نحوه برنامه ریزی درسی یازدهم می تواند به شکل روزانه، هفتگی و یا ماهانه باشد که برای دانش آموزان رشته های مختلف مانند ریاضی، تجربی، انسانی و معارف اسلامی بسیار کاربردی است. یک برنامه ریزی درسی مناسب شامل راهکارهایی برای مطالعه دروس سخت و آسان بوده و دانش آموزان را برای شرکت در کنکور سراسری و همچنین کسب معدل بالا آماده می سازد.
برای مشاوره برنامه ریزی درسی یازدهم
برای مشاوره برنامه ریزی درسی یازدهم
دانش آموزان زیادی با وجود برخورداری از استعداد و هوش بالا به دلیل نداشتن برنامه ریزی درسی خوب و مناسب دچار مشکل شده و موفق به کسب نمرات عالی یا دریافت رتبه خوب در آزمون های آزمایشی نمی شوند. این دانش آموزان باید توجه کنند که برخورداری از یک برنامه ریزی مناسب می تواند، بسیار کمک کننده واقع گشته و آن ها ازطریق یک مسیر صحیح به موفقیت برساند.افراد بدون رعایت برخی اصول مانند برخورداری از مطالعه و تفریح به اندازه کافی دچار مشکل شده و به اهداف خود نخواهند رسید.
برنامه ریزی درسی یازدهم برای دانش آموزان پایه تحصیلی مذکور از اهمیت زیادی برخوردار است،زیرا این افراد بسیار به کنکور سراسری نزدیک بوده و باید کم کم خود را برای شرکت در آزمون آماده کنند.در این مقاله به بررسی نحوه برنامه ریزی درسی یازدهم در رشته های مختلف ریاضی،تجربی،انسانی و معارف اسلامی آورده شده است. کاربران با مطالعه مقاله در پیش رو با چگونگی درس خواندن برای کسب معدل 20 هم آشنا خواهند شد.
در مورد برنامه ریزی درسی یازدهم ریاضی و نحوه آن باید گفت که افراد در تمامی پایه های تحصیلی نیاز به برنامه ریزی درسی دارند، اما پایه یازدهم از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و به دلیل این که دانش آموز تنها یک قدم با کنکور فاصله دارد بسیار مورد توجه قرار می گیرد.انواع روش های مطالعه برای کسب موفقیت در مقطع تحصیلی مذکور در رشته ریاضی در جدول زیر آورده شده و به طور کامل شرح داده شده است.
برنامه ریزی یازدهم | |
برنامه ریزی روزانه یازدهم ریاضی | یک برنامه ریزی درسی روزانه شامل ساعت های مطالعه و ساعات تفریح و خواب خواهد بود. دانش آموز در برنامه ریزی روزانه به شکل دقیق مشخص می کند که از چه ساعت تا چه ساعتی کدام درس را مطالعه کرده و چند دقیقه در بین مطالعه استراحت داشته باشد. |
برنامه ریزی هفتگی یازدهم ریاضی | برنامه ریزی هفتگی طبیعتا نسبت به برنامه ریزی روزانه کلی تر بوده و حالت پیش بینی و حدودی دارد. دانش آموز نمی تواند دقیقا پیش بینی کند در هفته آینده چه اتفاقاتی ممکن است بیفتد و چه روزهایی چقدر می تواند مطالعه داشته باشد. به همین دلیل معمولا دانش آموزان با کمک مشاور مشخص می کنند که در هفته پیش رو درس های مختلفی مانند شیمی، فیزیک و ریاضی را به مدت چند ساعت باید مطالعه کنند تا در نهایت به موفقیت برسند. |
برنامه ریزی ماهانه یازدهم ریاضی | برنامه ریزی ماهانه یازدهم ریاضی می تواند بسیار کلی تر بوده و با توجه به هدف خاصی مانند امتحانات مستمر هماهنگ استانی پایه یازدهم تعیین گردد. معمولا برنامه ریزی ماهانه با کمک مشاور انجام شده و بیشتر حاوی میزان ساعات مطالعه برای هر درس می باشد. ممکن است بودجه بندی آزمون های آزمایشی برای برآورد ساعات مطالعه در ماه پیش رو تاثیر گذار بوده و با اهمیت جلوه کند. |
برنامه ریزی برای دروس سخت یازدهم ریاضی | معمولا پیشنهاد می شود دانش آموزان مطالعه دروس سخت را به زمان های اولیه روز مانند صبح موکول کرده و در ساعاتی که بازدهی بیشتر است، مطالعه داشته باشند. طبیعتا دانش آموز باید ساعات بیشتری از هفته و ماه خود را به تمرین کردن درس های سختی مانند حسابان و گسسته اختصاص دهند. |
برنامه ریزی برای دروس آسان یازدهم ریاضی | دروس آسان و کم اهمیت تر رشته ریاضی را می توان به آخرهای وقت موکول کرده و زمان کمتری را برای آنان صرف کرد. دانش آموز با دریافت مشاوره های لازم می تواند مشخص کند کدام دروس را باید کمتر مطالعه کرده و کدام درس ها را باید بیشتر تمرین نماید تا به هدف خود برسد. |
برنامه ریزی درسی یازدهم ریاضی با توجه به سطح دانش آموز و نقاط قوت و ضعف او می تواند متفاوت باشد.برای مثال شخصی که در درس حسابان ضعف دارد،طبیعتا باید وقت بیشتری را به مطالعه آن درس اختصاص داده و کسی که در شیمی مشکل داشته باشد باید بیشتر شیمی تمرین کند.دریافت مشاوره از افراد متخصص و خبره می تواند برای دانش آموز کمک کننده واقع گردد.
