سایت سازمان سنجش sanjesh.org، سامانه ای است که مراحل پذیرش داوطلبان را به منظور ورود به آموزش عالی و ادامه تحصیل فراهم می کند، از این رو درگاه سنجش به عنوان اطلاع رسانی سایت کنکورهای سراسری و سامانه بدون آزمون سنجش نیز شناخته می شود. ضمن اینکه در این سایت علاوه بر پذیرش دانشجو، جذب متقاضیان استخدام در مراکز دولتی و غیر دولتی نیز میسر می باشد.
برای مشاوره ورود و استفاده از خدمات سایت سازمان سنجش
برای مشاوره ورود و استفاده از خدمات سایت سازمان سنجش
هر ساله کنکور سراسری و آزمون های استخدامی برای داوطلبان برگزار می شود. سازمان ملی سنجش به عنوان مجری برگزاری آزمون ها تمامی مراحل از ثبت نام تا اعلام نتایج را برعهده دارد. بنابراین داوطلبان می بایست از نحوه کار و جزئیات این سایت اطلاع داشته باشند تا دچار مشکل نشوند.
برای ورود به سایت سنجش کلیک کنید.
ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری ورودی بهمن 1403، از ۱۹ تا ۲۴ دی ماه در سایت سنجش آغاز شد.
ورود به سایت سازمان سنجش کشور برای کلیه عموم امکان پذیر است و متقاضیان می توانند با توجه به اقدام مورد نظر به قسمت تعیین شده در سایت سنجش مراجعه کنند. به همین منظور جهت راهنمایی شما داوطلبان در ادامه این مقاله به معرفی درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش پرداخته شده و در مورد سایت کنکورهای سراسری و نیز بدون آزمون سازمان سنجش و سایت آزمون های زبان و استخدامی کامل توضیح داده شده است.
وزارت علوم و فناوری بخش جدیدی جهت گزینش و ارزیابی داوطلبان با عنوان مرکز آزمون شناسی را راه اندازی نمود تا مقررات لازم برای ورود به مراکز و دانشگاه های آموزش عالی زیر نظر این مرکز مربوطه در قالب شرایط خاصی تعیین و تصویب گردد. در حال حاضر مرکز آزمون شناسی وزارت علوم با عنوان سازمان ملی سنجش در میان عموم افراد شناخته شده و به مرور زمان خدمات گسترده ای با اهداف مختلفی مانند سنجش سطح سواد و دانش داوطلبان از طریق برگزاری آزمون های مختلف در مقاطع متفاوت تحصیلی، شناسایی استعداد های نخبه و افراد برتر، برگزاری آزمون های متفاوت برای سازمان های دولتی و غیر دولتی به منظور جذب نیروهای مستعد در ارگان های مربوطه و برگزاری مسابقات و ثبت نام المپیاد های علمی دانشجویی در سطوح ملی و بین المللی و ... ارائه می دهد.
به عبارتی درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش در راستای ایجاد سیستمی ارزشمند و هدفمند در امور مربوط به سنجش و ارزیابی داوطلبان مختلف در زمینه های علمی دانشگاهی، استخدامی، بین المللی و ... ایجاد شده است تا هر یک از متقاضیانی که از سطح علمی متفاوتی برخوردار می باشند بتوانند بنا بر نوع فرآیند تحصیلی خود اقدامات موردنیاز را انجام دهند. لازم به ذکر است که با توجه به گسترش تکنولوژی و نیز اینترنتی شدن فرایند بسیاری از سازمان ها، کلیه خدمات ارائه شده توسط این مرکز نیز به صورت مجازی می باشد.
با ورود به سایت اطلاع رسانی سازمان سنجش برای هر یک از آزمون های دانشگاه های آموزش عالی مانند پیام نور، جامع علمی کاربردی، استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی، آزمون های ملی زبان، آزمون های بین المللی و ... قسمت جداگانه ای در نظر گرفته شده است و داوطلبان هر مقطع تحصیلی کاردانی به کارشناسی، کارشناسی، ارشد و دکتری می توانند با مراجعه به هر یک از قسمت های مذکور اطلاعیه های منتشر شده در خصوص موضوع مورد نظر را مشاهده نمایند و با توجه به زمان و شرایط ذکر شده برای هر آزمون مراحل مربوط به ثبت نام، پرداخت هزینه، دریافت کارت، اعلام نتایج و .... را انجام دهند.
