دانشجویان دانشگاه آزاد در مدت زمان تحصیل ممکن است بنا به دلایل آموزشی، اخلاقی و انضباطی از ادامه تحصیل در دانشگاه منع شوند. بنابراین دانشجویان در صورت داشتن شرایط اعتراض، می توانند برای رفع منع تحصیلی در دانشگاه آزاد اقدام نموده و با بررسی دلایل و شرایط توسط شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و در صورت موافقت، دانشجویان می توانند برای ادامه تحصیل گواهی منع تحصیلی را دریافت نموده و برای ثبت نام مجدد از آن استفاده نمایند.
برای مشاوره شرایط اعتراض به منع از تحصیل دانشگاه آزاد
برای مشاوره شرایط اعتراض به منع از تحصیل دانشگاه آزاد
دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی می توانند در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل شوند. تمامی دانشجویان در مدت زمان تحصیل لازم است، کلیه آیین نامه های آموزشی و انضباطی را رعایت نمایند. در صورتی که دانشجویان از انجام مصوبات آیین نامه اشاره شده تخطی نمایند در این صورت منع از تحصیل دانشگاه آزاد برای دانشجویان صورت می گیرد.
منع از تحصیل دانشگاه آزاد برای دانشجویان شامل شرایط آموزشی، انضباطی، سیاسی و اخلاقی می باشد. بنابراین دانشجویان لازم است از شرایط منع از تحصیل دانشگاه آزاد اطلاع داشته باشند تا از تحصیل منع نشوند. با توجه به اینکه منع از تحصیل برای دانشجویان دانشگاه آزاد عواقبی را به همراه دارد، بنابراین در این مقاله شرایط منع از تحصیل دانشگاه آزاد و شرایط اعتراض به آن توضیح داده می شود.
یکی از سوالاتی که دانشجویان در زمان تحصیل مطرح می نمایند این است که منع از تحصیل دانشگاه آزاد چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید بیان کرد که منع از تحصیل دانشگاه آزاد مطابق آیین نامه های انضباطی برای دانشجویان صورت می گیرد، بنابراین دانشجویان لازم است از مفاد آیین نامه اطلاع لازم را داشته باشند.
در خصوص پاسخ به سوال منع از تحصیل دانشگاه آزاد چیست؟ لازم است بیان شود در صورتی که دانشجویان این دانشگاه که از دانشگاه های شهریه پرداز است، بنا به شرایط بیان شده در آیین نامه انضباطی، در صورتی که از مفاد آیین نامه تخطی نمایند، در این صورت مطابق تصمیم کمیته انضباطی بدوی دانشگاه آزاد، از ادامه تحصیل دانشجو ممانعت می شود.
لازم به ذکر است که براساس سنوات هر مقطع تحصیلی، منع تحصیل از دانشگاه آزاد می تواند براساس نوع تخلف به صورت دائمی یا موقت باشد. در صورتی که منع از تحصیل دانشگاه آزاد به صورت موقت باشد، بنابراین با در نظر گرفتن مقطع تحصیلی دانشجویان، دو تا چهار نیمسال برای دانشجو، منع از تحصیل در نظر گرفته می شود.
با توجه به اینکه پاسخ سوال منع از تحصیل دانشگاه آزاد چیست؟ به صورت کامل توضیح داده شد، لازم است شرایط و جرایمی که باعث ممنوعیت تحصیل دانشجویان دانشگاه آزاد می گردد بیان شود. همان طور که گفته شد، دانشجویان در زمان تحصیل در دانشگاه آزاد لازم است مفاد آیین نامه انضباطی را به صورت کامل رعایت نموده و در غیر این صورت مطابق تصمیم کمیته انضباطی دانشگاه، منع از تحصیل برای دانشجو در نظر گرفته می شود.
جرایم عمومی: شامل تهدید سایر دانشجویان و کادر آموزشی، توهین به مقدسات و ارزش های اسلامی، جعل اسناد، پیشنهاد رشوه به کارکنان دانشگاه، دزدی و قتل می باشد.
تخلفات آموزشی: شامل تقلب در امتحانات، به هم ریختن جلسه برگزاری آزمون، استفاده از فرد دیگر برای امتحان به جای خود دانشجو و خسارت به اموال عمومی دانشگاه می باشد.
تخلفات سیاسی: در صورتی که دانشجویی در گروهک های ایجاد فساد و مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران عضویت داشته باشد و همچنین برای تبلیغ آن ها در دانشگاه اقدامات موثری داشته باشد دچار تخلف سیاسی می شود.
تخلفات اخلاقی: دانشجویان در صورتی که مواد مخدر و مشروبات الکی استفاده نمایند و همچنین اقدام به توزیع و تکثیر کتب، عکس های مستهجن و مجلات مخالف ارزش های اسلامی نمایند، در این صورت مرتکب تخلف اخلاقی شده اند. لازم به ذکر است که عدم رعایت حجاب اسلامی و همچنین برقراری روابط نامشروع یکی از دیگر از جنبه های تخلف اخلاقی می باشد.
خاطر نشان می گردد که در صورت محرز شدن هر کدام از تخلفات بیان شده که در مفاد آیین نامه انضباطی بیان شده است، دانشجو برای ارائه توضیحات به کمیته مرکزی انضباطی دانشجویان فراخوانده شده و با بررسی نوع تخلف و مشورت اعضای کمیته، امکان ارائه حکم منع از تحصیل دانشگاه آزاد برای دانشجو صورت می گیرد.
