سامانه جامع طبیب، خدمات متنوعی را به صورت الکترونیکی و غیر حضوری در اختیار اساتید و فراگیران دانشگاه علوم پزشکی قرار داده است و متقاضیان امکان ثبت لاگ بوک های درمانی و تحصیلی متنوعی را از طریق سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی به نشانی tabib.iums.ac.ir خواهند داشت. امکان ثبت و ویرایش کشیک ها نیز با ورود به سایت طبیب فراهم شده است.
برای مشاوره نحوه ورود و استفاده از امکانات سامانه طبیب دانشگاه علوم پزشکی
برای مشاوره نحوه ورود و استفاده از امکانات سامانه طبیب دانشگاه علوم پزشکی
یکی از دغدغه های اساتید و فراگیران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، آشنایی با سامانه جامع طبیب می باشد. سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی به نشانی tabib.iums.ac.ir در راستای ارائه خدمات الکترونیک به فراگیران و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی ایجاد شده است. با این حال پنل کاربری اساتید و فراگیران دانشگاه علوم پزشکی تفاوت های محسوسی با یکدیگر دارد.
برای ورود به سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی کلیک کنید.
برای ورود مستقیم به سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی به نشانی tabib.iums.ac.ir کلیک کنید.
اساتید و فراگیران دانشگاه علوم پزشکی در صورتی امکان استفاده از خدمات الکترونیکی سامانه طبیب را داشته که مراحل ورود به این سامانه را انجام دهند. متقاضیان همچنین می بایست با برخی از مهم ترین قابلیت های وبسایت طبیب آشنا شوند. بنابراین در ادامه مقاله افراد با نحوه ورود به سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی آشنا شده و اطلاعات مناسبی را در مورد امکانات این سامانه مجهز کسب می کنند.
امروزه ارگان های مختلف نسبت به طراحی و توسعه سامانه های متعدد اقدام نموده تا خدمات مختلف را به صورت اینترنتی ارائه نمایند. دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی جمهوری اسلامی ایران همواره در راستای ارائه خدمات الکترونیکی به اساتید و دانشجویان اقدامات مناسبی را انجام داده است. چرا که یکی از اهداف این سازمان، تسهیل در خدمات درمانی و پزشکی می باشد.
یکی از سامانه های نوین دانشگاه علوم پزشکی، سامانه طبیب tabib.iums.ac.ir می باشد. معرفی سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی بدین صورت بوده که این وبسایت در راستای ارائه خدمات الکترونیک به فراگیران و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی ایجاد شده است. با این حال امکانات سامانه طبیب برای فراگیران و اساتید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند تفاوت دارد. بنابراین در ادامه سامانه طبیب فراگیران و اساتید معرفی شده است.
معرفی سامانه طبیب فراگیران
سامانه جامع طبیب امکان مدیریت فرآیند های آموزشی فراگیران را در دوره های بالینی فراهم نموده است. کلیه امکانات سامانه طبیب به صورت الکترونیکی و غیر حضوری در دسترس فراگیران علوم پزشکی قرار گرفته است. سامانه طبیب یک وبسایت پویا در زمینه مدیریت آموزشی دوره های بالینی محسوب می شود. مدیران و کارشناسان سیستم امکان ثبت مهارت های عملی را در قالب فرم های لاگ بوگ خواهند داشت. افراد همچنین می توانند کلاس ها و برنامه های آموزشی، روتیشن ها، کشیک ها و ... را در این سامانه مدیریت نمایند.
معرفی سامانه طبیب اساتید
همانطور که اشاره شد، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی، سامانه طبیب را در اختیار فراگیران و اساتید قرار داده است. سامانه جامع طبیب امکان مدیریت امکاناتی نظیر کلاس ها و برنامه های آموزشی، حضور غیاب ها، ارزیابی های پایان دوره، کشیک ها و ... را برای اساتید دانشگاه علوم پزشکی فراهم کرده است.
اساتید تمامی رشته ها در تمامی مقاطع می توانند نسبت به استفاده از امکانات سامانه طبیب اقدام نمایند. اساتید با ورود به سامانه طبیب می توانند اطلاعیه های مختلف را مشاهده نموده و مراحل ثبت لاگ بوک های متنوعی را تکمیل نمایند. افراد همچنین می توانند نسبت به ارزیابی فراگیران داشگاه علوم پزشکی نیز اقدام کنند.
اساتید و فراگیران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی امکان حضور در دوره های توانمند سازی سامانه طبیب را خواهند داشت. دوره های توانمند سازی دانشگاه علوم پزشکی در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت اساتید و فراگیران این دانشگاه در شهر های مختلف ایران برگزار می شود. لازم به ذکر است که اشخاص با گذراندن دوره های توانمند سازی علوم پزشکی امکان دریافت گواهی مهارت را خواهند داشت.
سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی امکان استفاده از خدمات الکترونیکی متنوعی را برای اساتید و فراگیران این سازمان فراهم نموده است. افراد از طریق سایت طبیب می توانند تمامی فرآیند های آموزشی را در دوره های بالینی مدیریت نمایند. متقاضیان در تمامی رشته ها و مقاطع مختلف امکان استفاده از سامانه طبیب tabib.iums.ac.ir را در دوره های آموزشی خود خواهند داشت. افراد همچنین می توانند گزارشات و اطلاعیه ها را در سامانه جامع طبیب مشاهده نمایند. لینک وبسایت طبیب دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور متفاوت می باشد. در ادامه لینک ورود به سامانه جامع طبیب دانشگاه های مختلف علوم پزشکی ارائه شده است.
اساتید و فراگیران برای استفاده از امکانات سامانه طبیب می بایست مراحل ورود به این سایت را تکمیل نمایند. مراحل ورود به سامانه طبیب فراگیران و اساتید مشابه یکدیگر می باشد. بنابراین نحوه ورود به سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی توضیح داده شده است. کاربران در ابتدا باید عبارت سامانه جامع طبیب را از طریق نوار ابزار جستجوی گوگل وارد نموده و بر روی اولین لینک مشاهده شده کلیک کنند.
اشخاص در ادامه باید گزینه ورود به سامانه را مطابق با تصویر زیر وارد نمایند.
متقاضیان می بایست کد ملی و کلمه عبور خود را وارد نموده و بر روی دکمه ورود کلیک نمایند.
افراد بدین ترتیب امکان ورود به سامانه جامع طبیب را پیدا می کنند. متقاضیان همچنین امکان ورود با نام کاربری سامانه آموزش را نیز خواهند داشت. در ادامه مراحل ورود به سامانه طبیب از طریق نام کاربری سامانه آموزش توضیح داده شده است. افراد باید عبارت سامانه جامع طبیب را از طریق وبسایت گوگل جستجو نموده و بر روی اولین لینک مشاهده شده کلیک کنند.
کاربران در این بخش باید گزینه ورود به سامانه را مطابق با تصویر زیر وارد نمایند.
افراد در ادامه باید گزینه ورود با نام کاربری سامانه آموزش را انتخاب نمایند.
اشخاص در باکس مشخص شده می بایست نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نموده و بر روی گزینه ورود کلیک نمایند.
کاربران بعد از ورود به سامانه طبیب باید نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایند. چرا که رمز عبور پیش فرض سامانه جامع طبیب امنیت پایینی داشته و امکان دسترسی به اطلاعات افراد وجود دارد. لازم به ذکر است که افراد از طریق گزینه کلمه عبورم را فراموش کردم امکان بازیابی کلمه عبور را نیز خواهند داشت. در ادامه مراحل ثبت لاگ بوک سایت جامع طبیب توضیح داده شده است.
سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی در راستای تسهیل در ارائه خدمات الکترونیکی به اساتید و فراگیران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ایجاد شده است. یکی از امکانات سامانه طبیب علوم پزشکی، لاگ بوک می باشد. کلیه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی امکان ثبت تجربیات آموزشی خود را در قالب لاگ بوک سایت طبیب خواهند داشت.
افراد علاوه بر ثبت لاگ بوک های دوره های بالینی، امکان مدیریت لاگ بوک تحصیلات تکمیلی علوم پایه را نیز از طریق سامانه طبیب خواهند داشت. افراد همچنین می توانند لاگ بوک های رشته های پزشکی، پرستاری، مامایی و ... را نیز در این نرم افزار اجرا نمایند. یکی از مواردی که برای متقاضیان اهمیت بالایی داشته، اطلاع از مراحل ثبت لاگ بوک در این سامانه می باشد. در ادامه نحوه ثبت لاگ بوک سامانه طبیب توضیح داده شده است.
کاربران در ابتدا باید مراحل ورود به پنل کاربری خود در سامانه طبیب را انجام داده و بر روی گزینه لاگ بوک ها کلیک نمایند.
اشخاص در این بخش می بایست از آیکون + برای ایجاد لاگ بوک جدید استفاده کنند.
افراد در این قسمت باید اطلاعات مربوط به لاگ بوک را تکمیل نموده و در نهایت روی دکمه ذخیره کلیک نمایند.
داوطلبان با انتخاب یکی از لیست لاگ بوگ ها می توانند وارد بخش لیست لاگ بوک ها شوند.
