داوطلبانی که علاقه مند به رشته تجهیزات پزشکی هستند می توانند به صورت بدون کنکور در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی در این رشته ادامه تحصیل دهند. همچنین، به منظور تحصیل در رشته مهندسی پزشکی، اعضای مصنوعی و یا وسایل کمکی و نیز دریافت مدرک معتبر از دانشگاه های مختلف داوطلبان می توانند در این رشته ها به صورت با کنکور و بدون کنکور به تحصیل بپردازند.
برای مشاوره تجهیزات پزشکی بدون کنکور
برای مشاوره تجهیزات پزشکی بدون کنکور
با توجه به بازار کار رشته های زیر مجموعه پزشکی، بهداشت و درمان داوطلبان بسیاری به دلیل جایگاه مناسب این رشته ها به دنبال تحصیل در رشته هایی مانند رشته تجهیزات پزشکی بوده تا بتوانند با کسب تجربه و اطلاعات کافی آینده شغلی بسیار مناسبی برای خود رقم بزنند.
رشته تجهیزات پزشکی به صورت با آزمون و نیز بدون آزمون در دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شود تا داوطلبان علاقه مند به این رشته بتوانند بر حسب علاقه خود به دو صورت با آزمون و بدون آزمون در این رشته به تحصیل بپردازند.
اما قبل از ثبت نام در رشته تجهیزات پزشکی ممکن است سوالاتی در ذهن داوطلبان ایجاد شود که از جمله می توان به رشته تجهیزات پزشکی چیست؟ راه های ورود به این رشته کدام است؟ تجهیزات پزشکی چه گرایش هایی دارد؟ بازار شغلی آن در آینده به چه صورت پیش بینی می شود؟ و رشته های مشابه این رشته کدام است؟ اشاره نمود. در ادامه برای پاسخگویی به تمامی سوالات فوق قصد داریم توضیحاتی را در خصوص رشته تجهیزات پزشکی بدون کنکور و آینده شغلی و وظایف تکنسین تجهیزات پزشکی ارائه دهیم.
رشته تجهیزات پزشکی تنها در دانشگاه علمی کاربردی و در دو مقطع کاردانی و کارشناسی به صورت بدون کنکور ارائه می شود که در هر مقطع دارای گرایش های گوناگونی است. طول دوره این رشته در هر یک از مقاطع کاردانی و کارشناسی 2 سال می باشد که مجموعا برای گذراندن هر دو دوره 4 سال زمان لازم است.
ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی معمولا دوبار در سال و برای هر دو نمیسال اول (مهر) و نیمسال دوم (بهمن) ماه انجام می شود. علاقمندان به رشته تجهیزات پزشکی با توجه به آخرین مدرک تحصیلی خود می توانند در صورت واجد شرایط ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی در این دانشگاه ثبت نام نمایند.
آن دسته از داوطلبانی که دارای مدرک دیپلم می باشند، می بایست در مقطع کاردانی به ادامه تحصیل در این رشته بپردازند که شامل گرایش های كاردانی فنی تجهيزات پزشكی-تجهيزات آزمايشگاه تشخيص پزشكی، كاردانی فنی تجهيزات پزشكی-تجهيزات كنترل عفونی و استريليزاسيون، كاردانی فنی تجهيزات پزشكی اتاق عمل، كاردانی فنی صنايع دارويی-توليد دارو، كاردانی فنی صنايع دارويی-كنترل كيفيت می باشد.
دارندگان مدرک فوق دیپلم (کاردانی) می توانند در مقطع کارشناسی ناپیوسته از میان لیست رشته های دانشگاه علمی کاربردی در یکی از گرایش های مهندسی فناوری تجهيزات آزمایشگاه تشخيص پزشكی، مهندسی فناوری تجهيزات پزشكی-اتاق عمل ثبت نام نمایند.
برای اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می گردد.