سازمان سنجش وظیفه برگزاری آزمون مهم کشوری که همان کنکورهای کاردانی به کارشناسی، کنکور سراسری، کنکور ارشد و آزمون دکتری است را بر عهده دارد. برای ثبت نام و یا ویرایش اطلاعات آزمون های سنجش در هر یک از کنکور های ذکر شده می بایست از زمان ثبت نام آن ها مطلع بوده و سپس با مراجعه به سامانه ملی سنجش به ارسال مشخصات و مدارک لازم جهت نام نویسی در فرآیند مورد نظر پرداخت.
برای داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی پیوسته و ناپیوسته را دارند، نیز سایت مجزایی به آدرس sanjesh.org در نظر گرفته شده است تا این افراد بتوانند با ورود به قسمت سایت کاردانی سنجش از اطلاعیه های منتشر شده مطلع شوند و بنا به روند برگزاری این آزمون به قسمت تعیین شده برای ثبت نام، کارت، انتخاب رشته، اعلام نتایج و برنامه زمانی مراجعه نمایند.
تمامی اقدامات مربوط به ثبت نام، پرداخت هزینه، دریافت کارت ورود به جلسه و اعلام نتایج و همچنین گرفتن تاییدیه تحصیلی کنکور سراسری از طریق اعلام سایت سازمان سنجش کنکور سراسری به نشانی sanjesh.org منتشر می شود. معمولا سازمان سنجش قبل از هر فرآیند، محدوده زمانی قرار گرفتن لینک هر یک از مراحل پذیرش در کنکور را اعلام کرده تا داوطلبان آمادگی لازم برای انجام اقدامات مورد نیاز را داشته باشند.
لازم به ذکر است که سایت ارشد سازمان سنجش نیز همان sanjesh.org بوده و کلیه فرآیندهای مربوط به ثبت نام تا اعلام نتایج نهایی ارشد از طریق بخش مربوط به کارشناسی ارشد سازمان سنجش انجام می شود. لذا، داوطلبان می توانند برای انجام هر یک از مراحل کارشناسی ارشد به سایت ارشد سنجش مراجعه کرده و اقدامات مورد نیاز را انجام دهند.
بر روی سایت سازمان سنجش بخش مجزایی با عنوان سایت دکتری سنجش قابل مشاهده است. آزمون دکتری علاوه بر آزمون کتبی از فرآیند دیگری از جمله مصاحبه دکتری تشکیل شده و داوطلبان می توانند برای اطلاع از جزئیات مربوط به این دو مرحله به سایت دکتری سنجش مراجعه کرده و روند هر یک از مراحل آزمون دکتری را پیگیری نمایند.
سازمان سنجش علاوه بر اینکه از طریق برگزاری کنکورهای کاردانی به کارشناسی، سراسری، ارشد و دکتری اقدام به جذب دانشجو می کند، پذیرشی را نیز در نظر دارد که داوطلبان بدون شرکت در کنکور، بر اساس سوابق تحصیلی و معدل بتوانند به ادامه تحصیل بپردازند.
ثبت نام دانشگاه های بدون کنکور سراسری که بر اساس سوابق تحصیلی اقدام به جذب دانشجو می کند، در دو بازه زمانی مهر و بهمن ماه صورت می گیرد. پذیرش بدون کنکور در مطع لیسانس دارای شرایطی است که از سوی سازمان سنجش اعلام شده و ثبت نام آن نیز در همان سایت سازمان سنجش sanjesh.org صورت می گیرد.
در مقطع کارشناسی ارشد تا پیش از امسال اقدامی برای پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی و معدل صورت نمی گرفت، اما امسال بر اساس دستور ستاد ملی مقابله با کرونا ثبت نام ارشد بر اساس سوابق تحصیلی امکان پذیر شده است. هر چند سخنگوی سازمان سنجش این نوع پذیرش را صرفا برای امسال و در رشته های کم متقاضی اعلام کرده است.
دانشگاه پیام نور نیز هر ساله به برگزاری کنکور ارشد فراگیر می پردازند. در این شیوه از پذیرش احتیاجی به ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد نبوده و متقاضیان باید منتظر انتشار اطلاعیه ثبت نام ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور از سایت سنجش باشند. پس از ثبت نام در این فرآیند، داوطلبان باید در آزمون فراگیر شرکت کرده تا در صورت قبولی امکان ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه خود را داشته باشند.
در مقطع دکتری ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی از طریق سازمان سنجش وجود ندارد، اما برخی از دانشگاه ها می توانند با انتشار فراخوان به جذب استعداد های درخشان پرداخته که زمان و نحوه ثبت نام در این فرآیند بر عهده هر دانشگاه بوده و سازمان سنجش فقط شرایط پذیرش را به دانشگاه ها ابلاغ می کند.
