زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان از سوی دانشگاه ها اطلاع رسانی شده که رعایت شرایط استفاده از خوابگاه مانند انتخاب واحدهای ترم تابستان یا اثبات نیازمندی به حضور در دانشگاه جهت نگارش پایان نامه و رساله ضرورت دارد. نحوه درخواست اتاق اینترنتی بوده که سامانه ثبت نام خوابگاه دانشگاه های سراسری، آزاد و سایر مراکز آموزشی متفاوت است.
برای مشاوره ثبت نام خوابگاه ترم تابستان
برای مشاوره ثبت نام خوابگاه ترم تابستان
برخی از دانشجویان تمایل به اخذ واحد در ترم تابستان داشته، اما به علت غیر بومی بودن برای سکونت در محل تحصیل دچار مشکل خواهند شد، به همین دلیل امکان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان فراهم شده، اما دانشجویان سوالاتی در خصوص زمان نام نویسی، نحوه و شرایط مطرح کرده اند. باید توجه داشت که هر دانشگاه بر اساس صلاحدید یک زمان خاص را برای ارائه خدمات در نظر گرفته و همچنین نحوه رزرو اتاق برای دانشجویان هر مرکز آموزشی تفاوت دارد. کسب اطلاعات در خصوص زمان حدودی و نحوه درخواست اتاق از طریق سامانه گلستان و دیگر سایت ها مفید می باشد.
ثبت نام خوابگاه ترم تابستان در یک بازه زمانی مشخص و غالبا به صورت اینترنتی صورت گرفته که در این مقاله ابتدا زمان و شرایط رزرو اتاق شرح داده خواهد شد. افراد با مطالعه مطلب در پیش رو اطلاعاتی در خصوص نحوه درخواست خوابگاه کسب کرده و با مراحل نام نویسی خوابگاه ترم تابستان دانشگاه های سراسری و آزاد آشنا خواهند گشت. در انتهای مقاله به شرح نکات مربوط به سکونت در خوابگاه در فصل تابستان پرداخته خواهد شد.
به منظور بررسی زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان، ابتدا باید در خصوص تاریخ آغاز این ترم اطلاعات کافی کسب نمود. به طور کلی باید بیان کرد که دانشگاه ها می توانند بر اساس وضعیت و شرایط، ترم تابستان را در یک تاریخ خاص آغاز نموده و قانونی برای شروع کلاس ها از یک زمان معین وجود ندارد. اغلب مراکز آموزشی زمان شروع را مرداد ماه دانسته، اما تاریخ دقیق آغاز ترم در هر دانشگاه تفاوت خواهد داشت.
دانشجویان دانشگاه های سراسری، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی و مراکز آموزشی غیر انتفاعی در صورت تمایل می توانند نسبت به انتخاب واحد برای ترم تابستان اقدام کرده که زمان انتخاب واحد و شروع کلاس ها در سایت دانشگاه درج خواهد شد. به منظور کسب اطلاعات در خصوص زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان نیز باید وارد سایت دانشگاه شده یا به سامانه اداره امور خوابگاه ها مراجعه کرد که برخی از مراکز مانند دانشگاه های علمی کاربردی و پیام نور خوابگاه ندارند. همچنین برخی از دانشگاه های غیر انتفاعی فاقد خوابگاه می باشند. زمانبندی ثبت نام در ترم تابستان و رزرو خوابگاه به شکل حدودی در جدول زیر آورده شده است.
زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان | ||
زمان ثبت نام در ترم تابستان | تاریخ شروع و پایان کلاس ها | زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان |
اواخر مرداد یا در طول تیر ماه | اوایل مرداد تا اواسط شهریور | اواخر خرداد یا اوایل تا آخر تیر ماه |
شایان ذکر است که در برخی از دانشگاه ها ترم تابستان از اواخر تیر آغاز شده، اما غالبا کلاس ها از مرداد ماه برگزار خواهد شد. زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان معمولا همزمان با اطلاع رسانی زمان انتخاب واحد اعلام شده و دانشجویان می توانند در همان بازه زمانی نام نویسی در ترم تابستان، نسبت به رزرو خوابگاه نیز اقدام نمایند. به طور معمول دانشجو باید واحدهای درسی را اخذ کرده تا واجد شرایط رزرو اتاق شود، بنابراین می توان پس از انتخاب واحد مراحل ثبت نام خوابگاه را طی نمود.
