رشته تعمیرات موبایل در دانشگاه های مختلفی مانند دانشگاه علمی کاربردی، آموزشکده فنی و حرفه ای و دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می شود و متقاضیان علاقه مند به کارهای فنی و تعمیرات گوشی موبایل های هوشمند می توانند پس از تحصیل در این رشته و کسب مهارت های لازم مشغول به کار تعمیرات موبایل شوند.
برای مشاوره رشته تعمیرات موبایل و دانشگاه های دارای این رشته
برای مشاوره رشته تعمیرات موبایل و دانشگاه های دارای این رشته
با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گوشی های هوشمند افراد بسیاری در سر تا سر کشور برای انجام کارهای خود از گوشی موبایل استفاده می کنند. به همین دلیل در اثر استفاده بیش از حد از گوشی موبایل ممکن است برخی از بخش های موبایل به مرور زمان از کار بیافتد و یا بعضی از قطعات به کار رفته در آن کار نکند. لذا، متقاضیانی که دارای موبایل با هر نوع برند و ویژگی خاصی هستند می توانند در صورت مشاهده هر گونه مشکلی بر روی گوشی خود به تعمیرات موبایل مراجعه کرده و نسبت به رفع مشکل به وجود آمده اقدام کنند.
از جمله اقداماتی که ممکن است برای گوشی موبایل توسط تعمیر کارهای موبایل انجام شود شامل تعویض ال سی دی، باتری، رفع مشکل آنتن دهی و تاچ گوشی، تعویض قطعات و ... می باشد که فرد می تواند در صورت برخورد به این مشکلات به مغازه و یا کارگاه های تعمیرات موبایل مراجعه نماید. از این رو به خاطر اینکه روز به روز تعداد استفاده کنندگان موبایل در حال افزایش بوده و بازار کار تعمیر گوشی موبایل رونق خوبی گرفته، داوطلبان به دنبال تحصیل در رشته تعمیرات موبایل در دانشگاه فنی و حرفه ای، علمی کاربردی و یا شرکت در دوره های فنی و حرفه ای هستند. در ادامه برای اطلاع از رشته تعمیرات موبایل توضیحاتی در رابطه با لیست دانشگاه های دارای رشته تعمیرات موبایل و بازارکار آن توضیحاتی ارائه شده است.
رشته تعمیرات موبایل یکی از رشته های هنرستان فنی و حرفه ای و نیز رشته های زیر گروه صنعت هنرستان کاردانش شناخته شده و متقاضیان با توجه به پیشرفت تکنولوژی می توانند در برخی از هنرستان هایی که این رشته را ارائه می دهند به تحصیل پرداخته و مهارت لازم را برای ورود به بازار کار تعمیرات موبایل به دست آورند.
علاوه بر هنرستان های مذکور در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته این رشته در دانشگاه های علمی و کاربردی، فنی و حرفه ای و آزاد نیز دانشجو پذیرفته می شود. لذا، تمامی فارغ التحصیلان این دانشگاه ها می توانند پس از اتمام دروس خود به تعمیرات و نگهداری گوشی موبایل بپردازند.
برای ورود به این رشته، متقاضیان دانش آموز علاقمند به رشته تعمیرات موبایل می توانند در زمان انتخاب رشته تحصیلی پایه نهم انتخاب خود را برای تحصیل در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش انجام دهند و برای آینده ای روشن در رشته تعمیرات موبایل تلاش کنند. از این رو داوطلبان می توانند جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر یعنی کاردانی و یا کارشناسی ناپیوسته در رشته تعمیرات موبایل به دانشگاه های جامع علمی کاربردی، فنی و حرفه ای و آزاد مراجعه نمایند.
همچنین، داوطلبانی که فارغ التحصیل رشته های دیگری هستند؛ اما به دلیل عدم علاقه به رشته خود و یا تمایل به رشته های فنی مانند رشته تعمیرات موبایل می توانند در صورت واجد شرایط لازم برای ثبت نام در دانشگاه های ارائه دهنده این رشته نام نویسی خود را انجام دهند. در آموزشکده های فنی وحرفه ای و دانشگاه آزاد داوطلبان می توانند به صورت با آزمون و بدون آزمون در رشته مدنظر خود به تحصیل بپردازند. به علاوه این افراد می توانند با مطالعه دفترچه ثبت نام با آزمون و بدون آزمون فنی وحرفه ای و آزاد اسلامی از جزئیات رشته تعمیرات موبایل آگاه شوند.
