مصاحبه با رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۳ می تواند به متقاضیان در انتخاب منابع و اجرا برنامه ریزی صحیح کمک کند. به همین منظور داوطلبان می توانند با استفاده از تجربیات نفرات برتر کنکور و نیز اطلاع از نحوه برنامه ریزی نفرات اول آزمون سراسری در هریک از گروه های آزمایشی تا حدودی به نحوه مطالعه کنکور در جهت کسب یک رتبه خوب پی ببرند.
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور ۱۴۰۳
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور ۱۴۰۳
به دلیل افزایش رقابت در کنکور سراسری هر یک از داوطلبان شرکت کننده برای رسیدن به کسب یک رشته و دانشگاه معتبر باید مسیر سختی را پشت سر بگذرانند. یکی از روش هایی که کمک کننده اکثر داوطلبان در این مسیر می باشد، مصاحبه با رتبه های برتر کنکور است تا متقاضیان بتوانند با استفاده از تجربیات هر فرد در نحوه مطالعه و نوع برنامه ریزی اطلاعات لازم را کسب کنند.
مصاحبه های ارائه شده در مقاله پیش رو مربوط به سال گذشته بوده و به محض انتشار مصاحبه با نفرات برتر کنکور ۱۴۰۳ اطلاع رسانی خواهد شد.
از این رو آشنایی با برنامه ریزی نفرات اول آزمون سراسری و نیز مصاحبه با رتبه های برتر می تواند کمک شایانی به بسیاری از متقاضیان کنکور سراسری نماید تا این دسته از افراد بتوانند با نگاهی روشن و آینده نگر نسبت به مطالعه منابع بپردازند. به علاوه لازم است داوطلبان از تجربیات موفق رتبه های برتر سال های گذشته کنکور سراسری مطلع شوند تا بدین صورت بتوانند از تجربیات این افراد استفاده کنند. در ادامه به منظور اطلاع رسانی بیشتر قصد داریم به مصاحبه با رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۳ ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان ۱۴۰۳ بپردازیم.
در ابتدا به مصاحبه با رتبه اول کنکور سراسری ریاضی پرداختیم. جناب آقای محمد پیام تائبی که حتی سوالات سخت ریاضی امسال هم باعث نگرانی ایشان نشده بود و اظهار داشتند که اتفاقا به نفعشان هم بود.
چه درصد هایی را در آزمون سراسری کسب کردید؟
زبان و ادبیات فارسی 86/7 درصد، زبان عربی 80 درصد، معارف اسلامی 78/7 درصد، زبانهای خارجی 73/4 درصد، ریاضی 83 درصد، فیزیک 100 درصد و شیمی 85/8 درصد.
معدلتان در دیپلم چه نمرهای بود؟
19.80
جناب تائبی آیا شده بود که آزمونی را بد بدهید؟
خیلی زیاد پیش می آمد که درصدهایم در آزمون های آزمایشی افتضاح بشود؛ ولی برایم چندان مهم نبود. واقعیت این است که کاری نمی شود کرد و باید ادامه داد. من چه خوب آزمون می دادم و چه بد آزمون می دادم، می دانستم که راه دیگری ندارم و باید تلاش کنم و جلو بروم.
خب اگر در یک درس، چند بار درصد مورد نظرتان را کسب نمی کردید، چه؟
چنین چیزی پیش نیامد، چون من از سال دهم به صورت کنکوری درس می خواندم و در فضای کنکور و آزمون های آزمایشی هم بودم و طی سه سال، نکته هایی راکه باید رعایت کنم، جمع و روی خودم پیاده کرده بودم، بنابراین، میدانستم که روند کاری ام درست است و حالا یک بار اشتباه شده است، اما اگر داوطلبی چند آزمون را پشت سر هم خراب کند، می فهمد که باید تغییر رویه بدهد.
برنامه مطالعاتی خودتان را به کمک مشاور طراحی کردید؟
خیلی کم به مشاور اعتقاد دارم، چون معتقدم تعداد کمی از مشاورهایی که در حال حاضر فعالیت دارند، سواد خاص این تخصص را دارند، اما مشاور خوب می تواند خیلی در این زمینه به داوطلبان کمک کند، هر چند که داشتن مشاور، یک حکم قطعی نیست.
