ثبت نام نوبت اول (اردیبهشت) کنکور 1404، از 25 اذر تا 1 دی ماه سال جاری می باشد که تا 4 دی ماه نیز تمدید شد. کلیه علاقمندان به ادامه تحصیل در رشته های با آزمون دانشگاه های سراسری و آزاد می بایست در موعد مقرر به سایت سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کرده و پس از پرداخت هزینه ثبت نام کنکور، نسبت به تکمیل فرم ثبت نام کنکور اقدام نمایند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام کنکور سراسری
برای مشاوره نحوه ثبت نام کنکور سراسری
سازمان سنجش به عنوان مجری برگزاری آزمون های سراسری، مسئولیت تمامی مراحل ثبت نام کنکور تا اعلام نتایج این آزمون ها از جمله کنکور سراسری را بر عهده دارد. امروزه کنکور یکی از اصلی ترین آزمون های سراسری جهت ورود به دانشگاه محسوب می شود بطوریکه پذیرش دانشجو در رشته های پرطرفدار دانشگاه های سراسری و آزاد مانند پزشکی، دندانپزشکی و ... تنها از طریق این آزمون صورت می گیرد.
ثبت نام نوبت اول کنکور سراسری 1404، تا 4 دی ماه 1403 در سایت مای سنجش تمدید شد.
برای ورود به سایت ثبت نام کلیک کنید.
اولین مرحله برای حضور در این ماراتن نفس گیر، تکمیل فرم ثبت نام کنکور سراسری است که در بازه زمانی اعلام شده توسط سازمان سنجش انجام می شود. با توجه به اهمیت مرحله ثبت نام برای متقاضیان این رقابت سنگین، در ادامه مدارک، نحوه و مهلت ثبت نام کنکور ارائه شده است تا داوطلبان با آگاهی کاملی نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
تمامی مراحل ثبت نام، برگزاری و اعلام نتایج کنکور سراسری به عهده متولی برگزاری این آزمون یعنی سازمان سنجش می باشد. تمامی افرادی که قصد ثبت نام کنکور را دارند می بایست پیگیر اطلاعیه های منتشر شده از طرف این سازمان در سایت ثبت نام کنکور سراسری باشند تا از زمان ثبت نام و جزئیات مربوط به کنکور سراسری مطلع گردند. زمان ثبت نام نوبت اول کنکور از 25 اذر تا 1 دی ماه 1403 می باشد که در صورت تمدید مهلت ثبت نام، در این مقاله اطلاع رسانی می شود.
زمان ثبت نام نوبت اول و دوم کنکور سراسری | |||
نوبت | زمان ثبت نام | فرصت مجدد | وضعیت |
نوبت اول | از 25 اذر تا 4 دی 1403 | اعلام نشده | انجام نشده |
نوبت دوم | نیمه دوم اسفند 1403 | اعلام نشده | انجام نشده |
علیرغم اطلاع رسانی های انجام شده توسط سازمان سنجش مبنی بر مهلت ثبت نام کنکور سراسری تعداد زیادی از متقاضیان در موعد مقرر، موفق به تکمیل فرم ثبت نام این آزمون در زمان ثبت نام کنکور نشده و خواستار تمدید مهلت ثبت نام کنکور سراسری می باشند.
به همین خاطر سازمان سنجش، معمولا مهلت ثبت نام کنکور را چند روزی تمدید می کند. داوطلبان جامانده از ثبت نام در این زمان تعیین شده فرصت خواهند داشت تا نسبت به تکمیل فرم ثبت نام یا ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند. توصیه می کنیم افرادی که علاقمند به ثبت نام در این ماراتن نفسگیر هستند، ثبت نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند تا با مشکلاتی مانند شلوغی سایت مواجه نشوند.
