جهت تاسیس دفتر مهاجرتی، دارا بودن برخی از شرایط به عنوان الزامات بوده که آشنایی با قوانین و مقررات امور مهاجرتی کشور مبدا و مقصد از مهمترین شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی می باشد. موسسان دفاتر مهاجرتی، لازم است با توجه به نحوه دریافت مجوزهای مربوطه از ارگان های ذیربط، نسبت به ثبت شرکت با مسئولیت محدود یا سهامی خاص از طریق اداره ثبت شرکت ها و موسسه های غیر تجاری اقدام نمایند.
برای مشاوره شرایط تاسیس موسسه مهاجرتی
برای مشاوره شرایط تاسیس موسسه مهاجرتی
با توجه به افزایش مهاجرت از کشور در طی سال های گذشته و درخواست متقاضیان مبنی بر انجام امور مهاجرتی، موسسه های مهاجرتی رشد فزاینده ای در طی سال های اخیر برای انجام امور مرتبط با مهاجرت را داشته اند. موسسان دفاتر مهاجرتی باید از نحوه دریافت مجوز آگاهی داشته تا بتوانند با ارائه مدارک و پرداخت هزینه های مختلف اقدام به تاسیس دفتر مهاجرتی نمایند، در غیر این صورت نمی توانند به صورت رسمی و قانونی در این حوزه فعالیت نمایند.
یکی از شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی ثبت شرکت به صورت مسئولیت محدود یا سهامی خاص براساس اساسنامه مصوب می باشد. با توجه به اینکه دفتر مهاجرتی برای علاقمندان فعالیت در این زمینه می تواند به عنوان یک منبع کسب درآمد مناسب باشد، بنابراین در این مقاله سعی شده است به صورت کامل شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی، مدارک لازم برای تاسیس دفتر مهاجرتی، نحوه دریافت مجوز مربوطه به همراه هزینه های لازم و همچنین راهنمایی استعلام مجوز فعالیت حقوقی دفتر مهاجرتی برای متقاضیان مهاجرت بیان می شود.
منظور از دفتر مهاجرتی به دفترهایی گفته می شود که در زمینه انواع مهاجرت شامل مهاجرت تحصیلی، شغلی، سرمایه گذاری و غیره فعالیت می نمایند. در سال های اخیر با توجه به شرایط به وجود آمده در کشور، میزان درخواست برای مهاجرت از طرف شهروندان بسیار زیاد شده است. در این زمینه لازم است شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی برای علاقه مندان تاسیس کننده این دفاتر به صورت کامل بیان شود.
در واقع برای کسانی که علاقه مند به امور مهاجرتی هستند و در این زمینه تخصص و تجربه لازم را دارند تاسیس موسسه مهاجرتی می تواند به صورت حرفه ای برای علاقمندان مورد توجه باشد. می توان بیان کرد که تاسیس دفتر مهاجرتی می تواند علاوه بر حقوقی و قانونمند کردن فعالیت متقاضی، از نظر وجهه کاری و اعتماد پذیری و همچنین درآمد بالا حائز اهمیت باشد.
از جمله دلایلی که مراجعه کنندگان به دفتر مهاجرتی مراجعه می نمایند، اعتماد به قوانین و مقررات لازم برای پذیرش و همچنین اطلاع از هزینه های زندگی، عوارض عمومی و همچنین اطلاعات کافی در خصوص زندگی و سایر شرایط مهاجرت می باشد. کسانی که قصد تاسیس دفتر مهاجرتی دارند لازم است مهمترین شرایط به شرح زیر را داشته باشند:
داشتن دانش حقوقی کافی و اطلاعات امور مهاجرتی کشور مبدا و مقصد
برخورداری از تبحر و تجربه لازم برای حل مسائل مهاجرتی
داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
داشتن حسن شهرت
عدم سو پیشینه کیفری
داشتن مدرک زبان بین المللی
خاطر نشان می گردد برای تاسیس دفتر مهاجرتی داشتن مجوز قانونی از مراجع ذیربط الزامی می باشد. بنابراین لازم است متقاضی تاسیس دفتر مهاجرتی از نحوه دریافت مجوز اطلاع داشته باشد. به عنوان مثال در صورتی که حوزه فعالیت دفتر مهاجرتی در خصوص تحصیل در خارج از کشور باشد باید از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین اگر در حوزه اقامتی باشد باید از وزارت امور خارجه نسبت به اخذ مجوز اقدام نماید. همان طور که بیان شد شرط تاسیس دفتر مهاجرتی ثبت به صورت شرکت در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری می باشد که باید دفتر دارای شناسه ملی به عنوان شخصیت حقوقی برای انجام امور مرتبط با فعالیت های مهاجرتی باشد.
