دانشگاه علمی و کاربردی با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور اقدام به برگزاری دوره صلاحیت حرفه ای و صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی برای تمامی پذیرفته شدگان این دوره می نماید. لیست رشته های شغلی تعیین شده و مراحل صدور گواهی صلاحیت حرفه ای در طی اطلاعیه های جداگانه از طریق سایت دانشگاه علمی و کاربردی uast.ac.ir اطلاع رسانی می شود.
برای مشاوره صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی
برای مشاوره صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی
به منظور ورود به مشاغل مختلف در جامعه صرفا داشتن مدرک تحصیلی موجب موفقیت فردی نمی شود. در سال های اخیر تجربه نشان داده است که تمامی افراد علاوه بر داشتن مدرک تحصیلی مورد نیاز بایستی دارای شایستگی، مهارت و تجربه کافی در زمینه شغلی خود باشند. معمولا افراد به مرور زمان در هر کاری با تجربه می شوند، اما چه بهتر که کسب تجربه و مهارت در دانشگاه و در هنگام تحصیل بدست بیاید.
دانشگاه علمی و کاربردی به دلیل دارا بودن امکانات مناسب به منظور بررسی موضوع صلاحیت حرفه ای مشاغل می باشد. از این رو این دانشگاه اخیرا با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی و عملی صلاحیت و امکان صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی می نمایند. لذا تمامی شرکت کنندگان در این دوره در صورت قبولی می توانند گواهی صلاحیت را دریافت نمایند. در این مقاله به منظور آشنایی داوطلبان توضیحات کاملی درباره معرفی گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی و مراحل صدور آن ارائه شده است.
دانشگاه علمی و کاربردی از جمله دانشگاه های دارای شبکه متنوع و متوازن از امکاناتی است که به منظور بررسی اعتبار گواهی صلاحیت حرفه ای تمامی مشاغل در نظر گرفته شده است. در حال حاضر بیشتر مشاغل علاوه بر مدارک تحصیلی ارائه شده نیازمند نیروی دارای تجربه و مهارت نیز هستند، بدین منظور در سال های اخیر مبحث صلاحیت حرفه ای مشاغل مورد توجه قرار گرفته است.
یکی از سوالاتی که متقاضیان ممکن است بپرسند این است که گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که در تعریف صلاحیت حرفه ای به معنای مجموعه ای از شایستگی ها از قبیل دانش، مهارت و نگرش ها می باشد که متناسب با هر شغل و یا حرفه تعیین شده و توسط افراد در فرآیندهای آموزش دوره های دانشگاه علمی کاربردی و تجربی و همچنین محیط های آموزشی، کاری و جامعه بدست آمده و به مرور تبدیل به رفتار حرفه ای خواهد شد. بدین منظور این گواهی بیانگر میزان مهارت فردی در زمینه های آموزشی و علمی شغل مورد نظر خواهد بود.
نظام صلاحیت حرفه ای شامل مجموعه فرآیندهایی است که زمینه مناسب برای تحقق سیاست ها و استانداردهای صلاحیت را مشخص می نماید. همچنین هدف نظام صلاحیت حرفه ای ایجاد ارتباط میان محیط های آموزشی و محیط کار، بالا رفتن سطح کیفی پروسه سنجش و تعیین صلاحیت حرفه ای نیروی انسانی و یا اعتبار بخشیدن به تجارب فنی و حرفه ای متقاضیان، بالا رفتن توانایی کارفرمایان به منظور شناسایی و دسترسی به نیروی کار مورد نیاز و کاهش هزینه های اقتصادی و اجتماعی به وجود آمده ناشی از جدایی آموزش از محیط زندگی توسعه یافته می باشد.
در حال حاضر دانشگاه علمی و کاربردی شرایط مناسب و ویژه ای را برای اجرایی شدن طرح صلاحیت حرفه ای و صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی برای متقاضیان دارد. لذا تمامی اطلاعیه های راجع به زمان و جزئیات شرکت در این طرح و مراحل صدور گواهی صلاحیت حرفه ای از طریق اطلاعیه های دوره ای در سایت دانشگاه علمی و کاربردی و همچنین سایت سازمان امور اداری و استخدامی کشور اطلاع رسانی خواهد شد.