دانش آموزان رشته تجربی در صورتی که قصد شرکت در کنکور سراسری را داشته و می خواهند رتبه مناسبی به دست آورند حتما باید از سال یازدهم یا حتی دهم شروع به تست زنی کرده و مطالعه را جدی بگیرند. برنامه ریزی درسی یازدهم تجربی به دانش آموزان کمک می کند تا مسیر رسیدن به موفقیت را آسان تر و درست تر طی کرده و به اهداف خود برسند.
نحوه برنامه ریزی درسی یازدهم تجربی می تواند به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه انجام بوده و در قالب یک یا چند جدول به دانش آموزان ارائه شود که با توجه به برگزاری امتحان نهایی پایه یازدهم، اهمیت برنامه ریزی مناسب برای کسب نمرات بالا بیشتر از قبل شده است. افراد با توجه به اهداف و شرایط خود می توانند از انواع برنامه ریزی درسی یازدهم تجربی نهایت استفاده را برده و ساعات مطالعه و تفریح خود را تنظیم نمایند.
دانش آموزان رشته تجربی لازم است دروس سخت و مهم تری مانند ریاضی،شیمی و فیزیک را بیشتر مطالعه کرده و برای درس هایی که آسان تر به نظر می رسند،کمتر وقت بگذارند.داوطلبان باید توجه داشته باشند که برنامه ریزی درسی یازدهم تجربی برای هر فردی با توجه به شرایط و اهدافش می تواند متفاوت باشد.
مشاوران تحصیلی معمولا ابتدا سطح تحصیلی دانش آموز را جویا شده و از او می پرسند که در کدام درس ها مشکل بیشتری داشته و نیاز به کمک دارد.گاهی اوقات ممکن است یک دانش آموز نیاز به مطالعه بیشتر داشته و یک دانش آموز به دلیل مطالعه بیش از حد و عدم استراحت بازخوردهای خوبی دریافت نکند. مراجعه به مشاور تحصیلی می تواند منجر به دریافت یک برنامه صحیح و اصولی شود،زیرا مطالعه بدون تفریح بازدهی خوبی نخواهد داشت.
آشنایی با نحوه برنامه ریزی درسی یازدهم انسانی و بررسی انواع آن به دانش آموزان کمک می کند تا بهترین برنامه مطالعاتی را برای خود داشته و دروس مهم این رشته را به خوبی مطالعه کنند. با توجه به رقابت بالایی که در کنکور انسانی برای ورود به دانشگاه های معتبر وجود دارد، داشتن برنامه ریزی مناسب در سال یازدهم اهمیت زیادی خواهد داشت.
در مورد انواع برنامه ریزی درسی یازدهم انسانی باید گفت که سه نوع برنامه ریزی وجود دارد؛ روزانه،هفتگی و ماهانه. دانش آموزان در صورتی که نمی توانند خیلی به جدول ساعات مطالعه و ساعت تفریح پایبند باشند، بهتر است ابتدا به شکل روزانه برای خود برنامه بریزند. افراد پس از این که توانستند کمی منظم تر شده و اصولی تر درس بخوانند، می توانند بر اساس بودجه بندی آزمون ها و با در نظر داشتن اولویت مطالعه بیشتر برای دروس امتحان نهایی پایه یازدهم، مشخص کنند که باید هر ماه چند ساعت و هر هفته چقدر مطالعه داشته باشند.
