بانوانی که تمایل به اشتغال در جایگاه شغلی پلیس زن در ایران را دارند، در اولین مرحله باید از جزئیات مربوط به شرایط پلیس شدن برای یک دختر اطلاع کسب نموده و با گذراندن دوره های آموزشی فرصت اشتغال را داشته باشند. جایگاه شغلی پلیس دارای انواعی از رشته های پلیسی برای خانم ها می باشد که با توجه به تخصص این افراد و قبولی در گزینش به آن ها ارائه می گردد.
برای مشاوره شرایط پلیس شدن برای یک دختر
برای مشاوره شرایط پلیس شدن برای یک دختر
با توجه به اینکه امروزه تغییرات فراوانی در ساختار مشاغل در ایران صورت گرفته است، تعداد متقاضیان استخدام در جایگاه شغلی پلیس زن نیز در بین بانوان افزایش یافته است. افردا متقاضی استخدام در این جایگاه شغلی می توانند در قالب رشته های خاصی به عنوان پلیس زن ایران مشغول به کار شوند، اما موضوع مهم در این خصوص این است که شرایط پلیس شدن برای یک دختر چه مواردی می باشد؟ و رشته های پلیسی برای خانم ها کدام موارد هستند؟
برای پاسخ به سوالات مطرح شده در این بخش افراد ابتدا می بایست به اطلاعیه های منتشر شده در خصوص استخدام مراجعه نموده تا پس از مطالعه جزئیات مندرج در آن نسبت به ثبت نام در استخدام اقدام نمایند. با توجه به اینکه وارد شدن در جایگاه شغلی پلیس زن دارای حساسیت های خاصی می باشد، لذا شرایط و قوانین استخدام آن نیز مورد مهم تلقی می گردد که در متن حاضر به جزئیات مربوط به شرایط پلیس شدن برای یک دختر، رشته های پلیسی برای خانم ها، پلیس مخفی زن در ایران، بازار کار پلیس زن و ... پرداخته شده است.
تمامی سازمان ها، ارگان ها و ادارات در ایران در زمان جذب و استخدام نیروی انسانی مجموعه ای از قوانین و محدودیت ها را به عنوان شرایط استخدام تعریف می نمایند تا بر اساس این موارد و همچنین رشته های پلیسی برای خانم ها صلاحیت افراد را مورد ارزیابی قرار دهند. در همین راستا متقاضیان استخدام در نیروی پلیس نیز می بایست دارای شرایط ذکر شده ای باشند که معمولا در قالب شرایط عمومی و شرایط اختصاصی به صورت جداگانه در اختیار این افراد قرار می گیرند.
از آنجایی که استخدام پلیس زن دارای قوانین سخت و محدود کننده ای می باشد لذا در این بخش به جزئیات مربوط به شرایط پلیس شدن برای یک دختر در دو عنوان عمومی و اختصاصی پرداخته شده که علاقه مندان به ثبت نام دانشگاه افسری بانوان می بایست دارای تمامی شرایط باشند.
اعتقاد و التزام به دين اسلام
اعتقاد و التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران و ولايت فقيه و همچنین آمادگی فداکاری در راه تحقق اهداف کشور
دارا بودن تابعیت ایرانی (شرکت کنندگان می بایست ایرانی الاصل باشند.)
عدم سابقه عضویت یا وابستگی به احزاب و گروه های سیاسی و معارض با نظام جمهوری اسلامی ايران
عدم عضويت يا وابستگی به احزاب و گروه های سیاسی در زمان ثبت درخواست استخدام
عدم محکوميت از مراجع قضایی در خصوص دریافت خدمات دولتی
ارائه گواهی عدم سوء پيشینه کيفری
عدم اعتياد به مواد مخدر و دخانیات
دارا بودن سلامت و توانایی جسمانی و روانی هماهنگ با جایگاه شغلی تعریف شده
شرکت کنندگان در استخدام پلیس زن می بایست دارای مدرک تحصيلی ديپلم ( نظام جدید، نظام قدیم) در یکی از رشته های نظری ( علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی)، فنی و حرفه ای و کار و دانش باشند.
