برای دریافت پروانه روانشناسی شرایطی لازم است که مهم ترین آن داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد در یکی از رشته های روانشناسی و مشاوره می باشد. همچنین، برای صدور پروانه به نام متقاضی باید در ابتدا در سازمان نظام روانشناسی عضو شده و به دریافت شماره عضویت اقدام نمایید. سپس با قبولی در مصاحبه تخصصی، امکان ثبت درخواست پروانه روانشناسی در سامانه Mojavez.ir صادر می شود.
برای مشاوره اخذ پروانه روانشناسی و مشاوره
برای مشاوره اخذ پروانه روانشناسی و مشاوره
پروانه روانشناسی و مشاوره، مجوزی است که از سوی سازمان نظام روانشناسی به فارغ التحصیلان رشته روانشناسی و مشاوره در گرایش های مختلف داده می شود. پروانه روانشناسی به این معنا است که صلاحیت های علمی ، اخلاقی و توانایی های متقاضی مورد بررسی قرار گرفته و فرد اجازه درمان و یا تاسیس کلینیک و مطب روانشناسی دارد.
برای اخذ پروانه روانشناسی متقاضی ابتدا باید در سایت سازمان نظام روانشناسی عضو شده و با دریافت شماره عضویت، فرم مخصوص دریافت پروانه اشتغال را تکمیل و برای سازمان روانشناسی ارسال نماید. متقاضیان بهتر است قبل از ثبت اطلاعات خود از شرایط و نحوه عضویت و دریافت مجوز مطلع باشند تا دچار اشتباهی در این روند نشوند، لذا در ادامه به بررسی مراحل و نحوه اخذ مجوز روانشناسی می پردازیم.
اولین قدم در دریافت پروانه روانشناسی و مشاوره عضویت در سازمان نظام روانشناسی و تکمیل فرم عضویت است که تنها فارغ التحصیلان دو رشته مشاوره و روانشناسی موفق به عضویت در آن سامانه می شوند. برای اخذ مجوز اشتغال باید یک سال از عضویت فرد در سازمان گذشته باشد و سپس با مراجعه به بخش فرم های سازمانی، مدارک و اطلاعات لازم برای اخذ پروانه را ارسال نمایید.
تمامی مراحل عضویت در سازمان نظام روانشناسی به صورت اینترنتی بوده و نیازی به مراجعه حضوری نیست. داوطلبانی که در آزمون نظام روانشناسی نمره قبولی را کسب نموده اند و در مراحل بعدی این فرآیند، مدارک ارسال شده متقاضی مورد قبول ارزیابان کمیسیون های تخصصی قرار بگیرد، داوطلب به مصاحبه تخصصی حضوری دعوت می شود. اگر متقاضی در این مرحله نیز موفق گردد می تواند مجوز اشتغال روانشناسی را دریافت نماید. به طور خلاصه می توان گفت مراحل دریافت پروانه روانشناسی عبارت است از :
داشتن مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته های روانشناسی و مشاوره
عضویت در سامانه نظام روانشناسی و مشاوره
دریافت کد عضویت پس از تایید سازمان روانشناسی
تکمیل فرم تقاضای صدور پروانه اشتغال
ارسال مدارک جهت گرفتن تاییدیه
انجام مصاحبه تخصصی
صدور مجوز و آغاز فعالیت متقاضی
متقاضیان علاقه مند به اشتغال در حوزه روانشناسی ابتدا باید در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داده و سپس اقدامات لازم را انجام دهند. در مقاله زیر رتبه و کارنامه قبولی داوطلبان سال پیش رشته روانشناسی ارائه شده است تا متقاضیان با اطلاع از آنها بتوانند به برنامه ریزی بهتری برای مطالعه منابع درسی این رشته بپردازند.
جهت راهنمایی بیشتر داوطلبان برای ثبت درخواست اخذ پروانه اشتغال، ابتدا نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و سپس نحوه تکمیل فرم اخذ پروانه اشتغال نظام روانشناسی به صورت راهنمای تصویری ارائه شده است. در سال جاری داوطلبان می بایست از تاریخ 1 خرداد ماه برای ثبت، تمدید و یا تعلیق پروانه های روانشناسی به سامانه Mojavez.ir مراجعه نمایند.
ابتدا افراد می بایست به درگاه ملی مجوزها به آدرس Mojavez.ir مراجعه نموده و بر روی بخش جستجو کلیک کرده و عبارت روانشناسی را جستجو نمایند.
پس از جستجوی کلمه روانشناسی، تعدادی نتیجه نشان داده می شود که در این بخش، می بایست گزینه پروانه اشتغال مشاوره روانشناسی انتخاب شود.
پس از بررسی اطلاعات، افراد می توانند با توجه به گزینه های موجود در از جمله صدور، تمدید و ... را انتخاب کرده و هزینه را پرداخت نمایند.
داوطلبانی که موفق به دریافت پروانه اشتغال روانشناسی و مشاوره شده اند، می توانند با توجه به گرایش های تحصیلی خود مطب و یا کلینیک های مشاوره و روانشناسی نیز تاسیس نمایند. برای اطلاع بیشتر از نحوه تاسیس پیشنهاد می شود مقاله زیر را مطالعه نمایید.
متقاضیان در صورت داشتن هر گونه سوال درباره نحوه عضویت در سازمان روانشناسی و اخذ پروانه اشتغال می توانند از راهنمایی کارشناسان مشاوره هیوا از طریق تماس با سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا استفاده نمایند.
✔️ برای دریافت پروانه روانشناسی و مشاوره، ابتدا به سایت نظام روانشناسی مراجعه نموده و طبق مراحل گفته شده در مقاله فرآیند ثبت نام خود را تکمیل نمایید.
✔️ برای عضویت در سازمان باید وارد سایت نظام روانشناسی و مشاوره شوید که لینک آن در متن مقاله موجود می باشد.
✔️ با توجه به توضیحات متن مقاله، قبل از تکمیل فرم پروانه اشتغال باید نسبت به تمدید پروانه اشتغال خود اقدام نمایید.
برای مشاوره اخذ پروانه روانشناسی و مشاوره
برای مشاوره اخذ پروانه روانشناسی و مشاوره
سلام من دانشجوی کارشناسی رشته روان شناسی هستم. میگن اگر درسی رو ب صورت مجازی پاس کرد واسه تاسیس مرکز مشاوره مجوز نمیدن و دانشگاه پیام نور چه دانشگاه ها حضوری باشه چه نباشه ترم تابستونش کلا مجازیه و من ترم تابستون ۱۴۰۰ هشت واحد مجازی پاس کردم .واسه تاسیس کلینیک و دریافت پروانه ب خاطر اون ۸ واحد تابستون مشکلی ندارم؟
سلام . برای شما مشکلی برای اخذ پروانه مرکز مشاوره و روانشناسی ایجاد نمیشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©