سپردن امر پر هزینه مهاجرت به دفتر های مهاجرتی نیازمند جلب اعتماد مراجعه کنندگان است. معمولا مراجعه کنندگان به دنبال دفاتری هستند که به صورت رسمی و قانونی فعالیت می نمایند. برای تحقق این موضوع لازم است که موسسان دفتر مهاجرتی نسبت به ثبت فعالیت مهاجرتی در قالب یک شرکت اقدام نمایند. بنابراین ثبت موسسه مهاجرتی در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری به عنوان الزامات اصلی می باشد. در نتیجه برای ثبت دفتر مهاجرتی یکسری مدارک لازم می باشد.
همان طور که بیان شد، یکی از شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی اخذ مجوز از ارگان های ذیربط می باشد. لازم به ذکر است که این مدارک به عنوان مهمترین و اصلی ترین مدارک جهت تاسیس دفتر مهاجرتی می باشد. در ادامه مهمترین مدارک برای ثبت دفتر مهاجرتی به شرح زیر می باشد:
داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه و یا کارت معافیت برای آقایان
ارائه مدارک شناسایی موسسین دفتر شامل کارت ملی و شناسنامه
داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا معادل آن
ارائه اوراق شرکت شامل اساسنامه، اظهارنامه، آگهی ثبت روزنامه رسمی و سرمایه شرکت
ارائه گواهی مجوز مرتبط با نوع فعالیت دفتر
لازم به ذکر است که مدارک اشاره شده به عنوان اصلی ترین مدارک برای تاسیس دفتر مهاجرتی می باشد که در صورت عدم وجود مدارک اشاره شده، شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی صورت نمی گیرد و اداره ثبت شرکت ها نسبت به بررسی مدارک ناقص ترتیب اثر صورت نمی دهد. خاطر نشان می گردد که نحوه دریافت مجوز از ارگان مربوطه براساس نوع فعالیت دفتر مهاجرتی متفاوت می باشد. بنابراین لازم است متناسب با نوع فعالیت دفتر مهاجرتی اقدامات لازم برای اخذ مجوز از وزارت خانه مربوطه صورت گیرد.
با توجه به اینکه یکی از مدارک تاسیس دفتر مهاجرتی داشتن مجوز فعالیت می باشد بنابراین لازم است با توجه به نوع فعالیت موسسه نسبت به دریافت مجوز اقدام کرد. لازم است جهت اخذ مجوز فعالیت مطابق با اساسنامه و صورت جلسه تعیین شده بین موسسین نسبت به ثبت شرکت و اخذ مجوز از طریق اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری اقدام کرد.
برای ورود به سامانه irsherkat.ssaa.ir کلیک نمایید.
اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری زیر نظر اداره ثبت اسناد و املاک قوه قضاییه فعالیت می نماید. لازم است با ثبت نام در سایت تاسیس دفتر مهاجرتی پس از دریافت شناسه ملی شرکت و همچنین شماره ثبت اقدام به فعالیت در زمینه های بیان شده در اساسنامه شرکت کرد. لازم به ذکر است که ثبت آگهی تاسیس در روزنامه رسمی شرکت به همراه آخرین تغییرات شرکت اجباری می باشد.