با سوال های ریاضی امسال چه کردید؟
وقتی سوال های ریاضی را دیدم، فهمیدم که سوال ها بسیار سخت است، ولی تاثیر منفی برایم نداشت و در واقع به نفعم هم شد، چون تجربه آزمون های سخت را داشتم و خدا را شکر که مدیریت آزمون نیز خوب بود. بنابراین، سعی کردم تا جایی که در توانم هست، به سوالها پاسخ بدهم.
حالا یک مجموعه از سوال ها مثل سوال «ترانهاده» را که در کتاب درسی نبود و بلد نبودم، کنار گذاشتم. یعنی با وجود اینکه خیلی عمقی ریاضی را خوانده بودم، حساسیت نداشتم که به همه سوال ها پاسخ بدهم.
درس های دیگر را چطور؟
سوال های شیمی خیلی سخت نبود و آن ها را نسبتا سریع حل کردم. برای فیزیک هم خیلی وقت نگذاشتم، یعنی ترجیح دادم که به جای پاسخگویی به سه سوال وقت گیر درس فیزیک، که هر کدام حدود 5 دقیقه وقت می گرفت، سراغ درس ریاضی بروم که ضریب بالاتری دارد و چند سوال وقت گیر این درس را پاسخ بدهم.
داوطلبان برای آن که بتوانند نتیجه مطلبوبی در مطالعات خود کسب کنند ابتدا باید بدانند که چگونه یک کتاب مشکل را مطالعه کنند. به همین جهت می توانند به لینک زیر مراجعه کرده و اطلاعات لازم را کسب نمایند.
یکی از رشته های آزمون سراسری که طرفداران زیادی دارد و هرساله دانش آموزان زیادی در آن شرکت می کنند، کنکور سراسری تجربی است. در ادامه با پرهام مصطفوی رتبه 1 کنکور تجربی همراه هستیم تا با نحوه مطالعه منابع کنکور سراسری به شیوه ایشان آشنا شویم.
چه عواملی باعث شد که امسال بتوانید نتیجه مطلوب و درخشانی کسب نمایید؟
تلاش مستمر، پایداری در تلاشم و برنامه ریزی درست و صحیحی که داشتم.
دلیل انتخاب رشته تجربی و شرکت در کنکور تجربی چه بود؟
واقعیت به دروس اصلی رشته تجربی و رشته پزشکی علاقه داشتم و تشویق خانواده باعث شد رشته تجربی را انتخاب کنم.
درصدهای شما در کنکور دی ماه 1401 چند بود؟
ریاضی:86% زیست 88% فیزیک :91% شیمی :69%
با توجه به کنکور دی ماه در مطالعه خود قرار شد چه روش های جدیدی را در مطالعه داشته باشید؟
برای درس ریاضی سوالات سطح بالا با ایده های جدید را حل کنم.
برای شیمی و ریاضی سوالات محاسباتی بیشتری کار کنم.
در زیست توجه خیلی بیشتری به شکل و نکته های کتاب درسی داشته باشم و به ارتباط بین بخشهای مختلف کتاب توجه داشته باشم.
نقش آموزشی خانواده، بالاخص پدر و مادر از ابتدای سال تا به حال چه بوده است؟
پدر و مادرم همیشه به من روحیه میدهند و مرا حمایت روحی، عاطفی میکنند و همچنین حمایت مالی، از هر دو بزرگوار کمال سپاس و قدردانی دارم.
آیا تکنیک ها و روشهای مدیریت زمان در کنکور سراسری را، تمرین و استفاده می کنید؟
بله از تکنیک ضربدر منفی و تکنیک زمان های نقصانی و استراتژی بازگشت استفاده می کنم، برای مثال در کنکور تقسیم میکنم و مجددا سر سوالاتی که پاسخ ندادم برگردم و اگر سوالی را می دانستم حل کنم.
برنامه شما برای دوران جمع بندی اردیبهشت و خرداد چه بود؟
به تعداد بیشتری تست مرتبط دروس اختصاصی بپردازم، کتاب های جمع بندی را حل کنم و مطالعه کافی برای امتحان نهایی و دروس عمومی داشته باشم. نقاط مثبت خود را حفظ کنم و نقاط ضعف خود را شناسایی کنم و با تمرکز روی نقاط ضعف مطالعه داشته باشم و تست زنی کنم.