دارندگان مدارک دانشگاهی مقاطع کاردانی و بالاتر اجازه ثبت نام و حضور در این استخدام را ندارند.
متقاضیان ثبت نام می بایست دارای شرط سنی اعلام شده باشند. (حداقل سن 18 سال و حداکثر 23 سال می باشد.)
شرکت کنندگان می بایست حداقل قد 160 سانتی متر را داشته باشند.
حداقل معدل دیپلم در تمامی رشته ها 14 در نظر گرفته شده است. (تبصره: حداقل معدل در نظر گرفته شده برای بسیجیان فعال، فرزندان خانواده نیروهای مسلح، جانبازان و ایثارگران 12 می باشد.)
با توجه به حساسیت های موجود در استخدام پلیس متقاضیان این جایگاه شغلی می بایست در اولین گام نسبت به مطالعه جزئیات شرایط پلیس شدن برای یک دختر اقدام نموده تا در صورت دارا بودن کلیه این شرایط ادامه مراحل را طی نمایند. طبیعتا در هر مرحله ای از استخدام که تشخیص داده شود فرد واجد شرایط نمی باشد، وی از حضور در ادامه فرآیند آموزش و استخدام محروم می گردد.
همانطور که در بخش شرایط پلیس شدن برای یک دختر نیز اشاره شد، این افراد می بایست حداقل دارای مدرک دیپلم در یکی از گروه های تحصیلی در مقطع دبیرستان باشند. اما موضوع مهم و قابل توجه در خصوص رشته های تحصیلی متقاضیان دختر برای پلیس شدن این است که محدودیتی در این رابطه اعمال نگشته است و دارندگان مدارک دیپلم گروه علوم ریاضی، علوم تجربی و انسانی می توانند بدون محدودیت خاصی در این استخدام ثبت نام نمایند.
در پاسخ به این سوال که برای پلیس شدن خانم ها چه رشته ای باید خواند می توان به جزئیات اطلاعیه هایی اشاره کرد که در زمان اعلام نیاز به استخدام پلیس زن در نیروی انتظامی در دسترس عموم قرار می گیرد. بر اساس اطلاعات مندرج در این اطلاعیه ها معمولا در هر استخدام محدودیتی برای عنوان رشته تحصیلی قید نمی گردد تنها موضوع مهم در خصوص رشته های تحصیلی، نمره معدل متقاضی می باشد.
در نهایت باید گفت که انتخاب رشته پلیس برای دختران در مقطع دبیرستان قانون و عنوان خاصی ندارد چرا که عنوان رشته افسری در قالب رشته های شناور به متقاضیان ارائه می گردد و تمامی فارغ التحصیلان دبیرستانی می توانند هم به صورت تحصیلات دانشگاهی و هم به صورت استخدام با مدرک دیپلم به عنوان پلیس آغاز به کار نمایند.
با توجه به این موضوع، انتخاب رشته تحصیلی در مقطع دبیرستان به عنوان شرایط پلیس شدن برای یک دختر در نظر گرفته نمی شود و تنها عامل مهم در خصوص رشته های پلیسی برای خانم ها معدل افراد و مراجعه به مراکز گزینش پلیس نیروی انتظامی می باشد.
از آنجاییکه هر جایگاه شغلی دارای تعداد فراوانی زیر مجموعه می باشد، لذا مدیران هر بخش تلاش می کنند تا با ایجاد گرایش های مختلف شرایط را برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود در آن بخش ها فراهم نمایند. با تکیه بر این موضوع مسئولان در پلیس ایران نیز مجموعه ای از گرایش های مورد نیاز در سازمان را تعریف کرده اند تا بر اساس آن ها جایگاه های شغلی مورد نیاز برای افراد تعریف گردد و هر فرد پس از گذراندن دوره آموزشی خود فرصت حضور در آن جایگاه شغلی را داشته باشد.
