افراد شاغل در زمان ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی، در صورت استفاده از سهمیه شاغل، می بایست کد اشتغال خود را از دفترچه ثبت نام کاردانی یا کارشناسی پیدا کرده و در فرم ثبت نام درج نمایند. این کد ممکن است عددی بین 101 الی 250 باشد که تعریف هر شماره با دیگری متفاوت بوده و هر مرکز آموزشی یک رقم خاصی را جهت دریافت سهمیه معین می نماید.
برای مشاوره نحوه دربافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی
برای مشاوره نحوه دربافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی
افراد شاغل زیادی تمایل به حضور در دانشگاه و دریافت مدرک معتبر داشته و برای انتخاب یک مرکز آموزشی مناسب دچار سردرگمی هستند، این متقاضیان لازم است بدانند که مراکز آموزشی علمی کاربردی شرایط مناسبی برای تحصیل شاغلان داشته و ظرفیت پذیرش معینی را به دارندگان شغل اختصاص می دهند. تعریف هر یک از کدهای اشتغال با دیگری فرق داشته و متفاوت می باشد که این مورد می تواند باعث سردرگمی افراد گردد، آشنایی کامل با نحوه دریافت این رقم کمک کننده خواهد بود
آشنایی با کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی به افراد کمک می کند تا از مزایای شاغلین بهره مند گشته و با استفاده از سهمیه شاغلین به راحتی پذیرش دریافت کنند. در این مقاله به بررسی دقیق نحوه دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی پرداخته شده و در خصوص شرایط دریافت آن اطلاعاتی شرح داده شده است. افراد با مطالعه مطلب در پیش رو با لیست رشته ها نیز آشنا گشته و در خصوص مزایای سهمیه شاغلان اطلاعات کافی کسب خواهند نمود.
کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی مخصوص افراد شاغلی است که متقاضی ادامه تحصیل در مراکز آموزشی علمی کاربردی بوده و تنها کسانی که حداقل 1 سال سابقه کار را دارا هستند، امکان استفاده از آن را در اختیار خواهند داشت. هر کد اشتغال تعریف مخصوص به خود را داشته و هر شعبه مرکز آموزشی یک رقم بخصوصی را به عنوان کد اشتغال تعیین می نماید که ارقام از طریق دفترچه نام نویسی قابل استخراج می باشند.
مرکز آموزشی علمی کاربردی هر ساله دانشجویان جدید الورود بسیاری را مورد پذیرش قرار می دهد که برخی از آن ها سهمیه آزاد بوده و برخی دیگر با استفاده از سهمیه شاغلین پذیرش دریافت می کنند. جهت استفاده از سهمیه مخصوص شاغلان اشخاص باید حداقل یک سال سابقه کار داشته و در مراکز دولتی یا خصوصی مشغول خدمت رسانی باشند.
کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی در دفترچه ثبت نام این مرکز درج شده و برای تمامی متقاضیان قابل مشاهده و قابل استخراج می باشد. متقاضیان کاردانی می توانند در حین انتخاب رشته حداکثر 30 کد رشته محل و متقاضیان کارشناسی حداکثر 20 مورد را انتخاب نمایند که تمامی موارد انتخابی می بایست به یک زیر گروه آموزشی اختصاص داشته و کدها از زیر گروه های مختلف انتخاب نگردند.
نحوه دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی از طریق مطالعه دفترچه ثبت نام کاردانی یا کارشناسی می باشد و افراد باید به این نکته توجه کنند که رشته تحصیلی انتخابی می بایست در حیطه شغلی آنان به حساب بیاید. در صورتی که شغل و رشته انتخابی متقاضی ربطی به یکدیگر نداشته باشند، درخواست او لغو گشته و مورد بررسی واقع نخواهد شد.
به طور کلی باید گفت دانشگاه علمی کاربردی دارای 4 زیر گروه آموزشی می باشد که این گروه عبارت اند از: صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر. افراد با استفاده از سهمیه شاغلین می توانند به راحتی در رشته های این زیر گروه ها ثبت نام کرده و از مزایای تحصیل در حین کار استفاده نموده و دانش خود را ارتقا بخشند.
جهت استفاده از سهمیه شاغلین افراد می بایست شرایط دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی را رعایت کرده و با توجه به قوانین برای اخذ کد رشته محل ها اقدام نمایند. در صورت عدم رعایت شرایط به درخواست فرد ترتیب اثر داده نمی شود که جهت رفاه حال داوطلبان لیست موارد در زیر آورده شده است:
برخورداری از دیپلم معتبر دارای معدل الزامی است.