توصیه ای برای دانش آموزان دارید؟
روند تلاش مستمری داشته باشند و بهبود را حفظ کنند، تلاش در شرایط مختلف منجر به موفقیت میشود.
به نظرتان مهمترین خود ویژگی مثبت شما چه بوده که باعث شد به اینجا برسید؟
روحیه جنگنده ای دارم و در همه شرایط پایداری درسی خود را حفظ می کنم. همواره ثبات دارم و تلاش مستمر می کنم.
داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور سراسری را دارند، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام کنکور سراسری به لینک مقاله زیر مراجعه کرده و با استفاده از راهنمای قدم به قدم مراحل ثبت نام نسبت به نام نویسی خود اقدام نمایند.
در ادامه با مهدی نیکوکار یکی از رتبه های برتر کنکور سراسری که رتبه اول کنکور انسانی را کسب کرده است، همراه هستیم.
با توجه به اینکه مدال طلا المپیاد را دارید از شرکت در کنکور معاف هستید، اما در حال حاضر سخت به درس خواندن پرداختید، برای ما از انگیزهی اصلی خود برای کنکور توضیح دهید؟
بله ! من معاف از شرکت در کنکور بودم و از الان تمرکز اصلی ام برای انتخاب بین دو رشتهی حقوق و علوم قضایی است، در ضمن با موافقت مدرسه من به صورت حضوری در کلاسهای درسی شرکت نمیکردم، اما جو رقابتی بالایی که در مدرسه ما و در بین هم کلاسی های من وجود دارشت، انگیزه ی من را برای کسب رتبهی خوب در کنکور بالا برد، به خاطر همین جو رقابتی تمام توانم را گذاشتم تا بتوانم رتبهی خوبی در کنکور کسب کنم.
آیا دلیل خاصی برای انتخاب رشته حقوق و علوم قضایی دارید؟ پشتیبان درسی شما در منزل چه کسی است؟
من از سال دهم با برادر بزرگترم در مورد رشته های دانشگاهی صحبت میکردم و ایشان تمام رشته هارا به طور دقیق برای من توضیح میدادند؛ از همان سال تصمیم گرفتم یا به رشتهی حقوق یا به رشتهی علوم قضایی بروم و دو انگیزه یکی از لحاظ مالی و دیگری علاقه برای این کار دارم. پشتیبان اصلی من در منزل برادرم هستند و پدر و مادرم نقش زیادی در موفقیت من داشته اند، آن ها بیشتر مواقع من را تشویق می کنند و هرگز بابت موضوعی سرزنش نشده ام.
کدام درس ها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درس ها چگونه است؟
من در درس های عربی،ریاضی و ادبیات قوی هستم.
در طول این سال ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟
در درس فلسفه ضعیف بودم و درصدم حدود 60 تا 70 بود، برای بهبود وضعیت ام در درس فلسفه:
اول کتاب را ریز به ریز حتی پاورقی ها را مطالعه کردم.
کتاب تست کمک آموزشی را دقیق خواندم.
تست آموزشی کار کردم و نکات تست ها را در داخل کتاب درسی نوشتم.
یک نگرش خاص فلسفی به این درس به وجود آوردم: وقتی سه مرحله ی قبلی را انجام می دادم، زمانی را در طول روز به فکر کردن و تجزیه و تحلیل مطالب خوانده شده اختصاص می دادم، با این روش توانستم نگاه فلسفی و عمیق تری نسبت به این درس پیدا کنم.
روزی چند ساعت درس میخواندید؟ چند درصد زمان خودتان را به تست زدن اختصاص میدادید؟
به طور میانگین روزی 10 تا 11 ساعت مطالعه داشتم که حدود 50% این زمان به تست زدن اختصاصی داشت.
