در پاسخ به پرسش آزمون آیلتس کامپیوتری چیست باید گفت که آزمون آیلتس که یکی از معتبرترین آزمون های زبان در سطح دنیا به شمار می رود، به دو صورت کامپیوتری و کاغذی برگزار می شود. متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس می توانند این آزمون را به صورت کامپیوتری CD انجام داده و پاسخ آزمون را سریع تر دریافت نمایند.
برای مشاوره ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری
برای مشاوره ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری
تحصیل در خارج از کشور متقاضیان زیادی داشته که این افراد به دنبال راهی برای مهاجرت هستند. یکی از مدارک مهم برای مهاجرت، داشتن مدرک زبان است که در همین راستا آزمون های مختلفی برای اعطای این مدرک برگزار می شود. آزمون آیلتس از پرمتقاضی ترین آزمون های زبان در سراسر دنیا به شمار می رود که هر ساله بالغ بر 3 میلیون نفر در این آزمون شرکت می کنند.
آزمون آیلتس شامل دو گونه آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال است. معمولا افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند در آیلتس آکادمیک و افرادی که قصد مهاجرت کاری و تجاری را دارند، در آیلتس جنرال شرکت می کنند. شیوه برگزاری این آزمون به دو صورت کاغذی و کامپیوتری می باشد. در ادامه به پاسخ پرسش آزمون آیلتس کامپیوتری چیست؟، زمان ثبت نام CD و همچنین تاریخ برگزاری این آزمون پرداخته شده است.
مهاجرت به خارج از کشور دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. ازجمله دلایلی که سبب مهاجرت افراد می شود، ادامه تحصیل و یا کار در دیگر کشورها می باشد. دانشجویان بسیاری در سراسر کشور مایل به ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند که داشتن مدرک زبان برای این افراد الزامی باشد. مدرک آیلتس به عنوان یکی از معتبرترین مدارک زبان در بسیاری از آکادمی های جهان مورد پذیرش قرار می گیرد.
آزمون آیلتس در گذشته به صورت کاغذی برگزار شده و داوطلبان می بایست در جلسه آزمون، پاسخ های خود را در برگه کاغذی وارد می کردند. اما اکنون امکان برگزاری این آزمون به صورت کامپیوتری نیز فراهم شده است. افراد ممکن است با این سوال مواجه شوند که آزمون کامپیوتری آیلتس چگونه است؟ که در ادامه توضیحات بیشتری در این خصوص ارائه شده است.
شرکت در آزمون آیلتس کامپیوتری به صورت حضوری در مراکز برگزاری آزمون امکان پذیر می باشد. آزمون آیلتس شامل 4 بخش listening، reading، writing و speaking می شود که در آزمون کامپیوتری 3 بخش خواندن، شنیدن و نوشتن انجام می شود. بخش مربوط به گفتگو و صحبت کردن به همان شکل قبل و به صورت گفتگوی مستقیم با اسانید آزمون گیرنده برگزار می شود.
به آن دسته از افراد که پرسش آزمون آیلتس کامپیوتری چیست؟ را مطرح می کنند باید گفت که آزمون آیلتس کامپیوتری همان آزمون کاغذی آیلتس است که به صورت کامپیوتری برگزار می شود. بدان معنی که سوالات، مدت زمان پاسخگویی به سوالات، محتوا و قالب امتحان در هردو آزمون کامپیوتری و کاغذی یکسان می باشد. اما مزیت آزمون کامپیوتری، مشاهده و دریافت نتایج آزمون در زمان کمتر است.
3 الی 5 روز پس از برگزاری آزمون کامپیوتری، نتایج اعلام شده و شرکت کنندگان می توانند نتیجه آزمون خود را مشاهده نمایند. اما نکته ای که افراد برای شرکت در آزمون کامپیوتری باید به آن توجه داشته باشند این است که داشتن برخی مهارت ها مانند آشنایی با تکنولوژی و کامپیوتر و همچنین تایپ سریع الزامی می باشد. افراد برای پاسخگویی به سوالات باید سرعت عمل بالایی داشته باشند، در غیر این صورت ممکن است زمان کافی برای اتمام آزمون را نداشته باشند.
