وام ویژه دکتری ۱۴۰۳ از جمله وام های مقطع دکتری است که از سوی صندوق رفاه دانشجویی و وزارت علوم و فناوری تنها به دانشجویان دوره های روزانه برای رفع مشکلات مالی تعلق می گیرد. متقاضیان می بایست پیش از ثبت درخواست با مطالعه اطلاعیه های منتشر شده از مبلغ وام وزارت علوم برای دانشجویان دکترا مطلع شوند.
برای مشاوره وام ویژه دکتری 1403
برای مشاوره وام ویژه دکتری 1403
وام ویژه دکتری براساس بخشنامه وزارت علوم در سال 93 اجرایی شد و این وام تنها به دانشجویانی که در دوره های روزانه دانشگاه های دولتی تحصیل می کنند، تعلق می گیرد. وام ویژه دکتری برای تمامی دانشجویان فقط برای یک رشته تحصیلی و یک دوره در نظر گرفته شده است. متقاضیان پیش از ثبت درخواست موظف به مطالعه جزئیات این وام می باشند.
وام ویژه به دانشجویان مقطع دکترا از طرف بانک طرف قرارداد دانشگاه، هر سه ماه یک بار و از صندوق رفاه دانشجویان هر 6 ماه یک بار پرداخت می شود. مدت استفاده از وام ویژه دکتری برای دانشجویان 8 نیمسال تحصیلی می باشد. در ادامه مقاله به بررسی شرایط دریافت و توقف، مبلغ وام وزارت علوم برای دانشجویان دکترا، نحوه بازپرداخت و مدارک دریافت وام ویژه دکتری پرداخته شده است.
وام ویژه دکتری تنها به دانشجویان واجد شرایط دکتری تخصصی ناپیوسته که در دوره های روزانه تحصیل می کنند، اعطا می شود و به صورت مستقیم به حساب دانشجویان واریز می گردد. مطابق بخشنامه وزارت علوم شرایط دریافت وام ویژه دکتری به شرح زیر ارائه شده است، ضمن اینکه در صورت تغییر هر یک از شرایط متن این مقاله به روزرسانی خواهد شد:
۱دارا بودن کلیه شرایط دریافت وام دانشجویی در داخل کشور
۲متقاضی دریافت وام ویژه دکتری، دانشجوی تمام وقت دکتری دوره روزانه باشد.
۳متقاضی دریافت وام ویژه دکتری شاغل نباشد.
۴دانشجویان مشمول فقط در یک رشته و برای یک دوره تحصیل می توانند از این وام استفاده کنند.
۵مدت استفاده از وام ویژه دکتری تخصصی ناپیوسته حداکثر ۸ نیمسال تحصیلی در طول مقطع تحصیلی است.
بر اساس بخشنامه، وام ویژه دکتری به دانشجویان شاغل، بورس و دریافت کنندگان پژوهانه و یا افرادی که بدهی معوقه به صندوق رفاه دارند، دانشجویان دوره شبانه، بورسیه، انتقالی و نیز دانشجویان پردیس های بین المللی و مربیان، مستمری بگیران دستگاه ها و سازمان ها (اعم از دولتی یا خصوصی) تعلق نمی گیرد.
همچنین برای ثبت نام این وام را افراد تحت پوشش نهادهایی نظیر بنیاد ملی نخبگان، صندوق حمایت از پژوهشگران، دانشجویانی که مشروط باشند و دانشجویان پاره وقت شاغل به تحصیل در دانشگاه ها نمی توانند اقدام کنند. دانشجویانی که در دانشگاه های آزاد مشغول تحصیل هستند، می توانند از وام دکتری دانشگاه آزاد استفاده کنند.
چنانچه دانشجو در حین تحصیل انصراف دهد و یا استاد راهنمای مربوطه ضعف علمی و یا عدم پیشرفت کافی و مناسب دانشجو را گزارش نمایند، وضعیت تحصیل دانشجو در شرایط خاتمه ناتمام قرار گرفته و ادامه اعطای وام متوقف می شود.
وام دانشجویی از تسهیلاتی است که صندوق رفاه دانشجویان و وزارت علوم به تمامی دانشجویان برای تامین بخشی از نیازهای مالی ارائه می دهد. با مطالعه مقاله زیر می توانید از زمان ثبت نام و نحوه ثبت نام برای وام دانشجویی در سایت صندوق رفاه اطلاع پیدا کنید.
دانشجویان برای دریافت وام ویژه دکتری علاوه بر مدارک لازم برای دریافت وام دانشجویی، باید مدارک دیگری را نیز تهیه کنند. در صورت کامل نبودن مدارک مورد نیاز دریافت وام ویژه امکان پذیر نخواهد بود. از این رو در ادامه مدارک دریافت وام ویژه دکتری ۱۴۰۳ اشاره شده است.
۱سند تعهد محضری (برای مشاهده نحوه تنظیم سند تعهد محضری که یکی از مدارک لازم برای دریافت وام دانشجویی می باشد، کلیک کنید).