فارغ التحصیلان رشته تجهیزات پزشکی و یا رشته های مشابه و هم سو با آن، می توانند در یکی از حوزه های بیمارستانی، درمانگاهی، شرکتهای تولیدی تجهیزات پزشکی و ... فعالیت نمایند. معمولا تفاوتی بین شغل مهندس پزشکی و تکنسین تجهیزات پزشکی وجود ندارد بنابراین در بیشتر مواقع تکنسین های تجهیزات پزشکی را مهندس پزشکی نیز خطاب می کنند.
یکی از اصلی ترین وظایف یک تکنسین تجهیزات پزشکی اجرای استانداردهای پزشکی، نصب، نگهداری، تنظیم و بهبود طراحی این تجهیزات در بیمارستان ها، درمانگاه ها و محیط های درمانی می باشد.
نمونه وظایف یک تکنسین تجهیزات پزشکی |
انجام امور تعیمراتی و راه اندازی تمامی تجهیزات پزشکی |
نصب و راه اندازی تجهیزات پزشکی براساس استانداردهای تعیین شده از سوی سازمان مربوطه |
تهیه و اجرای طرح های تجهیزاتی مراکز درمانی |
اجرای فرآیندهایی در جهت بهبود کیفیت و عملکرد ماشین آلات پزشکی پزشکی |
جمع آوری اطلاعات لازم در زمینه تعمیرات و تهیه لوازم ماشین آلات و دستگاه های پزشکی |
یکی از عواملی که تمامی فارغ التحصیلان و حتی محصلان رشته تجهیزات پزشکی به طور جدی بدان فکر می کنند، بازار کار این رشته پس از اتمام دوره تحصیلاتشان می باشد. همانطور که از اسم این رشته پیداست، در بازار کار آن نیز با تمامی تجهیزات و ماشین آلات پزشکی سرو کار دارید. بطور خلاصه می توان گفت فارغ التحصیلان این رشته به استخدام وزارت بهداشت در می آیند یا در مراکز خصوصی که فعالیتشان تولید تجهیزات لازم در خصوص بهداشت و درمان می باشد، مشغول می شوند.
بازار کار فارغ التحصیلان رشته تجهیزات پزشکی |
تكنسين تعمير و نگهداری وسايل و تجهيزات اتاق عمل |
متصدی فنی وسايل و تجهيزات اتاق عمل (در واحدهای فروش و شركتهای توليد كننده و وارد كننده تجهيزات، واحد سفارشات و خريد تجهيزات در شبكه سلامت، واحد ترخيص گمرک) |
رشته داروسازی امروزه به یکی از رشته های پرطرفدار تبدیل شده که به دلایلی بسیاری از داوطلبان به دنبال راهی برای قبولی در این رشته به صورت بدون کنکور هستند. برای اطلاع از نحوه ورود به رشته داروسازی بدون کنکور، مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
رشته های متفاوتی در دانشگاه های سراسر کشور ارائه می شود که ماهیت برخی از این رشته ها به رشته تجهیزات پزشکی شباهت بسیاری دارد از جمله رشته مهندسی پزشکی. داوطلبان علاقمند به ماهیت و بازار کار رشته تجهیزات پزشکی می توانند در این رشته ها تحصیل کرده و پس از فارغ التحصیلی هم سو با علاقه و رشته تحصیلی خود، وارد بازار کار شوند.
رشته مهندسی پزشکی از جمله رشته هایی است که به دو روش با کنکور و بدون کنکور در تمامی دانشگاه ها اقدام به پذیرش دانشجو می نماید. لازم به ذکر است پذیرش این رشته در بیشتر واحدهای دانشگاه آزاد و پیام نور بر اساس سوابق تحصیلی یعنی با توجه به معدل کتبی دیپلم افراد می باشد.
اگر جزو آن دسته از داوطلبانی هستید که در کنکور تجربی شرکت کرده و حال می خواهید در انتخاب رشته این گروه آزمایشی شرکت کرده و رشته ای مشابه تجهیزات پزشکی انتخاب نمایید، توصیه کارشناسان هیوا رشته اعضای مصنوعی و وسايل كمكی می باشد.