یکی دیگر از مزیت های آزمون آیلتس کامپیوتری، تعداد دفعات برگزاری آن است. این آزمون چندین بار در هفته و در ساعات مختلف از روز برگزار می شود. بنابراین آن دسته از متقاضیان که علاقه مند به شرکت در آزمون آیلتس کامپیوتری هستند، می توانند پس از ثبت نام CD، تاریخ برگزاری آزمون را به دلخواه انتخاب کرده و در موعد مقرر در مراکز تعیین شده جهت شرکت در امتحان حضور یابند.
در تیتر قبل به سوال آزمون آیلتس کامپیوتری چیست پاسخ داده شد. همانطور که گفته شد آزمون آیلتس کامپیوتری در روزهای مختلفی از هفته برگزار می شود. علاوه بر این، متقاضیان می توانند ساعات مختلفی را برای انجام این آزمون انتخاب کنند. نکته ای که باید مورد توجه متقاضیان آزمون آیلتس قرار گیرد، زمان ثبت نام CD می باشد. داوطلبان بایستی از زمان ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری اطلاع داشته باشند تا بتوانند نام نویسی خود را انجام داده و برای حضور در این امتحان آماده شوند.
ثبت نام آیلتس کامپیوتری از امروز اول مرداد ماه ۱۴۰۳ مقارن با ۲۲ July سال ۲۰۲۴ در سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور آغاز شد.
برای ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری کلیک کنید.
داوطلبان می بایست در تاریخ مقرر به سایت ielts.sanjesh.org مراجعه نموده و برای تکمیل فرآیند ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری خود، تاریخ برگزاری آزمون، شهر و مرکز آزمون را انتخاب کنند. نکته قابل توجه در خصوص آزمون آیلتس کامپیوتری، ساعات مختلف برگزاری آزمون است. این آزمون اجباری برای حضور در ساعت مشخصی نداشته و متقاضیان می توانند هرکدام از ساعات برگزاری آزمون را انتخاب کنند. پس از برگزاری آزمون، نتیجه آن طی 3 الی 5 روز به شرکت کنندگان اعلام می شود.
آزمون آیلتس یکی از امتحانات زبان انگلیسی مشهور است که در سراسر جهان اعتبار داشته و اغلب دانشگاه ها یا شرکت های خارجی مدرک آیلتس را معتبر می دانند. در جواب این پرسش که آزمون آیلتس کامپیوتری چیست، باید توضیح داد که سوالات CD IELTS یا IELTS on computer مشابه امتحان کاغذی بوده اما افراد به جای درج پاسخ سوالات در کاغذ، جواب ها را در کامپوتر وارد می نمایند.
افراد سوالاتی در ارتباط با سایت ثبت نام CD و تاریخ برگزاری مطرح کرده که باید توضیح داد سایت نام نویسی در آیلتس کامپیوتری، book.ielts.idp.com بوده اما سامانه ارائه دهنده خدمات به ایرانیان، سایت سازمان سنجش است. اشخاص از طریق جستجوی نشانی sanjesh.org در مرورگر به سامانه الکترونیکی راه یافته و در ادامه باید برای ورود به سایت ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری ielts.sanjesh.org اقدام کنند. نشانی ورود مستقیم به صفحه نام نویسی در قسمت زیر آورده شده است.
برای ورود به سایت ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری کلیک کنید.
لازم به ذکر می باشد که اشخاص پس از ورود به سایت ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری sanjesh.org و تکمیل فرم های اولیه برای نام نویسی نهایی به سایت IDP ارجاع داده می شوند. نشانی سایت مذکور book.ielts.idp.com بوده که ایرانیان پس از ورود به سامانه از طریق سایت سنجش و انتخاب یک سازمان برگزار کننده آزمون ایرانی، امکان پرداخت ریالی هزینه را خواهند داشت. شهر محل برگزاری می بایست تهران یا سایر شهرهای ایران انتخاب شود.
آزمون آیلتس کامپیوتری مانند امتحان کاغذی به شکل حضوری برگزار شده و داوطلبان می بایست در محل برگزاری حضور یابند. هر فرد پس از حضور در حوزه آزمون به یک کامپیوتر دسترسی یافته و همچنین از تجهیزاتی مانند هدفون بهره مند می شود. افراد باید توجه داشته باشند که شیوه برگزاری تست، حضوری است اما نحوه ثبت نام الکترونیکی و آنلاین تعیین شده و باید به قوانین توجه داشت.