باید توضیح داد که دانشگاه ها یک اداره امور خوابگاه ها داشته که دانشجویان برای دریافت خدمات مربوطه به آن بخش از مرکز آموزشی مراجعه خواهند کرد. توصیه می شود افراد از خرداد تا اواخر تیر مدام به سایت اصلی دانشگاه و سامانه اداره خوابگاه ها مراجعه نموده تا در خصوص زمان و نحوه ثبت نام اطلاعات کسب کنند. زیرا برخی از مراکز آموزشی زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان را زودتر از سایرین اعلام نموده و به عنوان مثال یکی از روزهای اواخر خرداد را تاریخ آغاز نام نویسی و رزرو اتاق اعلام می نمایند.
کلاس های ترم تابستان به شکل فشرده برگزار شده و معمولا برای هر درس 6 الی 12 ساعت در هفته کلاس برگزار می شود. به همین دلیل دانشجویان غیر بومی ساکن مناطق نزدیک به شهر محل تحصیل، امکان رفت و آمد مکرر را نداشته و همچنین دانشجویانی که محل سکونت آنان با محل تحصیل فاصله زیادی دارد، با چالش مواجه خواهند شد. دانشگاه ها برای رفاه حال دانشجویان شرایط سکونت در خوابگاه در تابستان را فراهم کرده، اما باید بررسی نمود که شرایط بهره مندی از خدمات چیست؟
نحوه و شرایط ثبت نام خوابگاه ترم تابستان از طریق سایت اصلی دانشگاه یا سایت اداره خوابگاه ها اطلاع رسانی شده و در برخی از مواقع نیز اطلاعیه های مربوطه در سامانه رزرو اتاق درج خواهند شد. به طور کلی باید توضیح داد که دانشجویان در صورت ثبت نام در ترم تابستان، مجاز به رزرو خوابگاه نیز می باشند. با این حال هر دانشگاه شرایط خاصی برای ارائه خدمات در نظر گرفته که لیست قوانین کلی در زیر آورده شده است:
دانشجویان ابتدا باید در ترم تابستان ثبت نام کنند.
در بعضی از دانشگاه ها، اخذ برخی از واحدهای درسی مانند تنظیم خانواده فرد را واجد شرایط رزرو خوابگاه نخواهد نمود.
امکان دارد از دانشجویان خواسته شود تا حداقل تعداد واحد خاصی را اخذ کرده که در ادامه موفق به رزرو خوابگاه شوند.
قوانین حداقل و حداکثر واحد برای ترم تابستان تفاوت داشته که حداقل خاصی تعیین نشده، اما حداکثر واحد قابل اخذ در ترم تابستان 6 الی 8 واحد بوده که در برخی از مواقع دانشجویان می توانند 10 واحد اخذ نمایند.
افرادی که مشغول نگارش پایان نامه یا رساله بوده و برای تحقیق و پژوهش نیاز به خوابگاه دارند، معمولا موفق به رزرو خوابگاه شده، اما در برخی از مواقع باید دانشکده درخواست آنان را تایید کند.
اشخاص می بایست در همان زمان در نظر گرفته شده درخواست خوابگاه را ثبت کرده، زیرا در غیر این صورت موفق به رزرو نخواهند گشت.
اگر افراد خوابگاه رزرو نموده، اما برای تحویل گرفتن اتاق اقدام نکنند، رزرو آنان لغو خواهد شد که قوانین هر دانشگاه در این خصوص تا حدودی تفاوت داشته و هر مرکز بازه زمانی خاصی را برای تحویل اتاق در نظر خواهد گرفت.
افراد می بایست خوابگاه را در زمان تعیین شده ترک کرده، زیرا مسئولین باید تعمیرات انجام داده یا سمپاشی کرده تا خوابگاه برای سال تحصیلی جدید آماده شود.
دانشجویان بومی مجاز به رزرو خوابگاه نبوده، اما دانشجویان مقاطع مختلف از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می توانند برای ثبت نام خوابگاه ترم تابستان اقدام کنند.
کارآموزان و دستیاران می توانند درخواست رزرو خوابگاه برای ترم تابستان را ثبت نمایند.