همان طور که بیان شد، معمولا برای دریافت مجوز فعالیت و شناسه ملی دفتر مهاجرتی باید نسبت به ثبت آن به صورت ثبت دفتر مهاجرتی با سهامی خاص یا ثبت دفتر مهاجرتی با مسئولیت محدود اقدام کرد. ثبت دفتر مهاجرتی با سهامی خاص یکی از ساده ترین و آسان ترین راه ها برای ثبت دفتر مهاجرتی می باشد. سهام دفتر مهاجرتی به صورت سهامی خاص بوده و قابلیت واگذاری به سایر شرکت ها یا افراد را دارد. برای ثبت دفتر مهاجرتی با سهامی خاص حداقل به سه عضو و دو نفر بازرس احتیاج است.
ثبت دفتر با مسئولیت محدود براساس مسئولیت دو یا چند نفر تشکیل می شود و هر کدام از شرکاء براساس میزان سرمایه خودشان مسئولیت در درآمدها و بدهی های دفتر را دارند. در ایران بیشتر دفتر های مهاجرتی در قالب ثبت دفتر با مسئولیت محدود می باشد. در ادامه راهنمای تصویری ثبت شرکت به صورت خلاصه ارائه می شود:
لازم است متقاضیان در مرورگر خود عبارت "اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری" یا آدرس اینترنتی irsherkat.ssaa.ir را جستجو نمایند.
در ادامه لازم است مطابق شکل زیر نسبت به انتخاب گزینه پذیرش درخواست تاسیس شخصیت حقوقی اقدام کرد.
در ادامه لازم است بعد از انتخاب گزینه پذیرش درخواست تاسیس شخصیت حقوقی، نوع شرکت را از لیست مدنظر انتخاب کرده و دکمه ادامه را کلیک نماید.
لازم است مطابق شکل زیر، متقاضی به صورت گام به گام تمامی فرم های موجود در هر گام را تکمیل کرده و در نهایت با پرداخت هزینه ها ثبت شرکت را به صورت اینترنتی انجام داده و تکمیل نماید.
خاطر نشان می گردد که برای ثبت نهایی لازم است اعضای اصلی و افرادی که حق امضا دارند به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری به صورت حضوری مراجعه کرده و برخی از امور مربوط به ثبت در سامانه امور مالیاتی کشور و همچنین اثر انگشت الکترونیکی را انجام دهند.
مهمترین نکته ای که علاقمندان به موضوع ثبت دفتر مهاجرتی باید توجه نمایند، سرمایه لازم برای تاسیس دفتر مهاجرتی می باشد. این هزینه ها می تواند شامل هزینه ثبت شرکت براساس نوع شرکت ثبت شده، هزینه تعیین نام شرکت، هزینه پست مدارک و همچنین هزینه چاپ آگهی تاسیس در روزنامه رسمی یا کثیر الانتشار می باشد. حداقل سرمایه لازم برای تاسیس دفتر سهامی خاص یک میلیون ریال است که 35 درصد آن باید در حساب شرکت قرار داده شود. همچنین برای نوع حالت مسئولیت محدود هم میزان سرمایه برای ثبت یک میلیون ریال می باشد.
یکی از هزینه های لازم مربوط به هزینه چاپ می باشد که در سال جاری هزینه ای بالغ بر 600 هزار تومان برای چاپ باید پرداخت می شد. برای ثبت سرمایه اولیه و ارائه این مدرک به منظور دریافت مجوز فعالیت باید از طریق بانک های متولی این کار نسبت به افتتاح حساب اقدام کرد و مطابق گزارش بانک و رسید دریافتی برای اخذ مجوز اقدام کرد.
خاطر نشان می گردد که لازم است برای اعتبار بیشتر دفتر مهاجرتی، لازم است نسبت به افزایش سرمایه مطابق تصمیمات هیئت مدیره اقدام کرد که باید علاوه بر افزایش سرمایه، هزینه ثبت آخرین تغییرات در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری ثبت شده و در روزنامه رسمی چاپ گردد.
یکی از مهمترین موضوعات برای مراجعه کنندگان دفتر مهاجرتی، استعلام وضعیت فعالیت موسسات مهاجرتی می باشد. مسلما بسیاری از دفترهای مهاجرتی به دلیل داشتن شناسه ملی دارای اعتبار بوده و می توان از طریق سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری آخرین تغییرات مربوط به دفتر مهاجرتی را استعلام کرد.