اهمیت برنامه ریزی هفتگی و ماهانه در این است که هدفمند تر بوده و باعث ایجاد انگیزه بیشتری در دانش آموز می شود.دانش آموز با دانستن این که تا آخر ماه می تواند کل درس ریاضی را مطالعه و تمرین کرده و خود را به بودجه بندی برساند بسیار با انگیزه تر خواهد شد.همچنین مزیت داشتن برنامه ریزی ماهانه این است که در صورت بروز مشکل دانش آموز زمان کافی برای جبران مطالعه و رساندن خود به بودجه بندی را خواهد داشت.
با توجه به این که رشته انسانی حاوی دروس سخت و آسان بوده و برخی از درس های آن اهمیت بالایی در کنکور دارند،پیشنهاد می شود داوطلبان حتما از یک مشاور تحصیلی کمک گرفته و برنامه ریزی درسی یازدهم انسانی خوبی را داشته باشند. زیرا گاهی اوقات دانش آموز به درستی نمی داند باید کدام درس را بیشتر مطالعه کرده و برای کدام درس ها وقت کمتری بگذارد.
داوطلبان رشته معارف اسلامی هم مانند داوطلبان دیگر رشته ها لازم است برنامه ریزی درسی یازدهم را جدی گرفته و از نحوه مطالعه صحیح دروس باخبر باشند. این افراد برای کسب موفقیت و رسیدن به اهداف خود بهتر است ابتدا با انواع برنامه ریزی برای مدرسه آشنا شده و سپس بهترین آن را انتخاب کنند.
یک برنامه ریزی درسی یازدهم مناسب برنامه ای است که به اندازه لازم مطالعه و تفریح داشته و حد تعادل را رعایت نماید. همچنین در برنامه ریزی درسی یازدهم معارف اسلامی باید به دروس سخت و آسان توجه شده و زمان بیشتری به مطالعه درس های سخت و پیچیده مانند ریاضی اختصاص داده شود.
داوطلبان رشته معارف اسلامی می توانند خودشان برنامه ریزی انجام داده یا این کار را به یک مشاور و متخصص حرفه ای بسپارند. طبیعتا کمک گرفتن از یک مشاور کاربلد برای برنامه ریزی درسی یازدهم معارف اسلامی می تواند بسیار کمک کننده و مفید واقع گشته و از اتلاف وقت و بروز ناامیدی و اضطراب جلوگیری کند.
بعد از بررسی انواع برنامه های مطالعاتی و نحوه درس خواندن دانش آموزان یازدهم نوبت به کسب اطلاعات در مورد برنامه درسی یازدهم برای معدل 20 می رسد.افراد در صورتی که می خواهند معدل بیست را در پایه یازدهم به دست آورند باید تلاش های ویژه ای کرده و برخی موارد را رعایت کنند که این موارد عبارت اند از:
مرور روزانه دروس و تمرین و تکرار آن ها: دانش آموز به هیچ وجه نباید مطالعه درس را به شب امتحان موکول کرده و در طول سال از درس خواندن غافل گردد. تمرین و تکرار روزانه مطالب یادگرفته در کلاس با توجه به طرح درس یازدهم، باعث می شود درس های سخت به خوبی در ذهن دانش آموز جای گرفته و هرگز از یاد نروند.
شرکت در کلاس های فوق برنامه: دانش آموزان برای رسیدن به معدل 20 باید در کلاس های فوق برنامه شرکت کرده یا در صورت لزوم معلم خصوصی بگیرند.یک برنامه درسی یازدهم برای معدل 20 حاوی ساعاتی برای شرکت در کلاس های متنوع و مسبب پیشرفت می باشد.
استفاده از کتاب های کمک درسی: مطالعه کتب کمک درسی و تست زنی یا حل تمرین ها می تواند باعث رشد دانش آموز گردد. لازم است در برنامه درسی یازدهم برای معدل 20 ساعاتی به تکرار و تمرین با استفاده از کتاب های کمک درسی اختصاص داده شود.