فرد می بایست حداقل یک سال سابقه کار داشته و مشغول فعالیت در مراکز به حساب بیاید.
شاغلین در مراکز دولتی یا غیر دولتی و خصوصی امکان انتخاب کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی را دارند.
شاغلین فعال در دستگاه های دولتی می بایست نامه موافقت نامه رسمی از وزارت آورده و ثابت کنند که ادامه تحصیل آن ها بر خلاف قوانین محل کار نبوده و اجازه تحصیل دارند.
رشته تحصیلی انتخابی در دانشگاه علمی کاربردی می بایست با رشته شغلی فرد ارتباط داشته باشد.
انتخاب کد رشته محل زیر گروه های آموزشی مختلف بر خلاف قوانین بوده و افراد تنها می توانند رشته های یک زیر گروه آموزشی را انتخاب نمایند.
دانشجویان نباید همزمان در دو رشته یا در دو مرکز آموزشی ادامه تحصیل دهند.
کارکنان دانشگاه های علمی کاربردی نمی توانند کد رشته محل های منطقه خدمت را انتخاب کنند.
داوطلبان پس از دریافت پذیرش می بایست مدارک دال بر شاغل بودن مانند فیش حقوقی را ارائه دهند.
امکان تغییر رشته، انتقالی و مهمانی در ترم اول وجود ندارد.
لازم به ذکر است که دانشگاه علمی کاربردی دوره های آموزشی خاصی را ارائه داده و در اکثر اوقات کلاس های مراکز عصر تشکیل شده و افراد می توانند بعد از ظهرها از آموزش بهره مند گردند که به همین علت این مرکز آموزشی مورد توجه شاغلین واقع شده است. افرادی که شاغل بوده و تمایل به اخذ پذیرش از این مرکز دارند پس از بررسی نحوه دریافت و انتخاب کد رشته محل های دارای سهمیه شاغلین تنها با شاغلان دیگر مورد بررسی قرار گرفته و با داوطلبان سهمیه آزاد مقایسه نمی شوند، به همین دلیل شانس بالاتری برای اخذ پذیرش خواهند داشت.
نحوه گرفتن کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی و استفاده از سهمیه شاغلین به طور کلی به بخش های دانلود، مطالعه دفترچه و تکمیل فرم ثبت نام تقسیم می شود که آشنایی با جزئیات هر بخش و مرحله های آن مفید خواهد بود. جهت رفاه حال متقاضیان راهنمای کامل نحوه دریافت در ادامه شرح داده شده است:
متقاضیان کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی پیش از هر چیز می بایست دفترچه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی را دانلود کرده و مورد مطالعه قرار دهند. شرایط و قوانین استفاده از سهمیه شاغلین در دفترچه درج شده و قابل مشاهده خواهد بود.
رشته های دانشگاه علمی کاربردی به طور کلی به 4 زیر گروه آموزشی تقسیم می شوند که هر داوطلب سهمیه شاغلین می تواند تنها یک زیر گروه را انتخاب نماید. لیست زیر گروه ها همراه با کد رشته محل ها در دفترچه درج شده است.
افراد پس از انتخاب زیر گروه مورد نظر می توانند شرایط تحصیل در رشته های مختلف را از طریق بررسی جداول 2 و 3 به دست آورده و در خصوص رشته های هر زیر گروه اطلاعات لازم را کسب نمایند. برای مثال زیر گروه آموزشی 110 شامل رشته های دیسپچری، هوانوردی و خلبانی ppl خواهد شد.
در این مرحله اشخاص می بایست به جدول شماره 5 مراجعه کرده و در خصوص کد اشتغال و شرایط عمومی اختصاصی هر یک از شعبه های دانشگاه علمی کاربردی اطلاعات به دست آورند، برای مثال واحد هواپیمایی ساها در تهران کد اشتغال را عدد 164 برآورد نموده است. لازم به ذکر است که به طور کلی رقم مربوطه از 101 الی 250 می باشد که اگر یک مرکز رشته مرتبط با حوزه کاری متقاضی را دارا بوده، اما اطلاعاتی مبتنی بر رقم سهمیه شاغلین منتشر نکرده باشند، افراد می توانند با استفاده از رقم 199 نام نویسی را انجام دهند.
در این مرحله متقاضیان کاروانی می بایست با توجه به زیر گروه آموزشی انتخابی خود حداکثر 30 کد رشته محل و داوطلبان کارشناسی حداکثر 20 رشته را انتخاب نمایند. کد رشته محل ها در جدول شماره 6 دفترچه درج شده و برای تمامی افراد قابل مشاهده است.
