بورسیه صنعت به دانشجویان واجد شرایط که دارای رتبه زیر 2000 در کنکور سراسری بوده و در المپیادها و رویدادها جایزه دریافت کرده باشند، اعطا می شود. افراد برای کسب بورسیه صنعت و مشاغل باید از نحوه گذراندن مرحله مصاحبه و ارزیابی دانشگاه مطلع شده و در رشته مرتبط با صنعت و جامعه تحصیل کرده و 30 الی 40 واحد کارآموزی را نیز با موفقیت پاس نمایند.
برای مشاوره نحوه دریافت بورسیه صنعت
برای مشاوره نحوه دریافت بورسیه صنعت
افراد زیادی پس از گرفتن مدرک دیپلم، تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه ها و رشته های برتر داشته و می خواهند در حین تحصیل از حقوق هم بهره مند گردند، اما به دلیل عدم آشنایی با شرایط دریافت و نحوه اقدام برای دریافت بورسیه های مختلف دچار مشکل شده و موفق به تحصیل در دانشگاه مورد نظر خود نخواهند شد. آشنایی با انواع بورسیه ها و رشته های تحصیلی مختلف می تواند بسیار کمک کننده و مفید واقع گشته و از بروز پشیمانی و ناامیدی جلوگیری کند.
اسامی دعوت به مصاحبه بورسیه صنعت و مشاغل در کنکور ۱۴۰۳، در 30 شهریور اعلام شد.
بورسیه صنعت یکی از انواع بورسیه هایی است که به دانشجویان واجد شرایط اعطا شده و از طرفداران زیادی برخوردار خواهد بود. در این مقاله به بررسی پاسخ این سوال که بورسیه صنعت چیست و شرایط دریافت آن چگونه می باشد پاسخ داده شده و مدارک لازم نیز آورده است. افراد با مطالعه مقاله در پیش رو با نحوه و مراحل لازم برای گرفتن بورسیه مذکور نیز آشنا شده و اطلاعات مورد نیاز را کسب خواهند کرد.
در پاسخ به این سوال که بورسیه صنعت چیست ؟ نحوه و شرایط دریافت آن چگونه خواهد بود باید گفت برخی از رشته های تحصیلی بورسیه دارند و این به آن معناست که دانشجو در حین تحصیل خود حقوق دریافت خواهد کرد. افراد زیادی نگران بازار کار رشته خود هستند و تمایل به دریافت حقوق مناسب دارند که با تحصیل در رشته های خاص این اتفاق به راحتی برایشان خواهد افتاد.
بورسیه صنعت به دانشجویانی ارائه داده می شود که از رتبه کنکور خوبی برخوردار بوده و موفق به دریافت پذیرش بورسیه تحصیلی از یک دانشگاه معتبر گردند. دانشجویان پس از دریافت بورسیه صنعت در حین تحصیل حقوق گرفته و همچنین پس از اتمام تحصیل در همان واحد صنعتی مشغول کار گشته و استخدام خواهند شد.
دانشجویان دارای بورسیه صنعت و مشاغل باید در رشته های مورد نیاز صنعت و جامعه تحصیل کرده و حدودا 30 الی 40 واحد درسی را به عنوان کارآموزی بگذرانند. تعداد کل واحدهای درسی برای دارندگان بورسیه صنعت 130 الی 140 تا بوده و می توان گفت شرکت در واحدهای کارورزی می تواند داوطلب را جهت استخدام پس از تحصیل به طور کامل آماده سازد.
هدف از ارائه طرح بورسیه صنعت ایجاد انگیزه در دانشجویان بوده و مراکز آموزشی در تلاش هستند تا دانشجو در حین تحصیل مهارت آموزی هم داشته باشد. بورسیه صنعت باعث جذب و بکارگیری استعدادهای برتر شده و به ارتقای اشتغال پذیری کمک می کند و دانشجویان در صورتی که بتوانند از آن بهره مند شوند، دیگر دغدغه شغل را نخواهند داشت.
