مقالات در انواع داخلی، خارجی، علمی پژوهشی و ISI قابل ارائه و چاپ هستند. نویسندگان در طی مراحل چاپ مقالات علمی با رعایت قوانین مربوط به نگارش، فایل آن را برای نشریه متناسب با موضوع مقاله خود ارسال خواهند کرد. سپس داوران نشریه به بررسی مقاله پرداخته و در صورت تایید آن و پرداخت هزینه چاپ، مقاله در نشریه انتخاب شده چاپ خواهد شد. مدت زمان چاپ مقاله با توجه به ژورنال یا نشریه انتخابی متفاوت است.
برای مشاوره مراحل چاپ مقاله علمی
برای مشاوره مراحل چاپ مقاله علمی
در دنیای علم و پژوهش، چاپ مقاله یکی از روش های اصلی جهت به اشتراک گذاشتن دانش و نتایج تحقیقات است. این روش به عنوان یکی از مهم ترین معیارهای ارزیابی علمی و حرفه ای در سطح جهانی در نظر گرفته می شود. با این حال، چاپ مقاله یک فرآیند چالش برانگیز است که مستلزم توانایی هایی نظیر نوشتن، تحلیل، تفسیر و به کارگیری فناوری های مختلف می باشد. علاوه بر این، پروسه چاپ مقاله، قوانین و الزامات بسیاری دارد که باید به دقت رعایت شوند تا مقاله در ژورنال های معتبر منتشر شود.
در این مقاله، به بررسی مراحل چاپ مقاله داخلی، خارجی و ISI، از نوشتن و تنظیم متن تا انتخاب ژورنال مناسب و پذیرش مقاله، پرداخته خواهد شد. هدف از انتشار این مقاله، کمک به نویسندگان علاقه مند به چاپ مقاله برای درک بهتر این فرآیند و رعایت الزامات آن است. همچنین، در این مقاله به مراحل چاپ مقالات علمی، اقدامات قابل انجام پس از ریجکت مقاله، ارزیابی مدت زمان و هزینه چاپ مقاله پرداخته شده و در انتها نیز مزایای چاپ مقاله به صورت موردی معرفی شده اند.
چاپ مقاله یکی از روش های اصلی به اشتراک گذاری نتایج تحقیقات و پژوهش هاست که برای انواع مقالات، قابل انجام است. مقاله داخلی یکی از انواع مقالات است که در یک ژورنال داخلی منتشر شده است. این ژورنال ها معمولا توسط دانشگاه ها، مؤسسات دولتی و خصوصی، انجمن های علمی و دیگر سازمان های علمی و پژوهشی منتشر می شوند. چاپ مقاله داخلی مراحل ویژه خود را دارد که باید توسط نویسنده رعایت شود. از جمله مراحل چاپ مقاله داخلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
برای چاپ مقاله داخلی، ابتدا باید مقاله، نگارش شود. مقالات داخلی معمولاً به موضوعاتی اختصاص دارند که با مسائل و نیازهای کشور و جامعه مرتبط هستند. محققان در این مرحله باید تمامی جزئیات مرتبط با موضوع مقاله را در حداکثر تمامیت ممکن شرح دهند. در نگارش مقاله باید به گرامر، املا متنی و اجزا تشکیل دهنده مقاله توجه کرد.
نویسندگان در این مرحله باید مقاله خود را با دقت مرور کرده و آن را از اشکالات گرامری، املا و ساختاری پاکسازی نمایند. نکته حائز اهمیت این است که ویرایش باید از نظر فنی و ظاهری (علائم نگارشی، رسم الخط واژه ها و...)، دستوری و گرامی (ساختار جملات، استفاده از افعال صحیح و ...) و همچنین محتوایی صورت گیرد.
نویسندگان برای چاپ مقاله داخلی، باید یک نشریه مناسب جهت ارسال مقاله خود انتخاب کنند. برای انتخاب نشریه، باید به موضوع مقاله، محدوده تخصصی نشریه و شیوه نگارش نشریه توجه شود. مقالاتی به مرحله چاپ می رسند که در اسکوپ رشته نشریه باشند. نویسندگان همچنین باید فرمت و چارچوب مجله را از روی راهنمای موجود، مطالعه کرده و رعایت نمایند.
