دانلود مقاله فارسی و انگلیسی یکی از مراحل اصلی برای مطالعه مقالات و انتشار مقاله جدید توسط محققان و پژوهشگران می باشد. راهنمای دانلود مقاله فارسی در وبسایت هایی نظیر ایرانداک، سیویلیکا و مگیران، شکل تقریبا یکسانی دارد. متقاضیان برای اطلاع نحوه دسترسی به مقالات داخلی و خارجی به صورت رایگان می توانند از سایت های مختلفی نظیر ایران پیپر، گوگل اسکولار و sci-hub استفاده نمایند.
برای مشاوره نحوه دانلود مقاله
برای مشاوره نحوه دانلود مقاله
دسترسی به مقالات داخلی و خارجی باکیفیت می تواند چالش برانگیز باشد، اما با ابزارها و تکنیک های مناسب، این کار به سادگی قابل انجام است. در عصر دیجیتال امروز، حجم عظیمی از انتشارات علمی به صورت آنلاین از طریق پایگاه های اطلاعاتی و موتورهای جستجوی علمی در دسترس کاربران قرار می گیرند. کلید موفقیت، آگاهی از منابع معتبر و روش های موثر جستجو و دانلود مقاله های مورد نیاز است.
از این رو در این مقاله، به منظور از میان بردن این فراز و نشیب ها به ارائه راهنمای دانلود مقاله از سایت های داخلی و خارجی پرداخته شده است. جهت سهولت در نحوه دسترسی به مقالات داخلی و خارجی توسط کاربران، به معرفی لیستی از وب سایت هایی که به ارائه رایگان مقالات علمی می پردازند، نیز پرداخته شده است. همچنین در پایان به نحوه دریافت مقاله از سایت ایرانداک نیز پرداخته شده است.
نحوه دسترسی به مقالات داخلی و خارجی از ارکان مهم فعالیت های پژوهشی و آموزشی است. با این حال، یافتن و دانلود مقالات معتبر و باکیفیت مجلات داخلی گاهی می تواند دشوار و زمانبر باشد. عدم آشنایی با منابع مفید، نبود دسترسی آسان و محدودیت های مالی از جمله موانعی بوده که محققان و دانشجویان داخل کشور با آن روبرو هستند. لازم به ذکر است که متقاضیان برای دانلود مقالات از مجلات داخلی، بهتر است موارد زیر را در نظر داشته باشند:
بسیاری از مقالات مجلات داخلی را می توان به صورت رایگان از خود سایت مجله دانلود کرد.
اگر مقاله ای نیاز به اشتراک داشت، می توان از طریق کتابخانه های دانشگاهی به آن دسترسی داشت.
بهتر است که کاربران از مراجعه به سایت های نامعتبر و غیرقانونی خودداری کنند. به این دلیل که دانلود غیرمجاز مقالات ممکن است عواقب قانونی داشته باشد.
همیشه باید منبع مقاله دانلود شده را ذکر کرد تا از نظر اخلاق پژوهشی در محدوده امنی ماند.
پیش از دانلود هر مقاله، اعتبار مجله و صحت محتوا باید بررسی شود.
با رعایت این نکات، می توان به راحتی و به شکل قانونی در رابطه با نحوه دسترسی به مقالات داخلی و خارجی اطلاعات کسب کرد. در ادامه لیست وبسایت ها و راهنمای دانلود مقاله داخلی در هر یک از این وب سایت ها ارائه شده است:
وب سایت سیویلیکا یا civilica یکی از پایگاه های اطلاعات علمی در ایران است که از مهر ماه 1384، فعالیت خود را در حوزه مهندسی عمران آغاز کرده است. راهنمای دانلود مقاله داخلی از سایت سیویلیکا به این صورت است که ابتدا متقاضی باید وارد سایت سیویلیکا شود. سپس از قسمت جستجوی وبسایت، کلمه مورد نظر یا عنوان مقاله را وارد نماید. در ادامه از فیلترهای انتهای صفحه جستجو می تواند مقالات داخلی را محدود کند. در نهایت با کلیک بر روی عنوان مقاله و کلیک بر روی «مشاهده و دریافت فایل» می تواند نسبت به دانلود آن اقدام نماید.
گفتنی است که دانلود فایل مقاله از این وبسایت رایگان نیست و دریافت فایل مقاله مستلزم پرداخت هزینه می باشد. جهت سهولت در دسترسی به منابع و مقالات وب سایت سیویلیکا در ادامه، لینک ورود به این سایت ارائه شده است:
برای ورود به سایت سیویلیکا کلیک کنید.
