برنامه ریزی درسی پایه ششم به سه دسته روزانه، هفتگی و ماهانه تقسیم می گردد و نحوه زمان بندی برای دروس سخت با درس های آسان متفاوت می باشد. نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم باید به گونه ای باشد که دانش آموز تحت فشار قرار نگرفته و ساعاتی را به تفریح و استراحت اختصاص دهد. در نظر گرفتن اولویت بندی و نقاط قوت و ضعف دانش آموز اهمیت زیادی خواهد داشت.
برای مشاوره برنامه ریزی درسی پایه ششم
برای مشاوره برنامه ریزی درسی پایه ششم
عامل موفقیت اصلی در هر امری داشتن یک برنامه ریزی صحیح و اصولی است که دانش آموزان نیز برای کسب نمرات عالی باید برنامه مناسبی داشته باشند، اما اصول صحیح درس خواندن و تدوین یک زمان بندی مناسب چیست و افراد بر چه اساسی باید چینش ساعات مطالعه را انجام دهند؟ مطالعه دروس به صورت غیر اصولی و همراه با بی برنامگی سودی جز خستگی نداشته و باعث دلسردی دانش آموز می شود، به همین دلیل مشاوران تحصیلی راهنمایان خوبی برای دریافت مشاوره و استفاده بهینه از زمان به حساب می آیند.
برنامه ریزی درسی پایه ششم از این جهت اهمیت دارد که دانش آموزان برای ورود به مقطع متوسطه اول و ثبت نام در مدارس برتر نیاز به نمرات عالی خواهند داشت. در این مقاله نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم به طور کامل بررسی گشته و نمونه برنامه ریزی نیز برای دانلود آورده شده است. افراد با مطالعه مطلب در پیش رو با زمان بندی های روزانه، هفتگی و ماهانه آشنا شده و اطلاعات کافی در مورد نحوه رسیدن به معدل 20 و کسب نمرات مناسب در امتحانات اطلاعات کافی به دست خواهند آورد.
برنامه ریزی درسی پایه ششم با هدف بهبود نمرات دانش آموزان و کسب معدل بالا انجام شده و غالبا مشاوران تحصیلی در این امر راهنمای افراد خواهند بود. برخورداری از یک برنامه ریزی مطالعاتی از بروز سردرگمی جلوگیری کرده و به دانش آموز کمک می کند تا بهترین استفاده را از زمان خود ببرد، زیرا زمان محدود بوده و مطالعه غیر اصولی کتاب های درسی پایه ششم سود زیادی نخواهد داشت. انواع زمان بندی برای مطالعه را می توان به چند دسته مختلف تقسیم کرد که این موارد عبارت اند از:
برنامه ریزی درسی پایه ششم روزانه: در یک برنامه روزانه جزئیات به طور کامل مشخص گشته و مشاور برای دانش آموز مشخص می کند در هر ساعت چه درسی را مطالعه کرده و چه ساعاتی را به تفریح و استراحت اختصاص دهد. این برنامه ریزی نسبت به زمان بندی های هفتگی یا ماهانه دقیق تر بوده و غالبا اجرای آن آسان تر می باشد.
برنامه ریزی درسی پایه ششم هفتگی: برنامه ریزی هفتگی شامل ساعات مطالعه و تفریح در طول یک هفته بوده و کمی از زمان بندی روزانه گسترده تر یا کلی تر است. با توجه به این که امکان دارد در طول هفته مشکلی پیش آمده و دانش آموز به یک یا دوتا از دروس معین شده را مطالعه نکند، باید چند ساعت جبرانی نیز برای مطالعه دروس باقی مانده در نظر گرفته شود.
برنامه ریزی درسی پایه ششم ماهانه: برنامه ریزی ماهانه نمایانگر دروسی است که دانش آموز باید در طول ماه مطالعه کرده و نسبت به زمان بندی روزانه یا هفتگی بسیار کلی تر است. گاهی اوقات امکان دارد، رسیدگی به برنامه ماهانه سخت تر بوده و دانش آموز از آن عقب بیفتد، اما با مطالعه دروس باقی مانده در ساعات جبرانی مشکل رفع می گردد.
برنامه ریزی درسی پایه ششم برای دروس سخت: دروس سخت غالبا باید در ساعات اولیه روز مطالعه گردند که به همین علت ساعت های صبح به مطالعه درس های سنگین اختصاص می یابد. دانش آموز می بایست قبل از مطالعه صبحانه کامل میل کرده و از لحاظ ذهنی آمادگی لازم را دارا باشد.
برنامه ریزی درسی پایه ششم برای دروس آسان: دروس آسان نیازی به تمرکز بالا نداشته و امکان مطالعه آن ها در ساعات پایانی روز وجود دارد. مشاوران تحصیلی با در نظر گرفتن این امر برنامه ریزی روزانه، هفتگی یا ماهانه را انجام خواهند داد.