محققان و نویسندگان، پس از انتخاب نشریه، باید مقاله خود را به نشریه ارسال نمایند. این مرحله به دو صورت الکترونیکی و پستی قابل انجام است که در روش پست، علاوه بر برنامه همراه، باید 3 الی 5 نسخه از مقاله پرینت گرفته شود. در نهایت این پرینت ها به همراه دیسک یا سی دی حاوی مقاله، اشکال و جداول به ژورنال ارسال شود. لازم به ذکر است که فایل ارسالی مقاله باید pdf یا Word باشد و تمام حروف و اعداد آن مجددا چک شده و به صورت استاندارد ارسال شود.
پس از ارسال مقاله و پرداخت هزینه مربوطه، نویسنده باید منتظر بررسی داوران نشریه و ارسال نامه اعلام وصول از جانب سردبیر باشد. در نتیجه، در صورت تایید، مقاله مورد نظر جمع آوری شده و آماده چاپ می باشد. در غیر این صورت، نویسنده باید بازخورد داوران را بررسی کرده و مقاله خود را با توجه به نکاتی که داوران اشاره کرده اند، اصلاح کرده و مجددا ارسال نمایند.
پس از این که مقاله نویسنده، برای چاپ قابل قبول شد، نویسنده می بایست به تایید چاپ بپردازد. تایید چاپ جهت اطمینان از صحت و سلامت مطالب موجود در مقاله انجام می شود. در انتها نیز مقاله مورد نظر در نشریه انتخاب شده، چاپ خواهد شد.
یکی دیگر از انواع مقالات، مقاله خارجی است که در یک ژورنال واقع در خارج از کشور، منتشر می شود. این ژورنال ها معمولاً توسط ناشران بین المللی اداره می شوند و دستیابی به آن ها در کشورهایی با محدودیت دسترسی به منابع بین المللی، دشوار است. از جمله مراحل چاپ مقاله خارجی می توان موارد زیر را نام برد:
نویسندگان انواع مقالات علمی خارجی، پیش از شروع به نوشتن مقاله، می بایست ژورنال مناسب جهت ارسال مقاله را انتخاب نمایند. برای این کار، نویسنده باید موضوع تحقیق خود را مشخص کرده و ژورنال هایی که در زمینه تحقیقات وی فعالیت میکنند را بررسی نماید. همچنین، باید مشخص شود که ژورنال انتخابی متقاضی، سطح کیفیت و اعتبار مناسب برای نشر مقاله را دارد یا خیر.
بعد از انتخاب ژورنال، می توان نسبت به نوشتن مقاله اقدام کرد. در این مرحله باید مطابق الزامات ژورنال، محتوای مقاله را تهیه و تنظیم کرد. در نهایت نیز باید اصلاحات لازم در نگارش مقاله شامل ویرایش های مربوط به محتوا، علائم دستوری و گرامری متن، انجام شود.
پس از اتمام نوشتن مقاله، نویسنده باید آن را به ژورنال ارسال کند. هر ژورنال، الزامات و روش ارسال مقاله خود را دارد که باید به دقت رعایت شود. ارسال مقاله برای ژورنال های خارجی به صورت الکترونیکی انجام می شود و باید در قالب Word یا pdf صورت گیرد.
پس از ارسال مقاله و ارجاع به داوران، در صورت تأیید یا رد مقاله، نظر و بازخورد داوران باید برای نویسنده ارسال شود. در این مرحله، ممکن است نیاز به اصلاحات و تغییرات در مقاله وجود داشته باشد.
پس از اصلاحات و تغییرات مقاله توسط نویسنده، ممکن است مقاله پذیرفته شده و در ژورنال منتشر شود. در مجموع این طور باید گفت که چاپ مقاله خارجی یک فرآیند زمان بر و چالش برانگیز است که نیاز به توانایی هایی نظیر نوشتن، تحلیل، تفسیر و به کارگیری فناوری های مختلف دارد. همچنین، باید به دقت الزامات و روش ارسال مقاله به ژورنال منتخب را رعایت کرد تا انتشار و چاپ مقاله خارجی با موفقیت انجام شود.
