معمولا برخی از داوطلبان به علت رد شدن در گزینش سپاه در یکی از مراحل مصاحبه و یا معاینات پزشکی از ادامه مراحل استخدامی محروم می شوند. یکی از عمده دلایل مردودی مربوط به عدم کسب نمره حد نصاب و یا نداشتن توانایی جسمی و روحی لازم است. لذا متقاضیانی که در گزینش سپاه مردود شده اند، بایستی در صورت امکان درخواست اعتراض به اعلام نتایج استخدامی سپاه را مطرح کرده تا بررسی های لازم انجام شود.
برای مشاوره در خصوص رد شدن در گزینش سپاه
برای مشاوره در خصوص رد شدن در گزینش سپاه
هر ساله متقاضیان زیادی به منظور استخدام در سپاه پاسدارن مدارک تحصیلی و رزومه ای خود را ارسال کرده تا شانس شرکت در مصاحبه و جذب در این سازمان را کسب نمایند. معمولا علت رد شدن در گزینش سپاه به دلیل نداشتن شرایط فیزیکی و روحی داوطلب و یا عدم توانایی پاسخگویی به سوالات مربوط می باشد. در حال حاضر روند استخدام در سپاه شامل شرکت در مصاحبه تخصصی و انجام معاینات پزشکی است که به صورت چند مرحله ای انجام شده و در انتها مجموع نمرات داوطلب در هر بخش محاسبه خواهد شد.
لذا تمامی داوطلبانی که به نمره کسب شده خود در هر کدام از بخش های گزینش استخدامی سپاه اعتراض دارند، می توانند در صورت اعلام اطلاعیه شرایط ثبت اعتراض در زمان تعیین شده به واحد گزینش سپاه در محل زندگی خود مراجعه کرده و درخواست خود را در هر یکی از بخش های مصاحبه و یا معاینات پزشکی ثبت نمایند. در این مقاله به منظور آشنایی داوطلبان توضیحات کاملی درباره دلایل مردودی گزینش استخدامی سپاه و نحوه ثبت اعتراض نتایج ارائه شده است.
در سال های اخیر شرط پذیرش داوطلبان در آزمون های استخدامی ارگان های مختلف و گزینش استخدامی رده شغلی مورد نظر شرکت در آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی است. بدین منظور تمامی متقاضیان استخدامی ارگان های مختلف بایستی برای استخدام در ارگان مورد نظر خود مراحل گزینش را مطابق قوانین و ضوابط تعیین شده بگذرانند.
لذا گزینش استخدام در سپاه پاسداران لازمه دارا بودن شرایط مورد نیاز و قبولی در گزینش استخدامی شامل شرکت در مصاحبه تخصصی و معاینات پزشکی مربوط است، بدین منظور داوطلبان در صورت نداشتن حتی یکی از موارد لازم معمولا در گزینش نهایی مردود اعلام می شوند.
مردود شدن داوطلبان در گزینش استخدامی سپاه پس از برگزاری مصاحبه حضوری و گزینش های محلی و معاینات پزشکی داوطلبان مشخص می شود. لذا داوطلبانی که نمره قبولی حد نصاب را در هر کدام از مراحل استخدامی گزینش سپاه کسب نکرده باشند، احتمالا با مشکل رد شدن در گزینش سپاه مواجه می شوند. معمولا پس از اعلام نتایج نهایی واحد گزینش سپاه وضعیت قبولی و یا مردودی داوطلب همراه با ذکر دلایل مردودی در گزینش سپاه کارشناسان مرکز سنجش را به داوطلبان اطلاع رسانی می نماید.
اغلب امکان اعتراض متقاضیان در مراحل مصاحبه حضوری تخصصی و معاینات پزشکی وجود دارد، لذا هیئت گزینش استخدامی سپاه پاسداران شرایط ثبت درخواست اعتراض به نتایج رد شدن در گزینش سپاه را از طریق فراخوان های مربوط اطلاع رسانی می نمایند. بدین منظور تمامی متقاضیان که در گزینش استخدامی سپاه مردود شده اند بایستی در صورت امکان برای ثبت درخواست اعتراض خود اقدام نموده و مدت زمانی را منتظر پاسخ اعتراض خود بمانند.