سایت ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری sanjesh.org اطلاعاتی در خصوص زمان ثبت نام، قوانین و شیوه نام نویسی منتشر می کند. مهلت ثبت نام در سایت ielts.sanjesh.org محدود بوده و زمان نام نویسی طبق آخرین اخبار، به شرح جدول زیر است. به علت برگزاری مداوم امتحان IELTS on computer افراد دغدغه ای بابت تکمیل ظرفیت نخواهند داشت.
آغاز ثبت نام آیلتس کامپیوتری | آخرین تاریخ نام نویسی در آیلتس کامپیوتری از طریق سایت سنجش | پایان مهلت ثبت نام |
1 مرداد 1403 | 3 روز مانده به برگزاری امتحان | در حال حاضر هر روز می توان برای ثبت نام اقدام کرد. |
22 July 2024 |
آزمون آیلتس کامپیوتری در هر روز هفته برگزار شده که تاریخ ثبت نام در هر امتحان متفاوت است. معمولا حداکثر تا 3 روز پیش از برگزاری CD IELTS باید فرم ثبت نام را تکمیل کرد. آزمون آیلتس به طور کلی به انواع مختلف Paper-based و CD تقسیم شده که پس از ثبت نام در سایت سازمان سنجش در نوع CD افراد در محل برگزاری حضور یافته و پاسخگوی سوالات مندرج در کامپیوتر می شوند. پاسخ امتحان IELTS در طی 2 تا 5 روز اعلام شده، اما نتیجه نوع کاغذی حدودا 13 الی 14 روز پس از برگزاری، اعلام می گردد.
پس از بررسی اینکه آزمون آیلتس کامپیوتری چیست و زمان ثبت نام CD چه تاریخی می باشد، باید توضیح داد که شیوه نام نویسی در امتحان آنلاین بوده و افراد می بایست فرم های دیجیتالی را مورد تکمیل قرار دهند. به منظور رفاه متقاضیان واجد شرایط، در ادامه راهنمای تصویری و توضیحات تکمیلی آورده شده است.
ابتدا باید نشانی sanjesh.org را در مرورگر جستجو کرده و سپس اطلاعیه آزمون آیلتس را انتخاب کرد.
حالا افراد می توانند روی نشانی موجود در صفحه کلیک نمایند.
در گام بعدی باید فرم ثبت نام ایرانیان یا غیر ایرانیان با اطلاعات خواسته شده تکمیل شود که تصویر زیر مربوط به نام نویسی ایرانیان است. با جستجوی نشانی ielts.sanjesh.org در مرورگر نیز می توان به این صفحه راه یافت.
تصویر فرم ثبت نام اتباع و غیر ایرانی ها در زیر آورده شده و اتباع نیاز به کد ملی برای تکمیل فرم ندارند.
در ادامه افراد به سایت IDP هدایت شده و باید روی Get Started کلیک کنند.
در گام بعدی می توان نوع آزمون مانند جنرال یا آکادمیک را انتخاب نمود. آیلتس آکادمیک معمولا برای اخذ ویزای تحصیلی مناسب بوده و نوع جنرال میزان دانش زبان انگلیسی فرد برای مکالمه های روزانه و ارتباطات عمومی را بررسی می کند.
در مرحله بعدی نیاز به انتخاب آیلتس کامپیوتری است.
افرادی که نیاز به تجهیزات اضافه جهت شرکت در امتحان دارند، باید روی yes کلیک نمایند.
حالا اشخاص می توانند محل برگزاری را جستجو کنند.
در گام بعدی می توان تاریخ برگزاری را معین نمود.
انتخاب یک آزمون دارای ظرفیت ضروری است.
در ادامه باید زمان برگزاری امتحان اسپیکینگ را انتخاب کرد.
سپس از فرد خواسته شده تا وارد حساب کاربری خود در سایت book.ielts.idp.com گردد.
افراد فاقد حساب کاربری باید مراحل ایجاد حساب را طی کرده و ایمیل خود را در فرم تایپ نمایند. دارندگان حساب با کلیک بر روی Log in به فرم ورود دسترسی خواهند یافت.
