دانشگاه پردیس خودگردان از جمله دانشگاه های شهریه پردازی بوده که زیر مجموعه دانشگاه های دولتی است. از حیث کیفیت آموزش و اعتبار مدرک، پردیس خودگردان تفاوتی با دوره روزانه ندارد و تنها تفاوت در ذکر عنوان دوره بوده که بر روی مدرک تحصیلی درج می شود.
برای مشاوره اعتبار مدرک پردیس خودگردان
برای مشاوره اعتبار مدرک پردیس خودگردان
دانشجویان در ایران امکان تحصیل در چند نوع دانشگاه را داشته که یکی از این دانشگاه ها، پردیس خود گردان یا همان پردیس بین الملل سابق است. پردیس های خودگردان(ظرفیت مازاد) از جمله دانشگاه های شهریه پرداز بوده که هر سال دانشجویان زیادی را در مقاطع و رشته های مختلف پذیرش می کند. پذیرش در پردیس های خودگردان به دو شیوه پذیرش با کنکور و پذیرش بدون کنکور در رشته محل های مختلف انجام می شود.
از آنجا که سوالات بسیاری در زمینه پردیس های خودگردان(ظرفیت مازاد)، اعتبار مدرک ظرفیت مازاد بین الملل و تفاوت مدارک این نهاد آموزشی با سایر نهادها مانند دانشگاه های روزانه یا آزاد وجود دارد، در این مقاله به توضیح اعتبار مدرک پردیس خودگردان و تفاوت مدرک پردیس خودگردان با مدرک روزانه و آزاد پرداخته شده است.
پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد) زیر مجموعه دانشگاه های سراسری در ایران بوده که تحصیل در آن برای دانشجویان مستلزم پرداخت شهریه پردیس خودگردان است. پذیرش در پردیس خودگردان به دو شیوه پذیرش بدون کنکور و پذیرش با کنکور زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور انجام می گیرد.
آیا مدرک پردیس خودگردان معتبر است؟
در سال های اخیر اعتبار بالای مدرک فارغ التحصیلان پردیس های خودگردان و کیفیت بالای سیستم آموزشی این نهادهای آموزشی موجب افزایش اقبال دانشجویان برای تحصیل در پردیس های خودگردان شده است. مدرک پردیس خودگردان مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات بوده و از آنجا که مدارک مورد تایید وزارت علوم کاملا معتبر هستند، مدرک پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد) نیز از اعتبار بالایی برخوردار است. همچنین می توانید از سامانه استعلام مدارک تحصیلی، اعتبار مدرک پردیس خودگردان را پیگیری کنید.
پذیرش در پردیس خودگردان به چه صورتی است؟
داوطلبانی که مایل به تجصیل در پردیس خود گردان هستند می توانند از طریق شرکت و قبولی در کنکور سراسری، در رشته محل های مورد علاقه خود انتخاب رشته کنند و با اخذ پذیرش در رشته محل مورد نظر به تحصیل بپردازند. همچنین، پردیس های خودگردان هر سال در دو نوبت مهر و بهمن لیست رشته محل های بدون کنکور خود را منتشر کرده و داوطلبان واجد شرایط می توانند بر اساس قوانین و مقررات خاص هر دانشگاه و از طریق آزمون اختصاصی پردیس خودگردان در زمان مقرر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به انتخاب رشته و اخذ پذیرش در رشته محل های مورد نظر اقدام کنند.
پردیس خودگردان در پنج گروه ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان های خارجی دانشجو پذیرفته اما داوطلبان گروه انسانی تنها در چند رشته بدون کنکور پذیرش شده و برای این داوطلبان امکان پذیرش با کنکور وجود ندارد. پذیرش در پردیس خودگردان در گروه های مختلف، قوانین و شرایط خاص خود را داشته که این قوانین هر سال از طریق اطلاعیه ها و دفترچه منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اطلاع رسانی می شود.
در صورت ایجاد هرگونه تغییر در نوع پذیرش پردیس خودگردان در گروه های مختلف، این مقاله به روزرسانی می شود.
آیا امکان ادامه تحصیل با مدرک پردیس خودگردان وجود دارد؟
از آنجا که مدرک پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد بین الملل) مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات بوده و تحصیل در این دانشگاه با کیفیت مشابه دوره روزانه انجام می شود، مدرک اعطایی از سوی پردیس خودگردان کاملا معتبر است و ادامه تحصیل در داخل و خارج از کشور برای دارندگان مدرک این دانشگاه هیچ منعی نداشته و امکان ادامه تحصیل برای آنها وجود دارد.