وب سایت مگیران یا بانک اطلاعات نشریات کشور که یکی از معتبرترین پایگاه های اطلاعات علمی در ایران است که امکان دسترسی به تعداد زیادی مقاله فارسی را فراهم می کند، در سال 1380 راه اندازی شده است. راهنمای دانلود مقاله فارسی از وب سایت مگیران به این صورت است که متقاضیان ابتدا باید وارد این سامانه شده و کلید واژه مورد نظر خود را در کادر جستجو وارد نمایند. گفتنی است که با استفاده از فیلترهای سمت راست، می توان جستجو را محدود به مقالات فارسی کرد.
در ادامه متقاضی باید روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک کرده و وارد صفحه آن شود. برای دریافت PDF مقاله باید بر روی دکمه "دریافت فایل pdf" کلیک نمایند. جهت سهولت در دسترسی به سایت مگیران در ادامه لینک ورود مستقیم به آن ارائه شده است:
برای ورود به سایت مگیران کلیک کنید.
مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی در راستای انتشار اطلاعات علمی و دسترسی بهتر محققان به منابع و مقالات علمی در مرداد ماه 1383 راه اندازی شده است. SID یا Scientific Information Database یک پایگاه اطلاعات علمی با راهنمای دانلود مقاله برای دسترسی آسان به منابع و مدارک علمی به زبان فارسی است که دارای ویژگی های زیر است:
محتوای SID شامل تولیدات علمی دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، مجلات و کنفرانس های داخلی می باشد.
امکان جستجوی ساده و پیشرفته بر اساس عنوان، نویسنده، کلیدواژه و ... وجود دارد.
بخشی از محتوای سایت به صورت رایگان و بخشی با اشتراک در دسترس است.
SID به عنوان مرجعی معتبر برای محققان، دانشجویان و پژوهشگران ایرانی شناخته می شود.
جهت دسترسی بهتر به این وبسایت، در ادامه لینک ورود مستقیم آن ارائه شده است:
برای ورود به سایت SID کلیک کنید.
سایت نورمگز، بزرگترین بانک مقالات علوم اسلامی و انسانی است که شامل اطلاعات متنی و تصویری در قالب انواع مقاله می باشد. این وب سایت در راستای تسهیل پژوهش، عرضه مجلات تخصصی در زمینه علوم انسانی و اسلامی را بر عهده دارد. جهت سهولت در دسترسی به سایت نورمگز در ادامه لینک ورود به این سامانه، ارائه شده است. متقاضیان برای ورود به این وب سایت باید بر روی لینک زیر کلیک نمایند:
برای ورود سایت نورمگز کلیک کنید.
دسترسی به آخرین یافته های علمی در سطح بین المللی از ارکان مهم پژوهش در دنیای امروز است. مقالات منتشر شده در مجلات معتبر خارجی، حاوی نتایج تازه ترین تحقیقات در شاخه های مختلف علم هستند. اما نحوه دسترسی به مقالات داخلی و خارجی گاهی دشوار است. از این رو در این بخش نحوه دانلود مقاله خارجی و راهنمای دانلود مقاله انگلیسی ارائه داده شده است. از جمله وبسایت هایی که به ارائه فایل های مقالات خارجی می پردازند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
این وب سایت Sci-Hub با بیش از 64 میلیون مقاله دانشگاهی، یکی از وبسایت های معروف و معتبر برای دانلود مقالات خارجی می باشد. از ویژگی های وبسایت Sci-Hub می توان به موارد زیر اشاره کرد:
امکان دسترسی رایگان و آسان به میلیون ها مقاله و دانلود مقالات علمی، تنها با داشتن DOI یا لینک مقاله
این سایت دارای ذخیره عظیمی از مقالات از انتشارات معتبر مانند Elsevier، Springer و Wiley است.
به روزرسانی مداوم مخزن مقالات
استفاده از مقالات این وبسایت کاملا رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه عضویت یا خرید مقاله نیست.
این سایت دارای یک رابط کاربری ساده و دوستانه است.
متقاضیان می توانند تعداد نامحدودی مقاله دانلود کنند.
این سامانه دارای سرورهای فراوان برای دور زدن محدودیت های دانلود می باشد.
به طور کلی Sci-Hub بهترین و آسان ترین روش برای دسترسی به مقالات علمی به صورت رایگان است. دسترسی به مقالات در این سایت به راحتی امکانپذیر است به همین دلیل به شدت به پژوهشگران و دانشجویان توصیه می شود. در ادامه لینک ورود مستقیم به این سامانه ارائه شده است:
برای ورود به سایت Sci-Hub کلیک کنید.
