارشد پیش نمیاد ؟
سلام . در صورتی که حداکثر تا پایان شهریور ماه فارغ التحصیل میشین ، در صورت قبولی در مصاحبه و پذیرش نهایی مقطع دکتری مشکلی ایجاد نمیشه .
سلام وقتتون بخیر من دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تبریز روزانه هستم و الان در حال حاضر ترم 5 هستم و بدلیل شرایط بد کرونا نتونستم ترم 4 دفاع کنم و بهم گفتن که تا دی ماه همین سال جاری می تونید دفاع کنید یعنی 1401/10/30 فارغ التحصیل میشم . می خواستم بدونم که آیا می تونم در دکتری امسال که اسفند ماه برگزار میشه شرکت کنم یا خیر
سلام . می تونین در کنکور دکتری 1402 که اسفند ماه برگزار میشه شرکت کنین .
سلام من ثبت نام کردم برای دکتری سال 1401 زمان مصاحبه کی هست؟
سلام . زمان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 20 تیر تا 1 مرداد ماه هستش ، برای اطلاع دقیق از زمان مصاحبه وارد سایت www.azmoon.net بشین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©