معمولا گزینش استخدامی سپاه در چند مرحله مختلف انجام شده و داوطلبان بایستی با آمادگی کامل در تمامی مراحل شرکت کرده تا با مشکل رد شدن در گزینش سپاه مواجه نشوند. گزینش استخدامی سپاه در هر بخش توسط مسئولان مربوط انجام شده و نمره هر داوطلب به صورت جداگانه محاسبه می شود. بدین منظور در صورت که داوطلبان دارای شرایط مورد نیاز استخدامی سپاه نباشند، در همان مرحله اول مردود شده و از ادامه مراحل گزینش محروم خواهند شد.
پس از ثبت نمره داوطلبان در هر بخش تنها داوطلبانی که نمره حد نصاب کافی را کسب کرده باشند به مرحله بعدی استخدامی راه پیدا می کنند. معمولا رد شدن داوطلبان در هر کدام از مراحل گزینش استخدامی سپاه به دلیل مشکلات و ضعف های داوطلب در زمان مصاحبه و انجام معاینات لازم است. لذا در ادامه این بخش دلایل رد شدن در گزینش سپاه بررسی خواهد شد.
یکی از اصلی ترین دلایل مردودی داوطلبان در گزینش استخدامی سپاه نداشتن سلامت جسمانی و روانی کافی در بخش معاینات گزینش پزشکی می باشد. بدین منظور متقاضیانی که در زمان انجام تست های ورزشی، تست های درمانی و سایر موارد دارای مشکلات باشند، معمولا در این بخش نمره کافی را کسب نخواهند کرد. یکی دیگر از دلایل دیگر مردودی داوطلبان در گزینش استخدامی سپاه مربوط به عدم توانایی پاسخگویی به سوالات تخصصی و عقیدتی می باشد.
همچنین سایر دلایل مردودی گزینش سپاه را می توان تناقض در شرایط عمومی استخدام مانند سوء سابقه های کیفری، سابقه محکومیت، داشتن اشتهار به فساد و یا اعتیاد به مواد مخدر اعلام کرد که معمولا پس از انجام تحقیقات محلی تمامی نقاط قوت و ضعف و همچنین صحت درستی اطلاعات ثبت نامی داوطلبان مشخص می شود.
معمولا پس از انجام مصاحبه تخصصی و پرسیدن سوالات عقیدتی و سیاسی داوطلبان بایستی در بخش معاینات پزشکی و تست ورزش شرکت نمایند. در این بخش داوطلبان متناسب با هدف شغلی تعیین شده بایستی میزان سلامت جسمی لازم را داشته باشند. گاهی اوقات داوطلبان به دلیل نداشتن سلامت جسمی کافی و عدم آمادگی بدنی با مشکل رد شدن در تست ورزش گزینش سپاه مواجه می شوند.
از آنجایی تست ورزش داوطلبان گزینش استخدامی سپاه بیشتر بر اساس انجام حرکات کششی، تمرین استقامت و حد مشخصی از دو می باشد، لذا داوطلبان دارای ضعف بدنی، مشکلات فشار خون و بیماری های قبلی امکان انجام همه و یا بخشی از تمرینات ورزشی مورد نظر را نداشته و حتی در صورت موفقیت در مرحله مصاحبه عقیدتی و سیاسی در هر صورت نمره مورد نظر را کسب نکرده که در نهایت باعث رد شدن در گزینش سپاه خواهد شد.