اما در دانشگاه علمی کاربردی متقاضیان می توانند بدون شرکت در کنکور و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی معدل دیپلم و کاردانی در مقاطع فوق دیپلم و کارشناسی ناپیوسته در رشته تعمیرات موبایل علمی کاربردی ادامه تحصیل دهند
دانشگاه هایی که رشته تعمیرات موبایل در آن ارائه می شود شامل دانشگاه جامع علمی کاربردی، آموزشکده های فنی و حرفه ای و در نهایت ثبت نام دانشگاه آزاد می باشد. البته در دوره متوسطه دوم نیز داوطلبان می توانند در هنرستان های فنی وحرفه ای و کاردانش که ارائه دهنده این رشته هستند ثبت نام نموده و مشغول به یادگیری تئوری و عملی این رشته شوند.
رشته تعمیرات موبایل در دانشگاه علمی کاربردی جزو رشته های گروه فنی می باشد و داوطلبانی که قصد دارند در این رشته ارائه شده تحصیل کنند می بایست فرم ثبت نام را تکمیل کرده و برای افزایش تجربه خود در خصوص تحصیل در این رشته اقدامات لازم را انجام دهند.
هنرجویانی که در دوره های تعمیرات موبایل شرکت نموده می بایست پس از گذراندن دروس ارائه شده و تمرین و تکرار بسیار به عنوان یک فرد متخصص و خبره در تعویض قطعات گوشی و یا رشته تعمیرات گوشی هوشمند مشغول شوند. در واقع پس از اطمینان در صحیح درست کردن گوشی همراه و اطلاع از تمامی بخش های سخت افزاری و نرم افزاری موبایل این افراد می توانند با اعتماد به نفس بالا نسبت به رفع عیوب ایجاد شده در موبایل اقدام نمایند.
همچنین علاوه بر تحصیل در رشته تعمیرات موبایل دانشگاه علمی کاربردی، فنی و حرفه ای و ... متقاضیان دیگری هستند که فرصت مطالعه و تحصیل در رشته تعمیرات موبایل ندارند. بنابراین این داوطلبان می توانند در مراکز فنی و حرفه ای مانند سازمان فنی و حرفه ای با گذراندن دوره ای کوتاه مدت به این تخصص برسند و پس از اتمام دوره تعمیرات موبایل جهت دریافت مدرک رشته تعمیرات موبایل خود به سایت portaltvto.ir مراجعه کنند.
دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های نیمه دولتی زیر نظر وزرات علوم بوده که در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در چهار گروه آموزشی متفاوت به صورت بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد. بنابراین، داوطلبانی که علاقه مند به تحصیل در رشته تعمیرات موبایل هستند می توانند در مهلت مقرر با در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت نام در این رشته مذکور اقدام نمایند.
رشته تعمیرات موبایل یکی از رشته های زیر گروه صنعت علمی کاربردی می باشد و داوطلبان متقاضی این رشته می توانند از میان لیست رشته های دانشگاه علمی کاربردی این رشته را انتخاب نموده و برای ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی اقدامات لازم را انجام دهند.
تعداد متقاضیان رشته های دانشگاه علمی کاربردی به دلیل شهریه نسبتا پایین، تنوع رشته های تحصیلی و دسترسی راحت تر به مراکز دانشگاهی روز به روز افزایش پیدا کرده و داوطلبان این دانشگاه می توانند بدون آزمون سراسری و با هزینه بسیار پایین در رشته تعمیرات موبایل ادامه تحصیل دهند.
همان طور که گفته شد شهریه دانشگاه علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاه ها از جمله دانشگاه آزاد کمتر می باشد. بنابراین متقاضیان رشته تعمیرات موبایل علمی کاربردی می توانند علاوه بر پرداخت شهریه ثابت در هر ترم تحصیل نیز مبلغی را به عنوان شهریه متغیر پرداخت نمایند. هزینه شهریه متغییر هر ساله حدود 10 تا 15 درصد بسته به شرایط دانشگاه افزایش پیدا می کند؛ اما شهریه ثابت از سال ورودی متقاضی تا پایان تحصیل فرد ثابت و بدون تغییر می باشد.