با در نظر گرفتن کلیه شرایط استخدام نیروی انتظامی برای یک دختر مسئولان چندین رشته و زیر مجموعه را در نظر گرفته اند که هر کدام از افراد آموزش دیده در آن بخش بتواند به صورت اختصاصی مشغول به کار شود که عنوان این رشته ها به شرح زیر می باشد.
ردیف | لیست رشته های پلیسی برای خانم ها |
1 | راهنمایی و رانندگی |
2 | کشف جرائم |
3 | اطلاعات انتظامی |
4 | رایانه |
معمولا در بدو ورود به دانشگاه متقاضیان ابتدا تنها دروس عمومی را می گذرانند تا پس از اتمام این دروس و تعیین تخصص و استعداد افراد هر کدام از آن ها در رشته و گرایش تخصصی خود مشغول به تحصیل شوند. با اتمام دروس تخصصی در هر رشته افراد فارغ التحصیل می توانند در بخش های مربوطه در سازمان پلیس مشغول به کار گردند.
همانطور که گفته شد، جایگاه شغلی پلیس برای زن در ایران شغل شناخته شده و مرسومی نمی باشد و همین موضوع باعث شده تا تعداد مراکز آموزش زنان در ایران کم باشد. با توجه به اینکه پذیرش زنان در جایگاه پلیس از دو طریق آموزش دانشگاهی و همچنین استخدام های رسمی صورت می گیرد لذا با در نظر گرفتن تمامی شرایط افراد می توانند روش مناسب به خود را انتخاب نموده و با گذراندن دوره آموزش به عنوان پلیس زن آغاز به کار نمایند.
با تکیه بر مطالب گفته شده، تنها مرکز آموزشی که به عنوان دانشگاه افسری برای زنان تاسیس شده است مجتمع آموزش عالی کوثر می باشد که در سال های گذشته مسئولیت تعلیم و آموزش زنان را برای جایگاه پلیس بر عهده داشته است. بر همین اساس به عنوان لیست دانشگاه های پلیسی برای دختران تنها می توان به ثبت نام دانشگاه افسری کوثر اشاره کرد و در حال حاضر هیچ مرکز یا دانشگاه رسمی دیگری در این زمینه وجود ندارد.
از آنجاییکه زنان پلیس در ایران به شکل های ویژه ای در قالب دوره های آموزشی نکات لازم را فرا می گیرند، دیگر کمبودی در زمینه مراکز آموزشی دانشگاهی احساس نمی شود. البته که آموزش در محیط دانشگاهی از امتیاز های خاص و ویژه ای برخوردار می باشد، اما با توجه به کمبودهای موجود در این بخش نیاز به آموزش افراد در رشته های پلیسی برای خانم ها از روش های دیگری جبران می گردد.
با در نظر گرفتن شرایط پلیس شدن برای یک دختر مدیران ارشد تلاش کرده اند تا با ایجاد کردن محیط های آموزشی نیاز این افراد را تامین نموده و نکات مهم را در قالب آن دوره ها به افراد ارائه نمایند.
در سال های گذشته استخدام و جذب نیروی پلیس مخفی یکی از پر مخاطب ترین مشاغل مورد استقبال افراد بوده که توجه زنان و مردان فراوانی را به خود جلب کرده است. افراد تلاش کرده اند تا با پذیرفته شدن در این جایگاه شغلی فرصتی را به دست بیاورند که در جایگاه شغلی متفاوتی مشغول به کار شده و نوع خاصی از شغل را تجربه کنند. پلیس مخفی زن در ایران نیز جزو این محدوده از مشاغل می باشد که به تازگی و تنها در برخی از بخش های خاص در پلیس فعالیت خود را آغاز نموده اند.
شرایط پلیس شدن برای یک دختر در قالب تمامی جایگاه های شغلی به صورت یکسان و مشترک در نظر گرفته می شود تا صلاحیت افراد برای به دست آوردن این جایگاه شغلی به صورت یکسان مورد ارزیابی قرار گیرد. با توجه به اینکه شغل پلیس مخفی زن و یا استخدام کارگاه زن در ایران یک جایگاه ناشناخته می باشد و اطلاعات کمی از آن در دسترس است.
