داوطلبان با انتخاب رشته سینما هنرستان از پایه دهم می بایست در یکی از هنرستان های معتبر سراسر کشور ادامه تحصیل دهند. افرادی که شرایط ورود به رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای را داشته باشند، می بایست از لیست دروس این رشته هنری مطلع شوند. درآمد مشاغل مرتبط با صنعت سینما با توجه به نوع شغل، مهارت، قابلیت ها و سوابق افراد تعیین می شود. هنرستان های متعددی در سراسر کشور امکان تحصیل در رشته سینما را فراهم می کنند.
برای مشاوره رشته سینما در هنرستان
برای مشاوره رشته سینما در هنرستان
یکی از دغدغه های داوطلبانی که به مشاغل مرتبط با سینما علاقه وافری داشته، اطلاع از چگونگی تحصیل در رشته سینما می باشد. متقاضیان با انتخاب رشته سینما در هنرستان، می توانند نسبت به ادامه تحصیل در یکی از هنرستان های معتبر دارای رشته سینما اقدام کنند. با این حال داوطلبان برای تحصیل در رشته سینما هنرستان باید از شرایط و صلاحیت های لازم برخوردار باشند.
یکی از مهم ترین اهداف تحصیل در رشته های مختلف، کسب درآمد می باشد. بنابراین متقاضیان باید با میزان درآمد رشته سینما در هنرستان آشنا شوند. افراد همچنین می بایست از شهریه تحصیل در رشته سینما نیز مطلع گردند. بنابراین در ادامه مقاله اشخاص با درآمد رشته سینما در هنرستان آشنا شده و اطلاعات مناسبی را در مورد شهریه هنرستان های دارای رشته سینما کسب می کنند.
امروزه همه افراد به دنبال تحصیل در رشته های مهندسی و پزشکی نمی باشند. برخی افراد به تحصیل در رشته های هنری علاقه خاصی داشته تا در یکی از مشاغل هنری مشغول به کار شوند. با توجه به پیشرفت صنعت سینما، رشته های دانشگاهی مرتبط با سینما علاقه مندان خاص خود را دارد. به همین دلیل یکی از دغدغه های افرادی که قصد تحصیل در رشته های مرتبط با سینما را داشته باشند، آشنایی با این رشته پرطرفدار می باشد.
امکان تحصیل در رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای فراهم شده است. داوطلبان با انتخاب رشته پایه نهم و انتخاب رشته سینما هنرستان می توانند از پایه دهم در یکی از هنرستان های معتبر سراسر کشور ادامه تحصیل دهند. لازم به ذکر است که امکان تحصیل در دانشگاه های فنی حرفه ای ارائه دهنده رشته سینما نیز وجود دارد. بنابراین معرفی رشته سینما در هنرستان بدین صورت بوده که هدف این رشته تحصیلی آمادگی مهارت آموزان برای ورود به بخش های مختلف صنعت سینما می باشد. مهارت آموزان باید روحیه هنری داشته و به علومی نظیر ادبیات، تاریخ و سایر رشته های هنری آشنا باشند. اشخاص در صورتی امکان موفقیت در رشته سینما را داشته که از ذوق هنری بالایی برخوردار باشند.
صرفا داشتن علاقه برای موفقیت در رشته سینما به هیچ عنوان کافی نمی باشد. داوطلبانی که قصد تحصیل در رشته سینما هنرستان را داشته باشند، باید از توانایی لازم برای موفقیت در این رشته برخوردار باشند. از قابلیت های لازم برای تحصیل در رشته سینما می توان به اطلاعات عمومی بالا، تسلط به ادبیات فارسی، قدرت تخیل بالا، مطالعه مستمر و قدرت مدیریت بالا اشاره نمود.
رشته سینما یکی از رشته های هنری پرطرفدار می باشد. افراد با انتخاب رشته سینما هنرستان می توانند از پایه دهم در یکی از هنرستان های معتبر ادامه تحصیل دهند. با این حال داوطلبان باید از شرایط و صلاحیت های لازم برای انتخاب رشته سینما هنرستان برخوردار باشند. شرایط انتخاب رشته سینما هنرستان شامل امتیاز هدایت تحصیلی، معدل لازم برای رشته سینما و موارد دیگری می باشد. در ادامه برخی از مهم ترین شرایط ورود به رشته سینما در هنرستان معرفی شده است.
داوطلبان باید در هدایت تحصیلی و آزمون های مشاوره تحصیلی نتیجه لازم را کسب نمایند.