۲تکمیل فرم مشخصات فردی تقاضای وام ویژه دکتری
۳تکمیل و تائید فرم وام ویژه دکتری مخصوص داوطلبانی که تمامی شرایط لازم برای دریافت وام ویژه دکتری را دارند.
۴صورت جلسه پژوهشی برای دانشجویانی که موضوع رساله آن ها دارای شرایط زیر باشد:
کاربردی و تقاضا محور باشد.
مورد تائید موسسه متقاضی (کارفرما) باشد.
نکته مهم: ملاک تائید موارد فوق، تائید شورای پژوهشی دانشگاه محل تحصیل دانشجو می باشد.
صندوق رفاه دانشجویی در ابتدای هر نیمسال تحصیلی، طی اطلاعیه ای زمان ثبت نام وام دانشجویی را اعلام می کند، اما معمولا پس از اتمام ثبت نام نیز مهلتی برای تمدید ثبت نام وام دانشجویی در نظر می گیرد. برای اطلاع از مهلت ثبت نام وام دانشجویی مقاله زیر را مطالعه کنید.
مطابق بخشنامه جدول زمانبندی پرداخت وام های صندوق رفاه دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی آخرین دوره ارائه شده، مبلغ وام ویژه دکترا بانک توسعه تعاون (هر سه ماه یکبار) و وام ویژه دکتری صندوق رفاه (هر شش ماه یکبار) 10,000,000 ریال به صورت ماهانه و 120,000,000 ریال در سال بود. به محض اعلام میزان مبلغ وام ویژه دکتری ۱۴۰۳، جداول زیر به روزرسانی خواهد شد.
مقطع تحصیلی | وام ویژه دکتری |
دکتری | ماهانه 1,000,000 تومان |
وام گروهی دکتری | |
تهران | به ازای هر نفر 5 میلیون تومان |
شهرهای بزرگ | به ازای هر نفر 4 میلیون تومان |
مابقی شهرها | به ازای هر نفر 3 میلیون تومان |
مبالغ ارائه شده در جدول بالا، مربوط به وام ویژه دکترا برای سال گذشته می باشد، در صورت تغییر مبالغ این وام در سال ۱۴۰۳ در اینجا اطلاع رسانی خواهد شد.
توجه: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد: وام ویژه دکتری تا پایان سال ۹۹، مبلغ 700 هزار تومان بود که از ابتدای دوره اخر با تصویب هیئت امنای صندوق به 1 میلیون تومان در ماه افزایش یافته است.
صندوق رفاه دانشجویان هر ساله به منظور تامین نیازهای مالی دانشجویان وام هایی از جمله وام مسکن، وام شهریه، وام ضروری و... با مبالغ متفاوت به دانشجویان واجد شرایط اعطا می کند. به متقاضیان برای اطلاع از شرایط و مبلغ وام وزارت علوم برای دانشجویان دکترا، مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می شود.
متقاضیان استفاده از وام ویژه دکتری ۱۴۰۳ باید فرآیند اجرایی زیر را که در ادامه آمده است، برای دریافت تسهیلات وام دکتری طی نمایند.
۱تکمیل فرم درخواست وام و ثبت نام در سامانه وام دانشجویی دانشگاه (بررسی و تائید توسط دانشگاه انجام می شود.)
۲بررسی و تائید درخواست متقاضیان توسط صندوق و ارائه لیست متقاضیان معرفی شده با امضا و مهر صندوق به امور اعتباری و سرمایه گذاری برای هر دوره
لیست متقاضیان واجد شرایط به صورت سیستمی از طریق ایجاد سامانه آنلاین صندوق به صورت روزانه پس از تائید دانشگاه و صندوق برای شعب بانک قابل رویت خواهد شد.
۳مراجعه دانشجو به شعب مربوطه و ارائه مدارک مورد نیاز
۴بررسی سامانه صندوق توسط شعبه به منظور اطمینان از ثبت نام دانشجو و اخذ پرینت ثبت نام.
۵افتتاح حساب و اخذ استعلامات مربوطه از متقاضی (استعلام بدهی تسهیلاتی و اعتبار سنجی).
۶تشکیل پرونده و اخذ کلیه مدارک و تضمینات طیق ضوابط و مقررات جاری بانک.
۷کنترل مجدد سامانه صندوق به منظور اطمینان از عدم حذف متقاضی از لیست صندوق توسط شعبه قبل از هر مرحله پرداخت.
۸تکمیل وضعیت پرداخت در سامانه صندوق.
دانشجویانی که وام ویژه دکترا را دریافت کرده اند، بر اساس وضعیت تحصیلی (فراغت، انصراف، ترک و یا اخراج از تحصیل) باید مطابق بخشنامه نحوه بازپرداخت وام دانشجویی، نسبت به تسویه حساب وام های دریافتی اقدام کنند.
کارمزد وام مذکور 4 درصد است و شروع اقساط برای دانش آموختگانی که خدمت نظام وظیفه خود را به پایان رسانده یا معاف شده اند، 9 ماه و مشمولین خدمت نظام وظیفه 9 ماه پس از پایان خدمت است. در صورت عدم بازپرداخت در موعد مقرر، جریمه دیر کرد تعلق خواهد گرفت.