فرم ایجاد حساب کاربری به شرح زیر است که منظور از ID Number شماره پاسپورت می باشد. برای ثبت نام CD نیز مانند نوع Paper-based افراد به شماره پاسپورت نیاز دارند.
تعیین رمز عبور الزامی می باشد.
حالا می بایست روی Pay Offline کلیک شود.
در مرحله بعدی نیاز به درج اطلاعات آزمون، در فرم پرداخت در سایت سازمان برگزار کننده در ایران می باشد.
در نهایت افراد تصویر مدارک هویتی را در سایت بارگذاری کرده، پرداخت ریالی را انجام داده و ثبت نام CD به پایان می رسد. هزینه نام نویسی 13 الی 14 میلیون تومان بوده و نحوه برگزاری آزمون حضوری است. امکان انصراف از شرکت در امتحان آیلتس کامپیوتری وجود داشته، اما جریمه کنسلی حدودا 3 الی 4 میلیون تومان می باشد. افراد باید حداکثر 21 روز مانده به زمان برگزاری آزمون، درخواست لغو را به ثبت برسانند.
پس از شرح نحوه ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری باید اشاره کرد که آزمون آیلتس کامپیوتری دارای بخش های Reading ،Writing ،Listening و Speaking است. امتحان بخش های خواندن، شنیداری و نوشتاری به صورت کامپیوتری برگزار شده اما جهت سنجش مهارت های گفتاری، فرد با یک ممتحن ارتباط برقرار کرده و به سوالات مطرح شده پاسخ می دهد. بنابراین اشخاص در طول آزمون نیاز به میکروفون نداشته و اسپیکینگ به شکل غیر کامپیوتری برگزار می شود.
تاریخ برگزاری آزمون آیلتس کامپیوتری در سایت book.ielts.idp.com درج شده و اشخاص پس از نام نویسی در سایت سازمان سنجش و ورود به IDP موفق به دریافت اطلاعات خواهند شد. باید اشاره کرد که سازمان های متعددی در ایران این امتحان را برگزار کرده و امکان دارد زمان برگزاری در هر شهر یا هر سازمان متفاوت باشد.
جهت کسب اطلاعات دقیق در خصوص تاریخ آزمون آیلتس کامپیوتری می بایست ابتدا وارد سایت sanjesh.org شده و سپس در سایت IDP به جستجوی یک امتحان پرداخت. نکته قابل توجه این است که پس از ورود به book.ielts.idp.com حداکثر می توان آزمونی برای سه ماه آینده را رزرو کرد، بنابراین امکان خرید امتحان دی ماه 1403 در اوایل مرداد 1403 وجود ندارد. لیستی از تاریخ های آزمون در جدول زیر آورده شده است.
تاریخ برگزاری | ساعت برگزاری در صبح | ساعت برگزاری در عصر |
هر روز | 7:30 / 8:30 / 11:30 / 13:30 | 15:30 / 17:30 / 19:30 |
همان طور که در جدول بالا مشاهده می شود، آزمون آیلتس کامپیوتری تقریبا هر روز و معمولا روزی 4 نوبت در صبح یا عصر برگزار می گردد. افراد حداکثر 3 روز پیش از زمان برگزاری، می بایست مراحل ثبت نام یا ویرایش اطلاعات را طی کرده و نام نویسی را نهایی سازند. توصیه می شود داوطلبان 30 الی 45 دقیقه پیش از زمان برگزاری، در مرکز حضور یافته و برای آغاز امتحان آماده گردند.
لازم به ذکر است که تاریخ آزمون آیلتس کامپیوتری در سایت سازمان های برگزار کننده درج شده و می توان از طریق مراجعه به book.ielts.idp.com نیز به کسب اطلاعات پرداخت، با این حال داوطلبان نباید به صورت مستقیم از سایت مراکز برگزار کننده ایرانی یا سایت IDP برای نام نویسی اقدام نمایند. کلیه اشخاص موظف به ایجاد حساب کاربری در سایت ielts.sanjesh.org بوده و می بایست در گام بعدی از طریق سنجش به صفحه IDP راه یابند.