مجموع سه نمره دروس ریاضی، تجربی و حرفه و فن خرداد یا شهریور متقاضیان در سه پایه متوسطه اول، بدون محاسبه ضریب، کمتر از ۳۰ نباشد.
داوطلبان باید در درس ریاضی 1 حداقل نمره 10 را کسب نمایند.
مجموع دروس مرتبط با رشته سینما در مقطع اول متوسطه باید حداقل ۱۲۰ باشد.
معدل داوطلبان متقاضی تحصیل در رشته سینما در هنرستان نباید کمتر از ۱۲ باشد.
رشته سینما در برخی هنرستان های خاص ارائه می شود. بنابراین متقاضیان پیش از انتخاب رشته سینما هنرستان مد نظر خود باید نسبت به بررسی شرایط و صلاحیت های لازم برای ورود به هنرستان از قبیل معدل لازم برای رشته سینما اقدام کنند. لازم به ذکر است که برخی از هنرستان های خاص برای پذیرش دانش آموزان در رشته سینما نسبت به برگزاری آزمون ورودی اقدام می کند. متقاضیانی که قصد انتخاب رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای را داشته باشند، باید با لیست دروس این رشته هنری آشنا شوند. بنابراین در ادامه مقاله لیست دروس رشته سینما هنرستان معرفی شده است.
همانطور که اشاره شد، همه محصلین به دنبال تحصیل در رشته های مهندسی و پزشکی نبوده و برخی افراد به دنبال تحصیل در رشته های هنری مختلف می باشند. یکی از رشته های هنری پر متقاضی، رشته سینما می باشد. داوطلبان از پایه دهم امکان تحصیل در هریک از رشته های هنرستان فنی و حرفه ای همچون رشته سینما را خواهند داشت. با این حال یکی از دغدغه های متقاضیان تحصیل در رشته سینما هنرستان، آشنایی با دروس این رشته هنری می باشد. بنابراین در ادامه لیست دروس رشته سینما در هنرستان معرفی شده است.
لیست دروس رشته سینما در هنرستان | |
دروس رشته سینما پایه دهم | تعلیمات دینی ۱، عربی زبان قرآن ۱، فارسی ۱، زبانهای خارجی، جغرافیا عمومی و استانشناسی، تربیت بدنی ۱، ریاضی ۱، فیزیک، شیمی، زیستشناسی، طراحی ۱، تاریخ سینما، عکاسی ۱، کارگاه نگارش ۱، مبانی هنرهای تجسمی |
دروس رشته سینما پایه یازدهم | تعلیمات دینی ۲، عربی زبان قرآن ۲، فارسی ۲، زبانهای خارجی، تربیت بدنی ۲، علوم اجتماعی، انسان و محیط زیست، درسهای انتخابی (هنر، تفکر و سواد رسانهای)، شیمی، درسهای انتخابی (کاربرد فناوریهای نوین،مدیریت تولید)، فن سینما ۱، کارگاه نوآوری و کارآفرینی، کارگاه نگارش ۲، تاریخ هنر جهان، آشنایی با موسیقی |
دروس رشته سینما پایه دوازدهم | تعلیمات دینی ۳، عربی زبان قرآن ۳، فارسی ۳، تاریخ معاصر، تربیت بدنی ۳، سلامت و بهداشت، مدیریت خانواده و سبک زندگی، آمادگی دفاعی، تاریخ هنر ایران، اخلاق حرفهای، مبانی زیبا شناسی و درک تصویر، تحلیل فیلم، فن سینما ۲، کارآموزی |
مطابق دروس معرفی شده درجدول فوق، داوطلبان در هنرستان می بایست دروس متعددی را مطالعه نمایند. هدف اصلی دروس رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای، آمادگی فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار مرتبط با صنعت سینما می باشد. متقاضیان همچنین امکان ادامه تحصیل در دانشگاه را نیز داشته تا در یکی از گرایش های مرتبط با این رشته تحصیلی ادامه تحصیل دهند.
صنعت سینما در سالیان اخیر همواره رشد و توسعه زیادی را تجربه نموده است. به همین دلیل رشته سینما یکی از رشته های هنری پرطرفدار محسوب شده که خواهان زیادی دارد. متقاضیان واجد شرایط با انتخاب رشته سینما هنرستان می توانند در یکی از هنرستان های معتبر سراسر کشور مشغول به تحصیل شوند. با این حال یکی از مواردی که برای متقاضیان اهمیت بالایی داشته، اطلاع از شرایط شغلی و میزان درامد این رشته هنری می باشد. بنابراین در ادامه در خصوص اینکه آیا رشته سینما از جمله پر درآمدترین رشته های فنی حرفه ای است یا خیر، توضیح داده شده است.
