برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره داوطلبان می توانند به آدرس سایت این سازمان مراجعه کنند و از شرایط عضویت در این سامانه مطلع شوند. امکانات مختلفی مانند صدور پروانه اشتغال به کار، درخواست عضویت جدید و ... بر روی سایت نظام روانشناسی قرار گرفته تا متقاضیان بتوانند برای استفاده از این خدمات ارائه شده جهت عضویت در این سازمان اقدام نمایند.
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
برای نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره شرایطی در نظر گرفته شده و داوطلبان باید جهت عضویت در این سازمان از این شرایط برخوردار باشند. البته عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به معنای اخذ دریافت پروانه اشتغال به کار نبوده و متقاضیان باید برای تاسیس کلینیک های روانشناسی و مشاوره نیز در آزمون علمی حرفه ای این سازمان پذیرفته شند تا بتوانند مجوز شروع به فعالیت خود را دریافت کنند.
به عبارتی با اطلاع از نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره؛ داوطلبانی که قصد راه اندازی کلینیک های روانشناسی، مشاوره و درمان را دارند؛ می توانند مراحل عضویت در این سازمان را همراه با داشتن مدارک مورد نیاز انجام دهند تا بتوانند بعد از قبولی در آزمون حرفه ای گواهی اشتغال روانشناسی خود را دریافت نمایند. در ادامه توضیحات کاملی در مورد شرایط و نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و کارت عضویت در سازمان نظام روانشناسی ارائه داده ایم.
روانشناسان و مشاوران می بایست حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته راهنمایی و مشاوره و یا روانشناسی باشند و سپس از طریق تکمیل فرم عضویت و پرداخت هزینه مربوطه عضو سازمان شوند. عضویت در سازمان به معنای اخذ مجوز برای اشتغال در این حوزه نبوده و افراد برای شروع کار یا تاسیس مطب می بایست در آزمون نظام روانشناسی شرکت نمایند. مراحل آزمون عملی حرفه ای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره از جمله ثبت نام و اعلام نتایج و ... از طریق سایت سنجش sanjesh.org قابل پیگیری می باشد.
تمامی داوطلبان برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی می بایست ابتدا وارد سایت pcoiran.ir شوند و اطلاعات پیش از ثبت نام را با مطالعه کرده و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام را آماده نمایند.
متقاضیان دریافت پروانه حرفه ای می بایست در مصاحبه سازمان نظام روانشناسی که در گرایش های مختلف این رشته برگزار می شود، نیز امتیاز لازم را به دست آورند. برای اطلاع از شرایط، زمان و سوالات این مصاحبه پیشنهاد می شود مقاله زیر را به صورت کامل مطالعه کنید.
داوطلبان پس از آماده کردن مدارک مورد نیاز می بایست اطلاعات خواسته شده را در فرم عضویت تکمیل نمایند تا عضو سازمان نظام روانشناسی شوند، اما همانطور که گفته شد برای دریافت پروانه اشتغال تنها عضویت در این سازمان کافی نبوده و متقاضیانی می بایست در آزمون علمی نظام روانشناسی نیز حد نصاب قبولی را کسب کنند. در ادامه نمونه ای از فرم عضویت در سازمان نظام روانشناسی را ارائه داده ایم.
پروانه اشتغال تنها به فارغ التحصیلان گرایش های ارشد روانشناسی و مشاوره از سوی سازمان نظام روانشناسی داده می شود و متقاضیانی که قصد دریافت مجوز و فعالیت در این رشته ها را دارند، می بایست پس از عضویت در سامانه نظام روانشناسی خود را برای آزمون اخذ پروانه روانشناسی آماده نمایند. در ادامه برای راهنمایی بیشتر به مواد امتحانی این آزمون پرداخته شده است.
روانشناسی رشد و روانشناسی یادگیری
آسیب شناسی روانی کودک و بزرگسال
نظریه های مشاوره و روان درمانی
تهیه و کاربرد آزمون های روان شناختی
اخلاق حرفه ای
داوطلبانی که قصد دریافت پروانه روانشناسی و مشاوره را دارند، پیشنهاد می شود برای آشنایی بیشتر با مراحل و نحوه اخذ پروانه روانشناسی به مقاله زیر مراجعه نموده و از جزئیات مختلف آن مطلع شوند.
پس از عضویت و قبولی در آزمون نظام روانشناسی، متقاضیان می بایست تمام مدارک خواسته شده را به کمیسیون مربوطه ارسال نمایند. به طور کلی می توان گفت شرایط اخذ پروانه اشتغال عبارت است از:
داشتن مدرک فوق لیسانس و یا بالاتر در رشته های روانشناسی و مشاوره
عضویت در سازمان نظام روانشناسی
گذشت حداقل یک سال از فارغ التحصیلی
داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان
داشتن گواهی گذراندن طرح انسانی و یا کارآموزی الزامی نیست ولی در صورت نیاز توسط کمیسیون به متقاضی اعلام می شود.
متقاضیان تاسیس مراکز روانشناسی و مشاوره می بایست حداقل یک سال در سازمان نظام روانشناسی عضو باشند. با مطالعه مقاله زیر می توانید از سایر شرایط و جزئیات تاسیس کلینیک روانشناسی مطلع شده و اقدامات لازم را به عمل آورید.
تمامی داوطلبان پس از عضویت در سازمان نظام روانشناسی یک کارت عضویت دریافت می کنند. لازم به ذکر است که داشتن این کارت برای افرادی که قصد انجام فعالیت های مشاوره ای دارند و یا می خواهند پروانه اشتغال خود را تمدید کنند لازم و ضروری است.