پس از بررسی این که آزمون آیلتس کامپیوتری چیست، باید توضیح داد که امکان ثبت نام CD آکادمیک و جنرال هرروز وجود داشته و هردو امتحان هر روز برگزار خواهند شد. ممکن است ساعت برگزاری آکادمیک با جنرال تفاوت داشته که پیش از رزرو امتحان، کلیه اطلاعات لازم در اختیار قرار می گیرد. اعتبار آیلتس کامپیوتری به اندازه اعتبار امتحان کاغذی بوده و مشکلی برای دریافت ویزا با استفاده از آن وجود ندارد.
نمونه سوالات آیلتس کامپیوتری مشابه نمونه پرسش های امتحان کاغذی است. در واقع این دو امتحان تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته و تنها تفاوت در این است که در آیلتس کامپیوتری، داوطلب جواب ها را تایپ کرده و در رایانه به ثبت می رساند. پس از بررسی زمان ثبت نام CD و تاریخ برگزاری IELTS باید توضیح داد که این امتحان از بخش های مختلف Reading ،Writing ،Listening و Speaking تشکیل شده و نمونه سوالات هر قسمت متفاوت می باشد. در ادامه به معرفی این بخش ها پرداخته شده و سپس نشانی دانلود نمونه سوالات ارائه شده است:
آیلتس کامپیوتری بخش نوشتاری: در این قسمت از آزمون از داوطلبان خواسته شده تا یک نمودار یا جدول را تحلیل کرده و مقاله ای در خصوص یک موضوع خاص بنویسند. نکته جالب توجه این است که شخص نیاز به شمارش تعداد کلمات نوشته شده در قسمت Writing نداشته و رایانه شمارش را انجام می دهد. با این حال احتمال تایپ اشتباه کلمات وجود داشته و گاهی اوقات افراد با املای صحیح آشنا بوده اما دچار اشتباه تایپی می شوند. اشخاص امکان کات و کپی یا پیست متن را داشته و می توانند به آسانی نوشته را بدون خط خوردگی ویرایش کنند.
آیلتس کامپیوتری بخش خواندن: در این بخش از آزمون چند متن در اختیار داوطلب قرار داده شده و در ادامه متقاضی باید به سوالات مطرح شده در خصوص طرح، پاسخ دهد. لازم به ذکر است که می توان از کپی یا پیست در قسمت Reading استفاده کرده و بخش هایی از متن را هایلایت نمود. قابلیت Drag & Drop فعال بوده و می توان یک تکه از متن را با استفاده از ماوس انتخاب کرده و به بخشی دیگر از صفحه انتقال داد.
آیلتس کامپیوتری بخش شنیداری: هر داوطلب امتحان آیلتس از یک هدفون بهره مند شده و می تواند از آن برای پاسخگویی به سوالات Listening استفاده کنند. در این قسمت شخص باید به صداهای پخش شده توجه نموده و در ادامه پاسخ سوالات مرتبط با فایل های صوتی را در کامپیوتر تایپ نماید. امکان هایلایت متن نیز وجود دارد.
آیلتس کامپیوتری بخش اسپیکینگ: قسمت Speaking آیلتس کامپیوتری مشابه اسپیکینگ کاغذی برگزار شده و در طی این امتحان، ممتحن با داوطلب مصاحبه خواهد داشت. شخص باید ثابت کند که توانایی درک صحبت های ممتحن را داشته و در ادامه پاسخ های صحیح را بیان کند.
مدت زمان برگزاری آزمون آیلتس کامپیوتری 2 ساعت و 34 دقیقه الی 3 ساعت است. معمولا فرد 2 ساعت و 34 دقیقه به سوالات بخش های Listening، Writing و Reading پاسخ داده و در ادامه 15 دقیقه استراحت کرده و سپس در آزمون 14 تا 15 دقیقه ای Speaking شرکت می کند. به علت بالا بودن هزینه آیلتس، افراد تمایل به بررسی نمونه سوالات جهت کسب قبولی در امتحان نشان داده که نشانی دریافت چند نمونه پرسش در جدول زیر آورده شده است.