صرف تحصیل در رشته سینما برای ورود به بازار کار این رشته هنری کافی نمی باشد. متقاضیان باید در طول دوران تحصیل خود همواره نسبت به افزایش دانش و مهارت خود اقدام کنند. چرا که امروزه مخاطبان سینما از دانش و اطلاعات کافی در مورد این صنعت برخوردار می باشند. متقاضیان بعد از فارغ التحصیلی می توانند در تولیدات سینما و تلویزیون همکاری نموده و یا با شرکت های مختلف در زمینه تبلیغات همکاری نمایند. افراد همچنین در صورت برخورداری از سرمایه لازم، می توانند نسبت به تاسیس مرکز تخصصی آموزش سینما اقدام نمایند.
با توجه به زمینه های شغلی متعدد رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای، تعیین دقیق درآمد رشته سینما امکان پذیر نمی باشد. درآمد مشاغل مرتبط با صنعت سینما با توجه به نوع شغل، مهارت قابلیت ها و سوابق افراد تعیین می شود. معمولا مشاغلی نظیر کارگردانی و تدوین با توجه به گستردگی مشاغل این رشته، درآمد بیشتری را برای افراد به دنبال دارد. با این حال کسب درآمد بالا از دیگر مشاغل مرتبط با سینما نیز فراهم می باشد.
داوطلبان علاقه مند به کسب مشاغل مرتبط با سینما، میتوانند نسبت به انتخاب رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای اقدام نمایند. افرادی که از شرایط انتخاب رشته سینما برخوردار باشند، می توانند در یکی از هنرستان های معتبر سراسر کشور این رشته هنری را تحصیل نمایند. با این حال یکی از مواردی که برای متقاضیان اهمیت بالایی داشته، اطلاع از چگونگی دریافت کتاب های درسی رشته سینما در هنرستان می باشد. چرا که افراد با مطالعه این منابع می توانند اطلاعات کافی را در مورد این رشته پرطرفدار کسب نموده و با علم و آگاهی کافی جهت انتخاب این رشته اقدام نمایند.
پیش از این لیست دروس رشته سینما در مقاطع مختلف هنرستان معرفی گردید. بنابراین در ادامه روش های دریافت کتاب های درسی رشته سینما هنرستان توضیح داده شده است. یکی از روش های دریافت کتاب های درسی رشته سینما هنرستان، ثبت نام در سامانه کتاب های درسی هنرستان می باشد. بنابراین کلیه افرادی که رشته سینما را برای ادامه تحصیل در هنرستان انتخاب نمایند، امکان دریافت کتاب های درسی خود را بدین طریق خواهند داشت.
لازم به ذکر است که امکان دریافت منابع درسی رشته سینما در هنرستان از طریق وبسایت های دانلود کتاب درسی این شاخه تحصیلی نیز فراهم شده است. با این حال بسیاری از این وبسایت ها امکان دریافت کتاب های درسی رشته سینما را با پرداخت هزینه مشخصی فراهم کرده اند. متقاضیان با دریافت منابع درسی رشته سینما در هنرستان بیشتر با این رشته هنری آشنا می شوند.
امروزه هزینه های تحصیلی نسبت به گذشته افزایش داشته و بسیاری از خانواده ها را با مشکلاتی مواجه نموده است. به همین دلیل کلیه افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته های مختلف را داشته باشند، باید با شهریه رشته خود نیز آشنا شوند. رشته سینما نیز یکی از رشته های پرطرفدار هنری محسوب شده که علاقه مندان بسیاری دارد.
متقاضیان با انتخاب رشته سینما شاخه تحصیلی هنرستان می توانند در یکی از مدارس معتبر. مشغول به تحصیل شوند. با این حال یکی از مواردی که برای متقاضیان اهمیت بالایی داشته، اطلاع از هزینه رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای می باشد. بنابراین در ادامه میزان شهریه رشته سینما در هنرستان شرح شده است. هنرستان های دولتی حق دریافت هیچگونه شهریه از دانش آموزان را نخواهند داشت. بنابراین متقاضیان علاقه مند به تحصیل در رشته سینما امکان تحصیل در هنرستان های دولتی ارائه دهنده این رشته را بدون پرداخت شهریه خواهند داشت.