دانشجویان می بایست اجاره خوابگاه نیمسال دوم را پرداخت کرده و بدهی نداشته باشند.
هزینه یا اجاره خوابگاه ها بر اساس تعرفه صندوق رفاه دانشجویان برآورد خواهد شد.
معمولا افراد امکان انصراف از رزرو را نداشته و هزینه پرداختی، استرداد داده نمی شود.
برخی از دانشگاه ها تنها به دانشجویان یک مقطع تحصیلی خاص اجازه سکونت در خوابگاه در فصل تابستان را خواهند داد.
ممکن است به دانشجویانی که درخواست افزایش سنوات داده و تحصیل آنان بیشتر از حد مجاز طول کشیده است، خوابگاه تعلق نگیرد.
دانشجویان باید توجه داشته باشند که شرکت در کلاس ها در ترم تابستان دانشگاه های دولتی یا غیر دولتی شهریه داشته و همچنین رزرو خوابگاه هزینه در بر دارد. رعایت قوانین و مقررات خوابگاه الزامی بوده و به عنوان مثال اشخاص می بایست با توجه به ساعت ورود و خروج، برای رفت و آمد خود برنامه ریزی کنند. توصیه می کنیم داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ترم تابستان مجازی مقاله زیر را نیز مطالعه نمایند.
در ارتباط با نحوه ثبت نام خوابگاه ترم تابستان می بایست بیان کرد که شیوه نام نویسی و درخواست خوابگاه از هر دانشگاه بر اساس شرایط متفاوت به حساب آمده و در حقیقت افراد می بایست مراحل را از طریق ورود به سایت مرکز آموزشی و مطالعه اطلاعیه، جویا شوند. در گذشته افراد به شکل حضوری برای رزرو خوابگاه اقدام کرده، اما در حال حاضر اغلب دانشگاه ها شرایط رزرو آنلاین اتاق را فراهم نموده اند.
به منظور ثبت نام خوابگاه ترم تابستان ابتدا باید اطلاعاتی در خصوص سامانه رزرو کسب کرد. سایت درخواست اتاق برای ترم تابستان، همان سامانه رزرو خوابگاه برای سایر ترم های تحصیلی بوده و تفاوتی نداشته، اما باید اشاره نمود که هر دانشگاه دولتی یا غیر دولتی از طریق یک سایت خاص به دانشجویان خدمات ارائه می دهد. به عنوان مثال دانشگاه های سراسری خدمات رزرو را از طریق سامانه گلستان ارائه داده و نام سایت مربوط به ثبت نام خوابگاه دانشگاه آزاد نیز آموزشیار است.
به منظور رزرو خوابگاه برای ترم تابستان ابتدا باید انتخاب واحد را انجام داده یا مدارک دال بر نگارش پایان نامه و رساله را جهت ارائه آماده کرده تا موفق به ثبت نام شد، زیرا خوابگاه به هر فردی تعلق نخواهد گرفت. جهت رفاه حال دانشجویان لیست مراحل رزرو خوابگاه دانشگاه های سراسری، آزاد، غیر انتفاعی و پردیس خودگردان به شکل کلی در بخش زیر آورده شده است:
ورود به سایت اصلی دانشگاه یا اداره خوابگاه ها و مشاهده اطلاعیه خوابگاه تابستان
بررسی زمان و نحوه ثبت نام خوابگاه ترم تابستان
ورود به سامانه رزرو خوابگاه
درج اطلاعات ورود به حساب کاربری در سایت مربوطه
مراجعه به قسمت خوابگاه و تکمیل فرم های هویتی با اطلاعات لازم
انتخاب اتاق و ثبت درخواست رزرو
پرداخت هزینه ها و رزرو نهایی که ممکن است اشخاص برای پرداخت هزینه به یک سایت دیگر مانند صندوق رفاه دانشجویان ارجاع داده شوند.
باید اشاره کرد که دانشگاه های علمی کاربردی و پیام نور فاقد خوابگاه بوده و افراد می توانند برای اجاره پانسیون یا خوابگاه غیر دولتی اقدام نمایند. اشخاصی که موفق به ثبت نام خوابگاه ترم تابستان نشده اند نیز امکان اجاره خوابگاه های آزاد و غیر دولتی یا اتاق هایی که به دانشگاه وابسته نمی باشند را داشته، اما باید توضیح داد که هزینه اسکان در خوابگاه مرکز آموزشی کمتر است. برآورد هزینه ثبت نام خوابگاه ترم تابستان توسط کارشناسان مراکز آموزشی صورت گرفته و افراد می توانند مبالغ لازم را به شکل اینترنتی پرداخت نمایند.