آشنایی با شرایط دریافت بورسیه صنعت و نحوه اعطای آن به داوطلبان کمک می کند تا بهترین برنامه ریزی را برای دریافت آن در پیش گرفته و با موفقیت به بورسیه دست یابند. با توجه به این که برای دستیابی به رشته های دارای حقوق و درآمد رقابت بالایی وجود دارد می توان گفت شروط لازم برای رسیدن به بورسیه صنعت عبارت اند از:
کسب رتبه 1 الی 2000 در کنکور سراسری
محاسبه رتبه کنکور سراسری بدون در نظر گرفتن سهمیه
برخورداری از مدال طلا، نقره و برنز کشوری در المپیاد های ملی همراه با معرفی باشگاه دانش پژوهان جوان و تایید بنیاد ملی
داوطلبان دارای رتبه 10 درصد برتر استان در آزمون سراسری فقط در استان های کمتر برخوردار
برگزیدگان رویدادهای نخبگانی مورد تایید بنیاد ملی
داشتن 90 درصد حد نصاب برگزیدگی در طرح توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد طرح شهید وزوایی در همان سال تحصیلی که ثبت درخواست انجام می شود.
دانشجوی پذیرفته شده مشمول قانون کار نخواهد بود.
لازم به ذکر است که به طور کلی برای دریافت بورسیه صنعت افراد باید سابقه تحصیلی عالی داشته و افتخارات خوبی را کسب کرده باشند. شرکت در المپیادها و گرفتن مدال می تواند برای رسیدن به بورسیه بسیار کمک کننده بوده و مسیر را برای داوطلب هموار سازد. داوطلبان باید توجه داشته باشند که رتبه کنکور سراسری آن ها برای دریافت بورسیه صنعت بدون سهمیه محاسبه می گردد و سهمیه تاثیری روی آن نخواهد داشت.
مدارک لازم برای دریافت بورسیه صنعت معمولا همان مدارک مورد نیاز برای ورود به رشته های خاص بوده و شامل مدارک هویتی و تحصیلی و همچنین سوابق افتخارات داوطلب خواهند شد. داوطلب پس از آشنایی با نحوه و شرایط دریافت بورسیه مذکور، باید برای آماده سازی مدارک مورد نیاز اقدام کند که لیست موارد مورد نیاز عبارت است از:
کارت ملی و شناسنامه
فرم انتخاب رشته
دیپلم و ریزنمرات سال دوازدهم
مدارک دال بر کسب افتخارات در المپیادها
مدرک برگزیده شدن در رویداد نخبگان مورد تایید بنیاد ملی
عکس پرسنلی
لازم به ذکر است که افراد برای کسب بورسیه صنعت باید در جلسه مصاحبه دانشگاه نیز شرکت کرده و شایستگی خود را ثابت نمایند. همراه داشتن مدارک دال بر کسب افتخار در المپیادهای و رویدادهای نخبگان مورد تایید بنیاد ملی نخبگان می تواند بسیار کمک کننده بوده و در کسب پذیرش داوطلب را یاری نماید.
معمولا برای ثبت نام در دانشگاه ها نیاز به ارائه شناسنامه، کارت ملی و مدرک دیپلم یا گواهی مربوط به فارغ التحصیلی خواهد بود. اما برای کسب بورسیه صنعت افراد باید شایستگی خود را ثابت نمایند و به همین دلیل لازم است گواهی شرکت در المپیاد و کسب جوایز در رویدادها را هم ارائه دهند.
مراحل گرفتن بورسیه صنعت تا حدودی شبیه به مراحل دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر و دولتی می باشد. داوطلب قبل از هر چیزی باید در کنکور سراسری شرکت کرده و رتبه خوبی به دست آورد که به طور کلی می توان گفت نحوه و مراحل گرفتن بورسیه صنعت برای افراد واجد شرایط دریافت به شرح زیر است:
داوطلبان باید در زمان لازم در آزمون سراسری ورودی دانشگاه ها شرکت کرده و رتبه زیر 2 هزار به دست آورند. رتبه داوطلب باید بدون سهمیه زیر دو هزار باشد و سهمیه برای دریافت بورسیه صنعت و مشاغل تاثیری ندارد.
داوطلب پس از دریافت نتایج کنکور باید در اسرع وقت برای انتخاب رشته اقدام کرده و رشته های مرتبط با صنعت و جامعه را انتخاب نماید.
شرکت در مصاحبه دانشگاه: دانشگاه هایی که رشته های مرتبط با بورسیه صنعت را ارائه می دهند لازم است با برگزاری مصاحبه داوطلبان را ارزیابی کنند. با توجه به این که داوطلبان سه برابر ظرفیت دانشگاه برای مصاحبه معرفی می شوند، افراد باید با اعتماد به نفس کامل در مصاحبه شرکت کرده و شایستگی خود را ثابت کنند.