یکی دیگر از مقالات قابل چاپ، مقالات علمی پژوهشی هستند که اصول و قواعد ویژه خود را برای نگارش دارند. مقاله پژوهشی، بر مبنای یک پروژه پژوهشی یا آزمایشگاهی تشکیل شده و در آن دانشمندان یا محققان به دنبال یافتن پاسخ یک سوال علمی پژوهشی هستند که در نهایت نتایج یافته های خود را در این مقاله تهیه و تفسیر می کنند. متقاضیان جهت چاپ مقاله علمی پژوهشی ابتدا باید به انتخاب مجلات داخلی یا خارجی بپردازند. به طور کلی مراحل چاپ مقاله علمی پژوهشی به شرح زیر می باشد:
انجام ترجمه تخصصی برای پذیرش مقاله در ژورنال های خارجی
انجام ویرایش ادبی لازم جهت جلوگیری از تشابه یا سرقت ادبی
انتخاب ژورنال معتبر و متناسب با عنوان و زمینه مقاله
ویرایش و فرمت بندی مقاله و تبدیل ساختار آن به فرمت تعیین شده
ارسال و سابمیت مقاله به ژورنال مورد نظر
توضیحات مربوط به مراحل چاپ مقالات علمی به صورت جزئی در بندهای قبل ارائه شده است. در نهایت، پس از انجام داوری مقاله، ممکن است که سه نتیجه مختلف برای مقالات پیش آید. یا مقاله پذیرفته شود، یا نیاز به بررسی و بازبینی داشته باشد و یا این که ریجکت شود.
در صورت پذیرفته شدن مقاله، نویسنده باید نسبت به پرداخت هزینه اقدام نماید تا چاپ مقاله در ژورنال انتخابی، صورت گیرد. در صورت نیاز به بازبینی مجدد مقاله، نویسنده می بایست به بررسی مجدد و ویرایش اشکالات موجود در مقاله خود بپردازد. همچنین اگر مقاله نوشته شده، ریجکت شود، متقاضی باید به نگارش مجدد مقاله و رفع اشکالات کلی آن بپردازد تا پس از رفع این ایرادات، مقاله را برای ژورنال مورد نظر ارسال نماید.
مراحل چاپ مقالات علمی در مجلات و ژورنال های داخلی و خارجی، مشابه و یکسان است. تنها تفاوت آن ها در ترجمه مقاله است که در صورت ارسال برای ژورنال های خارجی باید به صورت تخصصی انجام شده و سپس سابمیت شود.
مجله ISI، یکی از انواع مقالات خارجی با اعتبار جهانی است که بخشی از موسسه تامسون رویترز می باشد. این مجلات، امتیاز پژوهی بالایی دارند و یک مرجع برای تعیین استاندارد و اعتبار نشریات علمی در جهان به شمار می روند. تمام مقالات علمی که در این مجلات چاپ می شوند، مقاله ISI نامیده خواهند شد. مراحل چاپ مقاله isi نیز به همان روش گفته شده در بخش مربوط به چاپ مقاله خارجی می باشد.
در واقع، در چاپ این نوع مقالات علمی، انتخاب مجله از پیش انجام شده و نویسندگان، پس از نگارش و بازبینی متن مقاله، آن را برای داوری ارسال خواهند کرد. لازم به ذکر است که دلایل مختلفی منجر به ریجکت شود. همچنین کیفیت بالا در موضوع، می تواند سبب تایید سریع مقاله از سوی سردبیر مجله شود. زمانی که ایده پژوهشی محقق، جالب و جدید باشد، تایید آن نیز سریع تر خواهد بود.
پس از داوری مقاله آی اس آی، یک ایمیل حاوی نتیجه نهایی داوری برای نویسندگان یا محققان ارسال خواهد شد. وضعیت نهایی مقاله ISI ممکن است به صورت حالت های زیر باشد:
پذیرش چاپ مقاله مورد نظر
پذیرش چاپ مقاله مورد نظر بعد از انجام اصطلاحات جزئی
پذیرش چاپ مقاله مورد نظر بعد از اصلاحات کلی
بررسی مجدد احتمالی چاپ مقاله مورد نظر بعد از اصلاحات اساسی
بررسی احتمالی چاپ مقاله مورد نظر در قالب گزارش کوتاه یا نامه به سردبیر
غیر قابل چاپ
گفتنی است که بیشتر مقالات خارجی، نیاز به اصلاح و بررسی مجدد دارند، اما امکان پذیرفته شدن مقاله بدون نیاز به اصلاح و بازبینی نیز وجود دارد. برای انجام تغییرات خواسته شده، یک بازه زمانی مشخصی از طرف سردبیر مجله تعیین خواهد شد. در نهایت نیز با پذیرش مقاله، ویرایش نهایی صورت گرفته و مقاله چاپ خواهد شد.