داشتن برنامه ریزی مناسب: دانش آموزان زیادی هر روز چندین ساعت درس خوانده و نتیجه خوبی را دریافت نمی کنند،زیرا برنامه ریزی خوبی نداشته و مطالعه اصولی ندارند.رعایت اصول مطالعه می تواند بسیار کمک کنند بوده و تاثیر مستقیمی بر رشد فرد بگذارد.
دانش آموزان باید توجه کنند که نحوه برنامه ریزی درسی یازدهم برای رشته های مختلف می تواند، متفاوت باشد. طبیعتا میزان و نحوه مطالعه دانش آموزی که در رشته تجربی تحصیل می کند با داوطلبان رشته انسانی فرق داشته و متفاوت است. زیرا رشته تجربی به تمرین و تکرار بیشتر نیاز داشته و رشته انسانی به تقویت حافظه نیازمند خواهد بود.
در مورد مشاوره نحوه مطالعه دروس یازدهم باید گفت افراد در صورتی که مطالعه برای کنکور و تست زنی را از سال یازدهم شروع کنند بسیار موفق تر خواهند بود.داوطلبان برخی رشته های رقابتی مانند تجربی باید برنامه ریزی درسی یازدهم را جدی گرفته و هر روز ساعاتی را به مطالعه اختصاص دهند تا به مطالعه عادت کرده و در سال دوازهم خسته نشوند.
داشتن مشاور تحصیلی برای برنامه ریزی درسی یازدهم و انتخاب نحوه برنامه ریزی بسیار مفید خواهد بود.مشاوران معمولا با داوطلبان زیادی سر و کار داشته و آشنایی کافی با بهترین برنامه مطالعاتی را دارند.همچنین شرکت در طرح های مطالعاتی که توسط مدرسه یا دیگر مراکز برگزار می شود می تواند بسیار مفید واقع گردد.
درطرح های مطالعاتی دانش آموزان در کنار هم گرد آمده و به مطالعه و حل سوالات امتحانی می پردازند، که این خود می تواند باعث ایجاد انگیزه و سبب رشد شود. افراد وقتی در کنار هم دیگر باشند کمتر احساس خستگی کرده و حتی گاهی اوقات می توانند رقابت بیشتری را حس نموده و به همین دلیل با انگیزه بیشتری مطالعه کنند.
برنامه ریزی درسی یازدهم باید تنوع داشته و باعث خستگی و یکنواختی دانش آموزان نگردد.یک برنامه ریزی خوب هم دانش آموز را به معدل بالا و مناسب رسانده و هم با تست زنی های کافی او را برای شرکت در کنکور سراسری سال بعد آماده می سازد. دانش آموز هر زمان احساس کرد برنامه های مطالعاتی برای او جوابگو نیست باید از یک مشاور کمک گرفته یا تغییراتی را در ساعات درس خواندن و بودجه های درسی خود ایجاد کند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص نحوه برنامه ریزی درسی یازدهم را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ برنامه ریزی درسی یازدهم انواع مختلفی مانند روزانه، هفتگی و ماهانه دارد که توضیحات کامل در مقاله آمده است.
✔️ دانش آموزان برای کسب معدل 20 در سال یازدهم باید در کلاس های فوق برنامه شرکت کرده و از کتاب های کمک درسی استفاده نمایند که جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ افراد در سال یازدهم باید تعادل بین مطالعه و تفریح را رعایت کرده و علاوه بر تمرین و تکرار دروس،تست زنی را هم در برنامه خود داشته باشند که جزئیات کامل در مقاله آمده است.
برای مشاوره برنامه ریزی درسی یازدهم
برای مشاوره برنامه ریزی درسی یازدهم
معمولا پیشنهاد میشه دانش آموزا مطالعه دروس سخت را به زمان های اولیه روز مانند صبح موکول کرده و در ساعاتی که بازدهی بیشتر است، مطالعه داشته باشند.
سلام.بهترین راه برنامه ریزی روزانه، هفتگی و ماهانه هست.
سلام. یکی از بهترین راه ها اینه که هم برنامه ریزی روزانه داشته باشین، هم هفتگی و هم ماهانه و برای خودتون هدف معقولی رو مشخص کنین تا زمان کافی برای مطالعه و تست زنی داشته باشین.
سلام. شما میتونین از همین اوایل سال تحصیلی همزمان با مطالعه دروستون، تست ها رو هم کار کنین تا با نکات مهم آشنا شین و آمادگی خوبی برای امتحان نهایی ها و کنکور داشته باشین.
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©