فرد در صورتی که موفق به گذراندن مصاحبه شده و قبولی را دریافت کند می تواند برای ثبت نام در دانشگاه اقدام کرده و مشغول تحصیل شود. دانشجویان پس از شروع تحصیل خود از کمک هزینه تحصیل در خارج از کشور از طریق بورسیه صنعت برخوردار شده و ماهانه حقوق خواهند گرفت.
لازم به ذکر است که داوطلبان باید مراحل گرفتن بورسیه صنعت را به ترتیب و با آرامش خاطر طی کرده و نگرانی نداشته باشند. بورسیه صنعت به افراد واجد شرایط دریافت به آسانی اعطا شده و قابل استفاده خواهد بود و از مهم ترین مراحل دریافت آن می توان به کنکور سراسری و مصاحبه ارزیابی علمی مهارتی اشاره کرد.
در مورد مشاوره بورسیه صنعت باید گفت داوطلبان قبل از هر چیز باید شرایط دریافت و نحوه دسترسی به این بورسیه را بررسی کنند تا دچار مشکل نشوند. داوطلبان لازم است برای دریافت آن شانس شرکت در المپیادها و رویدادهای نخبگان را از دست نداده و برای گرفتن جوایز عالی تلاش نمایند.
با توجه به این که یکی از شرایط دریافت بورسیه تحصیلی با رتبه کنکور زیر 2000 در کنکور سراسری است، داوطلبان باید برنامه ریزی جهت کسب موفقیت در کنکور را جدی گرفته و برای آن وقت بگذارند. دریافت مشاوره از متخصصین و افرادی که می توانند دانش آموز را برای آمادگی جهت شرکت در آزمون سراسری یاری کنند، مفید خواهد بود.
مصاحبه دریافت بورسیه صنعت و ورود به دانشگاه های ارائه دهنده بسیار مهم و دارای اهمیت می باشد. داوطلبان باید در روز مصاحبه همراه با مدارک لازم در جلسه حاضر شده و با اعتماد به نفس کافی شایستگی خود را ثابت کنند. پوشیدن لباس مناسب نیز می تواند اهمیت داشته و مهم به حساب بیاید.
داوطلبان باید توجه داشته باشند که اگر رتبه آنان جزو 10 درصد برتر استان به حساب بیاید و در استان های کم برخوردار و محروم ساکن باشند، موفق به دریافت بورسیه صنعت خواهند شد. همچنین افراد باید عدم تاثیر سهمیه در رتبه کنکور سراسری برای گرفتن بورسیه را جدی گرفته و اصلا روی آن حساب نکنند.
مشاوران سامانه هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره شرایط و نحوه دریافت بورسیه صنعت پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار و تغییرات مربوطه مطلع گردید.
✔️ برای گرفتن بورسیه صنعت افراد باید در المپیادها و رویدادهای نخبگان مدال آورده و رتبه کنکور مناسبی داشته باشند که جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ از مدارک لازم برای دریافت بورسیه صنعت می توان به مدرک تحصیلی، گواهی شرکت در المپیادها و مدارک هویتی اشاره کرد که جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ برای دریافت بورسیه صنعت افراد باید ابتدا در کنکور سراسری شرکت کرده و سپس در هنگام انتخاب رشته، رشته های مرتبط با صنعت را انتخاب کنند که لیست مراحل در مقاله آورده شده است.
برای مشاوره نحوه دریافت بورسیه صنعت
برای مشاوره نحوه دریافت بورسیه صنعت
سلام من رتبم ۳۰۰۰ منطقه هست برای بورسیه صنعت شانس قبولی دارم؟
سلام . برای دریافت بورسیه صنعت باید رتبه 1 الی 2000 رو در کنکور سراسری کسب کرده باشین .
سلام کی انتخاب رشته است ؟
سلام . هفته آینده انتخاب رشته کنکور سراسری و رشته های بورسیه صنعت شروع خواهد شد .
سلام نتیجه کنکور اعلام شده ؟
سلام . در حال حاضر نتایج اولیه کنکور سراسری اعلام نشده ، نتایج تا اواخر هفته جاری اعلام خواهد شد .
سلام . کدام دانشگاه ها بورسیه دارند ؟
سلام . کد رشته / محل های بورسیه صنعت در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری اعلام میشه .
سلام من در کنکور تیر ماه شرکت کردم رتبه ام 1000 بشود می توانم بورسیه بگیرم ؟
سلام . می تونین برای دریافت بورسیه صنعت اقدام کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©