اغلب دانشگاه های سراسری برای ارائه خدمات آموزشی و رفاهی به دانشجویان از سامانه گلستان استفاده می کنند. به همین دلیل در خصوص زمان و نحوه ثبت نام خوابگاه ترم تابستان دانشگاه های سراسری، می توان توضیح داد که دانشجویان در صورت ورود به سامانه گلستان موفق به رزرو اتاق خواهند شد. اما زمان رزرو غالبا در سایت اصلی دانشگاه یا اداره خوابگاه ها اعلام می شود.
افراد پس از اعلام زمان ثبت نام خوابگاه ترم تابستان و انتخاب واحد، می توانند نشانی سامانه گلستان دانشگاه خود را در مرورگر جستجو کرده و در ادامه نام کاربری و رمز عبور را در فرم تایپ نمایند. اشخاص سپس باید مانند تصویر مندرج در زیر، روی ورود کلیک کنند. سامانه گلستان به کاربر مهمان خدمات ارائه نداده و به همین دلیل ورود به حساب فردی ضرورت دارد.
در مرحله بعدی می توان روی خوابگاه در بخش دانشجویی کلیک کرده و سپس اطلاعات و درخواست ها را مورد انتخاب قرار داد. حالا متقاضیان باید روی عملیات درخواست خوابگاه کلیک نمایند.
در ادامه باید هر یک از فرم های موجود را انتخاب کرده و تکمیل نمود.
تصویر فرم اطلاعات خوابگاهی در زیر آورده شده که پس از تکمیل آن، نیاز به کلیک بر روی اعمال تغییرات است. معمولا افرادی که حداقل یک بار در گذشته نسبت به رزرو خوابگاه اقدام کرده اند، نیاز به تکمیل مجدد این فرم ندارند.
فرم مدارک مورد نیاز حاوی لیستی از مدارک لازم بوده که برای مثال برخی از اشخاص جهت رزرو خوابگاه نیاز به ارائه معرفی نامه خواهند داشت. متقاضیان پس از ورود به صفحه زیر باید روی ارسال کلیک کرده تا موفق به بارگذاری تصویر مدرک مورد نظر شوند.
حالا باید گزینه درخواست خوابگاه را فعال کرده و روی اعمال تغییرات کلیک نمود.
در مرحله بعدی امکان انتخاب درخواست اتاق برای مشاهده لیست موارد، فراهم خواهد شد. در صورت خالی بودن لیست اتاق ها، ظرفیت تکمیل شده یا شخص واجد شرایط رزرو نمی باشد. به همین دلیل در صورت بروز این مشکل می بایست با اداره امور خوابگاه ها تماس حاصل کرد.
افراد پس از انتخاب اتاق می توانند از طریق ورود به بخش پرداخت هزینه و ودیعه برای پرداخت هزینه اقدام نمایند.
حالا باید روی مشاهده وضعیت بدهی کلیک کرده تا ابتدا از میزان بدهی با خبر شده و سپس از طریق انتخاب آیکون بانک، نسبت به پرداخت مبلغ لازم اقدام نمود.
لازم به ذکر است که برخی از دانشگاه ها امکان انتخاب خوابگاه گروهی را فراهم کرده که در این صورت پس از ورود به گلستان باید گزینه مربوطه را انتخاب نمود.
در ادامه شرایط تعریف گروه و رزرو فراهم خواهد شد.
شایان ذکر است که غالبا دانشجویان دانشگاه های دولتی که به شکل روزانه مشغول تحصیل می باشند، برای پرداخت هزینه خوابگاه به سایت صندوق رفاه دانشجویان ارجاع داده شده که به عنوان مثال نشانی سایت صندوق مربوط به وزارت علوم swf.ir است. افراد می بایست برای کسب اطلاعات دقیق در خصوص مراحل، اطلاعیه انتشار یافته از سوی دانشگاه را بررسی نمایند.