گوگل اسکولار (Google Scholar) یک موتور جستجوی تخصصی برای مقالات و پایان نامه های علمی است که ویژگی های زیر را دارد:
جستجو در بیش از 400 میلیون مدرک علمی شامل مقالات، پایان نامه ها، کتاب ها و چکیده ها
امکان مشاهده آمار استناد به مقالات و پیدا کردن مقالات مرتبط
دسترسی به متن کامل بسیاری از مقالات به صورت رایگان
قابلیت تنظیم هشدار برای مقالات جدید مرتبط با حوزه مورد علاقه
امکان جستجوی پیشرفته با استفاده از عملگرهای منطقی، جستجو در عنوان، نویسنده، سال و...
ذخیره و مدیریت مقالات مورد علاقه در کتابخانه شخصی Google Scholar
دسترسی سریع و راحت از طریق وب و اپلیکیشن موبایل
رابط کاربری ساده و آشنا برای کاربران گوگل
به طور کلی Google Scholar برای پژوهشگران، اساتید و دانشجویان ابزاری قدرتمند و ضروری محسوب میشود. جهت سهولت در دسترسی به گوگل اسکولار، لینک ورود به گوگل اسکولار در ادامه ارائه شده است:
برای ورود به سایت گوگل اسکولار کلیک کنید.
Z-Library یکی از بزرگ ترین و محبوب ترین سایت های اشتراک گذاری الکترونیکی کتاب و مقاله در دنیاست که دارای بیش از 10 میلیون عنوان کتاب و مقاله الکترونیکی در زمینه های مختلف است. این وب سایت بیش از 100 هزار کتاب و مقاله جدید در هر ماه به مخزن خود اضافه می کند. امکان جستجوی پیشرفته بر اساس عنوان، نویسنده، موضوع و... همچنین دانلود رایگان کتاب ها و مقالات بدون نیاز به عضویت یا پرداخت هزینه در این وب سایت فراهم است. از دیگر ویژگی های سایت Z-Library می توان به موارد زیر اشاره کرد:
قابلیت دانلود به صورت PDF، EPUB، MOBI، AZW3 و غیره
دسترسی آسان از طریق وب سایت و اپلیکیشن موبایل
امکان پیشنهاد کتاب و مقاله جدید برای اضافه شدن به سایت
دور زدن محدودیت های دانلود کتاب الکترونیکی
تبدیل خودکار کتاب های الکترونیکی به صورت های مختلف
به طور کلی Z-Library منبعی عالی برای دانشجویان، محققان و علاقه مندان به مطالعه و یادگیری است. جهت سهولت در دسترسی به سایت نام برده، در ادامه لینک ورود مستقیم به آن ارائه شده است:
برای ورود به سایت Z-Library کلیک کنید.
این سایت یک کتاب خانه انجمنی است که حاوی لینک های ویژه به منابع شخص ثالت می باشد. هدف از راه اندازی سایت library genesis این است که جمع آوری و فهرست بندی موضوعات و مقالات مختلف علمی و فنی به صورت منظم و صحیح صورت گیرد. جهت دسترسی بهتر علاقه مندان به این سامانه در ادامه لینک ورود مستقیم به آن ارائه شده است:
برای ورود به سایت Library Genesis کلیک کنید.
یکی از موارد مهم برای محققان و علاقه مندان مطالعه مقالات فارسی و انگلیسی، امکان دریافت رایگان این مقالات می باشد. در بخش های قبل به نحوه دسترسی به مقالات داخلی و خارجی اشاره شد. دانلود مقاله فارسی و انگلیسی رایگان از طریق وبسایت های داخلی و خارجی مختلفی قابل انجام است. از جمله این وب سایت ها می توان موارد زیر را نام برد:
این وب سایت در سال 1391 و با هدف دسترسی رایگان به بیش از 100 وبسایت مرجع و انواع مقالات علمی داخلی راه اندازی شد. از جمله خدمات آن می توان به امکان دانلود رایگان کتاب و مقالات ترجمه شده اشاره کرد. لازم به ذکر است، در این سامانه امکان سفارش ترجمه مقاله یا ترجمه کتاب نیز فراهم شده است که استفاده از خدمات این بخش با پرداخت هزینه امکان پذیر می باشد.
برای ورود به سایت فری پیپر کلیک کنید.
این سامانه با هدف ارائه خدمات پژوهشی به محققین، اساتید و دانشجویان راه اندازی شده است. یکی از ویژگی های اصلی سایت ایران پیپر، امکان دسترسی رایگان به آخرین مقالات، کتاب ها و منابع می باشد. امکان دانلود نامحدود از این وبسایت فراهم شده و دسترسی به پایگاه های سرقت ادبی و یا غلط یابی املایی و انشایی نیز در این وب سایت فراهم شده است.
برای ورود به سایت ایران پیپر کلیک کنید.