با توجه به اینکه منع از تحصیل دانشگاه آزاد چیست؟ به صورت کامل توضیح داده شد، در صورتی که دانشجویی براساس تخلفات صورت گرفته شده، به حکم صادره اعتراض داشته باشد می تواند با در نظر گرفتن شرایط اعتراض، موارد لازم برای دفاع از حکم منع از تحصیل را به کمیته انضباطی دانشگاه و همچنین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ارائه نماید.
در صورت ارائه حکم منع از تحصیل دانشگاه آزاد توسط کمیته انضباطی دانشگاه، دانشجو می تواند به حکمی که از طرف کمیه بدوی صادر شده اعتراض نماید. برای این منظور معمولا دانشجو تا ده روز بعد از مشاهده حکم ممنوعیت از تحصیل دانشگاه آزاد لازم است در کمیته تجدید نظر اعتراض خود را ثبت نماید.
پس از ارائه توضیحات کافی و همچنین ارائه مدارک و مستندات، در صورت لزوم، کمیته تجدید نظر می تواند براساس شرایط اعتراض دانشجو، حکم منع از تحصیل دانشگاه آزاد را تقلیل نماید. خاطر نشان می گردد، مطابق اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی برای آن دسته از دانشجویانی که از ادامه تحصیل آن ها ممانعت شده است، لازم است مدارک و مستندات را به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تحویل داده تا پس از بررسی های لازم، منع تحصیل از دانشگاه آزاد برای آن ها ملغی گردد.
دانشجویانی که پس از اعتراض به حکم منع تحصیل از دانشگاه آزاد، موفق به رفع منع ادامه تحصیل شده باشند، لازم است برای ثبت نام در دانشگاه آزاد و همچنین سایر دانشگاه ها و همچنین در صورت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور اقدام به دریافت گواهی عدم منع تحصیل دانشگاه آزاد نمایند.
دانشجویان برای دریافت گواهی عدم منع تحصیل دانشگاه آزاد، می بایست به سامانه صدور گواهی منع تحصیل وزارت علوم به نشانی cisc-fm.msrt.ir مراجعه نموده و بعد از ثبت نام در سایت اشاره شده، گواهی عدم منع تحصیل دانشگاه آزاد را به صورت اینترنتی دریافت نمایند.
خاطر نشان می گردد که این گواهی نشان دهنده وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد بوده و همچنین مشخص کننده عدم منع برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر برای دانشجویان می باشد. دانشجویان پس از ثبت نام و درخواست صدور گواهی منع تحصیل، می توانند با ثبت اطلاعات دقیق، منتظر دریافت گواهی از سایت مربوطه باشند. لازم به ذکر است که پیگیری مراحل صدور گواهی عدم منع تحصیلی دانشگاه آزاد از طریق سامانه بیان شده صورت می گیرد.
همان طور که در جواب سوال منع از تحصیل دانشگاه آزاد چیست؟ بیان شد، دانشجویان در صورت متحمل شدن منع تحصیل براساس مقطع تحصیلی و سنوات آن، بین دو تا چهار نیمسال تحصیلی از ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد منع می شوند. لازم به ذکر است محدودیت های بیان شده برای منع تحصیل موقت می باشد.
دانشجویان در زمان ثبت نام در دانشگاه می بایست به صورت کامل مفاد انضباطی و انواع جرایم آن را مطالعه نموده تا نسبت به موارد منع تحصیلی اطلاع لازم را داشته باشند. خاطر نشان می گردد در صورت بروز هر گونه از جرایم، کمیته بدوی و تجدید نظر نسبت به صدور منع تحصیلی از دانشگاه آزاد اقدام می نمایند.
دانشجویان در صورت برخوردداری از مدارک و مستندات کامل و داشتن شرایط اعتراض می توانند، نسبت به حکم منع تحصیل از دانشگاه آزاد اعتراض نمایند، بدین منظور لازم است در مهلت تعیین شده بعد از صدور حکم بدوی، به کمیته تجدید نظر اعتراض خود را ثبت نماید تا با ارائه توضیحات و مدارک، حکم صادره مورد بررسی و بازبینی قرار گیرد.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره منع از تحصیل دانشگاه آزاد چیست پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام مشاوره تحصیلی هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ در صورتی که دانشجویان دانشگاه آزاد، جرایم انضباطی را انجام دهند در این صورت از ادامه تحصیل منع می شوند که برای اطلاعات بیشتر به مقاله مراجعه شود.
✔️ دانشجویان برای اعتراض به منع تحصیل می توانند از طریق کمیته تجدید نظر اقدام نمایند که جزئیات آن در مقاله بیان شده است.
✔️ دانشجویان می توانند از طریق سامانه صدور گواهی منع تحصیل وزارت علوم برای دریافت گواهی اقدام نمایند که اطلاعات بیشتر در مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره شرایط اعتراض به منع از تحصیل دانشگاه آزاد
برای مشاوره شرایط اعتراض به منع از تحصیل دانشگاه آزاد
به چه دلیل از تحصیل در دانشگاه آزاد ممکنه منع بشیم؟
در صورتی که داوطلبان طبق آیین نامه انضباطی عمل نکنند بنابر قوانین از تحصیل در دانشگاه آزاد منع خواهند شد.
بعد از درخواست اعتراض به منع از تحصیل در دانشگاه آزاد باید چیکار کنم
بعد از تایید درخواست اعتراض و موافقت کمیته انضباطی، داوطلبان باید گواهی عدم منع تحصیل دانشگاه آزاد را دریافت کنند.
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©