دانشگاه آزاد در شهرهای متفاوت ایران شعبه یا واحد داشته که برخی از شعب آن فاقد خوابگاه بوده اما برخی از موارد نیز خوابگاه داشته و امکان رزرو اتاق برای دانشجویان آن شعب فراهم می باشد. در ارتباط با زمان و نحوه ثبت نام خوابگاه ترم تابستان دانشگاه آزاد باید بیان کرد که اطلاعیه های مربوط به زمانبندی در سایت واحدهای فعال در استان های متفاوت درج خواهد شد. نحوه نام نویسی برای کلیه افراد مشغول تحصیل در واحدهای دانشگاه آزاد یکسان بوده و مراحل از طریق ورود به آموزشیار طی خواهند شد.
آموزشیار نام سامانه آموزشی دانشگاه آزاد است که خدمات انتخاب واحد نیز از طریق آن ارائه می شود. افراد برای ورود به سایت آموزشیار لازم است نشانی edu.iau.ac.ir را در مرورگر جستجو کرده و در ادامه روی گزینه ورود مربوط به دانشجویان کلیک نمایند.
در مرحله بعدی نیاز به تکمیل فرم ورود به حساب کاربری می باشد.
حالا اشخاص باید روی ثبت نام تکی در بخش مدیریت امور خوابگاه ها کلیک نمایند که دانشجویان مهمان امکان انتخاب گزینه مربوط به مهمانان را دارند.
در ادامه می بایست به تعیین نیمسال پرداخته و روی سه نقطه روبروی مکان جهت انتخاب محل اسکان کلیک کرد. در اغلب مواقع نیمسال به شکل پیشفرض انتخاب شده و نیاز به اعمال تغییرات نمی باشد.
حالا می توان برای جستجوی مکان اقدام کرد که امکان جستجو بدون تکمیل فرم جستجو نیز وجود دارد. اشخاص پس از نمایش داده شدن نتایج باید یکی از اتاق ها را انتخاب نمایند.
در ادامه امکان ثبت تقاضا فراهم می شود.
هر گاه کارشناس خوابگاه درخواست را تایید کند، می توان برای پرداخت هزینه آنلاین اقدام کرد.
اگر ثبت نام خوابگاه ترم تابستان دانشگاه آزاد توسط کارشناسان تایید نشود، نام نویسی به ثبت نهایی نرسیده و رزرو انجام نخواهد شد. به همین دلیل دانشجویان می بایست در صورت عدم تایید تقاضا با کارشناس تماس حاصل کرده و مشکل را جویا شوند. شایان ذکر است که برخی از واحدهای دانشگاه آزاد از نودانشجویان غیر بومی خواسته تا برای اولین رزرو خوابگاه، به شکل حضوری به مرکز آموزشی مراجعه کنند اما غالبا دانشجویان متقاضی خوابگاه ترم تابستان در گذشته 1 یا 2 بار اتاق رزرو نموده و نیاز به مراجعه حضوری نخواهند داشت.
دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مجاز به ثبت نام خوابگاه ترم تابستان بوده که معمولا دانشجویان مقاطع بالاتر با هدف تحقیق و پژوهش نسبت به درخواست خوابگاه و انتخاب اتاق اقدام می نمایند. دانشجویان کارشناسی در اغلب مواقع 6 الی 10 واحد در ترم تابستان اخذ کرده تا عقب ماندن خود را جبران نموده یا زودتر از سایر همکلاسی ها فارغ التحصیل شوند.
یکی از سوالات افراد پس از ثبت نام خوابگاه ترم تابستان، این است که وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه چه می باشد؟ به طور کلی باید توضیح داد که اشخاص به همان وسایل مورد نیاز جهت زندگی در خوابگاه در سایر ترم ها نیاز پیدا کرده، اما به علت گرم تر بودن هوا در تابستان، باید برخی از وسایل مربوط به فصل گرما را نیز همراه داشت. در ادامه لیستی از مهم ترین وسایل لازم آمده است.