سازمان سنجش برای اطلاع رسانی در خصوص زمان ثبت نام کنکور سراسری 1404 و نیز کمک به داوطلبان جهت شرکت در آزمون با آمادگی بیشتر؛ هر سال در اوایل اسفند ماه اقدام به انتشار جدول زمانبندی مربوط به کنکور سراسری ۱۴۰۴ می کند. بر اساس جدول زمانبندی سایت سنجش، ثبت نام نوبت اول کنکور سراسری 1404 از 25 اذر تا 1 دی ماه سال 1403 و در 11 و 12 اردیبهشت ماه برگزار می شود. از سوی دیگر ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری 1404 نیز در نیمه دوم اسفند ماه 1403 اعلام شده و در 5 و 6 تیر ماه 1404 برگزار می شود.
پذیرش بیشتر رشته های کارشناسی از طریق برگزاری کنکور سراسری صورت می گیرد. لذا برای شرکت در این آزمون داوطلبان می توانند در موعد مقرر نسبت به تکمیل فرم ثبت نام کنکور سراسری اقدام نمایند. برای ثبت نام در کنکور سراسری متقاضیان باید از شرایط خاصی بهره مند باشند تا بتوانند با آماده کردن مدارک موردنیاز مراحل مربوط به ثبت نام خود را انجام دهند.
ثبت نام نوبت اول کنکور سراسری 1404، تا 4 دی ماه 1403 در سایت مای سنجش تمدید شد.
برای ورود به سایت ثبت نام کلیک کنید.
اطلاع از زمان ثبت نام کنکور سراسری ۱۴۰۴ باعث می شود داوطلبان بتوانند به موقع ثبت نام خود را انجام دهند تا از بازه زمانی تعیین شده جا نمانند. البته احتمال دارد برای کمک به متقاضیان جامانده از زمان ثبت نام نیز مهلت مجددی اعلام شود تا این افراد بتوانند برای تکمیل فرم ثبت نام کنکور سراسری اقدام نمایند.
شرکت در کنکور سراسری نیز مانند سایر آزمون ها دارای یکسری شرایط و ضوابط می باشد. توجه داشته باشید که تنها داوطلبان واجد شرایط حق ثبت نام کنکور و حضور سرجلسه آزمون را خواهند داشت. شرایط ثبت نام کنکور در دو دسته، عمومی و اختصاصی دسته بندی می شوند که در ادامه مهم ترین شرایط شرکت در کنکور سراسری اشاره کردیم:
1داشتن یکی از مدارک دیپلم چهار ساله نظام قدیم، مدرک پیش دانشگاهی، مدرک کاردانی (فوق دیپلم)، دیپلم پایه دوازدهم نظام جدید
2ثبت نام و ادامه تحصيل پذيرفته شدگان، در رشته هایی كه پذيرش آنان از نيمسال دوم سال آغاز می شود به شرط دريافت مدرک تحصيلی ديپلم نظام آموزشی جديد 6-3-3 و يا پيش دانشگاهی و يا مدرک كاردانی حداکثر تا تاريخ 11/31 بلامانع می باشد.
داوطلبانی که دارای طرح اجباری هستند، در صورت قبولی در یکی از رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی طرح آن ها به تعویق افتاده و می توانند ادامه تحصیل دهند و خدمات قانون خدمت خود را پس از اتمام تحصيل با تعهدات خدمت مقطع جديد انجام دهند. اما اگر در رشته هایی غیر از رشته های مذکور پذیرفته شوند قبولی آن ها لغو شده و می بایست ابتدا طرح خود را بگذرانند.
ثبت نام کنکور سراسری به صورت اینترنتی و توسط سایت سنجش به نشانی sanjesh.org انجام می گیرد. داوطلبان پس از مطالعه دفترچه ثبت نام کنکور سراسری و انتخاب گروه آزمایشی امتحانی مورد نظر خود، می توانند به سایت sanjesh.org مراجعه کرده و فرم ثبت نام این آزمون را تکمیل نمایند.