لازم به ذکر است می توان با استفاده از مواردی مانند نام شرکت، شناسه ملی و همچنین شماره ثبت نسبت به استعلام موسسات مهاجرتی اقدام کرد. تمامی موسسات مهاجرتی برای انواع مهاجرت ها از جمله مهاجرت از طریق ازدواج، براساس مجوز صادره زیر نظر اداره ثبت اسناد و املاک قوه قضاییه فعالیت می کنند.
برای اطلاع از استعلام قانونی بودن موسسات لازم است وارد سامانه جامع پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی کشور به نشانی ilenc.ssaa.ir شده و با وارد نمودن یکی از اطلاعات درخواستی می توانند آخرین وضعیت مربوط به وضعیت دفتر مهاجرتی را استعلام نمایند. در شکل زیر، نمای کلی از سامانه استعلام شخصیت حقوقی نمایش داده شده است:
در ادامه با ثبت یکی از موارد در خواستی در قسمت نتیجه جستجو، اطلاعات تکمیلی مربوط به نام موسسه، نام سازمان ثبت کننده، وضعیت که مهمترین قسمت جستجو می باشد نمایش داده می شود و براساس آن می توان نسبت به استعلام موسسات مهاجرتی اقدام کرد.
مدت زمان صدور مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی براساس روند انجام امور اداری و پیچیدگی های آن صورت می گیرد. لازم به ذکر است که مدارک لازم برای تاسیس دفتر مهاجرتی باید به صورت کامل آماده و صحیح ارائه گردد، چون در غیر این صورت زمان بیشتری صرف خواهد شد. انتخاب نام باید براساس شرایط و ضوابط مورد نظر بوده و در صورت تکراری بودن یا شباهت منجر به رد نام انتخابی و صرف زمان می شود. بنابراین توصیه می شود که تا حد امکان کلیه اقدامات مربوط به انتخاب نام به صورت جامع مورد بررسی قرار گرفته تا زمان بیشتری برای این امور صرف نشود.
می توان مدت زمان ثبت صدور مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی را حداقل بین دو هفته تا یک ماه در نظر گرفت. خاطر نشان می گردد کلیه اقدامات لازم مبنی بر ارائه مدارک صحیح، انتخاب نام و سایر مجوزهای لازم باید به درستی انجام شود تا زمان بیشتری برای ثبت و صدور مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی تلف نگردد.
خاطر نشان می گردد که کلیه اقدامات لازم برای تاسیس دفتر مهاجرتی برای رفتن به کشور های دیگر از جمله مهاجرت به کانادا، دارای هزینه می باشد و در صورتی که هر یک از مدارک ناقص باشد مسلما هزینه های بیشتری هم برای این موضوع پرداخت خواهد شد. به طور خلاصه می توان بیان کرد که این هزینه ها شامل هزینه اخذ مجوز از ارگان های ذیربط، هزینه ثبت شرکت، هزینه ثبت در روزنامه رسمی و غیره می باشد.
مشاوران سامانه هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره نحوه دریافت مجوز و شرایط تاسیس موسسه مهاجرتی پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار و تغییرات مربوطه مطلع گردید.
✔️ شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی داشتن تجربه، دانش لازم و آگاهی از قوانین و مقررات کشور مبدا و مقصد می باشد که لازم است برای اطلاع از جزییات شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی به مقاله مراجعه شود.
✔️ نحوه دریافت مجوز براساس نوع فعالیت دفتر مهاجرتی متفاوت می باشد که جزییات نحوه دریافت مجوز در مقاله به صورت کامل بیان شده است.
✔️ مدارک لازم برای تاسیس دفتر مهاجرتی شامل اسناد هویتی و اساسنامه شرکت می باشد که برای اطلاع از سایر مدارک به مقاله مراجعه شود.
برای مشاوره شرایط تاسیس موسسه مهاجرتی
برای مشاوره شرایط تاسیس موسسه مهاجرتی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©