انتخاب مجله مناسب برای چاپ مقاله داخلی و خارجی، یکی از اصلی ترین مراحل چاپ مقالات علمی است. به این دلیل که فاکتورهای بسیاری در تعیین مجله یا ژورنال مقاله، دخیل هستند. نحوه انتخاب مجله برای چاپ مقاله با توجه به معیارهای زیر صورت می گیرد:
زمینه فعالیت مجله انتخابی باید با موضوع مقاله نویسنده، ارتباط داشته باشد. به این دلیل که ارسال مقاله برای ژورنال اشتباه، منجر به ریجکت مقاله خواهد شد. اطلاعات لازم برای بررسی ارتباط ژورنال با موضوع مقاله از وب سایت مجله و اطلاعات نوشته شده درباره آن، قابل دریافت می باشد. ناگفته نماند که شناخت مخاطب، هدف و محدودیت های مجله نیز از جمله موارد مهم برای انتخاب ژورنال است.
نویسندگان، پس از انتخاب ژورنال مورد نظر، باید به جستجوی عنوان مقاله خود پرداخته و مقالات مشابه را از نظر کیفیت مورد بررسی قرار دهند.
اعتبار مجلات به اعتبار و کیفیت مقالات چاپ شده، وابسته است. ضریب تاثیر یا impact factor، نشان دهنده اعتبار مجلات است که هر چه بالاتر باشد، مقالات چاپ شده در آن نیز قابل استنادتر هستند. البته نکته حائز اهمیت این است که ضریب تاثیر تنها معیار قابل اعتماد برای انتخب مجله مناسب نیست و عوامل مختلفی در آن دخیل هستند.
در صورتی که نویسنده، تمایل به چاپ سریع مقاله خود داشته باشد، باید به انتخاب مجلات و نشریات معتبر داخلی و خارجی برای چاپ مقاله که به صورت هفتگی مقاله جدید منتشر می کنند، بپردازد.
هر چه تعداد مقالات منتشر شده در مجله بیشتر باشد، احتمال پذیرش مقاله جدید نیز افزایش خواهد یافت.
چاپ مقاله با پرداخت هزینه همراه است و مبلغ آن نیز بسته به ژورنال انتخابی، متفاوت می باشد. این هزینه ها برای چاپ مقاله های خارجی از چند صد دلار تا چند هزار دلار متغیر می باشد.
توجه به هیئت داوران نیز یکی از فاکتورهای لازم برای انتخاب مجله برای چاپ مقاله است. هر چه افراد این هیئت با تجربه تر باشند، سرنخ های موشکافانه تری در اختیار نویسنده قرار خواهند داد. در حقیقت، نظرات و انتقادات این افراد، بسیار ارزشمند بوده و موجب بهبود محتوای مقاله خواهد شد.
با رعایت موارد فوق، کمک بسیار زیادی برای یافتن مجله مناسب، صورت می گیرد. نویسندگان باید در نظر داشته باشند که مجله انتخابی آن ها در لیست سیاه وزارت علوم نباشد تا موجب بروز دردسر نشود. بررسی مجلات رایگان داخلی و بین المللی نیز می تواند کمک کننده باشد. گفتنی است که در این صورت؛ احتمال دیده شدن مقاله نویسنده بالاتر خواهد بود.
سایت های چاپ مقاله، پایگاه های اطلاعاتی معتبری هستند که مقالات چاپ شده را به صورت آنلاین در اختیار محققان و نویسندگان مقالات، قرار می دهند. از جمله سایت های چاپ مقاله داخلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
سیویلیکا یک پایگاه اینترنتی و در واقع یک دایره المعارف تخصصی برای رشته های مختلف است. این پایگاه به نشانی civilica.com، همایش های تخصصی داخل کشور را در قالب یک مقاله منتشر می کند. همچنین مقالات در وب سایت سیویلیکا به دسته های اصلی علوم مهندسی، علوم زیستی، علوم سلامت و علوم اجتماعی تقسیم می شوند. هدف از راه اندازی این سامانه، جمع آوری نتایج تحقیقات مختلف و دسترسی آسان به این نتایج است.
نورمگز، پایگاه مجلات تخصصی در زمینه علوم اسلامی و انسانی است که برای ترویج پژوهش و عرضه مجلات تخصصی این علوم، راه اندازی شده است. این شبکه به نشانی noormags.ir که وابسته به مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی است، از سال 1377 آغاز به کار کرده است.