تمامی متقاضیان دریافت گواهی صلاحیت دانشگاه علمی و کاربردی بایستی ابتدا نسبت به تکمیل فرم های شناسنامه شایستگی ها و ارزیابی شغلی اقدام نمایند. در واقع پس از اعلام زمان ثبت نام آزمون صلاحیت حرفه ای در سایت دانشگاه علمی کاربردی و سایت سازمان امور اداری و استخدامی کشور اطلاعیه های مربوط و فرم های صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی در دسترس قرار خواهد گرفت.
بدین منظور دانشگاه علمی و کاربردی به عنوان یکی از مراکز دارای پتانسیل بالا در زمینه احراز صلاحیت حرفه ای گروهی از مشاغل خاص شناخته می شود. در حال حاضر اطلاعات مختصری درباره ابعاد شایستگی و روند تشکیل کمیته ها، جدول زمانبندی و تکمیل فرم های مرتبط با مراحل ارزیابی و مراحل صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی در برخی از سایت های خبری اعلام شده است.
اما علیرغم توضیحات ارائه شده زمان ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی برای تکمیل و مراحل صدور فرم صلاحیت حرفه ای به طور قطعی مشخص نشده است، لذا در حال حاضر امکان ارائه فرم های صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی در این مقاله وجود ندارد. در حالت کلی این فرم ها شامل اطلاعاتی در زمینه ارزیابی شغلی و شناسنامه شایستگی ها خواهد بود که در صورت انتشار فرم قطعی در سایت دانشگاه علمی و کاربردی و سایر مجریان طرح این مقاله بروز رسانی شده و فرم مذکور ارائه می شود.
متقاضیان می توانند به منظور اطلاع از زمان و شرایط لازم برای دریافت و تکمیل فرم صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی و کاربردی دائما پیگیر اخبار و اطلاعیه های منتشر شده در رابطه با این طرح باشند تا در صورت امکان جهت ثبت نام و تکمیل فرم ارزیابی شغلی مورد نظر اقدام نمایند.
تربیت افراد متخصص، ماهر و توانمند از عوامل مهم پیشرفت یک کشور در توسعه پایدار به شمار می رود. ورود دانش آموختگان آموزش عالی به بازار کار به دلیل تخصصی شدن اکثر مشاغل لازمه اجرای نظام صلاحیت حرفه ای خواهد بود. دانشگاه علمی و کاربردی به عنوان مناسب ترین گزینه برای اجرای طرح صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی در نظر گرفته شده است.
ضرورت وجود نظام صلاحیت حرفه ای به دو دلیل حائز اهمیت است. در واقع از یک سمت این امکان را برای کارفرما فراهم می کند تا نیروی انسانی مناسب و دارای شایستگی را پیدا کند و از طرف دیگر موجب کاهش هزینه های سربار اقتصادی شده و این وظیفه را بر دوش افراد دارای مهارت لازم می گذارد.
در حال حاضر اطلاعیه های محدودی درباره گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای در برخی از سایت های خبری معتبر اینترنتی ارائه شده است. اما در این بین توضیحاتی درباره لیست رشته های دانشگاه علمی کاربردی و مشاغل دارای گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی در دسترس نمی باشد. بدین منظور متقاضیان بایستی منتظر تایید رشته های مشاغل انتخاب شده برای این طرح باشند.
معمولا تمامی جزئیات نحوه شرکت در این طرح و مراحل صدور گواهی صلاحیت حرفه ای از طریق اطلاعیه های دوره ای در سایت دانشگاه علمی و کاربردی، سایت سازمان امور استخدامی و همچنین سایت های خبری اعلام می شود. بدین منظور متقاضیان دریافت این گواهی می توانند مدام به سایت دانشگاه مراجعه کرده تا در صورت اعلام لیست مشاغل تایید شده برای ثبت نام و تکمیل فرم احراز صلاحیت شغلی اقدام نمایند.
همانطور که در تیترهای قبلی توضیح داده شد، مبنای ارائه طرح صلاحیت حرفه ای به دلیل آموزش در محیط کاری و تجربی برای متقاضیان در نظر گرفته شده است. در واقع بخشی از صلاحیت های رشته های مختلف در زمان تحصیل در دانشگاه علمی و کاربردی به دست می آید. معمولا مراحل صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی شامل سه بخش آموزش در کارگاه های آموزشی، کارگاه مهارتی و محیط کار و آزمون جامع مهارت آموزان خواهد بود.
مدت زمان دوره صلاحیت حرفه ای و مراحل برگزاری کارگاه های آموزشی و مهارتی بر اساس مشاغل مختلف ممکن است متفاوت باشد. لذا تمامی جزئیات لازم برای حضور داوطلبان در دوره صلاحیت حرفه ای مشاغل و نحوه صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی در طی اطلاعیه های گسترده در سایت دانشگاه علمی و کاربردی و سایر مراجع مرتبط در این طرح اطلاع رسانی می شود.