در واقع یکی از شایع ترین دلایل مردودی داوطلبان گزینش سپاه در بخش تست ورزشی عدم آمادگی جسمی برای انجام فعالیت های مورد نظر عنوان می شود. بدین منظور در صورت رد شدن داوطلب در این بخش معمولا امکان ثبت اعتراض با ذکر دلایل پزشکی وجود ندارد و یا احتمالا توسط کارشناسان مردود اعلام می شود. لذا تمامی متقاضیان شرکت در گزینش استخدامی سپاه بایستی تمامی شرایط عمومی و اختصاصی استخدامی از قبیل شرایط جسمی و روحی لازم را بررسی کرده و در صورت دارا بودن شرایط مورد نظر در گزینش سپاه شرکت نمایند.
از مهمترین بخش های مراحل گزینش استخدامی سپاه معاینات پزشکی داوطلبان می باشد که در چند بخش انجام شده و سلامت جسمی و روانی متقاضیان بر اساس معیار های تعیین شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در حال حاضر انجام معاینات پزشکی گزینش سپاه از طریق پزشکان معتمد این سازمان انجام شده و در صورت عدم تایید در این بخش موجب رد شدن در گزینش سپاه خواهد بود.
معمولا مسئولان گزینش استخدامی سپاه موارد مشخصی را برای انجام معاینات پزشکی داوطلبان در نظر می گیرند و بر اساس این موارد میزان سلامت جسمی متقاضیان مورد سنجش قرار می گیرد. در حال حاضر موارد تاثیر گذار در رد شدن در معاینات پزشکی سپاه شامل موارد زیر است.
کاهش و یا افزایش وزن بیش از حد
نداشتن قد متعادل (قد خیلی کوتاه و یا خیلی بلند)
فاصله استاندارد بین دو زانو نبایستی بیشتر از عرض قنداق تفنگ باشد.
نداشتن سابقه شکستی در بدن
عدم ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند ام اس
چشم داوطلب نباید ضعیف بوده، آستیگمات و یا کوررنگی داشته باشد.
افراد دارای بیش از 4 دندان پر کرده و یا یک دندان کمتر مردود می شوند.
فشار خون و داشتن سابقه بیماری قلبی و فشار خون باعث رد شدن داوطلب می شود.
متقاضیان دارای مشکلات گوش و حلق و بینی، تنگی نفس و یا سینوزیت مردود می شوند.
در صورتی که داوطلبان در مرحله انجام معاینات پزشکی دارای یکی از مشکلات اشاره شده در بالا باشند، نمره قبولی در این بخش را کسب نخواهند کرد. لذا تمامی این موارد از جمله دلایل مردودی در گزینش سپاه پاسداران به شمار می روند که متقاضیان بایستی در زمان ارسال مدارک و همچنین شرکت در گزینش استخدامی سپاه به این موارد به طور کامل دقت کرده و سپس در مصاحبه شرکت نمایند.
معمولا امکان اعتراض به نتایج معاینات پزشکی سپاه پاسداران تنها یک بار وجود داشته که داوطلبان بایستی با ارائه مدارک و دلیل معتبر برای ثبت درخواست خود اقدام نمایند. بدین منظور پس از ثبت درخواست متقاضیان و بررسی دلایل در صورت تایید مسئولان برگزاری استخدامی سپاه نوبت معاینه توسط پزشک دیگری برای داوطلب تعیین خواهد شد.
معمولا برخی از داوطلبان علیرغم آمادگی مناسب در زمان گزینش استخدامی سپاه به دلیل داشتن برخی از مشکلات نمره مطلوب را کسب نکرده و با رد شدن در گزینش سپاه مواجه می شوند. یکی از بزرگترین معضلات داوطلبان گزینش سپاه امکان ثبت اعتراض به مردودی در گزینش استخدامی است و در هر دوره افراد زیادی برای ثبت درخواست اعتراض اقدام می نمایند.