استفاده از این وب سایت به نشان sid.ir و دریافت مقالات کلیه رشته ها، رایگان است. متقاضیان برای استفاده از این پایگاه، نیازی به ایجاد پنل کاربری و عضویت در آن، نیست و متقاضیان می توانند با وارد کردن موضوع مورد نظر، مقالات مرتبط نمایش داده شده را دانلود کنند.
این پایگاه به نشانی magiran.com، با بیش از 3000 عنوان از مجلات علمی و تخصصی گوناگون، یکی از سایت های چاپ مقاله داخلی است که بسیاری از خدمات آن به صورت رایگان ارائه می شود. اما دسترسی به متن مقالات، مستلزم پرداخت حق اشتراک سالانه می باشد. از سایت های چاپ و دانلود مقالات خارجی نیز می توان به سایت های زیر اشاره کرد:
سایت ISI به نشانی www.isi-web.org
گوگل اسکولار به نشانی scholar.google.com
اسکوپوس به نشانی scopus.com
ساینس دایرکت به نشانی sciencedirect.com
ساینس هاب به نشانی sci-hub.se
اسپیرینگر به نشانی springer
تمام پایگاه های اینترنتی نام برده، از معتبرترین وب سایت های چاپ و دانلود مقاله خارجی هستند. اعتبار این پایگاه ها به قدری بالاست که به جرات می توان گفت هیچ نهادی اعتبار آن ها را زیر سوال نبرده است.
انتشار مقالات علمی از طریق ژورنال های معتبر، یکی از مهم ترین روش های انتشار پژوهش های علمی در دنیای امروز است. با این حال، هزینه چاپ مقاله داخلی و خارجی به طور چشمگیری در طی چند سال گذشته افزایش یافته است. هزینه چاپ مقاله داخلی و خارجی به عوامل مختلفی نظیر ژورنال انتخابی، اعتبار ژورنال، تعداد صفحات مقاله و زبان مقاله بستگی دارد.
به طور کلی پس از نوشتن مقاله علمی پژوهشی، در صورت تایید هیئت داوران، نوبت به چاپ مقاله خواهد رسید. هزینه چاپ مقاله با توجه به مجله انتخاب شده، تعیین خواهد شد. گفتنی است که به طور معمول، هزینه چاپ مقاله علمی پژوهشی در ایران از 500 هزار تومان تا 3 میلیون تومان بوده و متناسب با مجله انتخابی و اعتبار آن، افزایش می یابد.
در زمان پرداخت هزینه چاپ مقالات خارجی نیز متقاضی چاپ مقاله باید نسبت به پرداخت هزینه مربوط به پیش پرداخت یا APC، اقدام نماید. هزینه چاپ مقاله خارجی بدون احتساب مالیات، بین 150 تا 9900 دلار خواهد بود. لازم به ذکر است که این قیمت به عوامل مختلفی نظیر کیفیت ژورنال، فرآیندهای تحریریه و فنی ژورنال، وضعیت بازار و... بستگی دارد.
پس از ارسال مقاله به ژورنال، ممکن است مقاله به دلایل مختلفی حتی در همان ابتدا توسط سردبیر مجله، ریجکت یا رد شود. گفتنی است که ریجکت شدن در چاپ مقاله به معنای بی کیفیت بودن یا کم ارزش بودن مقاله نیست و دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. از جمله دلایل رد شدن مقاله برای چاپ، می توان به متفاوت بودن زمینه مقاله با موضوع ژورنال اشاره کرد.
نویسندگان و محققان در صورت رد مقاله خود باید به صورت مستقیم به نظر داوران، پاسخ دهند. همچنین به بررسی مجدد مقاله و اصلاح اشکالات آن بپردازند. در نهایت نیز پس از انجام ویرایش های لازم، می توانند نسبت به ارسال مقاله به ژورنال بعدی اقدام کنند. نکته حائز اهمیت این است که انتخاب ژورنال بعدی باید با دقت بیشتری انجام شود و معیارهای مورد توجه مجله، در نظر گرفته شود.
همچنین نا گفته نماند که در صورت رد مقاله، اگر متقاضی توجیه قانع کننده داشته باشد، با اعمال تغییرات جزئی می تواند داوران را متقاعد کند که اشکالات وارد شده، اشتباه هستند. در صورت منطقی بودن توضیحات، مقاله متقاضی برای چاپ آماده خواهد شد. این نسخه نهایی، حاصل چند بار بررسی و ویرایش است، بنابراین از کیفیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود.