این سازمان به منظور تامین هزینه های برگزاری آزمون سراسری، مبلغی تحت عنوان هزینه ثبت نام کنکور سراسری از داوطلبان دریافت می کند. بنابراین افراد متقاضی ثبت نام می بایست ابتدا هزینه مذکور را از طریق یکی از کارت های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت نموده و پس از آن اطلاعات ثبت نامی خود را وارد نمایند.
مراحل ثبت نام کنکور سراسری به طور خلاصه | |
1 | مراجعه به سایت ثبت نام کنکور سراسری به نشانی sanjesh.org |
2 | دانلود دفترچه ثبت نام و مطالعه دقیق آن |
3 | بررسی شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنما |
4 | آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت نام |
5 | پرداخت هزینه ثبت نام کنکور |
6 | تکمیل فرم اینترنتی و دریافت کد رهگیری |
راهنمای تصویری نحوه ثبت نام کنکور سراسری
در مرحله اول داوطلبان باید وارد سایت سنجش به نشانی sanjesh.org شده و از منوی سایت، گزینه "سراسری" را انتخاب نمایند.
از میان اطلاعیه های سازمان سنجش گزینه سیستم ثبت نام کنکور سال آینده را انتخاب کرده.
سپس روی گزینه " ثبت نام کنید" کلیک کرده تا فرایند ثبت نام کنکور آغاز شود.
در این مرحله لازم است تا داوطلبان اطلاعات خواسته شده در فرم را وارد نمایند.
پس از ورود به مرحله ثبت نام و عضويت در سامانه، نسبت به ايجاد حساب كاربری و رمز عبور اقدام کرده و سپس دیگر اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند.
در مرحله بعدی در اين سامانه، اطلاعات تماس و سكونت داوطلبان ثبت می شود كه بايد نهايت دقت در ثبت این موارد صورت گيرد. در نهايت پيش نمايش اطلاعات ثبت شده برای تائيد نهایی (همانند تصوير زير) و پرداخت هزينه آزمون صورت مي پذيرد.
يادآور می شود ثبت نام نهایی پس از پرداخت هزينه آزمون صورت می گيرد و عدم پرداخت هزينه آزمون به معنای كامل نشدن مراحل ثبت نام است. برای جلوگیری از بروز خطا و اشتباه در ثبت نام، توصیه می شود داوطلبان فرم ثبت نام کنکور را دانلود کرده و اطلاعات خود را براساس این فرم وارد نمایند.
ثبت نام کنکور به صورت اینترنتی و از طریق سایت سنجش صورت می گیرد. افرادی که قصد ثبت نام در ماراتن نفسگیر کنکور سراسری را دارند به منظور انجام فرایند نام نویسی خود می بایست در موعد مقرر و آماده کردن مدارک لازم برای ثبت نام کنکور سراسری وارد سایت سنجش شده و مراحل ثبت نام خویش خود را تکمیل نمایند. در ادامه مدارک لازم برای ثبت نام کنکور بیان شده که به شرح زیر می باشد:
اسکن عکس 3*4 داوطلب جهت بارگذاری در سامانه
شناسنامه و کارت ملی جهت وارد کردن اطلاعات فردی شناسنامه ای
آدرس و شماره تماس و کد پستی محل سکونت
کارنامه دیپلم و پیش دانشگاهی
کدهای لازم برای ثبت نام کنکور سراسری
داوطلبان توجه داشته باشند که هنگام تکمیل فرم ثبت نام کنکور سراسری برخی اطلاعات به صورت کد از ایشان درخواست می شود. همین کدهای مورد نیاز برای ثبت نام کنکور سراسری ممکن است بسیاری از داوطلبان را دچار سردرگمی در ثبت نام نماید. به همین خاطر در ادامه این قسمت به معرفی کدهای مورد نیاز برای ثبت نام کنکور سراسری پرداختیم.