افراد می بایست توجه داشته باشند که انتخاب کد رشته محل زیر گروه های آموزشی مختلف منجر به حذف تمامی انتخاب ها شده و در واقع ثبت نام داوطلب لغو می گردد. به همین علت افراد می بایست تمامی مراحل بالا را به ترتیب طی کرده و ابتدا گروه آموزشی و رشته را انتخاب نموده و سپس شعبه های ارائه دهنده رشته را برگزینند.
در خصوص لیست رشته های دارای سهمیه شاغل علمی کاربردی باید این طور گفت که برخی از شعبه های این مرکز آموزشی یکی از ارقام 101 الی 250 را به سهمیه شاغلین اختصاص داده و این رقم را از طریق دفترچه ثبت نام به اطلاع می رسانند، اما برخی دیگر از مراکز اطلاعات خاصی در خصوص کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی منتشر نکرده اند که داوطلبان برای استفاده از سهمیه و ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی می بایست از شماره 199 استفاده نمایند.
پس از بررسی نحوه دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی باید شرح داد که اشخاص می بایست به ترتیب زیر گروه آموزشی، رشته تحصیلی و شعبه ارائه دهنده خدمات را انتخاب نمایند که بررسی لیست شعبه ها و رشته های تحصیلی بسیار کمک کننده خواهد بود. لینک دانلود لیست رشته ها همراه با کد اشتغال هر شعبه در زیر آورده شده است که افراد برای ثبت نام در مراکز فاقد رقم سهمیه شاغلین باید رقم 199 را در فرم نام نویسی درج نمایند.
لیست رشته های دارای سهمیه | لینک دانلود |
لیست رشته های دارای سهمیه شاغل کاردانی | دانلود |
لیست رشته های دارای سهمیه شاغل کارشناسی | دانلود |
لازم به ذکر است که رشته انتخابی برای دریافت سهمیه شاغلین می بایست کاملا با شغل فرد مرتبط بوده و به هیچ عنوان غیر مرتبط تشخیص داده نشود. داوطلب پس از اخذ پذیرش می بایست از طریق ارائه فیش حقوقی یا قرارداد کاری شاغل بودن خود را ثابت کرده و در صورت استخدام در مراکز دولتی نامه موافقت وزارت جهت ادامه تحصیل را از وزارت دریافت و به دانشگاه ارائه دهد.
کسانی که در یک رشته سابقه کاری داشته و مشغول فعالیت و خدمت می باشند طبیعتا نسبت به کسی که فاقد سابقه کار است از توانایی بیشتری برخوردار بوده و متخصص تر به حساب می آیند. به همین دلیل دانشگاه علمی کاربری به اشخاص دارای سابقه کار سهمیه شاغلین اختصاص داده و به افراد کمک می کند تا از طریق کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی به مزایای متعددی دست یابند.
پس از بررسی نحوه دریافت سهمیه شاغلین در خصوص مزایای استفاده از کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی باید توضیح داد که دارندگان سهمیه تنها با شاغلان دیگر مورد مقایسه قرار گرفته و در کنار داوطلبان سهمیه آزاد سنجیده نمی شوند. گاهی اوقات ممکن است شاغلان در مقایسه با داوطلبان آزاد شانس بالایی برای دریافت پذیرش نداشته باشند، اما اختصاص سهمیه مشخص به این اشخاص مشکلات این چنینی را برطرف خواهد نمود.
لازم به ذکر است که شعبه های ارائه دهنده خدمات آموزشی به شاغلین غالبا کلاس ها را در بعد از ظهر یا عصر برگزار کرده و با افراد در خصوص زمان کلاس ها به توافق خواهند رسید. در صورتی که تعداد متقاضیان شاغل یکی از شعب دانشگاه علمی کاربردی بالا رود کلاس مجزایی برای این افراد تشکیل داده شده و ساعت برگزاری دوره ها انعطاف پذیر خواهد بود.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی در دفترچه ثبت نام درج شده و مخصوص دارندگان شغل مرتبط با رشته تحصیلی انتخابی می باشد که درج کد در فرم ثبت نام مزایایی به همراه دارد. جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ دانشگاه علمی کاربری ظرفیت معینی را به داوطلبان شاغل اختصاص داده و آن ها را به راحتی مورد پذیرش قرار می دهد که توضیحات کامل در مقاله آمده است.
✔️ نحوه دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی به بخش های مطالعه دفترچه و گزینش زیر گروه آموزشی، انتخاب رشته و شعبه محل تحصیل تقسیم می شود که توضیحات کامل در مقاله آمده است.
برای مشاوره نحوه دربافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی
برای مشاوره نحوه دربافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©