نکته مهمی که در خصوص نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم باید بیان کرد، این است که دانش آموز باید بر اساس نقاط قوت و ضعف خود یک برنامه جداگانه داشته باشد. برای مثال ممکن است فردی در درس ریاضی ضعیف بوده و به همین دلیل نیاز به مطالعه بیشتری پیدا نماید، اما یک دانش آموز دیگر ریاضی قوی تری داشته و برای درس علوم به ساعت های بیشتری احتیاج پیدا کند.
نحوه برنامه ریزی درسی ششم pdf شامل نکات و مراحلی می شود که افراد با رعایت آن ها می توانند به معدل مناسبی دست یافته و در کنار مطالعه دروس مدرسه به استراحت و تفریح یا شرکت در کلاس های آموزشی متفرقه بپردازند. نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم شامل نکات و مراحل زیر می باشد که رعایت آن ها اهمیت زیادی خواهد داشت:
انتخاب یک روش برنامه ریزی: دانش آموزان در ابتدا می بایست با توجه به شرایط خود یک نوع از روش های برنامه ریزی برای مدرسه و مطالعه مانند روزانه، هفتگی یا ماهانه را انتخاب نمایند. غالبا پایبندی به برنامه ریزی روزانه و هفتگی ساده تر و آسان تر خواهد بود.
گردآوری لیستی از دروس و کارهای فردی: دانش آموزان ابتدا باید لیستی از کارهای فردی روزانه یا هفته خود جمع آوری کرده و سپس دروس مهم خود را معین نمایند. نوشتن تمامی موارد ذکر شده در قالب یک لیست می تواند برای تدوین برنامه ریزی کمک کننده باشد.
مشخص کردن اولویت ها: اولویت بندی یکی از مهم ترین اصول برنامه ریزی درسی پایه ششم و دیگر پایه ها است. دانش آموز باید مشخص نماید در کدام دروس نیاز به مطالعه بیشتری داشته و چه درسی برای او اهمیت بالاتری دارد.
تدوین برنامه: در ادامه مشاور تحصیلی یا دانش آموز می تواند برنامه ریزی روزانه یا هفتگی و ماهانه را بر اساس اولویت ها انجام دهد. ساعات تفریح و استراحت نیز باید در برنامه گنجانده شده و معین گردد.
مشخص کردن ساعت جبرانی: با توجه به این که امکان عقب ماندن از برنامه ریزی برای هر فردی وجود دارد، مشاوران باید ساعتی را برای مطالعه دروس عقب مانده معین کرده و هر روز 1 الی 2 ساعت مطالعه جبرانی داشته باشند. بدیهی است که در صورت عدم عقب ماندن از برنامه فرد می تواند اوقات فراغت خود را به کار دیگری اختصاص دهد.
برنامه ریزی درسی پایه ششم باید به گونه ای طراحی شود که قابل اجرا و مناسب به حساب بیاید، غالبا مشاوران تحصیلی تخصص بیشتری در این زمینه داشته و کار تدوین برنامه را بر عهده می گیرند. دانش آموز می تواند لیست کارهای فردی و نقاط قوت و ضعف خود در درس ها را به مشاور ارائه داده و در نهایت زمان بندی مناسبی دریافت نماید. لینک دانلود یک نمونه زمان بندی هفتگی در زیر آورده شده است.
برای دانلود برنامه ریزی درسی ششم کلیک کنید.
دانلود نحوه برنامه ریزی درسی ششم pdf به آشنایی بیشتر افراد با نحوه زمان بندی کمک کرده و راهنمای مناسبی به حساب می آید. لازم به ذکر است که تمامی برنامه ریزی ها ساعات دقیق استراحت و تفریح دانش آموز را معین ننموده و تنها ساعات درسی را ذکر می نمایند. دانش آموز می تواند ابتدا دروس مشخص شده را مطالعه کرده و در ساعات پایانی روز به تفریح بپردازد. غالبا پس از هر 45 دقیقه الی 1 ساعت مطالعه افراد باید یک ربع استراحت داشته و تجدید قوا نمایند.
کسب معدل 20 در پایه ششم یا دیگر پایه های تحصیلی برای دانش آموزان یا والدین آن ها اهمیت زیادی داشته و قابل توجه است که برای رسیدن به چنین مغولی رعایت برخی نکات مهم می باشد. دانش آموزان علاوه بر برخورداری از یک برنامه ریزی درسی پایه ششم مناسب لازم است موارد زیر را برای ارتقای سطح انجام دهند:
شرکت در کلاس های فوق برنامه: اکتفا کردن به کلاس های آموزشی و عدم حضور در کلاس های فوق برنامه یکی از دلایل عدم دستیابی به معدل 20 است. معمولا مدارس در صورت لزوم کلاس های فوق برنامه با موضوعات مختلف و با توجه به طرح درس ششم ابتدایی برگزار می کنند که شرکت در آن ها مناسب می باشد.
شرکت در کلاس خصوصی: برخی از دانش آموزان با حضور در کلاس های مدرسه درس ها به میزان لازم نیاموخته و نیاز به توضیحات و حل تمرین بیشتری دارند. داشتن یک معلم خصوصی و مطالعه بیشتر کمک کننده و مفید است.