گوگل اسکولار یک پایگاه اطلاعاتی قدرتمند برای جستجوی مقالات و پژوهش های علمی است و دسترسی به میلیون ها مقاله، کتاب، پایان نامه و چکیده مقالات را برای متقاضیان فراهم کرده است. از ویژگی های مهم این سایت، دسترسی مستقیم و رایگان به متن کامل بسیاری از مقالات و امکان ذخیره و مدیریت مقالات دلخواه در کتابخانه شخصی را می توان نام برد.
برای ورود به سایت گوگل اسکولار کلیک کنید.
Sci-Hub یکی از محبوب ترین سایت های اشتراک گذاری مقالات علمی به صورت رایگان در سراسر جهان است. دسترسی رایگان و آسان به میلیونها مقاله علمی چاپ شده در نشریات معتبر از ویژگی های بارز آن است. این وب سایت شامل مقالات ناشران بزرگی مانند Elsevier، Springer، Wiley-Blackwell و IEEE می باشد و هر روزه هزاران مقاله علمی جدید به انبار اطلاعاتی آن اضافه می شود.
برای ورود به سایت Sci-Hub کلیک کنید.
همانطور که گفته شد روش های دریافت رایگان مقالات فارسی و انگلیسی زیادی وجود دارد. اما گفتنی است که از جمله روش های دیگر دریافت رایگان مقالات فارسی و انگلیسی می توان به درخواست مستقیم از نویسندگان مقالات و ارسال ایمیل به آن ها اشاره کرد.
یکی از موضوعات حائز اهمیت برای انتشار مقاله جدید، دریافت مقالات قدیمی و مطالعه آن هاست. در این بخش به معرفی سایت ایرانداک (Irandoc) که یکی از معتبرترین سایت های اشتراکگذاری مقالات و پایان نامه های فارسی است، پرداخته شده است.
دسترسی به بیش از 7 میلیون عنوان پایان نامه، مقاله، کتاب و گزارش فارسی، امکان جستجوی ساده و پیشرفته در میان منابع، قابلیت دانلود مستقیم و رایگان اکثر مقالات و پایان نامه ها بخشی از ویژگی های سایت ایرانداک هستند. از جمله ویژگی های دیگر آن می توان موارد زیر را نام برد:
دسترسی آسان از طریق وب سایت با رابط کاربری دوستانه
محتواهای فارسی در تمامی رشته های دانشگاهی
به روزرسانی منظم منابع و افزودن جدیدترین مقالات و پایان نامه ها
قابلیت عضویت در سایت و ایجاد کتابخانه شخصی
امکان ارسال و بارگذاری مقاله برای کاربران
دسترسی رایگان و بدون نیاز به پرداخت هزینه
مرحله اول: متقاضیان دریافت مقاله از وب سایت ایرانداک ابتدا باید در مرورگر خود نشانی اینترنتی irandoc.ac.ir را وارد نمایند. سپس صفحه اصلی وبسایت را به سمت پایین و انتهای صفحه بکشند.
مرحله دوم: در ادامه، از منوی دستاوردها باید گزینه مربوط به «مقاله» انتخاب شود.
مرحله سوم: در مرحله بعد، متقاضی می تواند در باکس نمایش داده شده در تصویر زیر، عنوان یا موضوع مقاله دلخواه خود را وارد کرده و بر روی گزینه «جستجو» کلیک نماید.
در نهایت پس از نمایش مقاله موردنظر، متقاضی می تواند بر روی عنوان آن کلیک کرده و به بررسی مطالعه مقاله بپردازد. همچنین امکان دریافت مقاله نیز برای افراد فراهم شده است. نکته حائز اهمیت این است که دریافت مقاله مستلزم عضویت و پرداخت هزینه اشتراک خواهد بود.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص دانلود مقاله را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ متقاضیان و محققان دریافت مقالات فارسی می توانند از وبسایت های گوناگونی نظیر ایرانداک، SID، مگیران و سیویلیکا به جستجوی عنوان مقاله و دریافت آن بپردازند. توضیحات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ علاقه مندان برای دریافت و دسترسی به مقالات رایگان داخلی و خارجی می توانند از وب سایت های مختلفی نظیر ایران پیپر، فری پیپر، گوگل اسکولار و ... استفاده کنند. توضیحات بیشتر در مقاله ارائه شده است.
✔️ متقاضیان دانلود مقاله از سایت ایرانداک ابتدا باید در مرورگر خود نشانی irandoc.ac.ir را وارد نمایند و سپس از بخش دستاوردها و مقاله به جستجو بپردازند. توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره نحوه دانلود مقاله
برای مشاوره نحوه دانلود مقاله
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©