ثبت نام ارشد وزارت بهداشت برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته های ارشد پزشکی را دارند در نیمه اول بهمن ماه انجام می شود. داوطلبان واجد شرایط ثبت نام کارشناسی ارشد علوم پزشکی می توانند با مراجعه به سایت سنجش پزشکی ارشد با همراه داشتن مدارک موردنیاز ارشد وزارت بهداشت اقدام به تکمیل فرم اینترنتی ارشد پزشکی نمایند.
برای مشاوره ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
برای مشاوره ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی می توانند برای ادامه تحصیل در زمان مقرر فرم ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت را تکمیل نمایند تا بتوانند در موعد مقرر جهت شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت اقدام نمایند. لذا، متقاضیانی که دارای مدارک متجانس در رشته های ارشد وزارت بهداشت می باشند؛ می توانند درخواست خود را برای تحصیل در رشته های ارشد علوم پزشکی در زمان مقرر اعلام نمایند.
زمان ثبت نام کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ در نیمه اول بهمن ماه خواهد بود.
برای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت شرایطی لازم است که جهت اطلاع رسانی ضوابط مربوطه؛ سازمان سنجش پزشکی ارشد هر ساله دفترچه ارشد وزارت بهداشت را منتشر می نماید تا داوطلبان بتوانند قبل از اقدام به تکمیل فرم اینترنتی به مطالعه جزئیات ثبت نام ارشد وزارت بهداشت بپردازند. در ادامه مقاله به شرح و بررسی ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت پرداخته شده و در مورد زمان، شرایط، سهمیه، نحوه ثبت نام ارشد علوم پزشکی کامل توضیح داده شده است.
جدول رشته های ثبت نامی ارشد وزارت بهداشت هر ساله از طریق سایت سنجش پزشکی ارشد کشور در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. داوطلبان پس از اطلاع دقیق از زمان ثبت نام ارشد پزشکی و مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام می توانند برای ثبت نام در سایت ثبت نام ارشد وزارت بهداشت اقدام کنند.
معمولا بازه زمانی ثبت نام در کنکور ارشد وزارت بهداشت از طریق اطلاعیه های سنجش پزشکی ارشد اعلام می شود و تا یک هفته ادامه دارد. دفترچه راهنمای شرکت در آزمون که شامل شرایط و مدارک مورد نیاز، سهمیه ها و ... می باشد نیز تقریبا همزمان با شروع ثبت نام آغاز می شود. داوطلبان موظف هستند پیش از نام نویسی در این آزمون مندرجات دفترچه را مطالعه نموده و در صورت واجد شرایط بودن اقدام نمایند.
تمامی متقاضیان اجازه ثبت نام در یکی از رشته های متجانس با مدرک خود در چهار مجموعه وزارت بهداشت را دارند و علاوه بر آن می توانند بر اساس شرایط خاصی در رشته های شناور ارشد بهداشت نیز که همان مجموعه دوم این آزمون می باشد، شرکت کنند. زمان ثبت نام ارشد وزارت بهداشت سال گذشته از تاریخ 11 بهمن ماه آغاز و تا 21 بهمن ماه نیز ادامه داشت.
به علاوه مهلت مجددی برای داوطلبان جامانده از ثبت نام ارشد وزارت بهداشت در نظر گرفته شد. متقاضیان توانستند از تاریخ 18 فروردین لغایت 19 فروردین ماه جهت تکمیل ثبت نام ارشد علوم پزشکی اقدام نمایند. به محض اعلام زمان ثبت نام ارشد وزارت بهداشت در سال جاری نیز در این مقاله اطلاع رسانی می شود.
زمان ثبت نام کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ در نیمه اول بهمن ماه خواهد بود.
پس از انتخاب رشته مورد علاقه و پرداخت هزینه ثبت نام ارشد پزشکی می بایست وارد سامانه ثبت نام کارشناسی ارشد رشته های پزشکی شده و فرم مخصوص ثبت نام را تکمیل نمایند. در این فرم اطلاعات تحصیلی و فردی داوطلب پرسیده شده و می بایست به درستی و با اطلاعات صحیح تکمیل شود.