برخی از رشته ها دارای طرح اختیاری و یا اجباری هستند که داوطلبان رشته های طرح اجباری می بایست طرح رشته خویش را بگذرانند ولی متقاضیان رشته های دارای طرح اختیاری در صورت گذراندن دوره طرح خویش، هم سابقه کاریی در این زمینه کسب کرده و هم مهارتشان در زمینه مذکور افزایش می یابد. رشته مهندسی پزشکی یکی از رشته های دارای طرح اختیاری است. برای اطلاع از جزئیات طرح این رشته خواندن مقاله زیر پیشنهاد می گردد.
کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی هیوا آماده پاسخگویی به تمامی سوالات و ابهامات شما در خصوص راه های ورود به رشته های پزشکی و پیراپزشکی بدون کنکور می باشند. شما می توانید از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط بوده و از تجربیات این کارشناسان در زمینه مورد نظر خود استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم با عضویت در کانال تلگرام و اینستاگرام هیوا از تمامی اخبار مربوط به پذیرش بدون آزمون در رشته تجهیزات پزشکی مطلع شوید.
✔️ ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی اصلی ترین راه ادامه تحصیل در این رشته می باشد که در متن مقاله بطور کامل توضیح داده شده است.
✔️ خیر، همانطور که در متن مقاله گفته شده، رشته تجهیزات پزشکی تنها در دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شود که پذیرش آن صرفا به صورت بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی است.
✔️ همانطور که در متن مقاله گفته شد، یکی از حوزه های فعالیت فارغ التحصیلان این رشته شرکتهای تولیدی تجهیزات پزشکی بخش خصوصی می باشد.
برای مشاوره تجهیزات پزشکی بدون کنکور
برای مشاوره تجهیزات پزشکی بدون کنکور
سلام آبا شرط سنی دارد ؟ اگر لیسانس رشته های ریاضی باشم می توانم دوباره شرکت کنم ؟
سلام . برای تحصیل در رشته تجهیزات پزشکی شرط سنی خاصی در نظر گرفته نمیشه ، می تونین در پذیرش بدون کنکور رشته تجهیزات پزشکی شرکت کنین .
با سلام من رشته تربیت بدنی ام ایا می تونم تغییر رشته بدم به تجهیزات پزشکی ؟؟ و اینکه رشته ام در دبیرستان علوم انسانی بوده
سلام . شما می تونین در پذیرش بدون کنکور رشته تجهیزات پزشکی شرکت کنین .
سلام . در رشته تجهیزات پزشکی بدون کنکور پذیرش صورت می گیره ؟
سلام . می تونین در دانشگاه علمی کاربردی در رشته تجهیزات پزشکی بدون کنکور تحصیل کنین .
سلام خسته نباشید من می خوام توی این رشته ادامه تحصیل بدم می خواستم بدونم این رشته برای مهاجرت هم خوبه یا خیر ؟ و اینکه کلا چند سال طول می کشه تا لیسانس این مدرک رو بگیرم
سلام . رشته تجهیزات پزشکی در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه علمی کاربردی ارائه میشه به طور معمول تحصیل در هر مقطع دو سال طول می کشه ، در صورتی که قصد ادامه تحصیل و یا استفاده از مدرک تحصیلی در خارج از کشور رو دارین بهتره در دانشگاه دیگری تحصیل کنین .
سلام وقتتون بخیرببخشید میشه فرق کاردانی با کارشناسی رو بگید؟
سلام . با تحصیل در مقطع کاردانی مدرک فوق دیپلم و با تحصیل در مقطع کارشناسی مدرک لیسانس کسب می کنین ، مدت زمان تحصیل در مقطع کاردانی به طور معمول 2 سال و مقطع کارشناسی 4 سال هستش .
سلام وقتتون بخیر ببخشید میشه فرق کاردانی با کارشناسی رو بگید؟
سلام . تحصیل در مقطع کاردانی به طور معمول دو سال و تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته به طور معمول 4 سال طول می کشه ، برای تحصیل در مقطع کارشناسی باید مدرک دیپلم چهار ساله نظام قدیم و یا مدرک دیپلم نظام جدید و یا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و یا مدرک دیپلم و کاردانی داشته باشین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©