کارت عضویت سازمان نظام روانشناسی همانند کارت عضویت نظام مهندسی تا مدت زمان مشخصی اعتبار دارد و داوطلبان می بایست حدودا یک ماه قبل از پایان یافتن تاریخ اعتبار کارت، اقدام به تمدید کارت نمایند. در زیر تصویری از نمونه کارت عضویت سازمان روانشناسی برای داوطلبان قرار داده شده است.
داوطلبانی که در سایر رشته های دانشگاه علوم پزشکی فارغ التحصیل شده اند، درصورتی که قصد دریافت مجوز برای تاسیس مطب پزشکی دارند می توانند شرایط و مدارک لازم را از مقاله زیر مطالعه کرده و اقدامات لازم را به عمل آورند.
متقاضیان در صورت هر گونه سوال درباره اخذ پروانه و نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، می توانند با کارشناسان مشاوره هیوا تماس بگیرند و از راهنمایی مشاوران ما از طریق سیستم مشاوره تلفنی هیوا استفاده نمایند. همچنین برای دریافت اخبار و اطلاعیه های بیشتر در این زمینه می توانید عضو کانال تلگرامی یا اینستاگرامی هیوا شوید.
✔️ از جمله شرایط دریافت پروانه اشتغال، داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس که به صورت کامل در متن مقاله توضیح داده شده است.
✔️ فرم ثبت نام در سازمان نظام روانشناسی همراه با تمامی اطلاعات خواسته شده در متن مقاله موجود است.
✔️ تمامی منابع مهم آزمون نظام روانشناسی در متن مقاله توضیح داده شده است که متقاضیان می توانند با مطالعه متن مقاله از این منابع مطلع شوند.
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
سلام وقت بخیر مدرک محل تحصیل من مورد تایید وزارت هست . آیا بعد از کارشناسی پیوسته روانشناسی و کارشناسی ارشد ((ناپیوسته)) روانشناسی می تونم کد نظام و همینطور مجوز مطب رو بگیرم ؟
سلام . می تونین با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد روانشناسی در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره عضو بشین و مجوز تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی بگیرین .
سلام ایا برای تاسیس مطب مشاوره و عضو سازمان نظام روانشناسی بودن دارای شرایط سنی خاصی هست یعنی محدودیت سنی داره یا نه . در هر سنی میشه عضو نظام سازمان روانشناسی شد و کلینیک مشاوره باز کرد و کسی که کارشناسی و ارشدش رو به صورت مجازی خونده امکان عضو نظام روانشناسی می تونه باشه
سلام . می تونین برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اقدام کنین .
سلام وقتتون بخیر ببخشید من کارشناسی روانشناسی عمومی و ارشد بالینی خوندم . ارشدم اموزش محور بودم و پایان نامه نداشتم . ایا واسه گرفتن پروانه مشکلی نیست؟؟
سلام . مشکلی برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و اخذ پروانه ندارین .
مدرک کاردانی اموزش ابتدایی دارم ادامه تحصیل دادم و کارشناسی ناپیوسته مشاوره گرفتم و مدرک کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دارم ایا می توانم نظام و مطب بزنم ایا
سلام . می تونین برای عضویت و اخذ پروانه نظام روانشناسی و مشاوره اقدام کنین .
سلام وقتتون بخیر من دانشجوی دانشگاه جاوید هستم در رشته روانشناسی عمومی مقطع کارشناسی پیوسته آیا مدرک این مؤسسه معتبر هست و آیا این مؤسسه زیر نظر وزارت علوم هست ؟ لطفا جواب بدید خیلی سردرگم و نگران هستم
سلام . دانشگاه شما تحت نظارت وزارت علوم هستش بنابراین مدرک دانشگاهی شما معتبره .
ایا مدرک کارشناسی ناپیوسته مشاوره و مدرک کارشناسی ارشد مشاوره خانواده می شود نظام و مطب زد
سلام . می تونین برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و اخذ پروانه اقدام کنین .
سلام من در تاریخ ۹۳/۴/۳۱ مدرک لیسانس برق گرفتم و سال ۱۴۰۰ مدرک ارشد روانشناسی عمومی . آیا می تونم عضو نظام بشم؟
سلام . برای دریافت پروانه اشتغال به کار و عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره باید در آزمون علمی نظام روانشناسی شرکت کنین .
سلام من سال ٩٧ کارشناسی مددكاری گرفتم و سال ٩٩ كارشناسی ارشد در رشته مشاوره توانبخشی گرفتم ايا می تونم عضويت نظام روانشناسی بگيرم و يا پروانه فعاليت
سلام . برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره باید علاوه بر مدرک کارشناسی ارشد مدرک کارشناسی و یا دکتری مشاوره و یا روانشناسی داشته باشین .
ایا من با کارشناسی اموزش ابتدایی که زیر مجموعه علوم تربیتی هست و کارشناسی ارشد مشاوره می تونم نظام روان شناسی بگیرم ؟ ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
سلام . در صورتی که بعد از سال 93 در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد پذیرفته شدین ، شما نمی تونین با مدرک کارشناسی غیر مرتبط در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره عضو بشین .
آيا براى عضويت در نظام هم بايد مدرك كارشناسى مرتبط باشه؟
سلام . برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برای فارغ التحصیلان بعد از سال 93 داشتن مدرک کارشناسی مرتبط الزامی هستش .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©