کد سابقه تحصیلی
یکی از مهم ترین مدارک لازم برای ثبت نام کنکور، کد سوابق تحصیلی است که با استفاده از کد ملی و سریال شناسنامه از سایت my.medu.ir قابل دریافت می باشد که در حال حاضر با توجه به این که تاثیر معدل در کنکور قطعی می باشد، تمام داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی قرار می گیرند. آن دسته از داوطلبانی که در گذشته مشمول سوابق تحصیلی نبودند نیز لازم است برای ایجاد سابقه تحصیلی در آزمون سراسری اقدام نمایند.
کد منطقه و یا ناحیه آموزش و پرورش محل اخذ مدرک دیپلم
کد منطقه یک کد 4 رقمی است که معمولا در بالای کارنامه داوطلبان درج می گردد. سازمان سنجش برای راحتی داوطلبان هنگام دریافت کد منطقه، لینک دسترسی سریع برای دریافت این کد را در فرم ثبت نام کنکور سراسری فراهم کرده است. برای دریافت کد منطقه اخذ مدرک دیپلم بر روی لینک آن کلیک کرده و نام منطقه آموزش و پرورش (استان محل آموزش) خود را وارد کرده و کدی را که برای ناحیه محل تحصیل فرد در نظر گرفته شده را در فرم ثبت نام وارد نماید.
کد دانش آموزی
کدی است 8 تا 11 رقمی که دانش آموزان هنگام ثبت نام کنکور سراسری می بایست آن را در فرم ثبت نام وارد نمایند. کد دانش آموزی دیپلم و پیش دانشگاهی داوطلبان نظام قدیم از طریق کارنامه آنان قابل مشاهده می باشد. اما دانش آموزان و فارغ التحصیلان نظام جدید با مراجعه به سایت مای مدیو می توانند کد دانش آموزی خود را دریافت نمایند. کد دانش آموزی دانش آموزان نظام جدید معمولا با شماره ملی شان یکسان می باشد.
کد عنوان دیپلم
هر داوطلبی که برای ثبت نام کنکور سراسری اقدام می کند باید رشته دیپلم خود را مشخص کند. برای وارد کردن رشته دیپلم نیازی به نوشتن نام رشته نیز بلکه سنجش کدهای مشخصی برای هر رشته در نظر گرفته و داوطلب با وارد کردن کد عنوان دیپلم می تواند این بند از فرم ثبت نام را تکمیل نماید.
کد نظام وظیفه
یکی از مهم ترین شرایط اختصاصی ثبت نام کنکور سراسری برای داوطلبان مرد مشخص کردن وضعیت نظام وظیفه با استفاده از کدهای مشخص شده در دفترچه ثبت نام می باشد. تمامی داوطلبان آقا می بایست در فرم ثبت نامی وضعیت نظام وظیفه خود را از طریق کد نظام وظیفه به سازمان سنجش اعلام نمایند. این کدها بین 1 تا 10 دسته بندی شده اند. برای اطلاع از کدهای نظام وظیفه کنکور سراسری مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
داوطلبان توجه داشته باشند که کنکور سراسری در حال تغییرات است و هر ساله در روند ثبت نام و برگزاری آزمون سراسری تحولاتی ایجاد می شود. در نتیجه توصیه می کنیم داوطلبان به منظور تکمیل فرم اینترنتی ثبت نام به برخی نکات توجه ویژه داشته و بر اساس آن اطلاعات فردی و تحصیلی خود را درج نمایند که در ادامه به برخی از این نکات می پردازیم:
مهم ترین نکات در تکمیل فرم اینترنتی ثبت نام کنکور سراسری | ||||||
در آزمون سراسری شرط تجانس رشته وجود نداشته و داوطلبان بدون توجه به مدرک تحصیلی می توانند متقاضی ثبت نام در گروه آزمایشی امتحانی مورد علاقه خود باشند. | ||||||
هر داوطلب بر اساس علاقه می تواند در یک گروه آزمایشی اصلی (تجربی، ریاضی و انسانی) و یک یا هر دو گروه آزمایشی شناور یا فرعی (هنر و زبان) شرکت نمایند. | ||||||
متقاضیان شرکت در دو یا سه گروه آزمایشی اصلی و شناور باید هزینه ثبت نام هر رشته را به صورت جداگانه پرداخت کرده و دو یا سه سریال اعتباری دریافت کنند. | ||||||
متقاضیان شرکت در دو یا سه گروه آزمایشی، می توانند ثبت نام خود را در یک یا دو نوبت انجام داده و در پایان ثبت نام نیز یک شماره پرونده 7 رقمی و یک کد رهگیری 16 رقمی دریافت کنند. | ||||||
داوطلبان پس از ثبت نام باید کد ملی و رمز عبوری را زمان ثبت نام در سامانه جامع آزمون های سراسری تعریف کرده اند، به همراه داشته باشند. |
پس از برگزاری کنکور سراسری، متقاضیان این آزمون می توانند جواب خود را در سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org مشاهده نمایند. نتایج هر ساله در دو مرحله منتشر شده و به اطلاع داوطلبان می رسد. توصیه می کنیم داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زمان و نحوه اعلام نتایج کنکور سراسری سال آینده مقاله زیر را نیز مطالعه نمایند.