در کنکور دی شرکت کردید؟ به نظر شما شرکت در این کنکور برایتان مفید بود؟چه درسی از کنکور دی گرفتید؟
بله در کنکور دی شرکت کردم، چون بعضی از مباحث را نرسیده بودم تمام کنم از درصد هایم راضی نیستم، اما از این که در این آزمون شرکت کردم، بسیار راضی هستم به این علت که متوجه بعضی از اشتباهاتم شدم به طور کلی 2 نکته را یاد گرفتم و سعی می کنم در نیم سال دوم روی این دو موضوع تمرکز کنم:
در درس ریاضی به علت عدم رعایت تکنیک های زمانی وقت کم آوردم و متوجه شدم تکنیک های زمانی را در درس خواندنم جدی نگرفته بودم و قصد دارم در نیم سال دوم روی این موضوع کار کنم.
در درس تاریخ متوجه شدم باید مدل درس خواندنم را تغییر بدهم و به بخش هایی از کتاب مانند سال های فروپاشی و سال های آغاز و پایان دوره ها به طور دقیق توجه کنم البته تا قبل از کنکور دی این قسمت ها را به علت اینکه تا کنون سوالاتی از این دست در کنکور نیامده بود، نمی خواندم.
داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور سراسری را دارند، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نقش والدین در موفقیت دانش آموزان کنکوری به لینک زیر مراجعه نمایند.
در ادامه با امیر حسین زرندی یکی از نفرات برتر کنکور که رتبه 1 کنکور زبان را کسب کرده است همراه هستیم.
روزانه چند ساعت مطالعه می کردید؟
من روزانه بین 6 تا 8 ساعت در شبانه روز درس می خواندم.
در چه مدرسه ای تحصیل کرده اید؟
من در مدرسه استعدادهای درخشان درس خوانده ام.
علاوه بر زبان در کنکور دیگری هم شرکت کرده اید؟
بله من در کنکور تجربی هم شرکت کردم و باتوجه به اینکه رتبه 1 زبان را کسب کرده ام قطعا در دانشگاه تهران درس خواهم خواند.
داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور سراسری زبان را دارند، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص منابع کنکور سراسری زبان به لینک زیر مراجعه نمایند.
در ادامه با سید سپهر فرندی یکی از نفرات برتر کنکور که رتبه 1 کنکور هنر را کسب کرده است همراه هستیم.
درصد هایتان را در آزمون سراسری نیز بفرمایید.
درک عمومی هنر 35 درصد، خلاقیت تصویری 25 درصد، درک عمومی ریاضی و فیزیم 75 درصد، خلاقیت نمایشی 30 درصد، ترسیم فنی 63 درصد، خلاقیت موسیقی 83 درصد، خواص مواد 25 درصد، ادبیات فارسی 51 درصد، عربی 76 درصد، زبان انگلیسی 91 درصد، دینی 100 درصد.
دانش آموزان برای اینکه پیشرفت کنند چه کارهایی باید انجام دهند؟
همیشه همه چیز خوب و عادی و طبق روال نیست، و ممکن است برنامه ریزی طبق روال پیش نرود، اما نباید از ادامه مسیر نا امید شد، هر زمانی که ترازتان افت می کند نباید از برنامه عقب بیفتید، بلکه در آن زمان باید بیشتر از همیشه مطابق برنامه ریزی خود پیش بروید و سعی کنید که خودتان را به به برنامه برسانید.
بعد از برگزاری آزمون های آزمایشی، آزمون ها را چگونه تحلیل می کردید؟
تحلیل من در آزمون ها 2 مرحله ای بود. مرحله اول بلافاصله بعد از آزمون اجرا می شد، من در این مرحله به همه سوال ها توجه داشتم، سوال های خیلی راحت، سوال های خیلی سخت، سوالات غلط (سوالاتی که شانسی جواب داده می شوند، که خیلی کم است، سوالاتی که اشتباه آموزشی داریم) و سوالاتی که جواب نداده بودم.
مهمترین بخش بررسی من بررسی اشتباهات آموزشی بود، نکات دقیق و ریز به ریز چک می شدند. تا یادگیری کامل از ان مبحث را داشته باشم. مرحله دوم باید سوال های غلط را قبل از آزمون بعدی مجدد مرور کنیم تا سوالهایی را که اشتباه جواب دادیم، مطمئن بشویم که در طول این مدت توانسته ایم اشتباهات را برطرف کنیم.