داوطلبانی که علاقه مند به استخدام در دستگاه های دولتی هستند می توانند در آزمون های استخدامی سازمان سنجش شرکت نمایند. تمامی مراحل ثبت نام آزمون های استخدامی اجرایی به صورت اینترنتی بوده و از طریق سایت استخدامی سازمان سنجش کشور انجام می شود.
سازمان سنجش علاوه بر ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی، بخش دیگری را در سایت sanjesh.org طراحی نموده که ثبت نام سایر آزمون های استخدامی مانند آزمون های تصدی منصب قضا، ایران خودرو، وکالت، اخذ پروانه مشاوره خانواده و ... در آن صورت می گیرد.
بنابراین، داوطلبانی که به تازگی فارغ التحصیل شده و یا چند سالی از تحصیل آن ها گذشته می توانند بر اساس علاقه خود به استخدام در ارگان های دولتی و غیر دولتی به بخش مربوط به آزمون های استخدامی سازمان سنجش مراجعه کرده و در آزمون استخدامی مورد نظر خود شرکت نمایند. کلیه اطلاعات مربوط به هر آزمون بر روی سایت آزمون های استخدامی سازمان سنجش در دسترس می باشد.
ثبت نام آزمون های بین المللی و زبان نیز از طریق سامانه سازمان سنجش sanjesh.org امکان پذیر است. یکی از آزمون های زبان سازمان سنجش، آزمون TOLIMO است که آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد.
این آزمون برای داوطلبان دکترای داخل کشور دانشگاه های آزاد و سراسری معتبر بوده و شرایط سنی خاصی برای ثبت نام در آن وجود ندارد. البته برای ورود به مقطع دکتری و نیز قبولی در مصاحبه تعیین شده متقاضیان می توانند علاوه بر شرکت در آزمون های داخلی زبان و کسب نمره قبولی در آزمون های بین المللی زبان مانند آزمون آیلتس شرکت کنند تا شانس قبولی بیشتری را در مصاحبه دکتری داشته باشند.
دریافت مدرک آزمون های زبان بین المللی دشوار است و نیازمند مطالعه مستمر و تقویت هر یک از 4 مهارت زبان می باشد. لذا، داوطلبان می توانند برای شرکت در این آزمون های مورد نظر در مراکز تعیین شده و مجاز برای برگزاری آزمون های بین المللی شرکت کنند تا بتوانند با کسب حد نصاب نمره قبولی لازم برای هر مهارت شرایط دریافت مدرک خود را برای تحصیل و یا سایر امور داشته باشند.
سازمان سنجش به منظور پاسخگویی به سوالات داوطلبان آزمون های مختلف، سیستمی را راه اندازی نموده تا داوطلبان پس از عضویت در آن بتوانند درخواست خود را ارسال و منتظر پاسخ باشند. سیستم پاسخگویی سازمان سنجش به نشانی request.sanjesh.org بوده و به سوالاتی پاسخ می دهد که داوطلبان با مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون ها نتوانسته اند پاسخی برای آن ها پیدا نمایند.
در بخش سیستم پاسخگویی سازمان سنجش، داوطلبان علاوه بر ثبت درخواست می توانند به ارسال پیشنهاد، انتقاد و دریافت شماره پرونده و کد پیگیری بپردازند. برای این امر باید با آگاهی از نحوه ثبت درخواست در سایت سازمان سنجش، به ارسال درخواست خود اقدام نمایید.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا داوطلبانی را که قصد مراجعه به سایت سازمان سنجش را داشته راهنمایی کرده و از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا دستورالعمل های لازم برای ثبت درخواست در هر مورد را توضیح می دهند. همچنین میتوانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا از آخرین اخبار و تغییرات آزمون های سازمان سنجش مطلع گردید.
✔️ داوطلبانی که قصد ثبت نام در هر یک از کنکورهای سراسری، ارشد و دکتری را دارند می بایست به سایت سازمان سنجش که نشانی آن در متن مقاله هست مراجعه نمایند.
✔️ ثبت نام در آزمون های استخدامی دستگاه های دولتی در سایت سازمان سنجش انجام می شود که جزئیات کامل آن در متن مقاله توضیح داده شده است.
✔️ سیستم پاسخگویی سازمان سنجش که نشانی اینترنتی آن در متن مقاله نیز موجود است وظیفه رسیدگی به سوالات و درخواست های داوطلبان را دارد.
برای مشاوره ورود و استفاده از خدمات سایت سازمان سنجش
برای مشاوره ورود و استفاده از خدمات سایت سازمان سنجش
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©