به همین دلیل متقاضیان استخدام در این موقعیت شغلی باید با کسب اطلاع از مراکز ذی صلاح مانند مراکز گزینش پلیس نیروی انتظامی فرم های مربوطه را تکمیل نموده و در مرحله گزینش برای استخدام در این جایگاه شغلی شرکت نمایند.
علاوه بر موارد گفته شده مسئولان و مدیران از بین نیرو های خبره و توانمند خود گزینه های مناسب برای فعالیت در این جایگاه های شغلی را انتخاب نموده و با آموزش های لازم به این افراد پلیس مخفی های با عملکرد بالا را آماده کار نمایند. در مجموع می توان گفت شرایط پلیس شدن برای یک دختر در قالب افسر پلیس یا زن پلیس مخفی به صورت یکسان در نظر گرفته شده و روال استخدام در این مجموعه مشترک است.
کلیه دانش آموزان و دانشجویان در زمان انتخاب رشته تحصیلی دبیرستان و همچنین دانشگاه تلاش می کنند تا با در نظر گرفتن شرایط بازار کار بهترین و مناسب ترین گزینه را برای خود انتخاب نمایند. با توجه به این موضوع متقاضیان تحصیل در رشته پلیسی می بایست در اولین گام وضعیت بازار کار و شرایط درآمدی آن را در نظر گرفته تا پس از اطمینان از درآمد و شرایط پلیس شدن برای یک دختر مراحل مربوط به انتخاب رشته و استخدام را انجام دهند.
امروزه با توجه به افزایش تقاضای برای جذب و استخدام نیروی زن در پلیس کشور می توان گفت که وضعیت بازارکار پلیس زن تا حدودی بهبود یافته است و متقاضیان استخدام در این رشته می توانند با امیدواری به آینده روشن در این عنوان شغلی انتخاب رشته نمایند.
آنچه که در خصوص شرایط پلیس شدن برای یک دختر اهمیت دارد این است که سطح درآمدی در این رشته ها چندان بالا نمی باشد و میزان حقوق دریافتی زنان پلیس مبالغ بالایی را شامل نمی شود. اما نکته قابل توجه برای استخدام زنان در پلیس این است که این استخدام از دو روش اعلام نیاز های رسمی کلانتری ها و همچنین استخدام از طریق ثبت نام کنکور سراسری و به واسطه قبولی در دانشگاه افسری کوثر نیز صورت می پذیرد.
با وجود این دو روش شانس افراد در رشته های پلیسی برای خانم ها برای پذیرفته شدن در پلیس افزایش یافته و دختران و زنان می توانند با امیدواری بیشتری مراحل مربوط به استخدام و شاغل شدن به عنوان پلیس را طی نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص شرایط پلیس شدن برای یک دختر و رشته های پلیسی برای خانم ها را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ شرایط پلیس شدن برای یک دختر در قالب دو عنوان شرایط عمومی و شرایط اختصاصی تعریف می شود که هر کدام از این موارد به صورت جداگانه در متن حاضر ارائه شده است.
✔️ جایگاه شغلی پلیس زن در ایران دارای چند زیر مجموعه می باشد که شامل راهنمایی و رانندگی، کشف جرائم و ... می باشد که هر کدام دارای جزئیات و قوانین مختص به خود می باشد. ضمن اینکه در متن حاضر نیر به جزئیات این موضوع اشاره شده است.
✔️ پلیس زن مخفی در ایران جایگاه شغلی شناخته شده ای نمی باشد، اما در برخی موارد با توجه به اعلام نیاز سازمان و مراکز گزینش پلیس انتظامی، افرادی برای این شغل آموزش می بینند که جزئیات مربوط به آن در متن ارائه شده است.
برای مشاوره شرایط پلیس شدن برای یک دختر
برای مشاوره شرایط پلیس شدن برای یک دختر
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©