آیا برای خود برنامه ریزی هم می کردید؟
یک دفتر برنامه ریزی شخصی برای خودم داشتم و برنامه ها را دقیقا در آن دفتر یادداشت کردم، چون در رشته هنر آزمون عملی هم داریم، من در برنامه هایم این بخش را هم لحاظ کرده بودم. و من یک جدول ویژه برای خودم جهت برنامه ریزی و مطالعه طراحی کرده بودم.
روزانه چند ساعت مطالعه می کردید؟
تابستان سال کنکور روزی 6 ساعت مطالعه را داشتم که توانستم درس موسیقیایی را در جمع بندی کنکور سراسری به اتمام برسانم، و از مهر ماه با روزی 8 ساعت شروع کردم و حتی بعد از عید به روزی 12 یا 13 ساعت می رسید.
آیا اتفاق غیر منتظره ای در جلسه ی کنکور برایتان به وجود آمد؟ چگونه خودتان را در آن شرایط مدیریت کردید؟
بله، در سر جلسه کنکور بعد از سپری یک تایم مشخص به داوطلبان اجازه خروج زود هنگام داده شد، و کل کلاس خارج شدند و من در کلاس تنها ماندم، مراقب به من گفت که باید به کلاس دیگر بروم، و این مورد 3 بار در سرجلسه کنکور تکرار شد، اما تاثیری در روحیه من نگذاشت و توانستم پاسخگویی به تمام سوالات را داشته باشم.
داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور سراسری را دارند، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه ریزی کنکوری برای عید به لینک زیر مراجعه نمایند.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره رتبه های برتر کنکور سراسری و برنامه ریزی نفرات اول آزمون سراسری پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ همانطور که در مقاله گفته شد مشاوره می تواند کمک خوبی برای داوطلب باشد اما حکم قطعی برای کسب رتبه خوب نیست.
✔️ باید شیوه مطالعه را تغییر داد که جزییات آن در متن مقاله آورده شده است.
✔️ خیر. تفریحات باید وجود داشته باشند اما باید آن ها را مدیریت کرد که جزییات آن در متن مقاله آمده است.
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور ۱۴۰۳
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور ۱۴۰۳
سلام ببخشید من پایه نهمم و امسال به دلیل شرایط مالی نمی تونم مدارس غیر دولتی و برتر برم ولی علاقه زیادی به درس خوندن دارم معدلمم ۲۰ هست به نظر شما من شانس رتبه سه رقمی رو دارم؟
سلام . می تونین با تلاش و برنامه ریزی در کنکور رتبه برتر رو کسب کنین ، الزامی نیست برای کسب رتبه برتر در مدارس غیردولتی تحصیل کنین .
باید همه درس ها را 100 بزنیم ؟
سلام . رتبه های برتر کنکور تمامی دروس رو 100% نمیزنن .
خیلی خوب عالی ، من معدل دیپلمم 19 شده اگر رتبه برتر کنکور شوم سازمان سنجش به من مشکوک می شود ؟
سلام . با کسب رتبه برتر کنکور سازمان سنجش به شما مشکوک نمیشه .
سلام با زمانی که باقی مانده می توانم رتبه برتر کنکور 1401 شوم ؟
سلام . برای اینکه رتبه برتر کنکور 1401 بشین باید برنامه ریزی و پشتکار داشته باشین ، کسب رتبه برتر به توانایی ، استعداد و تلاش شما بستگی داره .
سلام من معدل پایه دوازدهمم 19 شده می تونم رتبه برتر بشوم ؟
سلام . کسب رتبه برتر در کنکور به توانایی ، استعداد و پشتکار شما بستگی داره .
سلام آیا رتبه های برتر به تمامی سوالات پاسخ میدهند ؟
سلام . خیر ، رتبه های برتر کنکور هم نمی تونن به تعدادی از سوالات کنکور پاسخ بدن .
سلام رشتم تجربی پارسال رتبم 38879 شد امسال هم همین میشه مطمئنم . چی می تونم برم چه رشته ای دانشگاه دولتی اهواز
سلام . برای تعیین شانس قبولی می تونین از نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری هیوا استفاده کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©