همان گونه که پیش از این توضیح داده شد، پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد) نوعی از انواع دانشگاه های دولتی محسوب می شود که تحصیل در آن مستلزم پرداخت شهریه برای دانشجویان است. میزان شهریه برای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های پردیس خودگردان و همچنین پذیرش با کنکور پردیس های خودگردان در رشته های مختلف بالا بوده و به همین دلیل بسیاری از دانشجویان تلاش می کنند تا در رشته محل های دوره روزانه پذیرش شده تا نیازی به پرداخت شهریه تحصیلی نداشته باشند.
اما نکته ای که در اینجا حائز اهمیت بوده، این است که کیفیت تحصیل در پردیس خودگردان بالا و بسیار مشابه دوره روزانه بوده و از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه های برتر مانند دانشگاه های روزانه در این نهاد های آموزشی استفاده می شود. همچنین مدیریت آموزشی گروه های پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد بین الملل) نیز بر عهده گروه های علمی دوره روزانه است. قبولی در رشته های مختلف در پردیس خودگردان ساده تر از پذیرش در دوره روزانه بوده اما مدرک اعطا شده به فارغ التحصیلان پردیس های خود گردان نیز مانند دوره های روزانه از اعتبار بالایی برخوردار است و مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات می باشد.
بنابراین می توان گفت از نظر کیفیت آموزشی و مدیریتی، پردیس خودگردان هیچ تفاوتی با دوره روزانه ندارد و تنها محل تحصیل و ساختمان پردیس خودگردان معمولا مجزا از محل تشکیل کلاس های دوره روزانه است. از نظر اعتبار مدرک نیز می توان گفت که هیچ تفاوتی میان مدرک پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد) و مدرک روزانه وجود نداشته و هر دو مدرک مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و ممهور به مهر این وزارت بوده و تنها تفاوت این دو مدرک در ذکر نام دوره پردیس خودگردان است.
بسیاری از دانشجویان به دلیل کیفیت بالاتر تحصیل در پردیس خودگردان و تحصیل زیر نظر اساتید و هیئت علمی دانشگاه های روزانه، ترجیح می دهند تا در رشته محل های پردیس خودگردان به تحصیل پرداخته تا مدرک تحصیلی آنها اعتبار بالاتری داشته باشد. مدرک پردیس خودگردان به دلیل یکسان بود با مدرک دانشگاه های روزانه از اعتبار بالاتری نسبت به مدرک دانشگاه آزاد برخوردار بوده و این یکی از مزایای تحصیل در پردیس خودگردان نسبت به تحصیل در دانشگاه آزاد می باشد.
گروه های آموزشی رشته های مختلف در دانشگاه پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد بین الملل) زیر نظر گروه های آموزشی دانشگاه های روزانه مدیریت می شود. از آنجا که مدرک پردیس بین الملل مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات بوده، می توان گفت این مدرک از اعتبار بالایی برخوردار است. به دلیل تحصیل زیر نظر اساتید و گروه های آموزشی دوره روزانه و مشابه بودن مدرک دانشگاه پردیس خودگردان(ظرفیت مازاد) با مدرک دانشگاه های معتبر روزانه، می توان گفت اعتبار مدرک پردیس بین الملل از مدرک دانشگاه آزاد بالاتر است.
میزان شهریه پردیس خودگردان در رشته های مختلف تحصیلی برای بسیاری از دانشجویان بالا بوده و از آنجا که تحصیل در برخی از رشته های تحصیلی در پردیس خودگردان تنها بدون کنکور صورت می گیرد، می توان گفت تحصیل در رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد کم هزینه تر و مناسب تر است. مزیت دیگر تحصیل در دانشگاه آزاد به نسبت تحصیل در پردیس خودگردان این است که رشته محل هایی که هر سال دانشگاه آزاد در آنها دانشجو می پذیرد، تنوع بیشتری نسبت به پردیس خودگردان داشته و ظرفیت هر یک از رشته محل ها نیز در دانشگاه آزاد بیشتر است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اعتبار مدرک پردیس خودگردان و همچنین در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در این زمینه، با سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا تماس بگیرید. کارشناسان سامانه مشاوره هیوا اطلاعات کامل در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهند. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار آزمون های استخدامی مطلع شوید.
✔️مدرک پردیس خودگردان مشابه مدرک دوره روزانه بوده که در این مقاله درباره اعتبار مدرک این دانشگاه توضیحات کاملی داده شده است.
✔️مدرک پردیس خودگردان مانند مدرک دوره روزانه از اعتبار بالایی برخوردار بوده که در این مقاله به توضیح تفاوت این دو مدرک پرداخته شده است.
✔️هر دو مدرک پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد مورد تایید وزارت علوم بوده که در این مقاله تفاوت این دو مدرک توضیح داده شده است.
برای مشاوره اعتبار مدرک پردیس خودگردان
برای مشاوره اعتبار مدرک پردیس خودگردان
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©