نویسنده یا محقق، پس از یافتن ژورنال انتخابی خود، باید مراحل چاپ مقالات علمی را به طور کامل پشت سر بگذارد. مدت زمان چاپ مقاله نیز به کیفیت مقاله و نوع نشریه انتخابی بستگی دارد. برای مثال، هر چه تقاضا برای یک ژورنال بالاتر باشد، مراحل چاپ مقالات علمی نیز مدت زمان بیشتری به طول خواهد انجامید. به طور معمول، مدت زمان چاپ مقاله در مجلات داخلی، کمتر از ژورنال های خارجی می باشد.
زمان چاپ مقاله در ژورنال های خارجی تا 3 ماه نیز به طول می انجامد. برای مثال، زمان ارسال تا پذیرش مقاله در مجله nature، از 85 تا 150 روز می باشد. در صورتی که ارسال تا بازبینی اولیه ویراستار در مجله الزویر، حدود 1 هفته، بررسی داوران یک ماه، آماده شدن پیش نویس اولیه مقاله نیز یه مدت 1 هفته بعد از پذیرش مقاله طول خواهد کشید.
در رابطه با چاپ مقاله در مجلات داخلی نیز این طور باید گفت که کمتر از مدت زمان های نام برده برای چاپ مقاله در ژورنال خارجی به طول می انجامد. اطلاع از مدت زمان دقیق نیز با مراجعه به وب سایت های اصلی، قابل انجام است. به طور کلی پروسه چاپ مقاله برای همه ژورنال ها به یک اندازه زمان بر نیست، اما متوسط زمان پذیرش مقاله از 150 روز بیشتر نخواهد شد.
پس از چاپ مقاله، نویسندگان مقاله و محققان با چاپ مقاله علمی پژوهشی به مخاطبان و خوانندگان بیشتری دسترسی خواهند داشت. هر چه مخاطبان یک ژورنال بیشتر باشند، مقاله چاپ شده در دسترس افراد بیشتری قرار خواهد گرفت. از دیگر مزایای چاپ مقاله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جلوگیری از سرقت ادبی با چاپ مقاله در ژورنال و ثبت آن
پیشرفت جامعه علمی با چاپ و انتشار مقاله
امتیاز مثبت در رزومه کاری و تحصیلی نویسنده مقاله
افزایش استناد به مقاله علمی پژوهشی با رتبه بالا
افزایش شانس استخدام در مشاغل دولتی و خصوصی
اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر خارجی توسط محققان پژوهش
ارتقای شغلی و افزایش حقوق برای پژوهشگران و محققان شاغل
عضویت در هیئت علمی برای اساتید
در معرض دید قرار دادن نتایج تحقیقات علمی به صورت جهانی
وجود امکان ارتباط با محققان دیگر از سایر کشورها
عضویت در بنیاد ملی نخبگان کشور
از دیگر مزایای چاپ مقاله در ژورنال های داخلی می توان به امکان پذیرش در دانشگاه های آزاد و معتبر بدون شرکت در کنکور سراسری اشاره کرد. به طور کلی، چاپ مقاله موجب پر بار شدن رزومه پژوهشی و تحصیلی محقق شده و درهای پیشرفت جدیدی را به سوی او باز خواهد کرد.
مشاوران سامانه هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره مراحل چاپ مقالات علمی و هزینه چاپ مقاله علمی پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار و تغییرات مربوطه مطلع گردید.
✔️ محققان پس از نگارش و ویرایش مقاله باید برای چاپ مقاله در ژورنال های داخلی و خارجی معتبر اقدام نمایند. توضیحات کامل تر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ از جمله سایت های چاپ مقاله می توان به سیویلیکا، نورمگز، ISI، ساینس دایرکت و اسکوپوس اشاره کرد. سایت های بیشتر در این مقاله ارائه شده اند.
✔️ چاپ مقاله موجب بهبود رزومه کاری و تحصیلی محققان شده و امکان پیشرفت کاری در مشاغل مختلف و تحصیل در دانشگاه های معتبر را برای آن ها فراهم می کند. مزایای بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره مراحل چاپ مقاله علمی
برای مشاوره مراحل چاپ مقاله علمی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©