شایان ذکر است که مرکز سنجش پزشکی مهلتی جهت ثبت نام در کنکور ارشد وزارت بهداشت برای جاماندگان در نظر گرفته و لینک ثبت نام را در بازه های زمانی متفاوت فعال می کند. به همین منظور داوطلبان مشتاق به شرکت در آزمون وزارت بهداشت می توانند در تاریخ های معین شده نسبت به نام نویسی خود اقدام نمایند.
به داوطلبانی که به دنبال اطلاع از جزئیات ثبت نام ارشد وزارت بهداشت هستند توصیه می شود به مطالعه دفترچه ثبت نام این آزمون پرداخته و پیش از ثبت فرم خود در سایت سنجش حتما قوانین ثبت نام را مطالعه نمایند.
پذیرش در مقطع ارشد رشته های علوم پزشکی با هدف تامین نیروی انسانی متعهد و متخصص بر اساس ضوابط و شرایط تعیین شده توسط مرکز سنجش پزشکی انجام می گیرد. کلیه داوطلبان ارشد وزارت بهداشت ملزم به رعایت این شرایط می باشند. در ادامه برخی از مهم ترین بندهای شرایط ثبت نام ارشد پزشکی در اختیار داوطلبان قرار داده شده است.
داوطلبان دارای مدرک کارشناسی، ارشد، دکتری عمومی گروه پزشکی و مدارک بالاتر مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت و دانشجویان ترم آخر که حداکثر تا تاریخ 31 شهریور فارغ التحصیل می شوند، مجاز به ثبت نام در کنکور ارشد وزارت بهداشت می باشند.
کلیه داوطلبان می بایست با توجه به مدارک مورد پذیرش هر رشته امتحانی نسبت به انتخاب رشته مورد علاقه خود اقدام نمایند. مدارک مورد پذیرش هر رشته سنجش پزشکی ارشد در جدول شماره 1 دفترچه ثبت نام ارشد علوم پزشکی درج شده است.
کلیه پذیرفته شدگان دوره های روزانه ارشد وزارت بهداشت در صورت ثبت نام یا عدم ثبت نام در دانشگاه می توانند در آزمون ارشد ثبت نام کنند. به عبارت دیگر، محرومیت از ثبت نام ارشد وزارت بهداشت برداشته شده است.
فارغ التحصیلان دوره های رایگان مقطع ارشد در صورت قبولی در دوره روزانه و تحصیل مجدد رایگان ملزم به پرداخت شهریه می باشند. البته این داوطلبان در صورت انتخاب رشته هایی که مدرک تحصیلی مورد پذیرش آن ها، کارشناسی ارشد sanjeshp.ir باشد ملزم به پرداخت شهریه نمی باشند.
دانشجویان ارشد در صورت انصراف از تحصیل و تسویه با دانشگاه محل تحصیل خود می توانند در کنکور ارشد علوم پزشکی سال جاری شرکت نمایند.
دانشجویان ارشد که از تحصیل محروم شده اند، در صورت تسویه با دانشگاه محل تحصیل خود می توانند در رشته ای متفاوت با رشته قبلی خود در آزمون ارشد وزارت بهداشت شرکت نمایند.
ادامه تحصيل فارغ التحصیلان مشمول قانون خدمات پزشکان و پیراپزشکان در مقاطع بالاتر ( کاردانی به کارشناسی، کارشناسی به ارشد و ارشد به ph.D) قبل از انجام خدمات موضوع قانون مذکور بلامانع می باشد. ضمنا مشمولین در حین انجام خدمات قانونی مذکور نيز در صورت قبولی در آزمون مقطع بالاتر، می توانند پس از اقدام به توقف طرح، ادامه تحصیل دهند.
با توجه به این که تنها به بخشی از شرایط ثبت نام اشاره کردیم، توصیه می کنیم حتما دفترچه ثبت نام ارشد وزارت بهداشت را با دقت مطالعه نمایید. در صورت مبهم بودن هر قسمت، می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس گرفته و از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا بهره مند شوید.