با این حال افراد می توانند نسبت به تحصیل در هنرستان های غیر دولتی نیز اقدام نمایند. شهریه تحصیل رشته سینما در هنرستان های غیر دولتی نیز متناسب با کیفیت هنرستان مربوطه تعیین شده و بین ۱۰ تا ۸۰ میلیون تومان می باشد. بنابراین متقاضیان علاقه مند به تحصیل در رشته سینما هنرستان های غیر دولتی باید آمادگی پرداخت شهریه این مدارس را داشته باشند.
همانطور که اشاره شد، رشته سینما یکی از رشته های هنری پرمتقاضی محسوب می شود. افراد علاقه مند به کسب مشاغل مرتبط با صنعت سینما می توانند در شاخه تحصیلی هنرستان، رشته سینما را برای ادامه تحصیل خود انتخاب نمایند. هنرستان های متعددی در سراسر کشور وجود داشته که امکان تحصیل در رشته سینما را فراهم نموده اند. بنابراین یکی از مواردی که برای متقاضیان اهمیت بالایی داشته، اطلاع از هنرستان های دارای رشته سینما در سراسر کشور می باشد. بنابراین در ادامه لیست هنرستان های دارای رشته سینما معرفی شده است.
لیست هنرستان های دارای رشته سینما | |
رشته سینما در هنرستان تهران | هنرستان هنرهای زیبای دختران تهران، هنرستان هنرهای زیبای پسران تهران، کانون سینماگران جوان (پسرانه)- تهران، هنرستان سوره (دخترانه)- تهران |
رشته سینما در هنرستان شیراز | هنرستان هنرهای زیبای پسران شیراز |
رشته سینما در هنرستان کرج | هنرستان هنرهای زیبای پسران کرج |
رشته سینما در هنرستان اصفهان | هنرستان هنرهای زیبای دختران اصفهان |
رشته سینما در هنرستان ارومیه | هنرستان هنرهای زیبای پسران ارومیه |
رشته سینما در هنرستان اهواز | هنرستان هنرهای زیبای پسران اهواز |
رشته سینما در هنرستان سنندج | هنرستان هنرهای زیبای پسران سنندج |
رشته سینما در هنرستان زنجان | هنرستان هنرهای زیبای پسران زنجان |
رشته سینما در هنرستان کرمان | هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان |
رشته سینما در هنرستان کرمانشاه | هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمانشاه، هنرستان هنرهای زیبای دختران کرمانشاه |
رشته سینما در هنرستان یاسوج | هنرستان هنرهای زیبای دختران یاسوج |
رشته سینما در هنرستان رشت | هنرستان هنرهای زیبای دختران رشت |
رشته سینما در هنرستان اراک | هنرستان هنرهای زیبای پسران اراک |
رشته سینما در هنرستان یزد | هنرستان هنرهای زیبای پسران یزد |
متقاضیان در صورتی امکان تحصیل در رشته سینما در هنرستان فنی حرفه ای را داشته که از شرایط و صلاحیت های لازم برای تحصیل در هنرستان مربوطه برخوردار باشند. لازم به ذکر است که برخی هنرستان ها در راستای پذیرش دانش آموزان متقاضی تحصیل در رشته سینما، آزمون ورودی تعیین صلاحیت برگزار می کنند. در مجموع داوطلبان با اطلاع از لیست هنرستان های ارائه دهنده رشته سینما می توانند در نزدیک ترین هنرستان محل سکونت خود این رشته هنری را برای ادامه تحصیل خود انتخاب نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص رشته سینما در هنرستان را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️شرایط ورود به رشته سینما در هنرستان شامل امتیاز هدایت تحصیلی، معدل لازم برای رشته سینما و موارد دیگری می باشد. اطلاعات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️درآمد مشاغل مرتبط با صنعت سینما با توجه به نوع شغل، مهارت، قابلیت ها و سوابق داوطلبان تعیین می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
✔️شهریه رشته سینما در هنرستان متناسب با دولتی و غیر دولتی بودن هنرستان و کیفیت آموزش مرکز آموزشی تعیین می شود. اطلاعات بیشتر در متن مقاله آورده شده است.
برای مشاوره رشته سینما در هنرستان
برای مشاوره رشته سینما در هنرستان
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©