اشخاص در ادامه می توانند لاگ بوک ها را براساس یکی از وضعیت ها مشاهده نموده و یا از هریک از گزینه های افزودن، ویرایش، حذف و جزئیات استفاده نمایند.
کاربران بدین ترتیب می توانند نسبت به استفاده از بخش لاگ بوک سامانه جامع طبیب علوم پزشکی اقدام نمایند. لازم به ذکر است که افراد می توانند جزئیات لاگ بوک های ثبت شده را در این بخش مشاهده نموده و نسبت به ویرایش و حذف لاگ بوک ها نیز اقدام نمایند. توصیه می کنیم داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سامانه آموزش مداوم پزشکی مقاله زیر را نیز مطالعه نمایند.
سامانه طبیب یکی از جدید ترین پروژه های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی محسوب می شود. امکان استفاده از خدمات سامانه طبیب از جمله ثبت لاگ بوک برای اساتید و فراگیران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور فراهم شده است. متقاضیان برای استفاده از سامانه طبیب باید نسبت به ورود به این سامانه اقدام نمایند.
سایت جامع طبیب قابلیت های متنوعی را در اختیار افراد قرار داده تا از خدمات الکترونیکی مورد نظر خود بهره مند شوند. یکی از امکانات سامانه طبیب علوم پزشکی، ثبت و مدیریت کشیک ها می باشد. با این حال روند ثبت و مدیریت کشیک ها در سامانه جامع طبیب متفاوت می باشد. بنابراین در ادامه برنامه کشیک ها در سامانه طبیب علوم پزشکی مربوط به فراگیران و اساتید توضیح داده شده است.
برنامه کشیک فراگیران
فراگیران دانشگاه علوم پزشکی با مراجعه به سامانه طبیب می توانند از قابلیت کشیک ها بهره مند شوند. افراد با مراجعه به صفحه کاربری خود در سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی، می توانند از برنامه کشیک ها مطلع شوند. فراگیران همچنین می توانند وقایع و رویداد های کشیک را ثبت نمایند.
نحوه مشاهده برنامه کشیک های سامانه طبیب توسط فراگیران دانشگاه علوم پزشکی
فراگیران در ابتدا باید وارد پنل کاربری خود در سامانه طبیب شده و وارد بخش کشیک شوند. متقاضیان در ادامه باید گزینه افزودن را انتخاب نمایند.
اشخاص در ادامه باید نسبت به تعریف برنامه کشیک ماهانه اقدام نمایند.
افراد در این بخش می بایست گزینه برنامه کشیک فراگیران را مطابق تصویر زیر انتخاب کنند.
کاربران باید اطلاعات بخش های مشاهده شده را وارد کرده تا وارد مرحله بعدی شوند.
اشخاص در این قسمت باید نسبت به تکمیل برنامه ریزی کشیک اقدام نمایند.
کاربران بدین ترتیب می توانند نسبت به افزودن کشیک جدید در سامانه طبیب اقدام نمایند. لازم به ذکر است که برخی از فراگیران ارشد امکان ارزیابی فراگیران حاضر در کشیک را نیز خواهند داشت. در ادامه اطلاعات لازم در مورد برنامه کشیک اساتید داده شده است.
برنامه کشیک استادان
سامانه طبیب امکان ثبت و مدیریت کشیک استادان و فراگیران را فراهم نموده است. پیش از این اشخاص با مراحل مشاهده کشیک فراگیران آشنا شدند. با این حال استادان نیز می توانند از طریق پنل مدیریتی خود برنامه کشیک ها را بررسی نمایند. استادان دانشگاه علوم پزشکی همچنین امکان ارزیابی فراگیران حاضر در کشیک را نیز خواهند داشت. اساتید در ابتدا باید وارد پنل کاربری خود در سامانه طبیب شده و گزینه کشیک را انتخاب نمایند.
افراد در ادامه باید گزینه کشیک های من را انتخاب نموده از فیلتر سال و ماه برای دریافت اطلاعات مورد نظر خود استفاده کنند.
اشخاص در این بخش می بایست گزینه ارزیابی کشیک را انتخاب کنند. کاربران با انتخاب فراگیر و بر روی دکمه ارزیابی کلیک نمایند.
متقاضیان در ادامه می توانند نسبت به ارزیابی فراگیر مورد نظر خود اقدام نمایند.
اشخاص بدین ترتیب می توانند از امکانات بخش کشیک اساتید سامانه طبیب بهره ببرند. لازم به ذکر است که اساتید در صورت برخورداری از دسترسی های لازم امکان برنامه ریزی کشیک فراگیران را نیز خواهند داشت. لازم به ذکر است که پس از تکمیل چینش کشیک ها، فراگیران امکان مشاهده برنامه کشیک خود را پیدا می کنند.