نوع وسیله | جزئیات |
پوشاک | لباس خنک برای دانشگاه و داخل خوابگاه، لباس شنا، کفش و جوراب، دمپایی، چوب لباسی، بند رخت و گیره |
وسایل خواب | ملحفه، پتو، بالشت، روبالشتی |
لوازم آرایشی بهداشتی | مسواک و خمیر دندان، پودر لباسشویی، لگن، شانه و ناخن گیر، لوازم آرایشی و آینه، چسب زخم و قرص |
لوازم مربوط به سرویس بهداشتی و حمام | حوله حمام، شامپو و صابون، دستمال کاغذی |
وسایل آشپزخانه | بشقاب، قاشق و چنگال، قابلمه و ماهی تابه، کتری و قوری، سفره، لیوان، دستمال آشپزخانه |
مواد خوراکی | قند، چای، قهوه، نبات، روغن، رب گوجه فرنگی، برنج، گوشت و مرغ، تن ماهی و سایر موارد لازم |
وسایل برقی | تلفن همراه، لپ تاپ، هندزفری و شارژر، پاور بانک، سه راهی برق و سایر موارد مورد نیاز |
لوازم تحریر | مداد و خودکار، دفتر و کاغذ، کتب درسی |
مدارک | مدارک هویتی، کارت بانکی، مدارک لازم برای ارائه به دانشگاه |
توصیه می شود افراد پس از ثبت نام خوابگاه ترم تابستان با اداره خوابگاه ها تماس گرفته و امکانات اتاق را جویا گردند. برخی از خوابگاه ها تشک داشته و دانشجو نیاز به تهیه تشک ندارد، اما برخی دیگر از دانشجو خواسته تا برای خرید تشک اقدام کند. کسب اطلاعات در خصوص قوانین سکونت در خوابگاه و ساعت ورود و خروج نیز حائز اهمیت است.
در خصوص مشاوره ثبت نام خوابگاه ترم تابستان و نحوه نام نویسی، باید توضیح داد که عدم تکمیل فرم نام نویسی در زمان تعیین شده برای رزرو خوابگاه، به معنای عدم نیاز به اتاق بوده و در ادامه به فرد اجازه رزرو داده نخواهد شد. مراحل ثبت نام به شکل اینترنتی طی شده که افراد می بایست تمامی مراحل را به ترتیب و به شکل دقیق طی نمایند، زیرا نام نویسی ناقص ثبت نخواهد شد.
برخی از دانشگاه ها در ترم تابستان غذا توزیع نکرده و برخی دیگر نیز تنها به دانشجویان روزانه غیر سنواتی غذا خواهند فروخت. ممکن است برخی از مراکز آموزشی برای کلیه دانشجویان ساکن خوابگاه غذا توزیع کرده، اما باید توجه داشت که هزینه غذای ارائه شده در ترم تابستان بیشتر بوده، زیرا یارانه به آن تعلق نمی گیرد.
باید بیان کرد که گاهی اوقات افراد برای ثبت نام خوابگاه ترم تابستان نیاز به ارائه مدارک خاصی از جمله معرفی نامه دریافتی از معاونت دانشجویی دانشگاه دارند. لیست مدارک لازم بر اساس شرایط هر فرد تعیین شده اما به طور کلی باید اظهار داشت که ثبت اطلاعات هویتی در سامانه رزرو خوابگاه مانند گلستان ضروری است. بنابراین لیست مدارک و اطلاعات لازم را می توان شامل اطلاعات هویتی، معرفی نامه دریافتی از معاونت، اطلاعات اتاق و محل اسکان مورد نظر، کارت بانکی برای پرداخت هزینه دانست. ممکن است از اشخاص درخواست ارائه اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی، عکس پرسنلی، فرم تعهد محضری و فیش واریزی هزینه گردد که جزئیات کامل از سوی سایت دانشگاه ها اطلاع رسانی خواهد شد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص ثبت نام خوابگاه ترم تابستان را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️زمان نام نویسی از سوی دانشگاه ها اطلاع رسانی شده و معمولا پس از انتخاب واحد می توان نسبت به رزرو خوابگاه اقدام کرد. جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️افراد می بایست واحدهای ترم تابستان را انتخاب کرده یا مشغول نگارش پایان نامه یا رساله بوده تا موفق به ثبت نام شوند که لیست شرایط در مقاله آمده است.
✔️متقاضیان می بایست وارد سامانه رزرو خوابگاه شده و سپس فرم ها را با اطلاعات لازم تکمیل نمایند. راهنمای تصویری برای دانشگاه های سراسری و آزاد در مقاله آمده است.
برای مشاوره ثبت نام خوابگاه ترم تابستان
برای مشاوره ثبت نام خوابگاه ترم تابستان
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©