تمامی افرادی که در کنکور سراسری ثبت نام کردند، چند روز پیش از زمان برگزاری کنکور سراسری باید به سایت سنجش مراجعه کرده و کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایند. کنکور در روزهای 8 لغایت 11 تیر ماه برگزار می گردد و داوطلبان از 6 تا 8 تیر ماه فرصت دارند با داشتن اطلاعاتی از قبیل شماره داوطلبی، شماره پرونده و کدملی خود جهت دریافت کارت ورود به جلسه وارد سایت سنجش شوند.
نتایج کنکور سراسری در دو مرحله اولیه و نهایی از طریق سایت سنجش منتشر می گردد. نتایج اولیه کنکور یک ماه پس از برگزاری این آزمون یعنی نیمه اول مرداد ماه در سایت sanjesh.org منتشر می گردد. افرادی که مجاز به انتخاب رشته شدند، در مهلت انتخاب رشته کنکور سراسری فرم انتخاب رشته را تکمیل کرده و و حدودا یک ماه بعد می توانند با مراجعه به سایت سنجش از نتیجه قبولی نهایی خود مطلع گردند. در اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری رتبه، تراز، درصدها و وضعیت قبولی داوطلب مشخص شده و با اعلام نتایج نهایی کنکور قبولی یا عدم قبولی وی منتشر می گردد.
پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، پذیرفته شدگان این مرحله معمولا یک مدت 7 الی 10 روزه دارند تا وارد سایت سنجش شده و پس از مطالعه دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری، اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته نمایند. انتخاب رشته کنکور سراسری یکی از مراحل حساس و پراسترس این آزمون محسوب می شود چرا که وجود یک اشتباه کوچک ممکن است باعث عدم قبولی داوطلب و یا قبولی در رشته ای اشتباه گردد.
لازمه کسب موفقیت در کنکور سراسری داشتن تلاش و کوشش کافی همراه با برنامه ریزی متناسب با یادگیری داوطلبان می باشد. بنابراین داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور را دارند، می توانند با مطالعه این مقاله اطلاعات جامعی در خصوص ماراتن سنگین کنکور و نحوه مطالعه برای این آزمون را بدست آورند.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره ثبت نام کنکور پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ زمان ثبت نام نوبت اول و دوم کنکور سراسری از 5 تا 11 اذر ماه و 7 الی 12 فروردین ماه است که جزئیات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ به صورت اینترنتی انجام می شود که راهنمای تصویری ثبت نام به طور کامل در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ بله، همانطور که در متن مقاله گفته شده است، داوطلبان می توانند در زمان ثبت نام در یک گروه آزمایشی اصلی و دو گروه شناور ( هنر و زبان ) ثبت نام کنند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام کنکور سراسری
برای مشاوره نحوه ثبت نام کنکور سراسری
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©