بازپرداخت وام ویژه دکتری حداکثر 60 ماهه بوده و بر اساس مبلغ کل وام های دریافتی تعیین می شود. دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی موظفند به محض ترک یا فراغت از تحصیل دانشجو، قبل از صدور هر گونه معرفی نامه، فهرست اسامی آنان را به منظور تعیین وضعیت بازپرداخت دیون به صندوق رفاه دانشجویان ارسال کنند.
آن دسته از دانشجویان که وام ویژه دکتری را دریافت کرده اند و از اعزام به خدمت نظام وظیفه دوری کرده و یا دارای تاخیر غیرقانونی در اعزام هستند، موظفند حداکثر ظرف 9 ماه پس از فراغت از تحصیل نسبت به تعیین تکلیف بدهی خود اقدام کنند، در غیر این صورت مشمول جریمه دیر کرد صندوق خواهند شد.
دانشگاه موظف است پس از صدور دفترچه اقساط دانش آموختگان نسبت به ارائه گواهی موقت اقدام کنند و تا تسویه حساب کامل دانش آموختگان بهره مند از وام صندوق رفاه دانشجویان، از تحویل دانشنامه تحصیلی خودداری کند.
همچنین تحویل ریز نمرات و مدارک به دانشجوی استفاده کننده از این تسهیلات منوط به ارائه تسویه حساب از صندوق رفاه دانشجویان خواهد بود. میزان بدهی دانشجو بابت وام فوق با سایر بدهی ها جمع و یکجا دفترچه اقساط صادر می شود.
در صورت بدهکار بودن دانشجو در مقاطع قبل، دفترچه اقساط بر اساس مبلغ بدهی محاسبه و به سرجمع بدهی با شرایط خاص مندرج در دستورالعمل نحوه بازپرداخت وام های دانشجویی افزوده خواهد شد.
بر اساس این دستور العمل، در صورت تعویق در بازپرداخت اقساط مبلغی به اصل بدهی اضافه و دریافت خواهد شد. همچنین میزان جریمه تاخیر به ازای مدت تعویق، بر مبنای نرخ 12 درصد به میزان قسط معوق اضافه می شود.
برای اطلاع از نحوه محاسبه کارمزد تاخیر در پرداخت وام دانشجویی کلیک کنید.
مدت تعویق عبارت است از روزهای سپری شده از زمان مقرر برای پرداخت هر قسط از بدهی، تا زمان محاسبه و بنابر این دستورالعمل بهره مندان از وام مذکور، در صورت اعلام رویداد (فوت و از کارافتادگی) حسب مورد از سوی مراجع ذی صلاح، از تمام دیون خود به صندوق معاف می شوند.
بازنشستگان و فرزندانشان که در حال تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا هستند، می توانند برای پایان نامه خود از وام حمپاد استفاده کنند. برای اطلاع بیشتر از این وام، شرایط و زمان ثبت نام مقاله زیر را مطالعه کنید.
در راستای خبر رسانی دقیق و معتبر، مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تصمیم گرفته تا کانالی راه اندازی کند و اخبار مربوط به زمان دریافت انواع وام های دکتری و مبلغ وام وزارت علوم برای دانشجویان دکترا را در اختیار داوطلبان قرار دهد. همچنین مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا آماده اند تا از طریق خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی به تمامی سوالات شما در ارتباط با وام ویژه دکتری ۱۴۰۳ پاسخ دهند.
✔️ وام ویژه دکتری به صورت مستقیم به حساب دانشجویان واجد شرایط دکتری تخصصی ناپیوسته روزانه اعطا می شود که شرایط مورد نیاز در متن مقاله توضیح داده شده است.
✔️ دانشجویان برای دریافت وام ویژه دکتری باید علاوه بر مدارک لازم برای دریافت وام دانشجویی، مدارکی را تهیه کنند که در این مورد در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.
✔️ مبلغ وام ویژه دکتری به محض اعلام شدن توسط صندوق رفاه دانشجویان در متن مقاله اطلاع رسانی می شود.
برای مشاوره وام ویژه دکتری 1403
برای مشاوره وام ویژه دکتری 1403
سلام . ایا از زمان پرداخت وام تحصیلی دکتری نیمسال دوم اطلاعی دارید؟
سلام . وام ویژه دکتری بعد از تایید شرایط دانشجویان توسط صندوق رفاه و انجام مراحل بانکی به نوبت پرداخت میشه برای اطلاع از زمان دقیق پرداخت وام باید از دانشگاه و یا بانک سوال کنین .
سلام وام ویژه دکتری، نیاز به ضامن هم دارد؟
سلام . برای گرفتن وام باید ضامن داشته باشین .
سلام . آیا دانشجوی دانشگاه شبانه هم وام ویژه دکتری رو میتونه بگیره ؟
سلام . وام ویژه دکتری فقط به دانشجویان دوره روزانه مقطع دکتری ناپیوسته تعلق می گیره .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©