استفاده از کتب کمک آموزشی: کتاب های کمک آموزشی گاهی اوقات یک گام جلوتر از دروس مدرسه بوده و سطح دانش فرد را ارتقا می دهند. تمرین و تکرار بیشتر باعث یادگیری بیشتر و در نهایت کسب معدل بالا خواهد شد.
برخورداری از مشاور تحصیلی: اگر چه دانش آموزان و والدین پس از بررسی نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم می توانند یک برنامه تدوین نمایند، اما مشاوران تحصیلی تخصص بیشتری در این زمینه داشته و با ارائه توصیه های مختلف دانش آموز را به موفقیت نزدیک تر می کنند.
پس از بررسی برنامه درسی ششم برای معدل خیلی خوب این طور باید گفت که تنها مطالعه قانونمند برای رسیدن به موفقیت کافی نبوده و دانش آموز می بایست در برنامه های فوق آموزشی مدرسه شرکت نماید. گاهی اوقات فوق برنامه ها به صورت رایگان برگزار می گردند که بسیار مناسب تلقی شده و برای همگان در دسترس خواهند بود.
برنامه ریزی درسی ششم در مدارس برتر مانند مدارس هیات امنایی و غیر انتفاعی های خاص و مشهور به صورت جدی تر انجام شده و مشاوران تحصیلی پیگیر نقاط قوت و ضعف دانش آموزان می باشند. مدارس غیر انتفاعی خاص و برتر نکاتی را برای ارتقای سطح دانش آموزان و معدل آن ها در نظر می گیرند که در ادامه به بررسی آن ها پرداخته شده است.
ساعات مطالعه می بایست به تدریج اضافه شود تا باعث خستگی دانش آموز نگردد.
یک ساعت جبرانی برای مطالعه دروس عقب مانده در نظر گرفته می شود.
دروسی که در یک روز تدریس می شوند باید همان روز مطالعه و مرور گردند.
برنامه ریزی ها غالبا به صورت هفتگی و منظم می باشند.
معمولا مدارسی که قصد آماده سازی دانش آموزان برای شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم را دارند، کلاس های فوق برنامه برگزار می کنند.
مشاوران تحصیلی هر هفته گزارش مطالعه دانش آموزان را بررسی می نمایند.
در صورت لزوم مشاور با دانش آموز به صحبت پرداخته و مشکلات مربوط به عدم پایبندی به برنامه ریزی را برطرف می نماید.
نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم باید اصولی و قابل اجرا بوده و همراه با پیگیری باشد، در صورتی که مشاور تحصیلی تنها برنامه ریزی درسی پایه ششم را ارائه داده و هیچ گونه گزارشی از دانش آموزان درخواست نکند، نتیجه مناسبی حاصل نخواهد شد. مشاور می بایست هر هفته وضعیت دانش آموزان را مورد بررسی قرار داده و در صورت لزوم با والدین آنان نیز در ارتباط باشد.
نحوه برنامه ریزی ششم برای امتحانات نسبت به دیگر اوقات سال فشرده تر بوده و دانش آموز می بایست زمان بیشتری را به مطالعه و تمرین و تکرار اختصاص دهد. غالبا در زمان امتحانات خانواده ها مهمانی و تفریح را کنار گذاشته و با برقراری فضایی ساکت و آرام امکان مطالعه را برای دانش آموز فراهم می کنند.
برنامه ریزی درسی پایه ششم اگر به درستی اجرا شود دانش آموز مشکلی در زمان امتحانات نداشته و با مرور و تمرین آموخته ها در امتحان های مختلف نمره خوبی کسب خواهد نمود. نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم در دوران امتحانات غالبا به صورت هفتگی یا ماهانه بوده و مشاوران مدارس تهیه و تدوین آن را بر عهده می گیرند تا دانش آموزان زمان کافی برای مطالعه نکات مهم تمامی دروس پایه ششم مانند فرمول های ریاضی پایه ششم را داشته باشند.
نحوه برنامه ریزی ششم برای امتحانات می بایست فشرده تر باشد، اما همچنین باید زمان تفریح و استراحت یک ربع الی 20 دقیقه ای را بین هر 1 ساعت از مطالعه دارا بوده و خسته کننده به حساب نیاید. دانش آموزان در بین مطالعه خود لازم است میوه یا تنقلات قوی و سالم میل کرده و با انجام نرمش های ساده خستگی جسمی را از خود دور نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص برنامه ریزی درسی پایه ششم و نحوه برنامه ریزی برای کلاس ششم را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ برنامه ریزی برای کلاس ششم می تواند به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه انجام شود که توضیحات کامل در مقاله آمده است.
✔️ برنامه ریزی درسی پایه ششم شامل مراحلی همچون مشخص کردن لیست کارها و اولویت آن ها می باشد که جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ نحوه برنامه ریزی ششم برای امتحانات تا حدودی فشرده تر بوده و دانش آموز باید ساعات بیشتری را به مطالعه اختصاص دهد. توضیحات کامل در مقاله آمده است.
برای مشاوره برنامه ریزی درسی پایه ششم
برای مشاوره برنامه ریزی درسی پایه ششم
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©