لینک دانلود نمونه سوال های آزمون آیلتس کامپیوتری |
دانلود نمونه سوال اسپیکینگ |
دریافت نمونه سوال ریدینگ جنرال |
دانلود نمونه سوال ریدینگ آکادمیک |
دریافت نمونه سوال رایتینگ جنرال |
دانلود نمونه سوال رایتینگ آکادمیک |
دانلود نمونه سوال لیسنینگ |
دانلود نمونه آزمون کامپیوتری آیلتس افراد را برای شرکت در امتحان آماده کرده و آن ها را با ساختار امتحان آشنا می نماید. در جواب این پرسش که آزمون آیلتس کامپیوتری چیست، باید توضیح داد سوالات امتحان مشابه سوالات IELTS کاغذی بوده و مطالعه منابع امتحان کاغذی برای نوع کامپیوتری مفید و کمک کننده است.
نتایج آزمون آیلتس کامپیوتری زودتر از نتایج امتحان کاغذی منتشر شده و این مورد یکی از مزیت های ثبت نام CD می باشد. همچنین باید توضیح داد که تاریخ برگزاری IELTS کامپیوتری هر روز بوده و افراد نیاز به صبوری برای فرا رسیدن زمان امتحان نخواهند داشت. به همین دلیل اغلب افرادی که برای دریافت نتایج عجله دارند، امتحان کامپیوتری را انتخاب خواهند کرد.
پس از بررسی این که آزمون آیلتس کامپیوتری چیست و نحوه ثبت نام CD چگونه می باشد، باید توضیح داد که نتایج آزمون آیلتس کامپیوتری 3 الی 5 روز پس از برگزاری امتحان منتشر شده و در اختیار قرار می گیرد. امکان دارد در برخی از مواقع اعلام نتایج 7 روز یا یک هفته به طول انجامد. افرادی که در آزمون آیلتس کاغذی شرکت می کنند، اغلب 13 الی 14 روز منتظر اعلام نتایج خواهند ماند. اطلاعات کامل در جدول زیر آمده است.
زمان اعلام نتایج آزمون آیلتس کامپیوتری | نحوه دریافت نتایج |
2 الی 7 روز پس از برگزاری | مراجعه به سایت bx.prod.ielts.com یا سازمان محل برگزاری |
در خصوص نحوه اعلام نتایج آزمون آیلتس کامپیوتری باید توضیح داد که افراد 2 الی 7 روز پس از شرکت در امتحان می توانند نشانی bx.prod.ielts.com را در مرورگر جستجو کرده و روی Log in کلیک نمایند. راهنمای تصویری در ادامه آورده شده و باید توجه داشت که پس از ورود به حساب کاربری، امکان مشاهده نتایج فراهم می شود.
فرم ورود به شرح زیر می باشد.
لازم به ذکر است که نتایج آزمون آیلتس کامپیوتری از طریق سازمان محل برگزاری امتحان نیز قابل دریافت بوده و افراد می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با همان مرکز تماس برقرار کنند. معمولا اطلاعیه های مربوط به دریافت کارنامه از طریق پیامک یا ایمیل برای شخص ارسال می شود. افراد همچنین می توانند درخواست ارسال نتیجه برای دانشگاه ها را از طریق سایت bx.prod.ielts.com یا www.britishcouncil.org به ثبت برسانند. اگر فرد از بروز اشتباه در محاسبه نمرات اطمینان داشته باشد، اجازه ثبت اعتراض و درخواست بازبینی دارد. اعتراض به نتیجه هزینه در بر داشته و ممکن است نیاز به پرداخت 5 الی 6 میلیون تومان باشد.