از آنجا که در زندگی روزمره افراد بسیاری از طریق گوشی موبایل اکثر کارهای خود را انجام می دهند، گوشی موبایل به عنوان وسیله ای مهم و ضروری در میان اکثر جوامع کاربرد دارد. از این رو داوطلبان زیادی با نصب نرم افزارها و برنامه های قابل نصب بر روی گوشی می توانند علاوه بر گذراندن وقت خود در این برنامه ها مانند بازی های سرگرمی و یا نرم افزار های حسابداری، برنامه ریزی و ... به سایر موارد دیگر هم بپردازند.
اما با توجه به استفاده زیاد از گوشی موبایل ممکن است به مرور زمان قطعات مختلفی مانند باتری، پورت شارژ، دوربین و ... دچار مشکل شوند و یا حتی در اثر ضربه برخورد گوشی به زمین و یا یک جسم سخت صفحه نمایش و یا تاچ ال سی دی آسیب ببیند. به همین خاطر افراد بسیاری هستند که در رشته تعمیرات موبایل تحصیل نموده و با کسب تجربه و تخصص لازم می توانند به تعمیر گوشی موبایل بپردازند.
برای ورود به شغل تعمیرات موبایل علاوه بر تحصیل در رشته تعمیرات موبایل در دانشگاه های علمی کاربردی، آموزشکده های فنی وحرفه ای و دانشگاه آزاد نیز می توان در دوره های آموزشگاه های مختلف زیر نظر سازمان فنی وحرفه ای و یا دوره های جهاد دانشگاهی شرکت نموده و پس از گذراندن کلاس های آموزشی و دریافت مدرک در شغل تعمیرات گوشی هوشمند و تبلت مشغول به کار شوند.
بنابراین، سایر افراد دیگری که در رشته دیگری تحصیل کرده و علاقه به انجام کارهای فنی از جمله تعمیرات موبایل دارند؛ می توانند با گذراندن دوره های آموزشی این شغل را برای خود انتخاب کنند. از طرف دیگر با بالا رفتن قیمت گوشی های موبایل داوطلبان بسیاری پس از خراب شدن گوشی همراه خود تصمیم می گیرند به جای خرید گوشی جدید به تعمیر گوشی مورد استفاده خود اقدام کنند تا هزینه کمتری را صرف نمایند.
دانش آموختگان رشته تحصیلی تعمیرات موبایل دانشگاه های مختلف و نیز دوره های آموزشی می توانند پس از گذراندن یک دوره کارورزی در یک کارگاه تعمیرات موبایل به ایجاد مغازه و یا کارگاه خود در خصوص تعمیر تلفن همراه، خرید و فروش گوشی موبایل با برندها و امکانات مختلف، خرید و فروش قطعات جانبی، نصب برنامه ها و نرم افزار های خاص گوشی، تعمیرات سخت افزاری و قطعات داخلی گوشی موبایل و ... بپردازند. به همین دلیل داوطلبان با توجه به کوچک و یا بزرگ بودن محل سکونت خود باید قبل از ورود به بازار کار تعمیرات موبایل از اشباع بودن این بازار مطلع شوند.
داوطلبانی که در خصوص رشته تعمیرات موبایل و دانشگاه های دارای این رشته سوالاتی را در ذهن خود دارند؛ می توانند از طریق تماس تلفنی با کارشناسان هیوا اطلاعات لازم در رابطه با رشته تعمیرات گوشی موبایل را دریافت نمایند. مشاوران هیوا آماده پاسخگویی به سوالات شما در تمام ساعات شبانه روز می باشند.
✔️ طبق متن مقاله رشته تعمیرات موبایل در دانشگاه علمی کاربردی، آموزشکده فنی و حرفه ای و دانشگاه آزاد ارائه می شود؛ توضیحات بیشتر در متن مقاله قرار گرفته است.
✔️ داوطلبان رشته تعمیرات موبایل دانشگاه علمی کاربردی می توانند بدون کنکور در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ادامه تحصیل دهند که جزئیات بیشتر در این زمینه در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ بله، رشته تعمیرات موبایل به دلیل اینکه هنوز اشباع نشده، بازار کار خوبی دارد؛ که توضیحات بیشتر در خصوص بازار کار شغل تعمیرات گوشی موبایل در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره رشته تعمیرات موبایل و دانشگاه های دارای این رشته
برای مشاوره رشته تعمیرات موبایل و دانشگاه های دارای این رشته
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©