کنکور ارشد وزارت بهداشت نیز همانند سایر آزمون های سراسری دارای سهمیه هایی برای برخی از داوطلبان این کنکور است. سهمیه های آزمون ارشد وزارت بهداشت عبارتند از سهمیه رزمندگان و ایثارگران، سهمیه آزاد و سهمیه استعداد درخشان (با آزمون ورودی و بدون آزمون ورودی) که در ادامه به بررسی هر یک از آن ها می پردازیم.
25 درصد از ظرفیت هر رشته محل به رزمندگان و ایثارگران زیر اختصاص دارد:
فرزندان و همسر شاهد، جانبازان، آزادگان، فرزندان و همسر آزادگان، فرزندان و همسر جانبازان 25 درصد و بالاتر به شرط کسب حد نصاب 70 درصد نمره علمی گزینش آزاد
خود فرد رزمنده به شرط کسب حد نصاب 80 درصد نمره علمی گزینش آزاد
5 درصد از ظرفیت هر رشته محل به رزمندگان و ایثارگران زیر اختصاص دارد:
جانباز کم تر از 25 درصد، فرزند و همسر جانباز کم تر از 25 درصد، به شرط کسب حد نصاب 70 درصد نمره علمی گزینش آزاد
همسر و فرزند رزمنده با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه به شرط کسب حد نصاب 70 درصد نمره علمی گزینش آزاد
داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه استعداد درخشان ارشد وزارت بهداشت می بایست ابتدا دفترچه ثبت نام کنکور ارشد پزشکی را دانلود کرده و سپس به مطالعه آیین نامه تسهیلات ادامه تحصیل استعدادهای درخشان وزارت بهداشت بپردازند. در صورتی که فرد واجد شرایط وجود نداشته باشد ظرفیت مازاد استعداد درخشان آن دانشگاه تکمیل نخواهد شد.
همچنین، داوطلبان ارشد وزارت بهداشت که علاقمند به تحصیل در رشته های علوم پزشکی هستند می توانند با داشتن یک برنامه ریزی مناسب، خود را برای کنکور ارشد سال بعد آماده نمایند. در مقاله زریر راه های برنامه ریزی برای قبولی در کنکور ارشد وزارت بهداشت توضیح داده شده است. متقاضیان می توانند برای کسب اخبار دقیق با مشاوران سایت هیوا نیز ارتباط برقرار نمایند.
با توجه به این که ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت دارای مراحل مختلفی بوده و ممکن است برخی از داوطلبان در حین ثبت نام به مشکل بر خورند، در ادامه مقاله؛ مراحل ثبت نام کنکور ارشد پزشکی سال جاری از طریق سایت سنجش پزشکی ارشد توضیح داده شده است.
برای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت ابتدا به سایت ارشد پزشکی مراجعه کرده و از بین گزینه های موجود بر روی «کارشناسی ارشد» و سپس «ثبت نام» کلیک کنید.
در این بخش پس از پرداخت هزینه ثبت نام می توانید کد رهگیری خود را وارد کرده و به پورتال اصلی ثبت اطلاعات وارد شوید.
کارشناسان موسسه مشاوره هیوا برای پاسخگویی به سوالات شما در خصوص ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت آمادگی لازم را دارند. کافی است با تماس با مرکز مشاوره هیوا با آنها در ارتباط باشید. از سوی دیگر داوطلبان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و یا صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با کارشناسی ارشد sanjeshp.ir مطلع گردند.
✔️ بله، متقاضیان کنکور ارشد وزارت بهداشت به منظور ثبت نام در رشته امتحانی مورد علاقه خود باید مدرک کارشناسی متناسب با آن رشته را داشته باشند.
✔️ هر داوطلب مجاز به انتخاب حداقل یک رشته (یا مجموعه) و حداکثر دو رشته (یا مجموعه) از دو گروه متفاوت می باشد.
✔️ بله، داوطلبان ارشد علوم پزشکی چه در دانشگاه محل قبولی ثبت نام کرده باشند چه ثبت نام نکرده باشند می توانند در کنکور ارشد وزارت بهداشت شرکت نمایند.
برای مشاوره ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
برای مشاوره ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©