در حال حاضر مرکز گزینش سپاه پاسداران برای تمامی داوطلبان شرکت کننده در مصاحبه تخصصی امکان اعتراض به رد شدن در گزینش سپاه را فراهم کرده است. از آنجایی که در حال حاضر مراحل مصاحبه تخصصی و معاینات داوطلبان از طریق مراکز گزینش به صورت حضوری انجام می شود، لذا متقاضیان برای ثبت اعتراض و بررسی دلایل مردودی در گزینش سپاه بایستی در صورت انتشار فراخوان شرایط مورد نیاز اعتراض به نتایج به صورت حضوری به مراکز گزینش سپاه مراجعه نمایند.
سپس پس از حضور در مرکز گزینش مربوط متن اعتراض خود را با ذکر مدرک و مستندات معتبر به کارشناسان واحد مربوط تحویل داده و منتظر اعلام نتایج بررسی درخواست اعتراض بمانند. از طرفی در صورتی که امکان ثبت درخواست اعتراض به صورت اینترنتی نیز فراهم شده است، در زمان اعلام شده به سامانه مذکور مراجعه کرده و درخواست اعتراض را ثبت کرده و مدارک لازم را جهت بررسی بارگذاری نمایند.
در حال حاضر تمامی متقاضیان گزینش سپاه به منظور جلوگیری از رد شدن در گزینش سپاه بایستی دارای آمادگی کامل در زمان مصاحبه استخدامی باشند. اما برای کسب موفقیت در گزینش سپاه لازمه اطلاع از شرایط مورد نیاز و نحوه مطالعه منابع استخدامی است که در ادامه به منظور آشنایی متقاضیان نکاتی در قالب مشاوره نحوه قبولی در گزینش سپاه ارائه شده است.
متقاضیان نخست برای شرکت در مصاحبه حضوری گزینش سپاه بایستی از زمان و محل برگزاری دقیق مصاحبه استخدامی مطلع شده و تمامی منابع مطالعاتی لازم را برای آمادگی در روز مصاحبه مطالعه نمایند. یکی از دلایل مردودی داوطلبان در این گزینش استخدامی مربوط به معاینات پزشکی است، لذا داوطلبان بایستی دارای سلامت جسمی کامل بر اساس استانداردهای تعیین شده استخدامی سپاه باشند.
تست های ورزشی به عنوان یکی از بخش های معاینات سلامت جسمی متقاضیان در نظر گرفته شده است که به منظور سنجش میزان توانایی داوطلبان در نظر گرفته شده است. تمرین های این بخش در عین سادگی نیازمند توانایی جسمی مناسب هستند، لذا داوطلبان بایستی شرایط فیزیکی مناسب را برای انجام تست های ورزشی داشته باشند.
یکی از مهمترین بخش های مصاحبه تخصصی داوطلبان گزینش سپاه شامل طرح سوالات عقیدتی و سیاسی است که ارتباط مستقیم با مسائل سیاسی روز دنیا و کشور و اطلاعات عمومی داوطلبان دارد. بدین منظور متقاضیان بایستی منابع آزمون های استخدامی دوره های گذشته گزینش سپاه درباره موضوعات مختلف اعتقادی شامل نماز، احادیث، روان خوانی قرآن و همچنین مسائل سیاسی کشور را با دقت مطالعه و بررسی نمایند.
مشاوران سامانه مشاوره هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره دلایل مردودی و رد شدن در گزینش سپاه پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ با توجه به گزینش چند بخشی سپاه دلایل مردودی متقاضیان ممکن است مربوط به یکی از بخش های گزینش پزشکی، تست ورزشی و یا مصاحبه عقیدتی باشد. برای توضیحات بیشتر متن مقاله مطالعه شود.
✔️ معمولا روند ثبت درخواست اعتراض به اعلام نتایج گزینش سپاه به صورت حضوری انجام می شود که توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ داوطلبان در صورت رد شدن در معاینات پزشکی می توانند تنها یک بار با ارائه مدارک و دلایل کافی جهت ثبت اعتراض به نتیجه گزینش سپاه اقدام نمایند. توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره در خصوص رد شدن در گزینش سپاه
برای مشاوره در خصوص رد شدن در گزینش سپاه
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©