در خصوص مشاوره آزمون آیلتس کامپیوتری، نحوه و تاریخ برگزاری آزمون باید توضیح داد که این امتحان در اتاق های نسبتا کوچک برگزار شده و داوطلب از کامپیوتر و هدفون حوزه امتحان استفاده می کند. به همین دلیل اشخاصی که با کامپیوتر آشنایی کافی داشته و با حضور در محیط های بزرگ مضطرب می شوند، پس از نشستن بر روی صندلی و پشت کامپیوتر راحتی بیشتری داشته و احساس می کنند که در خانه هستند. در ادامه به شرح مزایا و معایب ثبت نام CD پرداخته شده است:
مزایای آزمون آیلتس کامپیوتری | معایب آزمون آیلتس کامپیوتری |
شمارش کلمات توسط کامپیوتر انجام می شود. | افرادی که به تایپ ده انگشتی یا تایپ سریع مسلط نمی باشند، دچار مشکل خواهند شد. |
افراد امکان استفاده از قابلیت های هایلایت، Drag and drop، کپی و پیست را دارند. | امکان اشتباه تایپی وجود دارد. |
امتحان Speaking به شکل کامپیوتری برگزار نمی شود، بنابراین فرد دغدغه ای بابت عدم ضبط صدا توسط میکروفون نداشته و هیچ گونه میکروفون در اختیار قرار نمی گیرد. | پس از پایان هر بخش، افراد وارد بخش بعدی شده و نمی توانند در پایان امتحان کلیه پاسخ های قبلی را ویرایش کنند. |
نتایج آیلتس کامپیوتری سریع تر اعلام می شود. | اشتباهات تایپی و گرامر توسط کامپیوتر اصلاح نشده و امتیاز فرد کاهش خواهد یافت. |
امکان پرداخت ریالی هزینه ها وجود دارد. | صدای تایپ کردن سایر شرکت کنندگان ممکن است تمرکز را کاهش دهد. |
افراد می توانند اندازه متون را کوچک یا بزرگ نمایند. | عدم آشنایی با نرم افزارها و قابلیت های کامپیوتری منجر به کاهش سرعت پاسخگویی شده که افراد آشنا با رایانه با چنین مشکلی مواجه نمی شوند. |
امکان یادداشت برداری در حین برگزاری آزمون آیلتس کامپیوتری وجود داشته و معمولا هدفون های ضد نویز در اختیار داوطلبان CD IELTS قرار می گیرد. در جواب این پرسش که تفاوت امتحان کاغذی با آزمون آیلتس کامپیوتری چیست، باید توضیح داد سوالات و ساختار هر دو تست مشابه بوده اما تفاوت هایی با یکدیگر دارند. این تفاوت ها به شرح زیر است:
امتحان Speaking آیلتس کامپیوتری در همان روز برگزار شده و نتایج در طی 2 الی 7 روز اعلام می شود، اما امتحان اسپیکینگ آیلتس کاغذی در یک روز دیگر برگزار شده و اعلام نتایج حداقل 13 روز به طول می انجامد.
در انتهای آیلتس کاغذی افراد 10 دقیقه برای انتقال پاسخ ها به برگه پاسخ فرصت داشته، اما در CD IELTS شخص تنها 1 تا 2 دقیقه برای بررسی جواب ها فرصت دارد.
آیلتس کاغذی حدودا سالی 48 بار برگزار شده اما آیلتس کامپیوتری هفته ای چند مرتبه یا هر روز برگزار می شود. اغلب مراکز 3 تا 4 نوبت در روز، CD IELTS را برگزار می کنند.
در آیلتس کامپیوتری می توان با استفاده از کلید تب از بخشی به بخش دیگر راه یافت. افراد می بایست توانایی شنیدن و تایپ همزمان را داشته تا با مشکل کمبود زمان مواجه نشوند. مدت زمان امتحان در صفحه نمایش نشان داده شده و شخص می تواند در خصوص دقایق باقی مانده اطلاعات کسب کند، اما ثانیه های باقی مانده نمایش داده نمی شود. نمایشگر در پایان هر بخش قفل شده و پس از پایان مهلت پاسخدهی به هر قسمت، به هیچ عنوان امکان ویرایش وجود ندارد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص آزمون آیلتس کامپیوتری CD را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ ساختار آزمون آیلتس کامپیوتری مشابه امتحان کاغذی بوده اما داوطلبان این آزمون جواب ها را در کامپیوتر تایپ کرده و پس از حضور در مرکز برگزاری، تجهیزات لازم مانند هدفون در اختیار آن ها قرار می گیرد. جزئیات کامل درمتن مقاله ذکر شده است.
✔️ افراد رای ثبت نام آیلتس کامپیوتری می بایست به سایت سازمان سنجش ielts.sanjesh.org مراجعه کرده و فرم های دیجیتالی را تکمیل نمایند. راهنمای تصویری در مقاله آورده شده است.
✔️ تاریخ برگزاری آزمون در سایت ثبت نام درج شده و باید توضیح داد که امتحان هر روز و روزانه در چند نوبت برگزار می شود. توضیحات تکمیلی در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری
برای مشاوره ثبت نام آزمون آیلتس کامپیوتری
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©