پس از طی شدن دوره های کارگاه آموزشی و محیط کاری متقاضیان بایستی در آزمون جامع مهارت آموزان شرکت نمایند. متقاضیان که نمره حد نصاب را در بخش های تعیین شده بدست آورند در ارزشیابی پایانی مهارتی توسط کارشناسان مربوط ارزیابی شده و نتیجه آزمون مشخص می شود. داوطلبان پس از قبولی در آزمون گواهی مهارت حرفه ای بایستی منتظر اعلام نتایج نهایی از طریق سامانه هم آوا دانشگاه علمی کاربردی باشند. همچنین از آنجایی که این دوره با همکاری سازمان های مختلف کشور اعم از دولتی و خصوصی انجام می شود، نتیجه ارزشیابی نهایی داوطلبان از طریق سایت های مجموعه های مربوط نیز اطلاع رسانی می شود.
معمولا پس از اعلام نتایج ارزشیابی شغلی سایر مراحل نحوه دریافت گواهی از طریق اطلاعیه در سایت دانشگاه علمی کاربردی و سایت های مرتبط منتشر خواهد شد. داوطلبان به منظور اطلاع از مراحل صدور گواهی صلاحیت حرفه ای در صورت مشاهده اطلاعیه بایستی به سایت دانشگاه علمی و کاربردی مراجعه کرده و از طریق راهنمای مراحل دریافت گواهی به منظور پیگیری روند صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی اقدام نمایند.
در حال حاضر بیشتر مشاغل در بازار کار و همچنین موسسات مختلف دولتی و خصوصی دیگر متکی به استخدام نیروی انسانی با ارائه مدرک تحصیلی نیستند. بدین منظور در سال های اخیر تمهیداتی به منظور آماده سازی نیروی تحصیل کرده دانشگاهی برای ورود به بازار کار صورت گرفته است. دانشگاه علمی و کاربردی اخیرا طرح صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی را برای برخی از رشته ها و مشاغل دانشگاهی ارائه کرده است.
بدین منظور متقاضیان پس از طی کردن دوره آموزشی و مهارتی لازم می توانند به منظور مراحل صدور و دریافت گواهی صلاحیت حرفه ای برای مشاغل مورد نظر اقدام نمایند. مدرک گواهی صلاحیت حرفه ای دارای ویژگی های و مزایای مثبتی است که در ادامه به مزایای صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی اشاره شده است.
نظام صلاحیت حرفه ای با ایجاد رابطه عمیق تر میان محیط های آموزشی و محیط کار باعث ارتقای کیفیت فرایند سنجش و تعیین صلاحیت حرفه ای نیروی کار می شود. از طرفی موجب افزایش توانایی کارفرمایان برای شناسایی و دسترسی به نیروی انسانی مورد نظر خود و پایین آمدن هزینه های اقتصادی و اجتماعی جدایی آموزش از محیط زندگی واقعی توسعه یافته خواهد شد.
در واقع مدرک گواهی صلاحیت دانشگاه علمی و کاربردی بیانگر سطح توانمندی دارندگان تحصیلات دانشگاهی در محیط های آموزشی و محیط کار فیزیکی محسوب می شود. بدین منظور متقاضیان می توانند جهت کار در مشاغل مورد نظر خود همراه با فرمت رزومه کاری و تحصیلی خود از گواهی صلاحیت حرفه ای نیز استفاده کرده و شانس بیشتری برای استخدام در ارگان ها و موسسات مورد نظر خواهند داشت.
مشاوران سامانه هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره مراحل صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار و تغییرات مربوطه مطلع گردید.
✔️ گواهی صلاحیت حرفه ای علمی کاربردی حاصل دانش، مهارت و نگرش های فرد است که در محیط آموزشی و محیط کار بدست می آید. برای توضیحات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
✔️ لیست رشته های و مشاغل صلاحیت حرفه ای پس از تایید از طریق سایت دانشگاه علمی و کاربردی اعلام می شود. توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ این گواهی پس از اتمام پایان دوره آموزشی و کارگاه عملی و ارزشیابی نهایی برای متقاضیان مشاغل مربوط صادر می شود. برای توضیحات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
برای مشاوره صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی
برای مشاوره صدور گواهی صلاحیت حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©