یکی از سیستم های نوین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی کشور، سامانه جامع طبیب می باشد. سامانه طبیب علوم پزشکی خدمات الکترونیکی متنوعی را در اختیار اساتید و فراگیران قرار می دهد. متقاضیان برای استفاده از امکانات سایت طبیب باید نسبت به ورود به این سامانه پیشرفته اقدام نمایند. پیش از این کاربران با امکاناتی نظیر ثبت لاگ بوک الکترونیکی و برنامه کشیک ها آشنا شدند. با این حال سایت جامع طبیب خدمات دیگری را نیز در اختیار داوطلبان قرار داده است. بنابراین در ادامه سایر امکانات سامانه جامع طبیب دانشگاه علوم پزشکی معرفی شده است.
برنامه ریزی آموزش بالینی
یکی از امکانات وبسایت طبیب، برنامه ریزی آموزش بالینی می باشد. افراد با مراجعه به این قسمت می توانند نسبت به مدیریت ژورنال کالب ها، کنفرانس ها، کیش ریپورت ها و ... اقدام نمایند. اشخاص همچنین می توانند نسبت به برنامه ریزی هفتگی حضور فراگیران اقدام نمایند.
ثبت حضور و غیاب
افراد با مراجعه به سامانه طبیب دانشگاه علوم پزشکی می توانند نسبت به ثبت حضور و غیاب اساتید و فراگیران در برنامه های آموزشی اقدام نمایند. متقاضیان با مراجعه به قسمت برنامه آموزشی سامانه طبیب امکان ثبت و مدیریت حضور و غیاب اشخاص را خواهند داشت. لازم به ذکر است که معمولا اساتید به صورت آنلاین نسبت به ثبت حضور و غیاب فراگیران اقدام می کنند.
روتیشن
یکی از مهم ترین قسمت های سامانه جامع طبیب، بخش روتیشن می باشد. متقاضیان با مراجعه به این بخش می توانند نسبت به ثبت برنامه های چرخشی فراگیران اقدام نمایند. امکان ثبت روتیشن براساس رشته، سال تحصیلی، در بخش ها و بیمارستان های مختلف فراهم شده است. لازم به ذکر است که اساتید از طریق این بخش امکان ارزیابی فراگیران را پیدا می کنند. فراگیران نیز امکان ارزیابی اساتید خود را از طریق این بخش خواهند داشت.
ارتقا و ارزیابی ها
از مهم ترین قسمت های نظارتی سامانه طبیب، می توان به بخش ارتقا و ارزیابی ها اشاره نمود. افراد امکان ثبت زمان بندی آزمون ها و تعیین استاد هر آزمون را خواهند داشت. متقاضیان همچنین می توانند نسبت به بررسی ارزیابی ها براساس رشته، اساتید و فراگیران اقدام نمایند. لازم به ذکر است که امکان ارتقا و تغییر دوره فراگیران نیز از طریق این قسمت فراهم شده است.
گزارشات
متقاضیان با مراجعه به هریک از قسمت های نرم افزار طبیب کی توانند نسبت به مشاهده گزارش اختصاصی بخش مربوطه اقدام نمایند. با این حال امکان مشاهده تمامی گزارشات و آمار های سامانه طبیب از طریق بخش گزارشات فراهم شده است.
اطلاعیه ها
در راستای اطلاع رسانی به تمامی کاربران عضو سیستم طبیب، بخش اطلاعیه ها ایجاد شده است. متقاضیان با مراجعه به این بخش متناسب با نقش خود می توانند اطلاعیه ها، آیین نامه ها و مصوبات را مشاهده نمایند. لازم به ذکر است که امکان افزودن اطلاعیه جدید نیز از طریق این قسمت فراهم شده است.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره نحوه ورود و استفاده از امکانات سامانه طبیب دانشگاه علوم پزشکی پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ سامانه جامع طبیب در راستای ارائه خدمات الکترونیک به فراگیران و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی ایجاد شده است. اطلاعات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ داطلبان با وارد کردن کد ملی و کلمه عبور خود در سامانه طبیب، امکان ورود به این وبسایت را پیدا می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
✔️ از مهم ترین امکانات سامانه جامع طبیب می توان به لاگ بوک، اطلاعیه ها، گزارشات، کشیک ها، ارزیابی ها و ... اشاره نمود. اطلاعات بیشتر در متن مقاله آورده شده است.
برای مشاوره نحوه ورود و استفاده از امکانات سامانه طبیب دانشگاه علوم پزشکی
برای مشاوره نحوه ورود و استفاده از امکانات سامانه طبیب دانشگاه علوم پزشکی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©